Topiknyitó: Portfolio 2018. 04. 10. 18:01

Ez volt a hiba - Megfejtettük a választás furcsaságát  

Ugrás a cikkhez
Az NVI elnöke a választási "részvétel" csökkenésérõl és az összeomló weboldalról is beszélt tegnap este az ATV-ben. Elõbbibõl homályosan felsejlett, hogyan is hozta ki a Nemzeti Választási Iroda a 19 órás részvételi adatokat -
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2018. 04. 11. 11:59
Előzmény: #2  Rumata
#5
eh, ez a buzi konteó nem bír leállni.
.
Van 106 szavazókör (minden OEVK-ben egy), aminek az eredménye még nincs benne az összesítésben, sem a leadott szavazatok, sem a részvétel.
.
Ezekben a szavazókörökben fogják bekeverni a külképviseleteken leadott szavazatokat és a bekeverés után megszámolni.
.
Azért ilyen bekeveréssel csinálják, mert ha mondjuk Ecuadorban egyetlen ember ment el szavazni, az ecuadori urna bontása után kiderülne hogy kire szavazott. Ha bekeverik a lakóhelye szerinti egyik szavazókörbe, akkor nem derül ki.
Törölt felhasználó 2018. 04. 10. 18:55
Előzmény: #3  qpec
#4
...hmm...!
...olvasva a megjelent hibákról, úgy tűnik, hogy ezek javíthatatlanok és jelentősek lehetnek, akár több mandátumot illetően is...!
...ami meg már csak egy - sokkal erősebb nemzetközi ellenőrzés mellett -, megismételt választással hozható helyre...!
ilyen esetben, - még az alkotmánybíróság sem képes hitelessé tenni -, egy ennyire elfuserált szavazat számlálást...!
...stb. stb. stb...! 
qpec 2018. 04. 10. 18:37
Előzmény: #2  Rumata
#3
Nem kell magyarázkodni .a győzelem akkor is biztos,ha nem manipulált,legfeljebb nem 2/3-os.Tovább a pénzszerző úton.nem politizálunk.
Rumata
Rumata 2018. 04. 10. 18:01
Előzmény: #1  portfolio
#2
"Megfejtettük a választás furcsaságát" Nem fejtettük meg. Sőt, egyre gyanúsabb ez a hazudozás. Ugyanis 18:30-ról 19:00-ig nemcsak a megjelentek száma, hanem a szavazásra jogosultak száma is változott. 18:30-kor még 7,97 millió volt, 19:00-kor viszont már csak 7,34 millió. Most pedig már 7,87 millióról hazudoznak. Vagyis nyilvánvaló, hogy a Fidesz meghamisította az adatbázist, és ennek oka csak az lehetett, hogy nagy tömegű hamis szavazatot vitt be a rendszerbe. Ezt támasztja alá az egyik alkalmazott vallomása is, aki arról beszélt, hogy a gépre már azelőtt bevitték a szavazókörök adatait, hogy a szavazóköröktől a jegyzőkönyvek megérkeztek volna. Az eredményhirdetés három órás megmagyarázhatatlan késedeleméből már rögtön lehetett tudni, hogy a Fidesz csal a választásnál. A fentiek alapján azonban biztosra vehető, hogy a Fidesz nagy tömegű szavazatot hamisított. Különben eszükbe se jutott volna a szavazásra jogosultak számát 630 ezerrel csökkenteni. Ez a mostani, harmadik adat pedig végképp azt bizonyítja, hogy a Fidesz hamisított adatok alapján hirdetett választási eredményt.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek