Topiknyitó: GruppenMorgen1965 2020. 12. 28. 22:04

Levesből kitiltottak-Forradalmi Tanács  

Újra szól a hatlövetű! Say no to leves
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
öntökiböki 2021. 10. 16. 19:42
Előzmény: #179  öntökiböki
#180
Hadd mutassam be nagy meserajongóként népmesénk újabb hősét, Totózót az erdőből. Rögtön villant is egy hatalmasat a "sűrűből", miszerint a Bux hatizás olyan mint a DT, csak éppen többszörös tőkének megfelelő áttéttel és egyrészt - teljesen tévesen gondolva - messze legalacsonyabb, sokkal olcsóbb költségű, mintha részvényvétel lenne, másrészt a tőkeáttét miatti anyagi és pszichés kockázat is ismeretlen számára, nem beszélve arról, hogy a tőkeáttételes eszközök a legkockázatosabb besorolásúak. Teljes tévedésben van Dt terén azzal is, hogy kisebb a kockázat napon belül, mint hosszabb távon, ugyanis ez a piaci hangulattól függő, hogy napon belül, vagy éppen napon túli tartással kezelhető jobban az esetleges átmeneti vesztes pozíció, akár hatizás akár részvény az eszköz. Ja rémlik "valami" 1% is, amit éppenséggel a forex területén szoktak a szakirodalomban emlegetni, de messze nem Bux hati vagy részvény kereskedés esetében. Ki lehet számolni, hogy a pozíciótól való 1%-os negatív elmozdulásból tőkeáttét esetén miféle veszteségek jöhetnek össze, pláne több tranzakció során és mennyi sikeres kötés kell ennek visszanyerésére, hogy a nullszaldó meglegyen. Végkövetkeztetés abszolút magától értetődő logikával, ha 1 millával megy, akár 10 millával is menne, a - fentieken túlmenően a - piaci likviditás sem merül benne, mint kockázati tényező, hiszen fogalma sincs róla, hogy egy piaci kiszáradás végzetes is lehet. A tévedés joga fenntartva, lehet rosszul értelmezem a mese mondanivalóját,  izgatottan követem Totózó anyagi gyarapodását is, reméljük gyakrabban látjuk még előbújni a "sűrűből".
öntökiböki 2021. 10. 15. 20:00
Előzmény: #178  öntökiböki
#179
Folytatódik a "nép"mese, ezúttal Hat Orr mesélt 'haccázezres szakításról, majd miután enni is kell ám a családnak, gondoskodó családfőként bicajra pattanva máris a faluszéli magán erdőbirtokon szakította a jónak vélt gomba betevőt. Aki kíváncsi, hogy miként végződik a vacsi, várjon türelemmel, mert az már egy másik mese lesz !
öntökiböki 2021. 10. 15. 18:21
Előzmény: #177  öntökiböki
#178
Ha egyszer beindul a pletyizés, akkor nincsenek "határok". Öregszik a nép, ideje "útnak indítani" a fiacskákat, bevezetni a tőzsdére, átadni nekik a könyvalapú kereskedés megannyi bonyolult elemét, mint a lent veszek, fent adok, fogalmam sincs mi történik, de nyerek mindennap, hol kicsit, hol nagyot, felbecsülhetetlen örökséget átadva nekik.
öntökiböki 2021. 10. 15. 17:19
Előzmény: #176  öntökiböki
#177
Ablakos is sziporkázik, sok kis tétel, igazi nagy nyerő nélkül, de 2 "saját" tulajdonú lakás és egy "nagy" ház boldog tulajdonosa, igaz előbbi kettő éppen most komoly felújításra szorul, és erre nem elég a havi kereset, amit szerinte én még együtt nem láttam (ebben igaza van), és amit persze nem a tőzsdén "keres", de kénytelen adni-venni egész áldott nap, mert rászorul az igazi nagy nyerő nélküli sok kis tételre, miután amit "tőzsdén kívül keres, azt nem találja".
öntökiböki 2021. 10. 15. 16:29
Előzmény: #175  morricone
#176
Fantasztikus fantáziája van, 4 hét alatt 1 mínusz, a többi mind nyerő, erre élvez minden híve. Ebből megkezdődhet a faház megtámasztása, hamarosan jön a tél a pereputtyot vhol el kell tárolni. Hat Orr jön támasztani, az Ablakos meg keretezni.
morricone 2021. 10. 15. 16:13
#175
Jelentem megjött a zöldséges!! Máris írja a nyerőket. Nem változott semmi továbbra is nyert és nyer és nyerni fog!    LOL..HIHETETLEN EGY NYANYA!!!
öntökiböki 2021. 10. 09. 15:48
#174
Ablakos pár napja szabadult (remélhetőleg tanult a leckéből) és máris nagyot villantott: már 2300/400 körül tudott valamit, amit aztán mégsem tudott, mert 2700 árfolyamnál kiderült, hogy csúnyán lemaradt róla, mint a borravaló. Kezdetnek nem rossz, de ne menjetek el, mert reklám után folytatjuk, sőt pár nap és a  mindennap nyerek legendás alakítója is visszatér ! Addig is Hat Orr adagolja a napi vicceket, kitartást mindenkinek, jön aminek jönnie kell újabb izgalmas sztorik, újabb hihetetlen nyerők minden napra !
qpec 2021. 09. 21. 18:39
Előzmény: #170  sly36
#173
Nem kell rugózni a témán.ha nincs reakció,nincs miért hőbörögni.Egyébként tökéletesen igazad,igazatok van.Most végeztem egy sima 6 éve általam készített kerítés karbantartásával.Látszólag jó állapotú volt.Miután hozzányúltam,kiderült,hogy itt korhadt,ott berepedezett.Mire kijavítottam ,kicseréltem amit kellett és lefestettem,megfelelő anyaggal a 20m belekerült 55 ezerbe,meg három napi kemény melóba.Szóval nem kell a bontott faházzal foglalkozni.Ócsó húsnak híg a leve!
öntökiböki 2021. 09. 21. 18:22
Előzmény: #167  sly36
#172
Kőkemény szembesítések, fogalmak tisztázása, valós körülmények elemzése ömlött a követett fórumba. Ennek ellenére pár hívő nevetségesen tagadja, hárítja a tényeket, védi az "álomvilágát a mesehősével", de a mélyen bennük lévő butaságukról nem lehet meggyőzni őket. A szappantőzsde opera folytatódni fog, izgalmas lesz követni a "még több pénz, még alacsonyabb életszínvonal" ellentmondással telített történetet, melyben a követők áhítattal teli imádattal fognak tapsikolni.
Dexcar 2021. 09. 20. 07:01
Törölt hozzászólás
#171
sly36
sly36 2021. 09. 20. 07:00
Előzmény: #169  NasdaqTrader
#170
Arra, hogy zeller -állítása szerint- ingyen kapott faházból fog rendkívül olcsón, fillérekért télen-nyáron lakható házat építeni és oda költözni.
Egy ingyen kapott faház max. tüzifának való, azt újra felépíteni-lekezelni úgy, hogy az évtizedekig használható legyen, nem biztos, hogy olcsóbb, mint egy új. 
NasdaqTrader 2021. 09. 20. 05:09
Előzmény: #167  sly36
#169
Ezt a házat h érted, mire vonatkozik a példázat?
sly36
sly36 2021. 09. 19. 23:45
Előzmény: #167  sly36
#168
jav: ..“helyzetet tisztán látókat”...
sly36
sly36 2021. 09. 19. 23:43
#167
Zöldséges topikban született ma pár értékes hozzászólás, mialatt a főkofa ki van tiltva. Casual nick pontosan levezette a helyzetet, addig olvasható, amíg a nagyságos asszony vissza nem jön, és ki nem tiltja a helyzetet tudzzán látókat.
Ugyanitt faház ingyen elvihető. Igaz, hogy kb. 3x4 méter, de van benne 2 szétrothadt emeles ágy, mivel beázik a tető. De ha valaki szétszedi, és összelegózza, valamint rákölt néhány millát, mivel a padló és a falak is rothadnak és eszi a szú, csinos kis nyaralóvá varázsolható.
(Amúgy egy szál gyufa kell neki, mert sz.rt sem ér, de zellernek megéri, hisz ingyen van. )
balentum
balentum 2021. 09. 17. 16:26
Előzmény: #165  öntökiböki
#166
Tökéletesen egyetértek az utóbbi bejegyzéseiddel, de nem kommentálnám bővebben őket (bár tudnám), mert így is a "sapkás pozícióban" vagyok tehát ha van rajtam az a baj, ha nincs rajtam az a baj én már csak a "vesztes" tudok lenni ebben a történetben.
öntökiböki 2021. 09. 17. 16:07
Előzmény: #164  öntökiböki
#165
Nézzük meg a zöldségessel ellentétes jól ismert "kutyás" topikot. Mi van benne ? Miről szól ? Bekapcsolódhat bárki véleménnyel, rajzzal, ötlettel? Igen ! Képes információt átadni , gondolkodásra késztetni ? Igen ! Vannak vélemények és ellenvélemények ? Igen ! Érdekel bárkit a kutyás nyerője ? Nem ! Egy noname topik erről kéne, hogy szóljon ismeretlenek, de azonos érdeklődésűek információcseréjéről. Nem arról, hogy ma közepes vagy nagy "nyerő" volt. A zöldséges is lehetne akár izgalmas topik, ha érdemi diskurzus kezdődne benne, mondjuk információ elemzés vagy rajzok tanulása és akár kettő között beírható lenne a napi ebéd is, mindegy, csak szólna "valamiről", mert így csak egy kiparodizálható massza, ami sokak nevetési ingerküszöbét eléri és beleállnak szórakozni rajta személyeskedés nélkül, mert a célszemély teljesen lényegtelen számukra.
öntökiböki 2021. 09. 17. 15:55
Előzmény: #163  öntökiböki
#164
Hogy minek olvassák a topikot ? Hát csak azért, mert szórakoztató. Egy filmen is imádunk nevetni, szórakozni a csetlő-botló főszereplőn, ennek a műfaja a komédia, vígjáték vagy szatíra. Jelen topik is erről szól, szórakozunk egy kispolgár "tőzsdecápa" nevetséges megnyilvánulásain és mindennapi közepes és nagy "nyerőin" és persze a követőin is, akik áhítattal csodálják, noha semmit sem tanulnak belőle. Fel sem tűnik nekik, hogy egyetlen tőzsdés blogon sem erről szól a téma, sőt sehol sincs ilyen világ csodájára menő nyerőszéria, mint ami a zöldséges topikban történik. Megmosolyogni való, hogy teljesen ismeretlen nickek komolyan veszik , sőt követik a teljesen légből kapott, bocsánat, "könyvalapú" kereskedést, miközben minden statisztika masszív bukásról szól ezen témában. Napi pár 10K profitot (már ha egyáltalán ez pénznek tekinthető) miért is kéne ismeretlen olvasók elé tárni ? Mi a cél ? Kérkedés ? Önigazolás ? Tegnapi "közepes nyerő" információ mit ad a követőinek ? Megnyugodtak, jól aludtak tőle ? Ha vesztett vki akkor mi van ? "Majd legközelebb jó lesz " dumával beljebb van az illető ? Ha mindenki nyert egy napon akkor összejönnek egy sörre vagy süteményre ? Ezeken kéne elgondolkodni, de persze ez is olyan vallási áhítattal telített marhaság, mint a oltási fórumokon olvasható rengeteg hülyeség vagy akár a politikai fórumok, azaz teljesen értelmetlen, de kívülálló emberek jót nevetnek ezen.
öntökiböki 2021. 09. 16. 22:25
Előzmény: #159  balentum
#163
Az a baj, hogy egyesek nincsenek tisztában a gyűlölet és a görbe tükör különbségével. A zöldséges és az ablakosa kiváltképpen teljesen téves gondolatokat párosít hozzá és valódi indulat gyűlölet sugárzik belőlük. A leállításuk alapja bőven kiverte a biztosítékot, messze kimerítette a személyeskedés, sőt fenyegetés fogalmát. A főszereplő az égvilágon semmiféle tudással nem rendelkezik, bár nem is feltétel ez, hogy topikban szerepeljen, mint pl. a valódi tudású pénzügyes bloggerek, egyszerű veszek-eladok műveletek, kényszeres bizonyítások vadidegenek felé, és teljesen intim pénzügyi információk abszolút nyílt kiteregetése, ami középtávon sokaknál kinyitja már a humorzsákot. Ha valaki topikot nyit, annak el kell tudnia viselni a kritikát, pláne ha bőven megalapozott. Ennek a nőnek viszont arról fogalma sincs, hogy mi lenne ha "véletlenül" fény derülne a kilétére vagy a számlájára és valóban rosszindulatú támadás célpontjává válna.
Nemtomicsináljak 2021. 09. 15. 09:56
Előzmény: #161  balentum
#162
Nincs persze harag👍
Hasonlókat kívánok, mert nagyon ideje lenne már 😉
balentum
balentum 2021. 09. 15. 09:54
Előzmény: #160  Nemtomicsináljak
#161
Nincs harag, viszont kívánok minden jót és 100 feletti SET árfolyamot.:)))))

friss hírek További hírek