Topiknyitó: Portfolio 2019. 03. 06. 21:17

"Magyarország ne legyen még vízfejűbb"  

Ugrás a cikkhez
Több pillérre épül az új nemzeti kutatási, fejlesztési és innovációs stratégia, az Innovációs Alap forrásaiból várható versenypályázatoknak pedig az a fõ célja, hogy "Magyarország ne legyen még vízfejűbb, mint most" -
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 17. 08:14
Törölt hozzászólás
#5
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 03. 07. 07:38
Előzmény: #2  Rumata
#4
hát igen. nincs azzal baj ha valaki hülye, amíg el van menve a faszba. de ők ezt szorgalommal és pozícióban levéshez ragaszkodással kombinálják sajnos.
vctor 2019. 03. 07. 04:24
#3
a jobb versenyképességhez a mindent átszövő korrupció száműzésére lenne szükség..
Rumata
Rumata 2019. 03. 06. 21:17
Előzmény: #1  portfolio
#2
Azért az mindent elárul Palkovics minisztériumának elképesztően primitív szellemi színvonaláról, hogy még a "vízfejű" és a "fejnehéz" jelző közötti hatalmas jelentésbeli különbséget sem képesek felfogni. Azért valljuk be, nem semmi, hogy Palkovicséknak az ország szellemi kapacitásának több mint felét képviselő Budapestről a "vízfej" kifejezés jut az eszükbe. Óhatatlanul arra gyanakszik az ember, hogy ez egy freudi elszólás volt, ami valójában Orbán felduzzasztott kormányzatára vonatkozik, és ezenbelül különösen az Akadémia szétverésére létrehozott ITM nevű vízfejre, amelynek az 1400 milliárdos éves költségvetéssel és háromnegyed évnyi vajúdással volt pofája egy rakás szart, semmitmondó süketelést előadni "Innovációs Stratégia" címen. Persze ezt már előre látni lehetett, amikor Palkovics Pálinkás helyére a pusztán "turisztikai innovációhoz" értő Birknert nevezte ki a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökévé. Ezek után senki sem gondolhatta komolyan, hogy Palkovics az új exportképes ipari termékek kifejlesztésének támogatását várja az NKFIH-tól. Elbűvölő, amikor Birkner megjegyzi, hogy a KKV-k közül pont az "első k-t" nem sikerült megszólítaniuk. És beismeri, hogy továbbra sincs fingja se arról, hogyan lehetne őket "megszólítani". Mélyen hallgatva arról, hogy mivel világszerte a kisvállalatok az innováció fő zászlóvivői, ezzel tulajdonképpen azt is beismeri, hogy a most előadott Innovációs Stratégia" valójában szart se ér.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek