Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Macika_
_Macika_ 2019. 01. 30. 14:49
#2060
Audi Hungária Független Szakszervezet19 perce
Kedves kollégák!Fokozódott a tárgyalás, különösen kérünk bennetek, hogy tartsátok magatokat a sztrájkhoz!!! Ezt az információt mindenkinek adjátok tovább és figyeljétek az információinkat!!!!
Az AHFSZ csapata!!!
euler 2019. 01. 03. 11:45
#2058

Egy olyan társadalomban, ahol a bérből és fizetésből élő felső tíz százaléknak annyi a jövedelme, mint az alsó kétharmadnak, ott nem arról van szó, hogy csak a düledező kunyhókban nincs az embereknek perspektívája
– mondja Kiss Ambrus, a Policy Agenda vezető elemzője.
_Sigorszky
_Sigorszky 2019. 01. 02. 18:42
#2057
Betévedtem egy pampa topikba és egyet szóltam, mindjárt ki is lettem tiltva. Most meg vagyok rendülve, elpárolgott minden önbizalmam, egy szellemóriástól ilyen leckét kapni nagy szégyen. Szerencsére ez itt egy olyan topikgazda topikja, aki nem tiltja ki az igazat szólókat. Igaz, a hetet-havat összehordőkat sem, mert már e legfelsőbb poltúr őt is kitiltotta... :)
_Macika_
_Macika_ 2019. 01. 02. 13:41
#2056
ecember közepén a közvélemény és a sajtó figyelme még nagyrészt a budapesti tüntetésekre irányult. Pedig karácsony előtt nem sokkal Pécsen is tartottak egy tüntetést: egy iskoláért. Hiába voltak csak néhány tucatnyian ott, mégis nagyon fontos problémára világítottak rá. Magyarországon hiába vannak tenni akaró, innovatív emberek, akik úgy viselkednek, mintha egy normális országban élnének. Pécs-Somogyon szülők és pedagógusok megpróbáltak létrehozni egy jó iskolát, ahol innovatív módszerekkel és tanulásszervezéssel együtt tanulhat roma és nem roma, szegény és jómódú gyerek. De az állami köznevelésben kialakult merev rendszer ezt nem engedte, és kicsavarta a kezükből.
https://index.hu/belfold/2019/01/02/pecs-somogy_vadgesztenye_altalanos_iskola_csovcsics_erika_tankerulet_klik_pava_peter_hatranyos_helyzetu/
sanka 2018. 12. 10. 06:49
Előzmény: #2051  Bekre_Pal
#2055
Szerintem is:))
stephgrey 2018. 12. 09. 21:14
Törölt hozzászólás
#2054
AIDA64 2018. 12. 04. 14:28
Törölt hozzászólás
#2052
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2018. 12. 02. 14:25
Előzmény: #2050  loliense
#2051
gyakrabban kellene írnod, ez is kurvajó lett :))
loliense 2018. 12. 02. 13:55
#2050
Népnemzeti elvtársak
hát,nem sokkal jobb most nekünk?-végre elüldözte a CEU-t vezénylőtábornokelvtársunk,mivel csak azokat a feltételeket hajtották végre,amit törvényileg,előírásilag kötelezően megszabott neki,így kell ezt csinálni nereselvtársak,tessék elzavarni innen,azt aki már úgyis teljesített minden előirtat!!! nem értem,mire voltak ennyire elájulva tőle az ott végzettek,idegen országok emberei,néhány 100 ezer magyar, mitől olyan nagy dolog itt közép-ázsiai-magyarorágon megcsinálni,egy világszintű és hírű,elit egyetemet!? Mi kell hozzá összesen?-max.egy kis pénz,2-3 átlagos tanár,meg egy épület,vagy pajta, ez olyan nagy cucc,akkor bárki tud világszínvonalú egyetemet gyártani, már akinek van kedve hozzá, és egyáltalán,milyen név az már,hogy CEU?-nevetséges,nem tudtak volna neki adni, normális magyaros nevet,ha már itt akarnak tanítgatni pl.:erőspista iskola,vagy koppány nevelde? És az az épület,melyet megépítettek hozzá,beszarás, mi a népnemzetielvtársak,akárhányszor elsétálunk előtte,mellette,vagy csak hallunk róla,elszörnyülködünk hivalkodó kulturált európai látványán,ahogy ott terpeszkedik a pesti aszfaltos utcánkon,hát ami meg benne van,az maga a vicc, csomó felesleges terem,könyvtár,vagy mik,sehol egy összeszerelő üzem,vágóhíd,-pedig lenne annak is hely benne! Oszt miket tanítanak,kutatnak ott,kizárólag felesleges és nagyképű dolgokat és főleg ner idegeneknek. Össz-vissz egy rendes magyar őskeresztény ember járt oda: A kovácszoltánelvtárs,de már ő is megutálta utólag,rájött nem volt annak semmi értelme,sőt káros is vót számára! Nem tanították meg diákjaikat,még a szorzótáblára sem,egy kibaszott okj-s melegburkoló,állattakarmányozó,pedofil lelkészképző szakot sem indítottak, helyette:könyvmolyokat,kutatókat,tanárokat,tudósokat,meg mindenféle felesleges népséget neveltek egyetemükön! Most őszintén,hány nb-1-es focsista végzett ott?-megmondom,egy sem. azt biztosan tudjuk fogjuk róluk utólag,hogy titkos offshore számlákra folyt be a beszedett tandíj,abból nem építettek egy rohadt stadiont sem,még a mi népnemzetizsidóolimpiánkat sem szponzorálták,alig adóztak,szarízű és túl drága volt a kaja menzáján is.
No tehát,elmennek innen végre az elmaradott,kultúrált Bécsbe,bár még nem biztos,nincs tőlük még meg a végső bejelentés, de reménykedjünk népnemzetielvtársaim!-az okokat már legalább tutira tudjuk,mind felsoroltam.
oszt,ha van időtök és kedvetek népnemzetielvtársak, rakjátok magatokba az azovi-tegerszorosnál horgonyzó összes szovjet matróz faxát!
uff
pampa 2018. 10. 03. 10:56
Előzmény: #2046  _Macika_
#2047
TAVALY A TELJES NÉPESSÉG 15,9 SZÁZALÉKA, TÖBB MINT MÁSFÉL MILLIÓ EMBER ÉLT OLYAN LAKÁSBAN, AMINEK BEÁZIK A TETEJE, VAGY NEDVESEDNEK ÉS PENÉSZESEDNEK A FALAI, VAGY NINCS BENNÜK WC ÉS FÜRDŐSZOBA."
.
Ez kinek a hibája?
Kinek a kötelessége ezeket kijavítani, megépíteni?
.
Értelmetlen stat. adattal támadni, amikor az embere zöme napi szinten látja, hogy KIK azok akik ÍGY ÉLNEK!
.
Nehogy már lelkiismeret furdalásom legyen azért mert ők nem arra költenek amire én!!!!
_Macika_
_Macika_ 2018. 10. 03. 10:46
#2046
a folyamatos piszkálódás HELYETT! olvasni az írást!
pl
.
Szegény házakA több mint 40 oldalas jelentés több fejezeten át írja le részletesen azokat a tényezőket, amik könnyen csapdába ejtik a szegényebb családokat. Mielőtt viszont még ebbe belemennénk, nézzük meg, mi is az a lakásszegénység. Ez egy nagyon összetett fogalom, amibe beletartozhat éppúgy egy hajléktalan, vagy egy cigánytelep túlzsúfolt lakásának lakója, mint a lakását rendesen kifűteni nem tudó nyugdíjas, vagy akár az a fiatal, akiknek alig marad pénze bármi másra a lakbér és a rezsi kifizetése után.Nehéz mérni, hogy ki tartozik ebbe a kategóriába, vannak viszont olyan aspektusai, amit jól lehet mérni. Azt például tudni, hogy
.
TAVALY A TELJES NÉPESSÉG 15,9 SZÁZALÉKA, TÖBB MINT MÁSFÉL MILLIÓ EMBER ÉLT OLYAN LAKÁSBAN, AMINEK BEÁZIK A TETEJE, VAGY NEDVESEDNEK ÉS PENÉSZESEDNEK A FALAI, VAGY NINCS BENNÜK WC ÉS FÜRDŐSZOBA.
pampa 2018. 10. 03. 10:41
Előzmény: #2044  _Macika_
#2045
Ázsiába, közép-Amerikában, dél-Amerikában, közel-Keleten, Balkánon... stb...
_Macika_
_Macika_ 2018. 10. 03. 10:31
#2044
afrikában
ébresztő
pampa 2018. 10. 03. 10:30
Előzmény: #2042  _Macika_
#2043
Ugyan a Földön mennyi ember élhet ennél a szintnél rosszabb lakhatási körülmény között?
.
Ahogyan az is felmerül, hogy ki a felelős ezeknek az embereknek a lakhatási körülményeiért?
,
Bizony, ez egy jó kérdés.....
_Macika_
_Macika_ 2018. 10. 03. 10:15
#2042
MAGYARORSZÁGON 2018-BAN (ÓVATOS BECSLÉS SZERINT) 2-3 MILLIÓ EMBER ÉLHET LAKÁSSZEGÉNYSÉGBEN,
https://index.hu/gazdasag/2018/10/03/habitat_for_humanity_lakhatasi_szegenyseg/
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 10. 03. 10:14
#2041

 "...a Nagy Anikó nevű egészségügyi államtitkár hivatalosan is lemondott megtisztelő pozíciójáról. Ezzel kapcsolatban legalább nem kell habzó szájú féknyúzozásba kezdenie a propagandának, amennyiben a Népszava korábbi értesülését maga az érintett erősítette meg az MTI-nek. Ebben persze az is hír, hogy valaki aki a Fidesz szekerét tolja, lemond a pozíciójáról ahelyett, hogy mindenáron kapaszkodna bele. Másfelől viszont több mint sokatmondó, hogy az államtitkár nem a közvetlen főnökének, doktor Káslernek, hanem Orbánnak és Ádernek nyújtotta be a lemondását. (Ha engem kérdez bárki, ez körülbelül annyit tesz, mintha nekem adta volna be, én is pont annyira értek az egészségügyhöz, mint ezek a közjogi méltatlanságok.) Ami a legfontosabb viszont – és ebből a másodikból szerintem egyenesen levezethető -, hogy ezek szerint a tízparancsolat mégsem akadályozza meg az egészségügyi ágazatban eluralkodó káoszt. SEM. Vagyis ez a sztori nem Nagy Anikóról, hanem Kásler Miklósról, az egészen kivételes polihisztorról szól, aki a hírek szerint átnyúlt államtitkára feje felett, nem tájékoztatta döntéseiről, vagy csak simán nem hozott meg bizonyos döntéseket. Nem én mondom, hanem a Népszava, hogy a miniszter úr odáig fajult, hogy miután kirúgta több fontos egészségügyi szervezet fejét (például a gyógyszerhatóságét, vagy a kórházakat fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központét), azok helyére újakat nem nevezett ki. Természetesen erről a megromlott viszonyról az MTI-nek nem számolt be a távozni készülő államtitkár asszony, az, hogy szeretne visszatérni főigazgatóként a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe, legjobb esetben is egy áttetsző fedősztori. Ha valakit májusban kineveznek, az nem szokott mindenféle ok nélkül októberben felállni a székéből. Ha van pozitívum ebben az egészben – és én próbálom ezt belelátni -, az az, hogy bár annyira bátor nem volt az államtitkár asszony, hogy nyíltan felvállalja lemondásának okait, azért szorult bele mégiscsak valami szakma iránti elkötelezettség. Szerintem is sokkal menőbb dolog gyermekgyógyászattal foglalkozni, mint egy alufóliasisakkal közlekedő miniszter politikai ámokfutásának járulékos áldozataként szakmailag lenullázódni. A magyar egészségügyi rendszer pedig a lehető legjobb kezekben van, ehhez eddig sem fért kétség." (SE)
Vigyázz fideszeském, irónia!

Topik gazda

zugnezeg
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek