Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 05. 04. 13:50
Előzmény: #1119  zhagar
#1120
Komolyan mondom már sajnállak, hogy ennyire fogékony az agyad Takony Árpi által kiizzadt hazugságokra.
zhagar 2021. 05. 04. 13:38
Előzmény: #1118  euler
#1119

a Gyurcsánypárt legújabb büdös izzadmánya:Vadászni lehetett a kamu-DéKásokra Dobrev-gyurcsányné miniszterelnökjelölti bejelentésén
 Fantasztikus és egyben szürreális videóban jelentette be a DK, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Apró Antal unokája a párt miniszterelnökjelöltje.
Az eseményen virtuálisan voltak jelen a "Team Dobrev", azaz Dobrev-csapat tagjai.
Akik annyira sokan azért nem lehetnek... Többüket ugyanis digitálisan sokszorosítani kellett, hogy meglegyen a létszám és a látvány Klárika mögött!!!..
Rövid szemlélődés után négy ilyen kamu-résztvevőt sikerült találni!  :D
                        Ha vki nem látta volna: Gyurcsányné egy "online gyűlés" keretében, egy nagy színes jobb és baloldali képernyő-mozaik háttér előtt állva, agyonsminkelve jelentette be hogy indul a miniszterelnökjelölti versenyben.
Többen is vették a fáradságot és megnézegetve a "résztvevőket", 4 főt elég gyorsan és könnyedén kiszúrtak, akik mind a bal, mind a jobboldali háttérképen is szerepeltek, és csak a hülye nem láthatta, hogy ők bizony klónok voltak, azaz 100% ig ugyanazon résztvevő-kép jelent meg mindkét oldalon! - a 4 azonos résztvevő:   egy férfiarc amely mögött balról egy piros háttérfolt volt, egy szőke vállig érő hajú nő (ablak mellett ült amely balról volt) szürke háttérrel, egy fiatalos barna hajú szemüveges nő a háttérben polccal és képkerettel, továbbá egy másik fiatal barna hosszúhajú nő, jobbról-balról könyvespollcal a háta mögött!
Aki nem hiszi, keressen rá a neten!! Aki a legtöbbet klónt felfedezi, "Feri" feliratú alkoholszondát nyerhet!
A gátlástalan álbaloldali politikusok ilyen kicsi dolgokban is ugyanolyan gátlástalansággal hazudnak tehát, ahogy nagy dolgokban. Mèg a saját választóiknak is!!
euler 2021. 05. 03. 13:19
Előzmény: #1117  Törölt felhasználó
#1118
A magyar(idők)nemzettel együtt, ahonnan ollózott. :)
"Felháborító!" - pénteki izzadmány.
Törölt felhasználó 2021. 05. 03. 13:04
Előzmény: #1115  zhagar
#1117
"Péntekre pedig már Pfizer-oltásra is megnyílt az online időpontfoglaló."- aha...jól van Ödönke, ülj le, egyes:)
signal2
signal2 2021. 05. 03. 12:59
Előzmény: #1115  zhagar
#1116
Égessétek csak mgatokat. Nap mint sikerül bizonítani, hogy nem vagytok tisztában a dolgokkal, azokat értelmezni nem tudjátok, cserébe annál hangosabban fröcsögtök.
Szombaton az teremtette meg a fradi meccsre bejutás lehetőségét, hogy elértük a 4 millió beoltottat pénteken, ugyanis ehhez volt kötve a sportrendezvények látogatása.
Szólja, ha nem érted, hogy miért lgtél be te, és a lenti idézet írója, segítek tovább, ha gondolod.
zhagar 2021. 05. 03. 12:53
#1115
Gyurcsány ismét hatalmasat hazudott, de tetten érték
Szombaton életbe lépett az újraindítás újabb fokozata. Péntekre pedig már Pfizer-oltásra is megnyílt az online időpontfoglaló. Ennek ellenére az oltásellenes baloldal vezetője, a Demokratikus Koalíció elnöke az alábbi posztot tette ki a hivatalos Facebook-oldalára:
„ […] Kubatov focicsapata miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak.
Legyen akkor innentől minden nap szabad vakcinaválasztás. Ne csak Fradi meccs előtt. Rendben van, fiúk?”
Ez persze súlyos hazugság és demagógia volt
Hiszen az általa kiemelt mérkőzésre csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthattak jegyet, majd léphettek be.
Ahogy az a klub honlapján feketén-fehéren olvasható is volt.
„Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Enélkül nem fogják őket beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!  Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink, a VIP-jegyet váltók és bérleteseink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.”
Tehát, aki pénteken kapott bármilyen oltást , biztos, hogy nem tudott érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezni a szombati mérkőzés időpontjáig, hiszen legalább egy hét, mire megkapja az igazoló kártyáját.
Ismét tetten érték a Böszmét!
Ismét hergelni akarta ezzel a felháborító, igaztalan posztjával az embereket.
Elég volt a baloldal felháborító hazugságaiból!
SirDMR
SirDMR 2021. 05. 03. 07:11
Előzmény: #1112  Törölt felhasználó
#1114
Meglássuk 1 év múlva. 
Törölt felhasználó 2021. 05. 03. 01:40
Előzmény: #1112  Törölt felhasználó
#1113
Ha annyira elveszítenék a megyei városokat és a nagyvárosokat, mint az önkormányzatin Budapestet akkor sima 2/3 van az ellenzéknek.
Törölt felhasználó 2021. 05. 03. 01:39
Előzmény: #1111  SirDMR
#1112
"szerencsére 2/3-adot nem tudnak összevakarni maguknak"
Ebben a választási rendszerben ahol ellenzéki többségnél FIDESZ 2/3 van. Nem lennék ebben annyira biztos. :) 4-5% ellenzéki "fölénynél" már 2/3 lehet.
SirDMR
SirDMR 2021. 05. 03. 00:20
#1111
Legszebb lesz ez a 22. Ha nyer a Fidesz szétesik a moslék. Ha nyer valahogy a moslék, akkor Fidesz köszöni szépen ellenzékben jól meglesz. Páholyból nézhetjük végig, ahogy föleszik egymást, mert szerencsére 2/3-adot nem tudnak összevakarni maguknak. Én 2. opciót adnám, hogy fiatal szavazók tudják, milyen is az elcseszett kormányzás. Jah és a kommunista jogi puccsolás is felejtős, mert akkor 7-es cikkely a jogállamiság eltiprása miatt. ;)  
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 18:32
Előzmény: #1108  globaltrend
#1110

Figyeld, hogy őfelsége két seggnyalója mekkorát bukik az ellenzék oltásellenességével! 22-perc 20-mp-től.
https://www.youtube.com/watch?v=pE945GLElG8
janosvitez 2021. 05. 02. 16:26
Előzmény: #1108  globaltrend
#1109
"szervezet jött már létre azzal a céllal, hogy végre ellene menjen annak a folyamatnak, hogy hosszú évek óta összeférhetetlen emberek ültek és kerültek be új tagokként a strasbourgi bíróságba! értsd: NEM voltaksem elfogulatlanok, sem pártatlanok a rájuk bízott ügyek elbírálásában! "
Szerintem ezt a magyar alkotmánybíróságra is igaz....
Akkor ők is mehetnek a f...ba?
globaltrend 2021. 05. 02. 15:33
Előzmény: #1104  Törölt felhasználó
#1108

azt hiszed ezen meghatódik bárki?megsúgom: nem magyar és orbánista, hanem francia! szervezet jött már létre azzal a céllal, hogy végre ellene menjen annak a folyamatnak, hogy hosszú évek óta összeférhetetlen emberek ültek és kerültek be új tagokként a strasbourgi bíróságba! értsd: NEM voltaksem elfogulatlanok, sem pártatlanok a rájuk bízott ügyek elbírálásában! a nemrég létrejött francia szervezet jogászokból átt, képviselőjük épp ma reggel nyilatkozott arról (nem említem hol mert hiába igaz amit mondott úgysem hinnéd el balliberális megvezetettként hiszen azt mesélik be nektek hogy a nem ballib sajtó az mind "kormánypropaganda"..), szóval ha nem hiszed akkor nem , de az az igazság , ez a francia jogászember azt mondta amit műr eddig is tudtunk h. a strasbourgi be-bíróság se nem független, se nem pártatlan, mert egyre nagyobb számban voltak és vannak benne jelen a G Soroshoz köthető ngo-k (általa pénzelt) szervezetek által delegált "szakértők"
még annyit h. a strasbourgi ítéletek szlovák-magyar ügyekben is pl. jópár részrehajló ítéletet hozatk és persze felvidéki magyarok kárára, szóval hidd csak azt mennyire "nagyot mondtál " most Kövér kapcsán, de a vájtfülűeket ez megsúgom h. tényleg nem hatja meg, sőt!
badsector1
badsector1 2021. 05. 02. 14:36
Előzmény: #1103  Törölt felhasználó
#1107
hitelből lesz a pénzosztás?
ez a szoci modell?
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 14:18
#1106
Beálltak mögé,hogy elkapják ha nekiront egy ajtó :)))
.
https://www.youtube.com/watch?v=031coG37tus
gazmber 2021. 05. 02. 14:12
#1105

"A Jobbik beállt Kunhalmi Ágnes mögé"
https://telex.hu/belfold/2021/05/01/a-jobbik-beallt-kunhalmi-agnes-moge
Hajrá -  akkor most Anyák napján lehet 'cseppet' anyázni---a fülkéseknek (?) 
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 13:53
Előzmény: #1094  globaltrend
#1104

"Kövér László 1,6 millió forintos büntetést kapott az Emberi Jogok Európai Bíróságától, mivel megsértette hat magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből. 
Az ítélet szerint az államnak kártérítést kell ezért fizetnie, azonban a DK ragaszkodik ahhoz, hogy ne a Parlament kasszájából állják a büntetést.
A párt közleményében azt írta:A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kövér László a saját zsebéből fizesse ki a büntetést, amit az újságírók kitiltásáért kapott, ne a Parlament kasszájában matasson!
Mi, európai magyarok tisztában vagyunk vele, hogy a fideszesek szeretik közpénzből fedezni a cehhet, de Kövér László zsebre rakott már annyit a szolgalelkűség jutalmaként, hogy kifizesse a számlát és ne az állam fizesse meg, hogy ő házelnökként visszaélt a hatalmával."
Mondjuk az a minimum, hogy a harcsa bajuszos a saját zsebéből fizesse és ne az adófizetők pénzét herdálja el.
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 13:52
Előzmény: #1102  Törölt felhasználó
#1103
Ez így van,ezért választások előtt , valószínűleg elég nagy pénzosztás lesz,hogy csóválják a farkukat a kutyusok :))
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 13:43
Előzmény: #1101  Törölt felhasználó
#1102

Ismerek olyan vállalkozót a környezetemben aki a leghangosabban kritizálta néhány éve még Orbánt és kormányát. Akkor lepődtem meg nagyon amikor a városi tv-ben szerepelt, hogy jelentős összeggel támogatta a városi focicsapatot...
Azóta ez a vállalkozó jelentőset bővített épületekben és cégek felvásárlásában is, ráadásul havi szinten posztol egzotikus távoli szigetekről.
Minden kutya csak addig ugat ameddig éhes, amint enni kap már csak a farkát csóválja a gazdinak.
Törölt felhasználó 2021. 05. 02. 13:13
Előzmény: #1095  Törölt felhasználó
#1101
Minden kutya oda ugat, ahonnan enni kap. https://hvg.hu/itthon/20210115_Dopeman_orban_mohikan

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek