Topiknyitó: Törölt felhasználó 2017. 04. 02. 08:10

Magyarok fóruma.  

Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 20. 15:21
Előzmény: #219  -bubu-
#220
Davaj na Szibir, tovaris Orbán! - mondhatná neki Vologya, de sajna nem ezt teszi...
-bubu-
-bubu- 2017. 04. 20. 15:00
Előzmény: #218  -bubu-
#219
-bubu-
-bubu- 2017. 04. 20. 14:59
Előzmény: #217  _Sigorszky
#218
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 20. 14:57
#217
- Hallo! - Továris Putin? - Da! - Segítség kellene Budapestre! - Mi lenni a te bajod megint мой друг Viktor? - Nem hagyják abba, nem fáradnak el, tüntetnek! - почему? - CEU, civilek elleni törvény, tudod, amit kértél... - Tudok küldeni Budapestre islam terrorista. - Mikorra? - Jövőhét. - Az soká lesz, ma éppen az orosz nagykövetség előtt fognak tüntetni. - Légicsapás? Foszforbomba haraso! - Én is itt vagyok! - Igaz, igaz! - Jaj, mit csináljak, segíts elvtárs! - Megván Viktor, küldeni neked orosz tél! - Orosz tél? De akkor elfagy minden termés... - Viktor Orbán, mióta érdekel téged, hogy mennyire szar a népnek? - Igaz elvtársam, igaz, de akkor nagyon hideget küldj, mert sok lett megint a hajléktalan a pesti utcákon és nem szeretem őket látni. - Da, rendben Viktor, hideg lesz, orosz tél lesz, orosz diktatúra lesz harasó!
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 14:47
Előzmény: #213  Törölt felhasználó
#216
Oroszkrémtortát legalább nasinak.
szivacs
szivacs 2017. 04. 20. 14:45
Előzmény: #210  _Sigorszky
#215
"Ez az, amiért érdemes lenne megtölteni a Kossuth teret." Nem tudom, kitől idézted, de az illető nyilvánvalóan egy aljas orbánbérenc putyinista troll, ha egyáltalán felötlik benne, hogy kétségbe vonja annak jogosságát, hogy a ceu nagyságrendekkel fontosabb bármi másnál és nincs és nem is lehet semmi, amit azzal egy napon lehetne említeni! Ki a fenét érdekelne az alantas munkavállalók masszája, amikor a ceu minél zavartalanabb továbbműködéséről és a nyílt társadalom magasztos eszményének terjesztéséről van szó! Az ilyen piszlicsáré témák csak elvonják a hevületet a leglényegesebb ügytől, Az Ügytől!
szivacs
szivacs 2017. 04. 20. 14:32
Előzmény: #205  Törölt felhasználó
#214
"Továbbra is nemzeti érzelmű, keresztény polgár maradok, akinek a továbbiakban is őszinte, egyenes véleménye lesz ebben a politikailag megosztott országban!" Sajnos nem könnyű annak maradni azok közt, akik fő ellenségüknek a nemzeti érzelmű, keresztény fehér férfi polgárokat tartják...
Törölt felhasználó 2017. 04. 20. 14:29
Előzmény: #212  Vazsmegyei
#213
sajnálomtrollt nem etetek
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 14:27
Előzmény: #209  Törölt felhasználó
#212
Csak így tovább, oroszkrémtortával, hogy ízletes és habos legyen.
szivacs
szivacs 2017. 04. 20. 14:26
Előzmény: #203  Vazsmegyei
#211
Bizony értelmes szavak ezek! Tartok tőle azonban, hogy sajnos kevesen veszik az intellektuális fáradságot, hogy átgondolják és megértsék őket. :-( A negatívumok elleni érthető spontán lázadozást előre megfontolt szándékból szekértábor logikájúvá deformáló és arra önös érdekből rásegítő, azt akár anarchiáig fokozó szándékok ellenére remélhetőleg azok józansága kerekedik majd felül, akik képesek átlátni, hogy nem az ő érdekük, hogy nekibuzdulásukat mások eszközként használják fel saját céljaik érdekében és nem engedik majd, hogy megismétlődjön, ami már többször bekövetkezett, hogy a fürdővízzel együtt a gyereküket is kiöntötték, a kádat meg simán ellopták tőlük a minél lendületesebb öntésre buzdítók.
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 04. 20. 12:53
#210
"Ismerjük azokat az összeesküvés elméleteket, amikről később derülnek csak ki, hogy nem elméletek? Valami egészen elképesztően gennyes, a munkavállalók millióit érintő törvényjavaslat benyújtására készül az Orbán kormány.Amióta tart a CEU ellehetetlenítése miatt kirobbant tüntetés-hullám, senki nem beszél másról széles e hazában, mint Soros Györgyről és egyeteméről. Tulajdonképpen nem is annyira az a lényeges ebben, hogy egy dollármilliárdos egyik vállalkozása esetleg megszűnik, hanem az, hogy ezzel a lépéssel gyakorlatilag hadat üzent Orbán a szabad oktatásnak. Ezt talán már mindenki érti. Valóban szörnyű és elfogadhatatlan, ami történik.Mindeközben ügyet sem vetünk arra, hogy szépen, csendben olyan törvényjavaslat kerül a Parlament elé, amellyel három évre nő a munkaidőkeret számítás, ez pedig lényegében eltörölné a túlórapénzt. A javaslat szerint a kormány gyakorlatilag átadja a munkavállalók pihenőidejének beosztásának lehetőségét a munkaadóknak. Így az is előfordulhat, hogy a megszakítás nélküli, a többműszakos vagy az idényjellegű tevékenység keretében foglalkoztatott munkavállalók számára is elegendő lesz havonta heti egy pihenőnapot kiadni. Ma sem ritka a 10-21 napot meghaladó egybefüggő munkavégzés, mi lesz ezután?Elkészült tehát a rabszolgatörvény. Ha ez az egyéni képviselői indítvány átmegy a törvényhozáson, akkor attól a naptól kezdve a munkavállalók akkor és olyan módon lesznek terhelhetőek gyakorlatilag ingyen, amikor és ahogyan azt a munkaadó kedve diktálja.Remélem érti mindenki, hogy ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy mondjuk egy Tesco-s pénztáros arra is kötelezhető lesz, hogy akár három hétig minden nap dolgozzon, maximum heti 48 órában és még a hónap utolsó hetében is csak 4-5 napot pihenjen.Miközben tehát mi rágjuk a CEU-s gumicsontot, addig egy Bánki Erik nevű fideszes, önálló képviselői indítványa gondoskodik arról, hogy a munkavállalók milliói gyakorlatilag rabszolgákká váljanak. Ez az igazán aljas húzás. Ez az, amiért érdemes lenne megtölteni a Kossuth teret. Ez az, ami mindenkit érint. Nem tudom lesz-e olyan szervezet, amely ebben az ügyben kezdeményez majd tüntetést, de finoman szólva: talán nem ártana." A parlamentben már télleg nem ártana egy féregirtás...
Törölt felhasználó 2017. 04. 20. 12:27
Előzmény: #208  Vazsmegyei
#209
sajnálom TROLLT nem etetek
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 12:24
Előzmény: #205  Törölt felhasználó
#208
Akkor hát ilyen legyen a bírálók és a miniszterelnök, meg a bírálók és a kormány között és ilyen legyen az "ellenzék" és az "ország" között a kommunikáció! Alakuljon ez a fajta megközelítése az országos problémáknak is!
-bubu-
-bubu- 2017. 04. 20. 12:16
Előzmény: #206  -bubu-
#207
bocs
-bubu-
-bubu- 2017. 04. 20. 12:15
Előzmény: #205  Törölt felhasználó
#206
link,h_539,w_760/6y6WR1p3SrmKzhhns.jpeg
Törölt felhasználó 2017. 04. 20. 11:40
Előzmény: #196  Törölt felhasználó
#205
Futárral küldte ki válaszlevelét Orbán az őt kritizáló olimpikon lakására Köszönöm Miniszterelnök úr, a mai napon részemre küldött válasz levelét, külön köszönöm, hogy értékelte őszinte aggodalmamat a nemzet jövőjének alakulása tekintetében- írta Orbán Viktornak saját Facebook-oldalán Kovács Tamás mesteredző, olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, miután a kormányfő egyik munkatársa átadta neki Orbán válaszlevelét. Kovács napokkal ezelőtt írt nyílt levelet Orbánnak, amelyben a szemére vetette, mennyire megváltozott a Fidesz "politikája, morálja, becsülete". Azt, hogy mi van Orbán válaszlevelében, nem tudni, Kovács ugyanis nem hozza nyilvánosságra, mondván: az egy magánlevél. Az Orbán levelére adott reakciójából ugyanakkor úgy tűnik, a kormányfő elég meggyőző levelet írhatott neki. Kovács így reagált: "Továbbra is nemzeti érzelmű, keresztény polgár maradok, akinek a továbbiakban is őszinte, egyenes véleménye lesz ebben a politikailag megosztott országba!". Későbbi hozzászólásából derül ki, hogy a kormányfő futárral, a lakására küldte a válaszlevelet. Kovács a nyílt levelében a miniszterelnököt megszólítva írta, hogy ez már így nem mehet tovább, hogy csak központi tévé, a sajtó, a CÖF tüntetései, az iskolák színvonala szerintük jók, "mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi?" Kovács elismerte, hogy a Fidesznek az első négy évben sok infrastrukturális beruházást lehetett megköszönni, de "de ez az utolsó két év korrupciós hulláma, az ország megosztása, a diktatórikus vezetés, nagyon lerontotta a hétéves teljesítményeteket." Szerinte egy új kezdet kell friss, fiatalos erőkkel.Ne éljetek vissza a jelenlegi túlerőtökkel,mert a nemzetünk jövőjéről van szó…!!! Kovács idén márciusban a Heineken-botránnyal kapcsolatban is megszólalt, akkor visszaküldte a Miniszterelnökségre az 1988-ban kapott állami tüntetését, amin vörös csillag volt, mondván "nem szeretne kétéves börtönbütetést kapni". Kovács Tamás az akkor már Fideszben politizáló Schmitt Pál egyik közvetlen munkatársa a 2008-as olimpia előtt a MOB-ban, a szervezet sportigazgatója.
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 11:33
Előzmény: #202  Törölt felhasználó
#204
Köszönjük az értékes hozzászólást! Ismétlés a tudás attya!
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 11:31
Előzmény: #198  Vazsmegyei
#203
A NEM LÁZADÁS LÁZADÁSA – AZ ELLENSÉGEM ELLENSÉGE LEHET-E A BARÁTOM? A lázadás évének nevezte 2017-et Orbán Viktor. És tényleg, látszólag lázad is derekasan. Hogy legyen ki ellen lázadni, minden napnak minden órájában, minden órának minden percében, azért ő maga is tesz. Sőt, főleg ő. Miközben az asztal alatt egyik kezével cinkosan jattol az EU vezetőivel, a másikkal látvány-megálljt mutat Brüsszelnek az asztal felett.Ez pedig nem tetszik sok embernek. Egyre többnek. Utcára is vonultak. Lázadnak, látszólag ők is derekasan. Most részben a CEU miatt, de a többség egészen egyszerűen az Orbán-rendszer ellen. Aminek véget akarnak vetni, mert elegük van a korrupt, cinikus, mindent letaroló Fidesz ámokfutásából.De hova álljunk mi? Akik le akarjuk váltani az Orbán-kormányt, ugyanakkor émelygünk a gondolattól, hogy azokkal karöltve tegyük ezt, akik gyűlölnek mindent, ami számunkra fontos: Istent, nemzetet, családot.Mit csináljunk? Tegyük mérlegre a két rosszat? Nézzük meg, melyik a súlyosabb, és álljunk a másik oldalára? Egyszerűsítsük le a képletet arra, hogy „ez még mindig a kisebbik rossz”, és egy adott cél érdekében (legyen az a migráció elleni harc, vagy Orbán elzavarása) szentesítsük az eszközt?Lázadjunk együtt az egyik lázadóval a másik lázadó ellen, miközben beleborzongunk még a gondolatába is, hogy odaálljunk bármelyik mellé?Hát nem! Én egyik lázadásból sem kérek! Az én lázadásom a nem lázadás lesz. Mert nem tudok annyira gyűlölni semmit és senkit, hogy az ellene való harcban megengedjem magamnak az „ellenségem ellensége a barátom” hamis luxusát. Ha ezzel az egyik oldal szerint konzerválom az Orbán-rendszert, gondolják csak ezt. Ha a másik oldal ítéletet mond felettem, hogy Soros-bérenc nemzetáruló vagyok, mondja azt. Nem érdekel.De én változatlanul, és csak azért is hiszek abban, hogy sokan vagyunk, akik a szükséges vitákat lefolytatva, de azonos értékrendet követve akarunk a nem lázadás vékony mezsgyéjén haladni egy igazságos, független és erős Magyarország felé.Balczó Mátyás
Törölt felhasználó 2017. 04. 20. 11:11
Előzmény: #201  Vazsmegyei
#202
troll
Vazsmegyei 2017. 04. 20. 11:09
Előzmény: #199  Törölt felhasználó
#201
Macika ezt vehetném már személyeskedésednek, mert a véleményed sérti a a mások véleményének a semmibe vételét a "troll" szó értelmezésében. Az ignorante szó már régen nem téma a fórumon, mert akik ezt használják, mind felsültek vele.

Topik gazda

Kopejka01
Kopejka01
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek