Topiknyitó: Portfolio 2016. 07. 05. 10:18

Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról  

Ugrás a cikkhez
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_pampa 2016. 07. 10. 07:46
Előzmény: #337  bamba
#340
"A világ már nem úgy működik, ahogy a begyöpösödöttek elképzelik. A világ egyre nyitottabb, vagy szeretettel befogadod az változást, vagy marad neked a gyűlölködés. Remélem te a változást befogadók életét tudod majd élni. "

Bizony ezt nagyon jól látod! Egyre nyitottabb!

Nagyon jól példázza ezt, pl. Izrael,USA,Ausztrália,Új-Zéland,Kuvait,Szaud-Arábia ! :)))

jó lesz ez! :)))
Phylaxa 2016. 07. 09. 22:42
Előzmény: #338  bamba
#339
"Igen, sajnos a saját gondolataid tükröződnek vissza a hozzászólásaidban. "

Hát ennek nagyon örülök. Az első értelmes mondat amit leírtál. Neked mikor fognak a saját gondolataid tükröződni abban amit leírsz? :)

Első szabály. Ha Jézust próbálod követni, akkor ne hazudozz! Nagyon fontos. Nos neked ezzel kellene kezdened a megértését. A többi egy kicsit bonyolultabb.A megérteni embereket pedig az egyik legnehezebb. Ehhez már meg kellene értened amit írnak például és nem rájuk aggatni dolgokat, amikről sosem beszéltek vagy esetleg másokkal beszéltél. :)
bamba 2016. 07. 09. 22:11
Előzmény: #336  Phylaxa
#338
Igen, sajnos a saját gondolataid tükröződnek vissza a hozzászólásaidban.

Pl.: "Te ezt tanultad Jézustól. Sok szerencsét a gyűlölködésben! "

Nem tudom miért veted meg Jézus tanait, de ezt magaddal kell tisztáznod.

Az nem segít ezen, ha másokra próbálod a gondolataidat kivetíteni. Ezen mi nem tudunk segíteni, a problémád megoldása a te elhatározásodon múlik.
bamba 2016. 07. 09. 22:08
Előzmény: #335  Phylaxa
#337
Ó, pampa már kezdi sejteni, hogy mi a különbség pl. az iszlám és a között, amit bele programoztak. Pl. az ilyen link iszlamista képekkel nehezen birkózik meg.

A világ már nem úgy működik, ahogy a begyöpösödöttek elképzelik. A világ egyre nyitottabb, vagy szeretettel befogadod az változást, vagy marad neked a gyűlölködés. Remélem te a változást befogadók életét tudod majd élni.

Aki útra kél, az nem azért teszi azt, mert rosszabbra vágyik. Nem azért teszi, mert arra vágyik, hogy gyűlölködők vegyék őket körül. Magyarországot is azok hagyják maguk mögött, akiknek már végképp elegük van a hamis prófétákból, s már nincs erejük újra meghallgatni a hazug szavakat, amit időről időre teljesen megváltoztatnak.
Gondolj bele, hogy ég most azok képén a bőr, akik 1 éve még ennek link hirdetésére voltak beprogramozva, ma meg azzal szembesülnek, hogy ennek ellenkezőjét kellene képviselniük, arra programozzák át őket. Nem irigylem őket, lesütött szemmel kell most járjanak, elárulták őket.

Az általam ismert összes külföldről érkezett ember emberként tudott viselkedni. Példásan tudtak viselkedni. Mind, pedig sokkal volt már dolgom az elmúlt közel két évtizedben.

Ugyanakkor az elmúlt 1 évben érezhető volt bennük a feszültség. De ez nem csoda, nehéz olyan környezetben élni, ahol a kormányzat nyíltan idegengyűlölő. Jobban mondva annak állítja be magát, hogy ezzel elterelje a figyelmet a vagyonok eltüntetésének folyamatáról.
Phylaxa 2016. 07. 09. 21:49
Előzmény: #334  bamba
#336
Mi a saját gondolatom? Hogy megkérdeztem, vajon a többi élsősködve gazdagodót is hasonló módon kezelted az eltelt 30 évben?

Gondolom nem, ezért mondtam el a véleményemet a te Jézus követésedről, melyet reklámoztál a mai nap is. :)
Phylaxa 2016. 07. 09. 21:43
Előzmény: #333  bamba
#335
Én nem Pampával beszélgetek, hanem veled. Amivel nem értesz egyet Pampával, azt vele beszéld meg! :)

Én nem keresem a kiutat, hanem világosan leírom, hogy Európát meg kell hagyni a az európai népeknek és kultúrának. Én sem megyek az arab államokba és hidetem, hogy legyenek olyanok mint mi. Nem avatkozok bele a dolgaikba. Magyarul tiszteletben tartom a dolgaikat. Az ő törvényeik, az ő hitük.

Ha viszont idejönnek, akkor a minimum, hogy tartsák tiszteletben a mi hitünket (akármennyi is van), a kultúránkat és törvényeinket. Magyarul az jöjjön ide, aki másra vágyik és nem felel meg neki az ahol élt. Erről beszélek és semmi másról.

A valódi menekültkérdést pedig muszlim területen kell megoldani. Ez pedig nem Juncker úr és a többiek feladata, hanem az ENSZ-é. Ugyanis ez globális probléma.
bamba 2016. 07. 09. 20:02
Előzmény: #332  Phylaxa
#334
Ne a saját gondolataiddal kiegészített szövegre reagálj, mert akkor saját magadnak válaszolsz!

Annak sok értelme nincs. Persze így megismerheted önmagad.
bamba 2016. 07. 09. 20:01
Előzmény: #331  Phylaxa
#333
Ez esetben kicsit figyelmesebben olvasd mások írásait!

"Milyen kultúrát hozna ide az ISIS? Esetleg az iszlám?
Sürgősségin kell majd mindig 2 orvosnak lenni? Egy női és egy férfi...ahogyan a mentők,tűzoltók,rendőrök,katasztrófavédők is csak "vegyes" személyzettel vonulhatnának?

_pampa"

Én is csak a programozottaktól hallok ilyet.

Ezek ők. Így élik az életüket.

Örülök, hogy te már keresed a kiutat!
Phylaxa 2016. 07. 09. 19:35
Előzmény: #330  bamba
#332
Na akkor örülj ennek az információnak és kezeld az Árpit és Tónit is máshogy mint a többi embert! Te ezt tanultad Jézustól. Sok szerencsét a gyűlölködésben! :)

Kapolyi úr cégéről is leírtad ugyanezt 1 milliószor? A többiekkel az elmúlt 30 évben rendben voltál? Jézus világosan megmondta neked, hogy nem egyformán kell utálni mindenkit ugye? :)
Phylaxa 2016. 07. 09. 19:30
Előzmény: #329  bamba
#331
Amiket most leírtál azt tőled hallom először. Mi nem hoztunk szóba ilyesmit. Nekem vannak muszlim ismerőseim, ázsiai ismerőseim, és még sok másféle ismerőseim, sőt munkatársaim is, de senki sem erről beszél amiről te. Ők pont olyan természetes emberek mint mi vagyunk és a mindennapi életről szoktunk beszélgetni. Egyikünk sem gyűlölködik, itt egyedül te hazudozol ilyesmiről, miközben azt hirdeted, hogy ezt Jézustól tanultad. Lelked rajta. Ez vagy te.
bamba 2016. 07. 09. 17:54
Előzmény: #328  Phylaxa
#330
A migráns a kötvény lejáratakor megkapja annak névértékét, kötvény típustól függően még kamatot is kap.

A jutalékot a kötvény kibocsájtója, a magyar állam fizeti meg, a jutalék pedig kötvényenként 80-90.000 euró. Ezt a pénzt Árpi és Tóni offshore cégei teszik zsebre.
A jutalékot a magyar állam a beszedett adókból tudja fizetni.
bamba 2016. 07. 09. 17:49
Előzmény: #327  Phylaxa
#329
Én ismerem ezeket a kultúrákat, ismerem őket, mivel nem egy billentyűzet mögül mondok véleményt emberekről. Vannak olyan buta meberek, akik az ISIS-ből kiindulva hoznak ítéletet a muszlimokról, a mexikói drogbárókra alapozzák a véleményüket a keresztényekről, vagy Pol-Pot-ról olvasva tanulmányozzák a buddhizmus alapjait.

Persze érdeklődve olvasom, hogy milyen butaságokat programoznak belétek, de ettől a világ megy tovább. Megpróbáltok beilleszkedni, vagy marad számotokra a gyűlölködés.
Phylaxa 2016. 07. 09. 17:43
Előzmény: #326  bamba
#328
A migráns hosszúlejáratú magyar állampapírt vesz. Ezért letelepedhet. Ez az üzlet egy offsore-on megy keresztül és a kiválasztottakat a magyar állam fizeti, mint minden más területen, ahol az állam érdekelt. Gondolom az energia offshore cégen keresztüli átmosásáról már hallottál. De hallottál már sok olyan állami cégről, aminek semmi jelentősége, de van pár kiválasztott, aki ezen keresztül nem kis pénzekhez jut, akár alkalmazottként is. Nem így volt ez minden kormánynál a rendszerváltás óta? Vagy talán előtte is akadt ilyen?

Mesélj az állampapírokról, milyen közgazdasági fogalmuk van? Egyesek majd megveszik olcsón és a magyar állam nekik fizeti ki? :)
Phylaxa 2016. 07. 09. 17:37
Előzmény: #325  bamba
#327
"Ezzel szemben én, hogy magamat idézzem, egy korábbi hozzászólásom: "A teljesség igénye nélkül az elmúlt 5 évben EU-n kívüli országból érkezett tanítványaim voltak: kínai, vietnami, koreai, indiai, nigériai, brazil, kanadai, szír. Ennél több volt, emlékezetből, arcokra visszagondolva írtam. Kivétel nélkül minddel nagyon jól megértettem magam. "

No ennek semmi köze a migrációhoz. Pláne nem ehhez ami most folyik. Leírták már sokan, hogy a világ minden részéből köztük természetesen muszlim ismerőseik vannak és minden ok. De azt is leírták, hogy ez nem ugynaz, mint több millió muszlim bevándorlót letelepíteni egy más vallású és kultúrájú társadalomban és eltartani évtizedekig. De téged ez nem érdekel, te odafigyelsz másokra mit mondanak. Te követed Jézust és megérted az embereket, amit mondanak neked. Ezt is megérted, amit most írtam. Nyilván. :)
bamba 2016. 07. 09. 17:33
Előzmény: #324  Phylaxa
#326
Tóninak és Árpinak a magyar állam fizet, nem a migráns.

A kötvény közgazdasági fogalmával hogy állsz?
bamba 2016. 07. 09. 17:32
Előzmény: #323  Phylaxa
#325
Az a helyzet, hogy pampának fogalma sincs, hogy kikről fog szavazni, Nem érdekli.

Ezzel szemben én, hogy magamat idézzem, egy korábbi hozzászólásom: "A teljesség igénye nélkül az elmúlt 5 évben EU-n kívüli országból érkezett tanítványaim voltak: kínai, vietnami, koreai, indiai, nigériai, brazil, kanadai, szír. Ennél több volt, emlékezetből, arcokra visszagondolva írtam. Kivétel nélkül minddel nagyon jól megértettem magam. "

Erről mi a véleményed?
" Isten országa nehezen meghatározható, nem lehet azt mondani, nézd, itt van, vagy ott van. Közöttünk van, közöttünk tud létrejönni, ha mi engedjük, ha befogadjuk tanítását, ha meghalljuk az Ő szavát, és tettekre is váltjuk. Mit mond Ő, mit tegyünk, hogy létrejöjjön közöttünk ez az ország? Azt kéri, ne építsünk falakat, ne húzzunk kerítéseket egymás köré, bontsuk le a határainkat embertársaink között, mert Isten országa ebből a határtalanságból épül fel. Forduljunk egymás felé szeretettel, irgalommal, igazsággal. Lépjünk túl a kapott rosszon, tanuljunk meg megbocsátani, imádkozni azokért, akik nem kedvesek hozzánk, az összes emberben a jót látni"
Phylaxa 2016. 07. 09. 17:26
Előzmény: #321  bamba
#324
A migráns vásárol hosszúlejáratú kötvényeket. Az ügylet egy offshore mögé van bújtatva.

Még mindig nem értem, hogy milyen jutalékot fizet a magyar lakosság? :)
Phylaxa 2016. 07. 09. 17:24
Előzmény: #319  bamba
#323
"Megint csak nem értelek. Pl. próbálom rávezetni pampát arra, hogy ő valójában szereti a migránsokat".

Ezt most leírtad. Te általánosítasz. Pampa nem. Neked mindenki mindenki, Pampának nem. Neked tök mindegy bármi, Pampának nem.

Amit utána írtál az hazugság és még csak meg sem indoklod, pedig megkaptad kérdésnek. Jézust követed. Világosan látszik. :)

Te figyelj! "Ne hazudj!" Ez ismerős? Ugye te nem szoktál hazudni? Még véletlenül sem. Még úgy sem, hogy a legelső dolog ami bármelyik írásodból látszik a hazugság maga? :)

bamba 2016. 07. 09. 17:19
Előzmény: #316  Phylaxa
#322
Magyar családok.
bamba 2016. 07. 09. 17:18
Előzmény: #315  Phylaxa
#321
A jutalékot a magyar családok által befizetett adókból fizetik. Árpi és Tóni a magyar családok pénzét költi.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek