Topiknyitó: Portfolio 2017. 10. 04. 08:37

Faképnél hagyja Oroszországot egyik legnagyobb európai finanszírozója  

Ugrás a cikkhez
A jövõ év elején hétbõl öt irodáját bezárja az EBRD Oroszországban, mindössze 80 alkalmazottat hagyva Moszkvában és Szentpéterváron - írja a Reuters. Az EBRD orosz képviselõje sajnálja, hogy "Oroszország elveszett" az európai
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2017. 10. 04. 09:27
Előzmény: #2  airmax_2_0
#3
ez szerintem távolról sem ilyen egyszerű

az amerikai államadósság kb 10%-a van kínai és orosz befektetési alapoknál.

a kínaiak viszont a hazai munkaerő drágulása miatt már messze nem rendelkeznek akkora folyómérlegtöbblettel, hogy bármit és bárkit hajlandóak lennének finanszírozni. az orosz gazdaság kifejezetten necces pozícióban van, most az 50 dollár körüli olajár mellett elzötyög, de ha egy alkalmi sokk miatt beesik 35-re, akkor az oroszok szarban lesznek megint. ha pedig felmegy 80-ra, akkor megint nem bírnak magukkal és mindenkivel verekedni akarnak majd.
airmax_2_0 2017. 10. 04. 08:37
Előzmény: #1  portfolio
#2
Baromság..A kínaiak majd finanszírozzak őket... akkora területtel, annyi ásványkinccsel Oroszország SOHA nem fog csődbe menni, MINDIG lesz valaki ad pénzt, ha kell neki..Lehet persze ignorálni az oroszokat, de ez marhaság.. Nem kell katonailag behívni őket ahogy Kádár tette...de lehet velük üzletelni, akárhogy is van náluk otthon... Amit majd az oroszok eldöntenek, hogy szeretik vagy sem...A Krímről meg annyit, hogy mindig is orosz volt.. (sokat háborúztak érte) nem fogjak adni, és jól teszik..Aki emiatt elmegy tőlük az maga mond le valamiról, az később többet veszít, mint amilyen veszteséget akar okozni.....Nyilván akkor majd tárgyalnak újra meg variálnak... a politika mar csak ilyen.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek