Topiknyitó: JeGeMeLOV 2021. 01. 21. 08:48

Penny stocks  

Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feel
feel 2021. 10. 16. 00:30
Előzmény: #299  Törölt felhasználó
#300
Tavaly decemberben vettem $1.50 atlagon.Elozo napon meg 0.77 korul mozgott.Februarban volt csucson $18.77 ig huztak.Lenyeg az Indiai Bahrat Biotech-el szerzodtek a termekuk forgalmazasara az USA piacan.Covid oltoanyag neve Covaxin.Viszont FDA jovahagyas kellene.Who allitolag meglesz de az nem eleg.
Törölt felhasználó 2021. 10. 16. 00:14
Előzmény: törölt hozzászólás
#299
8.66, valami nem jött össze nekik? 
Dexcar 2021. 10. 14. 18:41
Törölt hozzászólás
#298
Dexcar 2021. 10. 13. 14:25
Törölt hozzászólás
#297
Dexcar 2021. 10. 13. 14:22
Törölt hozzászólás
#296
Tabáni Eperfa
Tabáni Eperfa 2021. 09. 29. 15:09
#295
Mindeközben CTRM másodjára akad el a 100 napos mozgón, de még tartja az árát.
Janiii
Janiii 2021. 09. 29. 15:03
Előzmény: #293  kozi723
#294
OK, köszönöm!
Az ASTA belebonyolódot az OTC-malőrbe. A korábbi igazgató sokéves szennyesét kirakta az OTC falára.
Ezek az iratok egyértelműen bizonyítják Listermann gondatlanságát, csalást.
Ugyanakkor szaftos és talán túlzott ilyen részletes feltárás a közvélemény számára, hiszen egy polgári per vagy büntető eljárás alapja ez, de érinthet vétlen személyeket is. Érthető és számomra is fontos a cég átláthatóságának biztosítása, de itt lehet, hogy kissé túlzásba esett Mick Davis.
Az OTC - gondolom - jelezte, hogy "bár nagyra értékeli a cég ez irányú törekvéseit, mármint az átláthatósági kritériumok betartását - jelezték, hogy ezt itt ebben a formában ne.
Szóval, tegnap elkezdték leszedni ezeket a fájlokat az OTC falról.
Nem gondolnám, hogy van olyan egyéb ok, ami miatt ne kapná meg a PINK státuszt.
Ha ez megvan, akkor jöhet az érdemi munka.
Kíváncsian várom a Paranotek fejlesztéseket, amit MD többmilliárdosra taksál.
Összességében, nem csökkent a bizalmam a társasággal szemben, továbbra is úgy gondolom, hogy nagyot fog menni ez a cég.

kozi723
kozi723 2021. 09. 29. 14:24
Előzmény: #292  Janiii
#293
EGOC-ba nagyon szepen belelottel. Gratulalok! Ket nap alatt 5-szorozott az arfolyam 😭
ASTA-t tartom kicsi pozival az otleted alapjan, hatha ha az is hasonloan sul el. 🙄
Janiii
Janiii 2021. 09. 28. 00:37
Előzmény: #289  Janiii
#292
GOFF: Ma beadták a sec-hez a 10-12 jelű nyomtatványt. Abban olyan dolgok vannak, ami miatt a részvény vétele nem ajánlott, illetve dobni kell. Azt hiszem, nem véletlen, hogy Lazart váltotta ez a Mr Sharp, Lazar nem vállalta a folytatást...
ASTA: várjuk a PINK Current-et
EGOC: mindjárt PINK
J
kozi723
kozi723 2021. 09. 16. 22:35
Előzmény: #289  Janiii
#291
Koszonom szepen a tippet, megnezem GOFF-ot es EGOC-ot is. Ami ASTA-t illeti, bizalmat szavaztam a cegnek, megnezem hatha kisul belole valami jo. Aztan ha valamilyen okbol kifolyolag bukom a lovet, akkor nem verem magam a foldhoz. 
Janiii
Janiii 2021. 09. 16. 11:50
#290
Lehetne a mottó vagy marketing kampány reklámszövege:  
  „Szeretne a vidámparkban hullámvasútazni, de a covid-járvány miatt nem lehet? Élje át az érzést otthon, kényelmesen, a laptopja előtt. Mindössze annyit kell tennie, hogy felszáll az USA OTC hullámvasútjára! Garantált adrenalin sokk!“   
Szóval, a viccet félretéve, a következő 2 hétben brutális mozgásokra számítok. Mint azt korábban említettem, szeptember 28-át követően az USA OTC listáról le kell venni azokat a cégeket, amelyek nem kapják meg a PINK státuszt. Ez azt jelenti, hogy aki/amely cég nem rendelkezik ezzel a minősítéssel, annak a cégnek a részvényeivel nem lehet kereskedni a tőzsdén, a képernyő besötétül, vételi és eladási árfolyam nem adható meg, nem lesz market maker. Ez persze nem azt jelenti, hogy a cég részvényei eltűnnek vagy megsemmisülnek. Szó nincs erről, „csak“ nem lehet velük kereskedni szabványosított értékpapír piacon. Amint rózsaszínűvé válik, indulhat a kereskedés.   
Aki dolgozott már valamely állami hivatalban, az tudja, hogy a rendszer úgy működik, hogy az ilyen határidők mindig munkatorlódáshoz vezetnek, mert mindenki az utolsó pillanatban adja be a hiányzó iratait és minden ügyfél azt hiszi, hogy ő az, akire a hivatal várt, hogy feldolgozza a beadványát. Aztán, amikor kiderül, hogy ez nem így van, akkor jön a hiszti mindkét oldalon. A SEC korábban kiadott egy közleményt, hogy lesznek szívesek az érintettek benyújtani az iratanyagot időben, június végéig, akkor talán tudják tartani a feldolgozáshoz szükséges idő alapján a szept. 30-át.   
Mire jó ez az információ vagy állapot. 
Arra, hogy számolni kell azzal, hogy a PINK hiányában pánik-eladások lesznek az utolsó néhány napban, főleg az utolsó napon (09.27. vagy 28.) Még azoknál a cégeknél is, amelyek egyébként rendben vannak, valós tevékenységet folytatnak, csak kicsúsztak a határidőből. Ilyen lehet a kiskedvencem, az ASTA is. De, hogy legyen némi csavar ennél a cégnél, 26-án valamilyen bejelentésre készülnek, könnyen lehet, hogy a Paranotek (ASTA leánya) titkosítási fejlesztése vagy valamilyen kapcsolódó termék bemutatkozása lesz. Tehát komoly katalizátor! Ugyanakkor, tudtommal ők csak júliusban adták be az iratokat, lehet, hogy ez miatt lekésnek a határidőről, Azonban ők az OTCQX piacra mennek, ami a legmagasabb szintő OTC, tehát egyfajta kiváltságot jelent (innen 1 lépés a nasdaq). Szóval, lesz PINK 28-ig vagy sem, ez itt a nagy kérdés. Nem tudni, csak egyet, hogy, amikor ez rózsa lesz, felrobban! Puskapor félretéve addig is, egy összeomlás esetére, a meglévő pakk növeléséhez.   
A másik, még nem pinkesedett brutál spekulatív társaság az EGOC. Ez a cég korábban David Lazar-é volt, üres, héj-társaság, májusban - ha igaz - megvette egy kínai cég. Sajnos azóta csend van körülötte és nem sikerült a pink current eddig. Ha igaz a sztori, akkor ez nagyot mehet, mert
 - nagyon jó a részvénystruktura, alacsony AS/OS 
- a kínai a pletykák szerint 10 Mrd MC értékkel bírnak 
- BABA „gyilkos“ 
-váltás kiolvasható az otc hivatalos honlapján (Company Profile, News) 
- a Transfer Agent Verified jelzést megkapta, tehát valami mozgás csak-csak van 
- szintén frissült az AS/OS adat, ami 2013-as volt előtte és ebben nincs változás, vagyis elvileg nem változott a kibocsátott részvények száma eddig 
- az adatok alapján egyáltalán nem hígult a váltás óta (előtte sem) 
- nasdaqra akarnak menni 
Hátrány: 
- nem frissülnek kellő mértékben 
- nagy a csend a kínai részéről 
- a neten fellelhető céges videó lehet hamisítvány 
- lehet, hogy egyszerűen közbeszólt a politika (jegelik vagy leállítják a fúziót) 
- nem tudni pontosan milyen eszköz és tevékenység megy bele, lehet csak egy résztevékenység   
Ha nem lesz pink a fordulónapig, akkor összeomolhat (csipegetés?) 
Jelenleg 15M USD MC.   
J
Janiii
Janiii 2021. 09. 16. 09:32
Előzmény: #285  kozi723
#289
GOFF-ot nézd meg, ha van kedved, aztán megbeszéljük ezt itt....
Meg bárkinek...
J
Janiii
Janiii 2021. 09. 16. 09:30
Előzmény: #287  Törölt felhasználó
#288
Megvan még minden egyes darabja.
Rajta volt az enteren az ujjam hétfőn, de nem realizáltam.
Aztán másnap reggel lemaradtam.
Megtalálták a nagyot emelkedőkre "specializált" penny-short vadászok. Illikvid, pár 100K db-bal centeket öntenek, aztán jön a pánik. De tény, hogy tudnom kellett volna, hogy ez lesz, ha nem lesz PR, vagy olyan bejelentés, ami további katalizátor az emelkedéshez. 
De a kérdés az, hogy miért akarnám eladni?
Mert kellene majd cash, a következő 2 hétben, amolyan nyereség-átcsoportosítás (erről írok később).
Ezen az árszinten viszont tartom, könnyen benézhet a 10-es tartományba is, ha nem jön új infó.
Bővíteni nem fogom, van más speki is. Az, hogy mennyire lesz sikeres ez a sztori, attól függ, hogy mi lesz a PR-ben, higít vagy sem stb.
Bizalom erősítő, hogy komoly cégről van szó, nem a részvényesek átbszsa a cél, mégiscsak egy jelentős méretű biztonsági vállalat, ami top felsőkategóriába akar kerülni...
J
Törölt felhasználó 2021. 09. 16. 08:55
Előzmény: #286  Janiii
#287
Gratulálok, szép munka. Picit visszaesett, de még mindig dupla. Tartod még? 
Janiii
Janiii 2021. 09. 16. 00:06
Előzmény: #285  kozi723
#286
Több hetes, hónapos munka.
Megnéztem szinte minden egyes tickert, ami szembejött.
Tickerenként visszamenőleg a kommenteket, ezek közül azokat, amik hosszabbak. Ezekben ugyanis általában van rövid összefoglaló, mi  a sztori lényege. Ezeknek az elemeknek aztán utánanézek. Megpróbálom a valódiságot igazolni. Pl. valaki hivatkozik egy pletykára, csatol egy twitter bejegyzést, megnézem ki küldte. Ha ennek a küldőnek van 40K követője, akkor az az info biztosabb, mint a leellenőrizhetetlen egyszerű bemondás.
Ami viszont a legfontosabb, hogy az otc.com-on a cégadatok nagyon is árulkodóak. Pl. sokan nem tudják, hogy a céges higításokat ugyan nem kötelező bejelenteni, de a számok melletti időpontok árulkodóak, ha például azok csak 3 hónapja frissültek. Egy korrekt cég a frissítést hetente megteszi.
Egy idő után az ember azonnal kiszűri a pumperek spamjeit.
Én szeretek előttük járni. A HRRA például 100 figyelő alatt volt, amikor én ráleltem. Pumperek még sehol.
Az van, hogy 100-as nagyságrendű céget néztem át. Volt amit 2 percig, volt amit hetekig követtem, mielőtt rájöttem, hogy gáz. Tény, hogy sok a szemét, de 1-2 mindig lesz olyan, ami komoly, valódi történet.
Csak nehéz megtalálni őket.
Ja és még valami. A toplistákat kerülöm, mert vagy sikeres pump&dump mindössze, vagy valódi a sztori, csak már drága, többszázmilliós MC.
J
kozi723
kozi723 2021. 09. 15. 22:00
Előzmény: #276  Janiii
#285
Sokat nezelodok stocktweetsen, de legtobbszor abba faradok el, hogy atgorgetem a sok spam tweetet. Azt veszem eszre az utobbi idoben, hogy tulnyomo tobbsegeben a drukkerek jarnak oda es kb. lehetetlen hasznos es ertekelheto informaciot osszegyujteni onnan. Irigyellek erte, ha ki tudod szurni a sok szemet kozul. Te hogy derited fel a top commentes potencialis hyper reszvenyeket? Sokszor olyat talalok ami azert van a topon mert egy user percenkent tweetel 😀
Tabáni Eperfa
Tabáni Eperfa 2021. 09. 15. 20:01
Előzmény: #283  Janiii
#284
A tipped osztom, pont így gondolom én is. Összeomlás híján november-február penny ralit várok mint tavaly.
Janiii
Janiii 2021. 09. 15. 19:48
Előzmény: #282  Tabáni Eperfa
#283
"Közben pedig várom az újabb cannabis hype-ot, ami egy penny hype-al párosul természetesen. Számomra a cannabis szektor lesz az új elektromos autó szektor. De ennek még nincs itt az ideje."
Ez elgondolkodtató, lehet, hogy igazad lesz.
Tipp: ha októberben nem omlik össze a tőzsde, akkor a november - január időszakban hegymenet lehet...
:-)
J
Tabáni Eperfa
Tabáni Eperfa 2021. 09. 15. 19:37
Előzmény: #281  Janiii
#282
Hobbi szinten tradelgetek, ahogy írod keresve likvidebb papírokat. Egy részével lassú blue-kat, egy részével pedig kifejezetten mém részvényeket. A fundamentum oldala annyiban érdekel, hogy ne csődöljön be a cég, a többi számomra ott van a charton.... ezt (is) próbálom kiolvasni. Közben pedig várom az újabb cannabis hype-ot, ami egy penny hype-al párosul természetesen. Számomra a cannabis szektor lesz az új elektromos autó szektor. De ennek még nincs itt az ideje.
Janiii
Janiii 2021. 09. 15. 19:27
Előzmény: #280  Tabáni Eperfa
#281
Nekem nem kenyerem a daytrade, pláne tőkeáttétellel. De elismerem, hogy van alapja a technikai analízisnek és az erre épülő játéknak. Azonban kizárólag olyan piacon, ami likvid, magas a követők száma és valamiért valamiféle hype, átlag feletti érdeklődés van. Minél több a játékos, annál több a technikai kereskedő. Minél többen fogadnak technikai alapon, annál nagyobb a bekövetkezés valószínűsége.
Ilyenek a meme részvények időnként és ezek közé sorolható a CTRM is sok szempontból.
A kannabisz szintén zenész, de fundamentum oldalról már nem komoly a sztori. Nagy a verseny, egyre több szereplő (termelő) van és a piac ugyan növekszik, de lassabban, mint ahogyan a kínálat emelkedik. Erodálódik és szétszóródik a profit.
J

Topik gazda

JeGeMeLOV
JeGeMeLOV
4 1 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek