Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem bújtam el csak kerékpároztam. Úgy időzítettem hogy zárásra visszaérjek. Volt itt már a héten az árfolyam. Hétfőn lehet 4500 de lehet 3500 is. Itt már semmin nem szabad meglepődni.
Ismét tanultam Ricetól. 4500-ról lemegy egy részvény ára 3500ra az nem esés. Pár éve már megtanultam tőle hogy 1100ról 600ra esett a 4ig árfolyama az emelkedés volt mert ő 1500ra várta és mint tudjuk neki lett igaza. 1100-600 = 1500 4500-3500 = 5000
Mindig rajtad vezetik le a feszkót ha esés van??? Na és akkor idén mennyit esett??? :D :D :D Megsúgom, a BÉT legnagyobbat emelkedő részvénye!!! Talán megérted, hogy nem esett. Esést te vártál minden szinten, mert ősszel adják a választások miatt, meg NER papír nem tud emelkedni, meg ezzel a szinttel nem bír és fordul lefelé, stb. Ismerős? Te írogattad folyamatosan, papír nélkül, most meg hirtelen lett papírod, 170milla értékben. Nagy hantás vagy és szerencsére már senki nem hisz neked semmit :D Többet nem írok erre a fórumra! Egyébként én őszre 1500at vártam majd 2000et és teljesült mert felette vagyunk, de gyorsulnak az események a cég köról és jöhet az 5e-es szint! 3750ft csak, hogy utdd az árfolyamot :D Ja és zöld :D
Írtok összevissza de senki nem meri venni a fáradságot hogy utána nézzen hogy igazat írtam e. Folyamatosan ment a felbeszélés, már 5000re vártátok, most hogy esik és már 3500-3600, megint megtaláltatok. Gondolom le kell vezetnetek a feszkót amit a tévedésetek okozott. A másik 4ig topicból kitiltottatok, erre ide jöttök utánam személyeskedni.
Szerintem, nem rossz srác, csak lehet, kicsit a szenilitás kezd kijönni ( nálam is néha, de így 72-nél érthető lenne... :) ) bár nem tudom hány éves . :D
Régebben írtad, hogy nincs, meg azt is, hogy nem veszel, mert esni fog, stb. Több éve, még jóval 800 alatt. Most hirtelen a nagy emelkedés után lett megint részvényed :D Az itt eladott részvényeidet buktad Deltában, mert 135ftnál szálltál be, meg Synergonban, ami csődbe is ment. Synergont írtam annak idején neked, hogy add el és vedd vissza a 4IGét, de te azt válaszoltad, hogy nem megy csődbe és rémeket látok és jobb lesz mint a 4IG. Elfelejtetted és most kamuzol megint :D :D :D Most szerinted van több mint 170milláért részvényed, de reálra meg nincs pénzed :D Vicces vagy, remélem magadon is nevetsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...