Topiknyitó: feel 2020. 06. 23. 17:53

Wirecard AG  

A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 23. 08:15
Törölt hozzászólás
#1280
Törölt felhasználó 2020. 10. 23. 06:24
Törölt hozzászólás
#1279
feel
feel 2020. 10. 23. 00:56
Előzmény: törölt hozzászólás
#1277
Csabi keszulj most raktak fel ketto shortos csapat ujra novelte a pozikat.Az utobbi napokban egyre tobben.
Lassan jon a deal amire varunk.
feel
feel 2020. 10. 23. 00:26
#1276
2020. október 22., 21:55, írta: Olaf Storbeck
 A Wirecard North America értékesítésre került az amerikai székhelyű Syncapay-nak, egy holdingnak, amely fizetési megoldásokra szakosodott egy olyan tranzakcióban, amely újabb lépést jelent a megszűnt német fizetési vállalat szétszerelése felé.
 A Wirecard ügyintézője, Michael Jaffé csütörtök késő este jelentette be a tranzakciót, amelyet a szabályozó hatóságok jóváhagynak, a vételár nyilvánosságra hozatala nélkül.
 A pennsylvaniai kártyakibocsátót a német fizetési vállalat 2016-ban 185 millió euróért vásárolta meg a Citigrouptól.  Idén nyáron mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztatott.
 A Wirecard North America, amely nevét North Lane Technologies-re változtatja, a Syncapay második fizetési beruházása a 2017-ben megszerzett daVinci Payments után.
 Még júniusban a Wirecard piaci értékét 824 millió euróra tette, és remélte, hogy ennek az összegnek a felét tűzoltás útján kapja meg - derül ki a Financial Times belső dokumentuma alapján.
 A Wirecard rendszergazdája azonban sokkal kevésbé volt optimista.  Az adminisztrációt felügyelő müncheni bírósághoz benyújtott Wirecard helyzetének értékelése során Jaffé úr augusztusban a Wirecard összes leányvállalatának együttes értékét mindössze 100 millió euróra tette, de hozzátette, hogy a sikeres értékesítési folyamat magasabb bevételt is eredményezhet.
 Amikor a Wirecard fizetésképtelenné torkollott, miután nyilvánosságra hozta, hogy 1,9 milliárd euró vállalati készpénz hiányzik, 3,2 milliárd eurós adósságon ült.
 A Syncapay felvásárlását a Centerbridge Partners támogatja, amely a jelenlegi részvényesek mellett a Bain Capital Ventures és az Silversmith Capital Partners mellett új részvényessé válik a csoportban.
 "Ez a tranzakció két fizetési vezetőt hoz össze kiegészítő megoldásokkal és jelentős lehetőséggel kollektív piaci elérésük bővítésére" - mondta James Kirk, a Centerbridge ügyvezető igazgatója.
 Jaffé úr az ügyletet „értékes mérföldkőnek nevezte az értékesítési erőfeszítéseinkben a Wirecard AG hitelezőinek érdekében.”
 Jaffé már több Wirecard eszközt eladott.  A Railsbank, a Visa által támogatott induló vállalkozás megszerezte a Wirecard brit fizetési kártyatechnológiáját, ügyfeleit és néhány munkatársát.  A csoport tevékenységét Brazíliában is sikeresen elhárították.  Folytatódnak a Wirecard alaptevékenységének Európában való elidegenítése, beleértve a Wirecard Bankot is
feel
feel 2020. 10. 23. 00:04
#1275
Hírek 2020.10.22-től |  22:00 Fontos mérföldkő a Wirecard AG fizetésképtelenségi eljárásában - a Wirecard North America sikeres értékesítése
 DGAP-Media / 20.10.10 / 22:00 sajtóközlemény
 Ügyvéd Dr.  Michael Jaffé A Wirecard AG fizetésképtelenségi ügyintézője, Aschheim
 A Wirecard North America sikeres eladása
 Fontos mérföldkő a Wirecard AG fizetésképtelenségi eljárásában
 Aschheim / München, 2020. október 22. A Wirecard AG teljes tulajdonú leányvállalata, a Wirecard Acquiring & Issuing GmbH eladta a Wirecard North America Inc. részvényeit a nagy teljesítményű fizetési szolgáltatókra szakosodott amerikai holdingnak, a Syncapay Inc.-nek.  összpontosított.  Az ügylet teljesítéséhez a szabályozó hatóságok jóváhagyása szükséges.
 A Wirecard North America az USA egyik piacvezetője az előre fizetett hitelkártyák kibocsátásában a kifizetések, ösztönzők és kompenzációk kifizetésére.  Az akvizíció a második legfontosabb akvizíció a Syncapay részéről ebben az ágazatban a daVinci Payments 2017. évi felvásárlása után. A felvásárlást a Centerbridge Partners L.P.  tanácsot nyújtott alapok, amelyek a Syncapay többségi részvényeseivé is válnak.  A Syncapay további részvényesei a Bain Capital Ventures, a Silversmith Capital Partners, a MissionOG és az NYCA.
 A Wirecard Acquiring & Issuing augusztusban már eladta brazil leányvállalatát a NASDAQ által jegyzett PagSeguro Csoportnak.  Ez a tranzakció várhatóan október végén zárul le.
 "Nagyon elégedettek vagyunk az észak-amerikai Wirecard megoldásával. Ezzel a tranzakcióval fontos mérföldkőhöz érkeztünk a Wirecard AG eszközeinek a hitelezők érdekében történő megvalósításában" - mondta dr.  Michael Jaffé.
 További információ:
 Dr.  jur.  Michael Jaffé az egyik legtapasztaltabb és legismertebb fizetésképtelenségi ügyintéző Németországban.  Több mint két évtizede a bíróságok rendszeresen kinevezik nehéz és nagy fizetésképtelenségi ügyekben, amelyek célja a vagyon biztosítása a hitelezők számára és a lehető legjobb felhasználás.  Különleges szakértelem rejlik a többlépcsős csoportos fizetésképtelenségi eljárásokban és a határokon átnyúló ügyekkel vagy nehezen eladható eszközökkel kapcsolatos eljárásokban.  Az országosan és nemzetközileg legismertebb fizetésképtelenségi eljárás dr.  jur.  Michael Jaffé megszámolja a néhai Dr. KirchMedia médiacsoportot  Leo Kirch, a korábbi globális memóriachip-gyártó, a Qimonda és a Petroplus Csoport német leányvállalatai.  Ezenkívül sikerült sikeresen befejezni a lakókocsi gyártó, a Knaus Tabbert, a Grob Aerospace és a Cinterion Wireless Modules Holding GmbH felújítását.
 A Gera város közszolgáltatásait szolgáló holdingtársaság, a Stadtwerke Gera Aktiengesellschaft fizetésképtelenségi ügyintézőjeként állandó megoldást talált minden vállalat számára.  A NARAT GmbH & Co. KG fizetésképtelen alaptársaság fizetésképtelenségi ügyintézőjeként dr.  jur.  Michael Jaffé Észak-Rajna-Vesztfália egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlan-portfóliója.  A németországi vezető zárt alapok szállítója, a DCM Deutsche Capital Management (DCM AG) fizetésképtelenségi eljárásában, amelynek teljes beruházási volumene körülbelül 4,7 milliárd euró volt, a komplex struktúrákon dolgozott és sikeresen értékesítette a befektetéseket.  Emellett a Pro Health AG, a Phoenix Solar AG és a Dero Bank AG fizetésképtelenségi ügyintézője.
 Három német P&R konténerkezelő társaság fizetésképtelenségi ügyintézőjeként a globális konténerflottát egy bonyolult, határokon átnyúló struktúra részeként aknázza ki azzal a céllal, hogy minimalizálja a károkat annak a mintegy 54 000 befektetőnek, akik több mint 3 milliárd eurót regisztráltak a fizetésképtelenségi táblákba.
 A JAFFÉ Rechtsanwälte Insolvenzverwalter ügyvédi iroda több mint két évtizede az egyik vezető ügyvédi iroda a fizetésképtelenségi ügyintézés, a fizetésképtelenségi jog és a szerkezetátalakítás területén (az ESUG szerint), különösen az összetett és a határokon átnyúló eljárásokban.  Ennek fontos alapja a sokéves tapasztalat, hozzáértés és függetlenség, amelyekre rendszeresen szükség van, különösen a bonyolult eljárások során.  Nem utolsósorban emiatt az ügyvédi iroda évtizedek óta élvezi a bíróságok és a hitelezők bizalmát, különösen azokban a nehéz eljárásokban, amelyekben az érintett felek ellentétes érdekekkel rendelkeznek.  Az ügyvédi iroda az évek során növekvő, nagy teljesítményű struktúrájával bármilyen méretű eljárást támogathat a hitelezők érdekében.
Törölt felhasználó 2020. 10. 21. 06:13
Törölt hozzászólás
#1273
feel
feel 2020. 10. 20. 14:04
#1272
guildenstern ma, 13:33Sziasztok, először is a lényeg:
a Portfolio Fórum regisztrációs menete megváltozott. Az új belépőknek egy sms-ben kapott kóddal kell megerősíteniük a regisztrációjukat. A már létező regisztrációkat ez a lépés nem érinti.
Egy telefonszámról csak egyszer lehet regisztrálni. (A telefonszámokat nem tároljuk el. A szám hashelve lesz, tehát látjuk, hogy ha valaki még egyszer akar ugyanarról regelni, de nekünk nem lesz meg az adat. 
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fiai_hash_f%C3%BCggv%C3%A9ny)
Az okokról: sajnos a tapasztalatok szerint az összes aktív fórumon eljön az az idő, amikor arra rátalálnak olyanok, akik hosszú távon emberi kommunikációra alkalmatlanok. Ilyen esetekben a szisztematikus tiltás nekünk nem jelentett nagy erőfeszítést, viszont az utóbbi időben ez az aktivitás annyira megszaporodott, hogy az sok fórumozó számára már zavaróvá vált. A megoldáson már dolgoztunk egy ideje, de olyat szerettünk volna, ami tartós megoldást jelent a problémára. (Az itt is felmerült egyéb megoldások sajnos nem ilyenek.)
A megoldás formája viszont azt igényelte, hogy a változtatásról annak megvalósulása előtt ne adjunk tájékoztatást, ugyanis szerettük volna elkerülni, hogy egy halom "tartalék" regisztráció szülessen az élesítés előtt. Éppen ezért köszönjük a türelmet.
További jó fórumozást kívánunk mindenkinek!
Törölt felhasználó 2020. 10. 20. 12:25
Törölt hozzászólás
#1271
Törölt felhasználó 2020. 10. 20. 12:25
Törölt hozzászólás
#1270
PFmodi_1fasz_anyjatbsszameg2 2020. 10. 19. 23:59
Törölt hozzászólás
#1269
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 23:20
Törölt hozzászólás
#1268
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 11:51
Törölt hozzászólás
#1267
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 11:20
Törölt hozzászólás
#1266
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 09:15
Törölt hozzászólás
#1265
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 08:31
Törölt hozzászólás
#1264
Törölt felhasználó 2020. 10. 19. 08:17
Törölt hozzászólás
#1263
Törölt felhasználó 2020. 10. 18. 16:41
Törölt hozzászólás
#1262

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek