Topiknyitó: _pampa_ 2015. 08. 19. 08:43

Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása.  

Valószínűleg a közeljövő egy fontos kérdése lesz ez Magyarország és Európa számára.



Rengeteg bevándorló érte már el Európát és túlnyomó többségük háború sújtotta övezetből,országokból érkezett így kitoloncolásuk nem megoldható.



Európának közösen megoldást kell találnia a helyzetük rendezésére ahogyan arra is, hogyan "védjék" meg a 3 leginkább kitett schengeni határral rendelkező országot.



Rengeteg megoldásra váró feladat halmozódott fel az EU döntéshozóinak az asztalán.



ui: trollok, kötekedők,akadékoskodók,off-olók kíméljék meg azt a felületet!



Azokat várom a beszélgetésre akiket érdekel,és fontosnak tartják, hogy mielőbb megoldás szülessen a modern kori népvándorlás következményére.



Köszönöm!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 09. 24. 08:26
Előzmény: #7739  _pampa_
#7740
hirado.hu

"Az M1 stábja további bizalmas információkat is kapott attól az önkéntestől, aki a Keletiben dolgozott a migránsok közt. Ezekről az esti fél nyolcas Híradó számol majd be.

Hárommilliós karórával a kezén egy Dubaiban élő férfi volt az egyik, aki a bevándorlók között elvegyülve, lázadásra biztatta őket a Keletinél még szeptember elején - állítja egy önkéntes, aki sokszor kint dolgozott a pályaudvarnál. Fotókat is csatolt bizonyítékul. Azt mondja, azért jelentkezett az M1-nél, mert vállalhatatlannak tartja, hogy ilyen, tisztázatlan hátterű és múltú embereket kell segíteniük.

Az M1 stábja további bizalmas információkat is kapott az önkéntestől arról, hogy kik, hogyan mozgatták és irányították a bevándorlókat, mivel segítették őket. Ezt az esti fél nyolcas híradóban láthatják majd."
_pampa_ 2015. 09. 24. 08:13
Előzmény: #7738  _pampa_
#7739
Így kell ezt csinálni!

"Cseh katonák érkezhetnek a magyar határhoz
Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ őrzéséhez - közölte a cseh védelmi miniszter szerdán este Prágában.
Martin Stropnicky közlése szerint a minisztérium és a hadsereg közösen elemzi, mit tudnának Magyarországnak nyújtani. A cseh hírügynökség úgy értesült, hogy Prága határőrzésre szolgáló eszközök kiküldését mérlegeli a megfelelő katonai személyzettel együtt.

Újságíróknak azt mondta, hogy Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ védelméhez. "Szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat konkrétan, gyakorlati téren is. Jelenleg a Cseh Köztársaság hadseregével együtt elemezzük lehetőségeinket, mit tudnánk nekik nyújtani" - pontosította bejegyzését a miniszter."

Kerítés és mögötte felsorakoznak azon országok amelyiknek fontos a nemzetállami egység megtartása!
_pampa_ 2015. 09. 24. 08:10
Előzmény: #7737  _pampa_
#7738
Nagyon jól fog még jönni az a kerítés amikor fajmannmerkeléket eltakarítják.
univerzoo

Lesz még bírálva a kormány azért mert alacsony a kerítés és nem egészítették ki megfelelő segéd védelemmel!
Csak idő kérdése!
_pampa_ 2015. 09. 24. 08:07
Előzmény: törölt hozzászólás
#7737
Ezt már az elején mondták,minden cent kidobott pénz!

Ellenben már itt a fórumon is lehet látni,hogy tért nyer az iszlám!

A megdobált nő esetét bemutató cikk már kapott 3 "támogatót" virtuálisan innen is kapott KÖVET....

NO COMMENT
_pampa_ 2015. 09. 24. 08:04
Előzmény: #7734  _pampa_
#7736
Donald Tusk a törökországi befogadó táborba tett látogatása után azt nyilatkozta:

akikkel beszéltem mindenki azt mondta Európába akar eljutni.

Őket is majd elosztjuk kvóta alapján?
Törölt felhasználó 2015. 09. 24. 08:04
Törölt hozzászólás
#7735
_pampa_ 2015. 09. 24. 07:38
Előzmény: #7733  _pampa_
#7734
"Nőt dobáltak meg kővel a migránsok egy belgrádi parkban: vétett az iszlám törvények ellen, rövidnadrágban kocogott!

.
2015. szeptember 23. szerda, 14:00
Nem szeretnék pánikot kelteni, főleg nem áll szándékomban ijesztgetni a hölgyeket, de nem teljesen kizárt, hogy errefelé öt-tíz év múlva (vagy annál is korábban) drasztikusan megváltoznak a divattrendek: burka, csador, hidzsáb lesz a "nyerő".

Az, ami minap egy belgrádi nővel történt, előrevetíti a nem is olyan távoli jövőt (hacsak Európa valamilyen csoda következtében nem állja útját az iszlám térhódításának).

Egy belgrádi nő elmondása szerint az esti órákban - szokásos rutinját követve - kocogott az egyik központi parkban. Rövidnadrag és egyszerű trikó volt rajta.

A kocogóösvényen megpillantott négy migránst. Amikor elfutott mellettük, valamit üvöltöttek a saját nyelvükön, majd kőzáport zúdítottak a lányra. Az áldozat szerencséjére az ösvény mellett nem voltak nagyobb kövek, így nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

Ez azonban nem változtat a tényen, hogy a bevándorlók - saját iszlám törvényeiket alkalmazva - meg akartak kövezni egy nőt Európában. Ráadásul abban az országban, amely bevallásuk szerint legszebben fogadta őket (magyarán: értelmetlen módon dédelgette, kényeztette őket)."

Srbin.info nyomán K. P.
_pampa_ 2015. 09. 24. 07:28
Előzmény: #7732  _pampa_
#7733
Egy nemzetközi jogász szerint MENEKÜLTEK.

" „Ilyen értelemben tehát továbbra sincs védve Európa külső határa, és Görögországon keresztül továbbra is jönnek a nemzetközi egyezményeket megsértve illegális migránsok” – mondta Orbán Viktor,"

(gondolom nem mond ilyet jogi támogatás nélkül ezen a szinten)

Lassan 10 hónapja zajlik ez a modernkori népvándorlás Európába és a vezetőink még abban sem tudtak megegyezni,hogy akik érkeznek azok JOGILAG minek számítanak!

Írhatnám azt is,hogy még azt sem tudják milyen "betegségben" szenved a beteg akkor hogyan akarják meggyógyítani?

Mert a kvóta még a "ráolvasásnál" is rosszabb gyógymód!

Ennek ellenére még csak idáig jutottak el!
_pampa_ 2015. 09. 24. 07:17
Előzmény: #7730  szivacs
#7732
Bárki is a felelős ezért az egészért lassan kezd beérni az elképzelése.....

Összeveszít mindenki mindenkivel Európában!

"Szerbia megtiltotta a Horvátországban regisztrált, illetve a horvát árut szállító teherautók belépését az ország területére, miután szerda éjfélkor lejárt a horvát határzár feloldására adott belgrádi ultimátum."

" A Szerbiából érkező személygépkocsikat és autóbuszokat visszafordították a határról. Egyik busz utasa azt mondta, azzal a magyarázattal fordították vissza őket, hogy nem léphetnek be az országba sem szerb rendszámú gépkocsik, sem szerb útlevéllel rendelkezők."
mro 2015. 09. 23. 21:23
Előzmény: #7721  szivacs
#7731
Ez így van. Természetes, hogy a szír, ha már otthon ellehetetlenül a helyzet és hazáján kívül kerül, úgy van vele, hogy hamár egyszer külföld, akkor miért ne a legszuperebb helyre menjen. Ahonnan ráadásul olyan hírek is jönnek (köszönjük, Merkel), miszerint Németország minden szírt befogad, és persze olyan hírek, hogy az európai országok határai kb. egy szelet emmentali sajttal érnek fel, főleg a háborút látott szíreknek.

Tehát akár tetszik, akár nem, két út van: az euroliberál-kalifátus-ágyazó Wilkommenskultur, vagy pedig az Orbán által szorgalmazott határvédelem, törvénybetartatás és a szírekkel szomszédos országokban levő menekültek támogatása. Persze volna egy harmadik út is, például a sivatagból kihasítani egy életteret ezeknek a millióknak, ha már úgyis ott nőttek fel. Mondjuk lehetne egy olyan helyen, ahol hatalmi vákum alakult ki, mert a kormány nem ér el oda, és amely hatalmi vákumot megtöltötte valami gonosz erő, pl. az Iszlám Állam. Ilyen területet találunk ... hol is... Szíria kelet-délkeleti fele pont ilyen. Csak ahhoz fel kellene vállalni annak a háborúnak a vitelét, amelynek az elindításához azért volt köze a Nyugatnak.
szivacs
szivacs 2015. 09. 23. 20:21
#7730
"A jövő héten az ENSZ-nek tesz javaslatokat Orbán 2015.09.23 13:21

Bajországi sajtótájékoztatóján jelentette be Orbán Viktor, hogy a jövő héten javaslatot tesz az ENSZ-nek arra, hogyan kellene a világ minden országát bevonni a menekültválság kezelésébe - tudósít a Reuters."
Törölt felhasználó 2015. 09. 23. 19:02
Előzmény: törölt hozzászólás
#7729
Pedig már eddig is elég sokat esett és még csak most kezdődik majd igazán a dollár erősödés.
Törölt felhasználó 2015. 09. 23. 17:29
Előzmény: törölt hozzászólás
#7728
Ne csodálkozz, hogy nem az Unió tehetetlenjeit részesítik a politikai porondon követendőnek!
_pampa_ 2015. 09. 23. 17:25
Előzmény: törölt hozzászólás
#7727
Az opatováci sátortáborban nő a feszültség, késelés is történt - mondta Zdravko Kelic, a megyei válságtörzs vezetője az N1 horvát hírcsatorna riporterének. "Egyre több az etnikai csoportok közötti összetűzés" - tette hozzá.

Az Üdvözöljük civil kezdeményezés szerdán arról számolt be, hogy a tábor területén rendőri beavatkozásra is sor került, a rendőrök paprika spray-t is bevetettek. Néhány ember megsérült, két gyereket, akiknek a szemébe paprika spray került, a vöröskereszt elsősegélynyújtó sátrában látták el - közölte az N1.

Ranko Ostojic belügyminiszter szerint ez már emberkínzás.

"Ne engedjék, hogy szenvedjünk, ez az emberek megkínzása, és minden egyes országé is, ahelyett, hogy humanitárius folyosó létesülne, ami mindent megoldana" - üzente a belügyminiszter szerdán az Európai Unió Brüsszelben ülésező csúcstalálkozójának a helyszínről, a horvát sajtónak nyilatkozva."
Törölt felhasználó 2015. 09. 23. 17:16
Törölt hozzászólás
#7726
szivacs
szivacs 2015. 09. 23. 17:05
Előzmény: törölt hozzászólás
#7725
Megkapta a "baráti tanácsokat":

"Obama és Merkel menekültügyben telefonált 2015.09.23 07:53

Tájékoztatása szerint Obama és Merkel egyetértett abban, hogy szükség van egy átfogó európai megoldásra, amely által minden európai uniós tagország elfogadná a menekültek igazságos elosztását. Megvitatták azt, hogyan lehet mérsékelni a menekültáradat kiváltó okait, kiváltképpen egy olyan politikai átmenet elősegítésével, amely egyesíteni tudná a szíriaiakat - áll a Fehér Ház közleményében, amely szerint a megbeszélésen szót ejtettek a kelet-ukrajnai válság rendezéséről is.

Obama és Merkel egy nappal a migránsválságnak szentelt szerdai brüsszeli rendkívüli csúcstalálkozó előtt beszélt egymással. Az állam- illetve kormányfők azt követően ülnek össze, hogy kedden a tagállami kormányok belügyminiszterei vitatták meg a kvóták kérdését - s nagy többséggel (Csehország, Magyarország, Románia és Szlovákia ellenszavazatával, valamint Finnország tartózkodásával) el is fogadták 120 ezer menekült szétosztásának a tervét."

Alaptézisként megbeszélhették volna, hogy jó szövetségesként és fő humanistaként az Európába érkezők felét automatikusan elviszi innen az usa.
Törölt felhasználó 2015. 09. 23. 16:22
Törölt hozzászólás
#7724
exmnbs1 2015. 09. 23. 16:21
Előzmény: #7652  bigyula
#7723
akkor azt fogják nyomni, ilyen egyszerű
exmnbs1 2015. 09. 23. 16:20
Előzmény: #7653  Törölt felhasználó
#7722
de, komolyan gondolja, sajnos
ez is mutatja hogy ő pl az....
szivacs
szivacs 2015. 09. 23. 16:14
Előzmény: #7692  Törölt felhasználó
#7721
"Ügyelni kell a szóhasználatra.
Görögországot elhagyva (sőt, már Törökországot is) szó sem lehet menekültekről, csakis migránsokról."

Ezt az eu-kalifátus rajongók nem hajlandók elismerni mindaddig, amíg jelentősebb létszámban el nem indulnak az amcsikhoz - na akkor már nem menekültek lesznek hanem migránsok, akik között terroristák is meghúzódhatnak, ezért nem lehet beengedni őket, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek!

Topik gazda

_pampa_
3 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek