Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 12:17
Előzmény: #29309  salve
#29320
"Merkel legalább olyan, sőt még talán szorosabb gazdasági kapcsolatokat ápl Putyinnal mint orbán, tehát akkor szerinted merkel is puytinbarát hűbéri államot épít? :-) "
Egyrészt ugye más a dimenzió, ott két nagyhatalomról van szó, másrészt az ő gazdasági kapcsolatuk leginkább a gázvezetékről szól, harmadrészt Merkel nem hűbéri államot épít.
"nem fogsz tudni oylan orbánidézetet idehozni ami arról szólt volna valaha is, hogy a magyar belpol rendszert a putyinéról kéne lemásolni :-  
Jaj már, annyira azért ő se olyan hülye, hogy kimondja, így max az illiberálisig merészkedett és csak néhány dicsérő szót ejtett csak, de a gyakorlatban szépen veszi át sorban a módszereket.
"az hogy megpróbálja orbán maximalizálni a saját érdekérvényesítését az teljesen független attól, hogy mekkora sikert ért el eddig - de legalább megpróbálta, -ja! - ellentétben azzal ami a te hozzászólásaidból kiderült, miszerint "mit ugrál az eu-ban a kis Mo. és ha lesz kötelkező kvóta akkor vagy elfogadjuk majd azt, vagy fizetünk" - no ilyenkor jön orbán és  mi, és azt mondjuk, hoogy orbán legalább megpróbál ezzel szembemenni, és legfeljebb nem sikerül, na bumm! mellesleg azt elismerheted, hogy Webert sikerült orbánnak és a v4-nek megfúrnia , az pedig h"
Szerintem inkább a siker számít, nem a próbálkozás, ugye Apponyi is milyen szép, művelt beszédet mondott Trianonban három nyelven, aztán mégis mi lett a vége. Tény, hogy sikerült Webert megfúrnia, így Juncker utódja nem a fidesszel leginkább baráti kapcsolatban álló CSU embere lett, hanem a már nem annyira barátságos CDU-é, de ezt én inkább kudarcnak nevezném, sőt talán az orbitális baromság a legjobb szó rá.
"egyáltalán nem hülye érv hanem azt mutatja, nem tudsz távlatokban gondolkodni, tehát: a baloldal célja természetesen az, hogy pár éven belül minden migráns állampolgárságot kaphasson  (legalábbis ott biztosan ahol baloldali kormány van), és aonnatól kezdve majd rájuk szavaz. Merkel: leírtuk ezerszer hogy ő már csak papíron jobboldali, m"
Ez úgy pontos, hogy Orbán, Bayer, stb szerint célja ez a baloldalnak, de nekem miért kéne elhinnem? Ugye először állampolgárságot kéne kapniuk, hogy választhassanak, aztán a baloldalnak meg kéne győznie őket, hogy rájuk szavazzanak, aztán a szélsőségesen vallásos arabok miért szavaznának egy liberális (gyengébbek kedvéért pl. a melegek jogaiért harcoló baloldali pártra), aztán a jobboldali pártok tényleg annyira hülyék lennének, hogy nem tudnának szavazókat szerezni, stb. stb. De ha esetleg mégis így lenne, akkor nem lehet, hogy a baloldali pártok a bevándorlás támogatásával több szavazatot vesztenének, mint amennyit nyernének? Attól, hogy a fidesz szépen kidolgozta ezt az elméletet, még nem kéne bedőlni neki.
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 12:16
Előzmény: #29315  SeldonKuper
#29319
Tudom 100 éve ism..:::))) ja most fordúl erőre..::))
SeldonKuper 2019. 09. 24. 12:16
Előzmény: #29311  Törölt felhasználó
#29318
Akkor itt az idő, hogy az egészséges kritikai szellemében kezdjetek tenni Magyarországért és ne ellene!
salve 2019. 09. 24. 12:15
Előzmény: #29313  HPeter76
#29317

megsúgom: azért a ruszki metrót vette meg a főváros, mert az jóval olcsóbb volt az Alstomnál!
ha az alstomot vették volna meg akkor jön az ellenzék és azt mondja: "no tessék, szórják a pénzünket, ahelyett hogy olcsóbb ajánlatot is megvuzsgálzak volna, itt kérem biztos korrupció van a háttérben"
ha viszont megvették az orosz metrót, jön az ellenzék: "no tessék, megvettek egy olcsó szart, ami semmire se jó, mert putyin zsebében vannak"
tehát belátható, hogy tökmindegy mit tesz orbán, nekik az sohasem lehet jó, belekötnek még az élő fába is!
utóirat: az index.hu-n rá lehet keresni és kdierül, mennyi baj volt a szarminőségű Alstom metrókkal, volt rá példa hogy a népstadion és akeleti közt úgy lerohadt hogy az utasokat ki kellet szállítani belőle és gyalog botladoztak végi az alagúton, mire eljutoottak a keletiig! ja, és az Alstom valóban úgy kapta meg a megrendelést, hogy Demszkyék zsebébe is juttattak cserébe, hálából, jópár milliárdot..
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 12:15
Előzmény: #29314  HPeter76
#29316
-De az is fúrcsa(nekem) a saját polgárait nem tudja meggyőzni a migráció mellett!
 Nem tudják rávenni az embereket támogatják..
 -na, nem ez van   ::))
SeldonKuper 2019. 09. 24. 12:11
Előzmény: #29306  Törölt felhasználó
#29315
Márpedig velük példálózol és a véleményed rajtuk keresztül jellemesen fogalmazod.
Mégsincs problémád?
De van problémád! Folyton elégedetlen vagy.
Szeretnéd ha azt tennék, amit jónak látsz!
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 12:09
Előzmény: #29313  HPeter76
#29314
Hála a magasságosnak nincs benne Klima
 Lásd 3 hónapra szól az a KLIMA! Na ezt USA már régen elfelejtette(gyereket Klimatizált helyiségbe bevinni TILOS) Nagyon egészségtelen!! ((Borzaztó jó üzlet az ELADÓNAK,de nem nekünk))
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 12:03
Előzmény: #29309  salve
#29313
"Viktorovics egy Putyin-barát hűbéri államot épít"
 Ez egy píti indok Ennek szerintem se nincsenek romjai!!
 Jó volna már Őszíntének lenni 3 Metrón láttam a Ruszki METRÓKAT! ÖNÁLLÓ KOCSIKKAL ELLÁTOTT
 METRÓ KOCSIKAT..  Ezek nagyon BABÁK..
Össze se lehet hasonlítani ASTROM láger 1 hosszú szerelvénnyel!!
novotrade 2019. 09. 24. 12:00
Előzmény: #29293  signal2
#29312
csúsztatsz folyamatosan!
.
 Ők nem KÖZVETLENÜL onnan érkeznek, hanem ott csak TRANZITÁLNAK!
Erre próbáltam rámutatni, de te ezt figyelmen kívül hagytad!
.
 ÖNKÉNT ment Líbiába!
.
Így mi pedig ugyanúgy visszatoloncolhatjuk oda!
Ha neki nem volt fontos a biztonsága mi miért figyeljük rá?
.
ma nem töltök a másik résszel időt, majd a napokban levezetek egy  esetet és akkor talán megérted, hogy jön ide a határvédelem.
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 12:00
Előzmény: #29307  HPeter76
#29311
A Dunába az túlzás, egyszerűen tisztába kell jönni azzal, hogy a politikusi pályára eleve kevesebb jellemes ember megy, aztán ezeknek a többsége is vagy kiesik a politikából vagy elveszti a jellemét, így nagyon kevés marad. Az átlagemberekkel meg az a baj, hogy szimpátia alapján döntenek és "kell nekik egy csapat" (ahogy Minarik mondta oly bölcsen) és utána a csapatszellemből nem képesek kiszabadulni és minden jó lesz, amit a saját csapatvezetőjük csinál és minden rossz, amit a másik csapat. Az egészséges kritikai szellem hiányzik az országból.
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 11:58
Előzmény: #29308  HPeter76
#29310
De az is fúrcsa(nekem) a saját polgárait nem tudja meggyőzni a migráció mellett!
 Vagy már ott tartunk a szavazók már annyira elpártolnak AZTÁN LEGYEN MÁR VALAKI AKI RÁNK
 SZAVAZ(az lenne a Migráns) "hu meg lesz ez keverve"
salve 2019. 09. 24. 11:55
Előzmény: #29295  Törölt felhasználó
#29309
"Viktorovics egy Putyin-barát hűbéri államot épít"
Merkel legalább olyan, sőt még talán szorosabb gazdasági kapcsolatokat ápl Putyinnal mint orbán, tehát akkor szerinted merkel is puytinbarát hűbéri államot épít? :-)   arra ráadásul semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudnál felhozni úgysem, hogy orbán az itthon putyint másolná (merthogy bocs, de itt a fidesznek van parlamenti többsége nálunk és nem putyinnak, olyan alkotmányunk lett pl. amilyet ők megszsvaztak, stb.). nem fogsz tudni oylan orbánidézetet idehozni ami arról szólt volna valaha is, hogy a magyar belpol rendszert a putyinéról kéne lemásolni :-)   a valóság inkább az, hogy itt ismételgeted azt, amit az elenzéki média immár leaglább 7 éve az agyatokba súlykolt, mint antiorbanista mantrát  :-)
az hogy megpróbálja orbán maximalizálni a saját érdekérvényesítését az teljesen független attól, hogy mekkora sikert ért el eddig - de legalább megpróbálta, -ja! - ellentétben azzal ami a te hozzászólásaidból kiderült, miszerint "mit ugrál az eu-ban a kis Mo. és ha lesz kötelkező kvóta akkor vagy elfogadjuk majd azt, vagy fizetünk" - no ilyenkor jön orbán és  mi, és azt mondjuk, hoogy orbán legalább megpróbál ezzel szembemenni, és legfeljebb nem sikerül, na bumm! mellesleg azt elismerheted, hogy Webert sikerült orbánnak és a v4-nek megfúrnia , az pedig hogy per pillanat épp ki áll jobban ebben a migrációs-antimigárciós meccsben az hétről-hétre, hónapról hónapra változik, és nem látjuk még előre a végkimenetelét hogy ki nyerhet inkább, oké?
"szavazati joghoz szerintem a nyugati országokban is állampolgárság kell, így ez elég hülye érv, másrészt a nagy beengedő meg Merkel volt, aki meg jobboldali, tehát mondhatjuk, hogy a jobboldal engedte be őket a szavazatokért"
egyáltalán nem hülye érv hanem azt mutatja, nem tudsz távlatokban gondolkodni, tehát: a baloldal célja természetesen az, hogy pár éven belül minden migráns állampolgárságot kaphasson  (legalábbis ott biztosan ahol baloldali kormány van), és aonnatól kezdve majd rájuk szavaz. Merkel: leírtuk ezerszer hogy ő már csak papíron jobboldali, mert erősen balratolódott, másrészt a németek alapelképzelése 2015-ben még az volt, h. nekik munkáskezek kellenének elsősorban (és nem új szavazók), mivel a demográfiai helyzetük már régóta menthetetlen! azóta már részben rájöttek hogy jórészt hasznavehetetlen embertömeget engedtek be, de ez legyen az ő bajuk..
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 11:50
Előzmény: #29305  Törölt felhasználó
#29308
Óhhhh
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 11:49
Előzmény: #29301  Törölt felhasználó
#29307
-kivétel nélkül mind a Dunába..: ÍGY ÍRD, MERT NEKEM OLYAN MINTHA "TAKARÓZNÁL"..
 (JÓ,HÁT NEM NEGATÍV ESET SENKI) már szavazópolgárra gonolok!
 Aztán legyen DK (párt) NEHEZEN BŐVÜL! minden arra mutat..
 -Ez adja a logíkát nekem KARIT Felhasználják bocs. bedarálják..
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 11:46
Előzmény: #29304  SeldonKuper
#29306
Nem vagyok a helyükben és nem is akarok ott lenni, akinek ez cél, annak valami probléma van a jellemével.
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 11:45
Előzmény: #29302  HPeter76
#29305
Persze, megy majd a harc, Gyurcsány tuti be akarja olvasztani majd az MSZP-t, stb. Az Orbán-kritika nem hóbort, ő egyszerűen káros az országra, ilyen egyszerű.
SeldonKuper 2019. 09. 24. 11:45
Előzmény: #29301  Törölt felhasználó
#29304
Hát, ha magadhoz méred őket az megbocsátható, hisz nem te vagy most a helyükben.
Ne veszítsd el a józan ítélőképességed, ha politikusokkal példálózol.
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 11:42
Előzmény: #29301  Törölt felhasználó
#29303
Szapulása az egy köpönyeg/álca NEM IS AZ A LÉNYEG!!!
  én ne tudnék "Magyarszku" BALOSAN GONOLKODNI! ::))
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 11:38
Előzmény: #29291  salve
#29302
Olvasgatok tanúságot szűrök le! DK fogja beejteni az MszP-ét,na erre használják fel Kari Gerit!! 
((Persze tudja:
 adtak/kapott egy poziciót,Őt a DK,Mszp szavazta be Zugló polgármesterének,el is vehetik Tőle))
ORBÁN kritika az egy hóbort náluk.. Akkor megfogtam a lényeget...:::))
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 11:38
Előzmény: #29300  SeldonKuper
#29301
 Viktor szapulása valóban jól esik, de ezt nézd el nekem, mivel én általában minden politikust szapulok, mivel nem sokra becsülöm őket, Viktoroviccsal meg az a helyzet,hogy az átlagnál is hülyébb, így mérhetetlen károkat okoz az országnak.

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek