Topiknyitó: Hathor 2019. 08. 30. 10:33

NUTEX részvényesek topikja  

Nutex részvényesek topikja!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
olognol 2022. 12. 02. 08:06
Előzmény: #35859  Civinjanos
#35860
Ha a kisbefektetők shortolni tudták volna a humetet, ma imába foglalnák a nevét, melyik is bróker cégnél tehették, lehet csak tájékozatlan voltam ?
Civinjanos 2022. 12. 02. 00:43
Előzmény: #35858  Civinjanos
#35859

Egyébként szép emlékek ezek.
Csereklei akkor már igazgatósági tag, egyetemi hallgató, intézte a közzétételeket. Este 8 körül hívtam és mondtam neki, hogy adja le a közleményt: a rendőrök keresnek. Minek csinálunk ilyet? - kérdezte. Hirtelen az az indok nem jutott az eszembe, hogy majd 13 év múlva is felhozzák ezt az eseményt, ezért ott és akkor csak annyit mondtam: - Lehet, hogy annak a rendőrnek, aki ezt a parancsot kiadta a nagymamája éppen shortolja a HUMET-et...
Civinjanos 2022. 12. 02. 00:14
Előzmény: #35856  Researcher
#35858

Na látja researcher, ez az, ami megrázó. Az Ön példája tipikus és gyakori.
Ön nem képes értő módon olvasni és ezen korlátokkal próbál véleményt alkotni. Mint olvashatja, engem nem vitt el a rendőrség, mert nem találtak meg, mert egy rossz címen kerestek.
Amikor én ezt megtudtam, azonnal hivatalosan közzétettem. Ki is derült másnapra a rendőrség közleményéből, hogy a rendőrök azért jöttek, hogy „útba igazítsanak egy 1999-ben indult bűnügyben folyó bírósági tárgyalásra, tanúként”.
1999-ben történt, hogy egy brókercég, amelynél igen sok más között HUMET® (akkor még Horizon-Multiplan) részvény hevert el, azokat a részvények tulajdonosainak tudta nélkül eladta. Mint megírtam a t. Bíróságnak az első idézésre, nincs, nem volt az ügyben mondanivalóm. A fogalmazójától szereztem tudomást arról, hogy a bíró miről szeretne tőlem hallani. A bíró második idézését már egy utasítással karöltve küldte ki, ezért jöttek a szomszédba a rendőrök értem. Bár ez lett volna a legkellemetlenebb atrocitásom a magyar közigazgatással…   
Remélem a "miért is?" kérdésére ez a válaszom elegendő. Nem szükséges elnézést kérnie.
Őszinte híve
Civinjanos 2022. 12. 02. 00:04
Előzmény: #35854  ricraven
#35857

Igazán nem értem Önt.
A segítségét kérem. Mikor, mit kellett volna tennem a részvényeseimért (Önért)? Kit tettem én tönkre? Ki miképpen károsult? Mikor?  
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 23:55
Előzmény: #35855  Researcher
#35856
Valószínűleg ártatlan volt ugye Civin Úr?Miért is vitte el Önt akkor a rendőrség, 2008 -ban?Maradok őszinte tisztelettel: Researcher 
ricraven
ricraven 2022. 12. 01. 23:40
Előzmény: #35853  Civinjanos
#35854
Tisztelt Civin Úr! Gyönyörű életmű az Öné. Ha nem folyna össze a pályafutása a Humettel, tán még ódákat is zengenének Önről. Igazságérzetemet bántja, hogy ezekkel a dolgokkal nem akkor jött elő, amikor a sok tönkretett részvényesen segíthetett volna. De Ön ártatlan, és ezzel együtt kell élnie minden akkori károsultnak. Sok sikert a Művész étterem fenntartásához, őszintén. Üdv ricraven 
Civinjanos 2022. 12. 01. 23:00
Előzmény: #35852  ricraven
#35853

„Tisztelt ricraven, pár évvel ezelőtt már leírta a véleményét. Ezek szerint minden ember, akinek vaj van a füle mögött az általában megpróbálja jó színben feltüntetni magát,  mentségeket felhozni, vagy másra hárítani a felelősséget.”  
1.) Értem. Én nem tüntetem fel magam jó színben, csak esszenciálisan meg- megírogatom, hogy egy büdös és keserű szirupból csináltunk/csináltam egy mini-multit, amely érkezésemkor 1 millió, távozásomkor 20 millió dollárt ért a tőzsdén. 
 „Írja, hogy ez sok esetben sikerül is. Sok cég van, volt a tőzsdén, akiknek, ha meghallja a nevét a befektetői réteg, legszívesebben a pokolra küldené őket. Sajna a Humet közöttük van. Ön már megbukott, amikor valótlant állított azzal, hogy nem adott el soha saját részvényt vezetőségi tagként.”  
2.) Tetszik tudni, én egyetlen ízben adtam el aktív koromban HUMET® részvényt. Tettem ezt azért, hogy az akkor a padlón fekvő cégem aktuális sikerét, miszerint összehoztam egy kereskedelmi szerződést a baráti Egyesült Államokban, tudassam. Ezzel a – nem titkolt vétellel - demonstráltam a legnagyobb nyilvánosság előtt az áttörést, a jó hírt, közleményekben bejelentve a tényt és az okát is. Kétség kívül nagy port vert fel az ügy, mert végülis bíróság döntött az ügyben. A feljelentő PSZÁF vádját a bíróság életszerűtlennek ítélte, engem felmentett. 
 Írja, hogy „az utóbbi években megpróbálom óva inteni a mostani rv-eseket a befektetéstől, mégpedig úgy, hogy régi kollégáit sározza be, rájuk hárítva az akkori történéseket.”  
3.) Az akkori történések lényegét leírtam – 1-ről a 20-ra jutottam/jutottunk. Én mindig elismertem dr. Galamb és Csereklei és sokak akkori tevékenységét. Nélkülük nem ment volna. Akiket sározok, azok ugyanazok a személyek, ők, és – megismétlem - az én irányításom alatt valóban kiválónak bizonyult kollégáim voltak. Szinte más emberek lettek. A távozásomat követően szétlopkodták a HUMET® Nyrt részvényeseinek a vagyonát, majd átkeresztelték a céget Nutex-re. Én ezt tolvaj-tempót és széthígítást hozom fel, immár 12 éve, óva intve (a BÉT, a PSZÁF, az MNB az Ügyészség, a Rendőrség helyett is) mindazokat, akik nem kevésbé tapasztalatlanok, mint Ön. Jobb, ha ezektől az emberektől nem vesznek se’ használt autót, se’ részvényt.  
   „Miért nem akkor kelt a befektetők védelmére?” – kérdi. „Ez utólag nem egy korrekt viselkedés. Ha jót akar tenni, és valamit helyreállítani a tekintélyén, akkor ajánlanám tisztelettel, hogy az említett teniszpartneivel - akik nyilvánvalóan nem a szegény társadalmi rétegből valók - álljanak össze, vásárolják fel a Nutex rv-ek akkora hányadát, hogy a december végi kgy-n megszavazzák Huber Úr által javasolt 25 Ft osztalék elfogadását.
Üdv ricraven” 
 4.) Arról, hogy korrekt-e, vagy sem, amit egy egyszemélyi döntéshozó tesz, arról jó negyven éve kaptam egy alapos leckét Istenben boldogult bankár barátomtól, Rittler Viktortól. 
5.) Köszönöm a tanácsot, miszerint helyre kell(ene) állítanom a tekintélyemet. Tudja, a 11+12 év után már kaptam hideget-meleget, és vannak/voltak olyanok sokan, akik az Ön véleményét osztják. Más minősítéseket is ismerek.  
Ezekről annyit – kissé messzebbről kezdve – hogy hála Istennek, nem éltem azokkal a lehetőségekkel, amelyek alternatívaképpen az életem során felmerültek, maradtam a mai napig szentendrei polgár. Ebből a környezetből nehezen mozdulok ki. Mégis, mivel az utóbbi években néhány kedves és merész vállalkozó a segítségemet kérte több olyan helyen kellett megjelennem (pl.: bankok, befektetők társasága, egyéb), ahol említették, hogy hallottak már felőlem. Ilyenkor mindig - a hajjaj, biztos szidnak ma is – az obligát válaszom. Hát… többnyire az üzlet összehozatala után is meglátogatnak Szentendrén a törzshelyemen a Művész Étteremben, ahol segédkocsmárosként működöm és jókat beszélgetünk. Ez nekem nem azt mondja, hogy a tekintélyemmel baj lenne, de tudja, ha lenne is, vannak vélemények, amelyek kevesebbet nyomnak a latban és vannak meghatározó élmények, amely engem, az önző és hiú embert jobban impresszálnak.
Említette valaki a vendégeim, ügyfeleim közül, hogy egy társaságban azt említették, hogy a Civin egy tőzsdei legenda. Ezt hallva otthon előkapartam azt a Bibliát, amelyet Hécsel Ilona részvényesem és imaközösségi társai küldtek postán. Ez a két momentum is sok mindent elnyom abból a csalódottságból, amit az Ön és társai analfabétizmusa miatt érzek néhanap. De nem Ön az egyetlen, aki félreértékeli, vagy negligálja a négy évtizedet és három földrészt átfogó üzletemberi pályafutásomat.  
6.) Az Ön kedves ajánlatára sajnos nemmel kell válaszolnom. A vállalkozások mai helyzetéről írtam egy cikket a minap a szentendrei újságba (szevi.hu), valaki be is linkelte ide. Ha teheti, olvassa el figyelmesen.   Gyuri barátom és teniszpartnereim viszont minden bizonnyal feltennék a kérdést, ha felvetném Nekik az Ön javaslatát:  
-        Mit ártottunk mi ennek a ricravennek, Jánoskám?  
Ha van rá ideje, erre a kérdésre várja válaszát az őszinte híve.
ricraven
ricraven 2022. 12. 01. 21:59
Előzmény: #35749  Civinjanos
#35852
Tisztelt Civin Úr! Pár évvel ezelőtt már leírtam Önnek a véleményemet. Minden ember, akinek vaj van a füle mögött az  általában megpróbálja jó színben feltüntetni magát,  mentségeket felhozni, vagy másra hárítani a felelősséget. Ez sok esetben sikerül is. Sok cég van, volt a tőzsdén, akiknek, ha meghallja a nevét a befektetői réteg, legszívesebben a pokolra küldené őket. Sajna a Humet közöttük van. Ön már megbukott, amikor valótlant állított azzal, hogy nem adott el soha saját rv-t vezetőségi tagként. Az utóbbi években megpróbálja óva inteni a mostani rv-eseket a befektetéstől, mégpedig úgy, hogy régi kollégáit sározza be, rájuk hárítva az akkori történéseket. Miért nem akkor kelt a befektetők védelmére. Ez utólag nem egy korrekt viselkedés. Ha jót akar tenni, és valamit helyreállítani a tekintélyén, akkor ajánlanám tisztelettel, hogy az említett teniszpartneivel - akik nyilvánvalóan nem a szegény társadalmi rétegből valók - álljanak össze, vásárolják fel a Nutex rv-ek akkora hányadát, hogy a december végi kgy-n megszavazzák Huber Úr által javasolt 25 Ft osztalék elfogadását. Üdv ricraven
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 21:29
Előzmény: #35849  Zille
#35851
túl "öreg" róka vagyok én már , hogy most esett volna ez nekem le! Látom te csak egy síkon, síkban  tudsz gondolkodni! Pedig 3D +1D -ben élünk! Próbálj meg visszatérni a valós dimenzióba! Ne csak a MUDA szemüveg legyen rajtad!
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 21:25
#35850
ha elad most Hubi az jelzés , hogy úgyan már , nem lesz itt osztalék csak átvertük a jónépet - mi történik .... eladást fog generálni több kisbüfinél . Ha nem ad el a látható 23%-os pakkjából a közgyűlésig és megszavazzák , hogy nincs osztalék , akkor mit csinálnak a büfik ? Szintén eladást fognak generálni. Tehát nagyon jól kell most nekik ezt az egészet koordinálni! Nem lehet ellentétes viselkedés a részékről , mert bukott a mutatványuk ......varázslatuk! 
Zille 2022. 12. 01. 21:24
Előzmény: #35848  Researcher
#35849
És szórják is a sok kisbüfi nyakába 100%-os nyerővel!Most fejtetted meg :)
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 21:19
#35848
Ha Huber most eladna a "látható"  papírjaiból , kicsit ellentmondásos lenne az általa előterjesztett osztalék jkifizetési javaslatával. Szerintem ezek vették 7-10 -ig is. Csak több szálon és néven!
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 20:54
Előzmény: #35846  Zille
#35847
megsúgom neked , hogy nem fog az MNB vizsgálódni ha nem jön össze! Ezt csak egy előterjesztés, javaslat Huber részéről. Ezért is írtam  " Szóval nagy játékosok ők , résen kell lenni "
Zille 2022. 12. 01. 20:50
Előzmény: #35841  Researcher
#35846
Azt is írd le,hogyha nem szavazzák meg akkor mi fog történni?Szerintem az MNB is vizsgálódni fog.Amúgy meg ha nagyapámnak áramszedője lett volna ,akkor ő lett volna  a trolibusz :)Túl sok a "ha".
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 20:33
#35845
2022.09.22 -i dátum szerint , Hubinak 23%-a van a közkéz 77%. Nem tudni , hogy a közkézből mennyi van a Hubi féle csapatnak?! Huber 25-30 alatt szerintem nem fog kitárazni. Ha holnap v. a hétvégén nem jön hír a részesedés változásáról ( Hubi) , akkor még húzzák a mézes-madzagot  dec. 30-ig. Viszont akkor hülyék lennének ők is ilyen szinten kitárazni. Az kell figyelni , hogy Hubi részesedése nem-e csökken , mert az már egy jel. Nyilván tudnak vele trükközni , spekázni is ezzel , mert megijesztik a jónépet eladási hullám beindul , majd ők meg vásárolnak még .... nyilván ezt megtették és megtehették volna bejelentés nélkül is. Szóval nagy játékosok ők , résen kell lenni , mint ahogy én is voltam eddig , mint láthatjátok hol vásároltam milyen szinteken ( baxxa meg) :((((
Civinjanos 2022. 12. 01. 20:31
Előzmény: #35834  Qwertzuio
#35844

Elolvastam.
Egyetlen dolgot nem ír, hogy ez a 2009. eleje óta regnáló vezetés soha, semmiféle értéket (saját tőke) nem teremtett, viszont kibocsájtott több százmillió darab részvényt, amelyet az Önök végtelen nagyvonalúságában mindenféle hazugságokkal - úgymint: akvizíció, befektető, osztalékfizetés, Organic Mission etc. - megalapozott rallik során javarészt értékesítettek. 
Őszinte híve
Vicus2000 2022. 12. 01. 20:20
Előzmény: #35841  Researcher
#35843
Jól látod
Xrol 2022. 12. 01. 20:11
Előzmény: #35841  Researcher
#35842
Ezt a "100+" -ot szerintem a Nutex topik tagjainak rendkívüli közgyűlése azonnal megszavazza :-)
Researcher
Researcher 2022. 12. 01. 20:03
Előzmény: #35838  Xrol
#35841
az én jóslatom: 15-16 mocorgás. Benéz 14-re , majd szépen napok alatt 20 -ig felrántás egy 18-as záróval. Utána ( hírtől függ és a hangulattól ) vagy 15 -re le vagy elindul 25 irányába. Ha emelkedés lesz , ezt a gombot nyomják meg a vezérlő pultnál , akkor 30-ig elmehet. Ha közgyűliről jön valami még akkor tovább is felnézhet. Ha megszavazásra kerül Hubi agymenése , akkor szépen kilőhet, akár 100+.-Huf sem irreális. 

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek