Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 02. 24. 13:38

Orbán meghátrált.  

Jöhetnek a menekültek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 03. 16. 18:46
Előzmény: #79  goapsy1
#80
))))))
goapsy1
goapsy1 2016. 03. 16. 18:45
Előzmény: #76  _pampa_
#79
Csau is jót röhögött az elején

Aztán mikor telepumpálták ólommal, rájött, hogy annyira mégse vicces. :)
Törölt felhasználó 2016. 03. 16. 18:41
Előzmény: #77  Pajtika
#78
Igen van kérdés!

1., A mi "népünket" SZOLGÁLJA, legjobb tudása szerint!?
2., A Te "népedet" mikor röhögte ki?
Pajtika 2016. 03. 16. 18:32
Előzmény: #76  _pampa_
#77
A miniszterelnök dolga, nem az, hogy kiröhögje a népét, hanem, hogy szolgálja.

KÉRDÉS VAN MÉG?
_pampa_ 2016. 03. 16. 18:31
Előzmény: #75  Pajtika
#76
Miért? nem az volt?
Pajtika 2016. 03. 16. 18:29
Előzmény: #74  Pajtika
#75
VIKTOR, AZ NEVET, AKI UTOLJÁRA NEVET!
Kettősmérce

ADD TOVÁBB!
2016. MÁRCIUS 16. SZERDA, 17:04

Kedves Viktor, mint annak az országnak a miniszterelnöke, amelyben élek, én ezt neked nem ajánlom. Kiröhögni a tüntetőket, kiröhögni 50-80 ezer embert, akik egy célért, méghozzá egy igen tiszteletreméltó célért, a közoktatás megjavításáért, a gyermekeink jövőjéért végigvonultak tegnap Budapest utcáin: nem jó ötlet.

viki.jpeg

„Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa”, „olyan viccesen hangzott az egész” – mondta Orbán Viktor a Népszabadság kérdésére, hogy mit gondol a március 15-én a Kossuth téren elhangzott követelésekről.

Kedves Viktor, nem azt kérték, hogy mondj le, csak egy bocsánatkérést kértek tőled, hogy kedvesen és szelíden mondd azt, hogy bocsánatot kérek azoktól, akiket megsértettem, megaláztam az elmúlt 6 évben. Kedves Viktor, csak annyit kértek tőled, hogy tanárként tudjanak dolgozni, hogy a gyerekeink egy jobb oktatási rendszerben tanulhassanak, hogy jobban működjön az ország. Nem ez lenne alapból egy miniszterelnök feladata? No meg egy demokráciában nem az lenne a miniszterelnök feladata, hogy a tiltakozók kiröhögése helyett végre érdemben foglalkozzon a követeléseikkel?

A miniszterelnök dolga, nem az, hogy kiröhögje a népét, hanem, hogy szolgálja.

Ez az 50-80 ezer ember minimum egy fél Békemenet, amely önmagától, hálózat nélkül, százmilliós hirdetési kampány nélkül, több ezer busz nélkül, szervezetlenül ment az utcára, és úgy döntött, egy jobb jövőt követel tőled.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a tiltakozó tanárokat a vörösterror vezetőjéhez hasonlította: „Már az egész ló kilóg! Semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját” - mondta a 168 órának.

Viktor, a tüntetők követeléseire kiröhögéssel válaszolni, pont az az arrogancia, ami miatt elvesztettétek Salgótarjánt, pont az az arrogancia, amiből már a saját szavazóid nagy részének is elege van. Az az arrogancia, amely csak dühöt, elfojtott erőszakot visz az utcákra, hogy egyszer kipattanjon. Ezt te se akarhatod, vagy ha akarod, akkor nagy gond van.

Egyszer az életben próbálj meg belátó lenni, térj le a háború ösvényéről, és nézz szembe saját honfitársaiddal, azokkal is, akik nem szavaznak rád, és kérj bocsánatot. Vagy ha az nem megy, legalább ezt a pökhendi stílust ne erőltesd.

Én nem tudlak és nem is akarlak fenyegetni, nincs is kedvem hozzá, de ideje lenne észhez térni. Mert minél arrogánsabban és pökhendibben válaszolsz, annál nagyobb lesz a tét.

Ugyanis az emberek nagy tömege nem foglalkozik annyit politikával, hogy érdekelje őket az alkotmányosság leépítése, vagy a média kormánypárti felfalása, de azt tudják, egy demokrácia úgy működik, hogy a hatalmat rá lehet kényszeríteni a jó döntésekre, ahol pedig a hatalom erre nem hajlandó, az már nem demokrácia. És ha azt látják, hogy a kormány kiröhögi jogos követelésüket, akkor fognak ráébredni arra, hogy ki lettek semmizve, akkor pedig már másról fognak szólni ezek a tüntetések, más hangnemben és más méretekben. Addig még lehet nevetni, de a kérdés, ki nevet a végén.
link
Pajtika 2016. 03. 08. 17:46
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
#74
Ismerd meg az Orbán-család főúri majorságát!

Két téglalap alaprajzú egykori cselédszállás, két L-alaprajzú egykori istálló, egy magtár és bónusznak egy kis víztorony. Ebből az 5+1, valamikor 1820 után klasszicista stílusban épült jókora épületből áll az a prímán felújított műemlék birtok, ami Orbán Viktor apjának ingatlanos cégéé, Mészáros Lőrinc alpolgármester bérli, de Ferenczi Krisztina tényfeltárásai óta egyre valószínűbb, hogy titokban a miniszterelnök családjának rezidenciája. Na de milyen is az a hely, amin még az Első Családnak is megakad a szeme?Hatvanpuszta egyesek szerint a középkorban lakott település volt, de erről nem maradt fel semmiféle írásos bizonyíték. A legelső említései a XVIII. század második feléből származnak, ekkor az alcsúti uradalom része volt és juhtenyésztéssel foglalkoztak rajta. 1783-ban már szerepelt egy katonai felmérés térképén, de házakat nem jelöltek rajta, sőt még 1815-ben sem, de gazdasági épületeket, például juhakolt ekkor már igen. A pangásnak 1819-ben lett vége, amikor Habsburg József...link
Törölt felhasználó 2016. 03. 07. 18:04
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
#73
Az nem kutya volt! Medve volt az, de az oknyomozók már csak kutyát találtak!

A kutyateremtésit, hát ennyire lesüllyedt a az ellenzék tudománya?

Kutyálkodni azt tudnak! Vakmerő komondorok!

Ébresztő!
Törölt felhasználó 2016. 03. 07. 17:37
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
#72
a törpe "híres" vagy inkább elhíresült kamukutya storyja
link

_pampa_ 2016. 03. 06. 15:55
Előzmény: #67  Pajtika
#71
ki minősítette "fegyvernek" a tojást? emlékszel még? :))))

gondolom akkor is tiltakoztál...meg akkor is amikor "műveleti" területté minősítették a Parlament előtti részt....

esetleg nem? :)))
Törölt felhasználó 2016. 03. 06. 15:15
Előzmény: #67  Pajtika
#70
A liberális kopaszokról szól a fáma! Egy kanál vizben szeretnék "megúsztatni" Magyarország Nemzeti Ünnepén!
Tőletek nem kell védeni? Dehogynem kell védeni!
Mocskolódni otthon is lehet!

Ébresztő!
Törölt felhasználó 2016. 03. 06. 15:04
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
#69
)))))) alakul
Törölt felhasználó 2016. 03. 06. 14:47
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
#68
Kedves uram! Ön az egyetlen ember aki biztosan tudja mi is az a "népakarat kormánya"!

Tényeket uram! Tényeket! Nem csak "elemeket" a tények helyett!
Pajtika 2016. 03. 06. 14:40
Előzmény: #66  _pampa
#67
Orbán miatt lezárja a TEK a Nemzeti Múzeum környékét március 15-én

A Nemzeti Múzeum környékének lezárását rendelte el a TEK főigazgatója, a március 15-ei állami ünnepség miatt – jelentette az MTI. Az intézkedés az Astoria, Múzeum körút, Baross utca, Szentkirályi utca és Rákóczi út által határolt területet érinti március 15-én éjféltől délután egy óráig.

Az indoklás szerint azért van erre szükség, mert az érintett területen nagy létszámú állami rendezvényt tartanak védett személy részvételével. A “védett személyt” a TEK nem nevezte meg, de vélhetően Orbán Viktorról lesz szó, aki ünnepi beszédet fog mondani a Nemzeti Múzeumnál.

A védett személy biztonsága érdekében a rendőrség az érintett területet a forgalom elől lezárhatja, megakadályozhatja, hogy oda bárki be- vagy kilépjen, az ott tartózkodókat távozásra kötelezheti, továbbá a területre belépők és ott tartózkodók ruházatát és járművét átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő anyagokat, eszközöket lefoglalhatja, illetve azok bevitelét a rendezvény helyszínére megtilthatja – olvasható a határozatban.

Március 15-ére a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság jelentett be demonstrációt a Múzeum körútra. A rendezvényt a rendőrség nem vette tudomásul. Sajtóhírek szerint a rendőrség indoklásában a többi között az szerepelt: a szervezet vezetője, Büki Zoltán által bejelentett 8-10 ezer ember nem fog elférni a 40-50 ezer ünneplő mellett, akik szerintük “vélhetően zavarni fogják” az állami rendezvényt.

A bíróság jogerősen hatályon kívül helyezte a rendőrség határozatát, és megállapította, hogy a rendőrségnek a bejelentést érdemben kellett volna vizsgálnia, illetve hogy a gyülekezési jog korlátozása nem volt feltétlenül szükséges

AD TOVÁBB A KOPASZOKNAK!
_pampa 2016. 03. 06. 12:35
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
#66
"A népakarat kormánya nem kíváncsi a népakaratra."

látod ez csúsztatás! :))))

lesz népszavazás így a kormány kíváncsi a nép véleményére! :))))

(most írjam azt,hogy beégtél?...nem teszem, aljasság lenne:))) )
Pajtika 2016. 03. 06. 12:32
Előzmény: #63  _pampa
#65
Nem ülnek le a tiltakozó tanárok a Köznevelési Kerekasztalhoz!

Másodjára utasítják vissza az Emmi javaslatát. Azt szeretnék, ha nem a kormány döntené el, ki és miről vitázhat a kerekasztalnál.

ORBÁN MEGHÁTRÁLT!
Törölt felhasználó 2016. 03. 06. 12:29
Előzmény: #63  _pampa
#64
Egyiket se lehet. A népakarat kormánya nem kíváncsi a népakaratra.
_pampa 2016. 03. 06. 12:25
Előzmény: #61  Pajtika
#63
most azonban mégsem lehet népszavazást tartani például sem a budapesti olimpiáról,"

mivel budapesti olimpia lenne akkor most országos vagy helyi népszavazást kellene tartani?
Törölt felhasználó 2016. 03. 06. 12:17
Előzmény: #61  Pajtika
#62
Miből gondolod, hogy van fogalmad a demokráciáról?
Talán neked van felesleged a demokráciából!
A demokrácia nem egyes emberek szabadszájúsága!
Az oktalan mindenről népszavazást szeretne, de csak akkor, amikor neki éppen nem tetszik a rendszer!

Liberisztánt népszavazással?

Ébresztő!!))
Pajtika 2016. 03. 06. 10:37
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
#61
Így köpi szemen a demokráciát a Fidesz népszavazás ügyben

Az elmúlt hetek a „népszavazás” kérdése körül forogtak. Talán még soha senki sem foglalkozott ennyiszer a népszavazás intézményével, illetve a Nemzeti Választási Irodával (NVI) mostanában. A február 23-án történtek rávilágítottak arra, hogy bár a demokratikus intézményrendszerek (még) megvannak Magyarországon, azok használatát a hatalmát féltő rezsim kénye-kedve szerint korlátozza.

Ezen kívül az is megér talán egy misét, hogy milyen kommunikációs csapdába evezte bele magát a Fidesz a közelmúltban. Gulyás Gergely például azt állította, hogy a Fidesz semmilyen módon nem érintett az NVI épületében történtekért, miközben szinte minden napvilágot látott információmorzsa ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Orbán ellenzékben még arról beszélt, hogy az emberektől elvehetetlen jog, hogy bizonyos kérdésekben közvetlenül mondják meg, hogy mit akarnak, és mit nem akarnak, most azonban mégsem lehet népszavazást tartani például sem a budapesti olimpiáról, sem pedig Paksról.
link

Topik gazda

Kopejka01
Kopejka01
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek