Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 06. 29. 21:40

Tréder Topik :o)  

megnyitok egy remek kis kókuszos, lecsós, halacskás topikot. reméljük ez is hosszú életű lesz mint a régi, ami hat évet élt..



hát mindenkinek jó horgászatot! ))

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Macika_
_Macika_ 2020. 08. 03. 10:02
#160399
uzsorás -3%
denon 2020. 08. 03. 09:52
#160398
Légitársaságok Utazási vállalatokról mi a vélemény mikor lehet ezeket érdemes vásárolni? TUI 
AIR FRANC éves minimumon forognak nagyot estek most újra felerősödő járvány adatokra is
tibbi60
tibbi60 2020. 08. 03. 09:13
Előzmény: #160391  _Macika_
#160396
a grincs nem megy bele....a félelem nagy úr
_Macika_
_Macika_ 2020. 08. 03. 09:07
Előzmény: #160394  _Macika_
#160395
meg az egész bét
re 50k))
_Macika_
_Macika_ 2020. 08. 03. 09:06
Előzmény: #160393  -bubu-
#160394
uzsorás meg szenved megint
-bubu-
-bubu- 2020. 08. 03. 08:55
Előzmény: #160390  sly36
#160392
A héten is tovább dübörög a jelentési szezon
Piacok: Vegyesen zártak a részvénypiacok a múlt héten, a EuroStoxx 600 3, a DAX pedig 4 százalékkal esett vissza, ezzel szemben az S&P 500 index 1,7, a Nasdaq 100 pedig 4 százalékkal került feljebb a héten. A BUX 1,2 százalékos csökkenésével felülteljesítő volt Európában, bár az egyes részvények szintjén nagyon vegyes a kép, az OTP közel 6 százalékot esett, a Richter pedig 5 százalékkal került feljebb, míg a Magyar Telekom árfolyama 2,6 százalékkal került lejjebb.
Heti makroadatok: Ma délelőtt júliusi feldolgozóipari PMI adatok érkeznek Németországból és az Eurózónából, délután pedig az USA-ból is. Szerdán érkeznek a szolgáltató szektorra vonatkozó és a kompozit PMI adatok szintén július hónapra vonatkozóan. Szerdán még ADP foglalkoztatottsági adatok érkeznek az USA-ból, valamint EIA olajkészlet adatokra is figyel a piac. Csütörtökön heti munkanélküliségi adatok érkeznek az USA-ból, pénteken pedig a kínai kereskedelmi mérlegadatok, és az amerikai NFP adatok lesznek érdekesek a munkanélküliségi rátával együtt.
Olaj: Enyhe csökkenéssel kezdték az augusztust az olajárak. A piaci szereplők az OPEC+ kitermelésnövelést nem annyira díjazzák, ismét felerősödtek a túlkínálat miatti félelmek. Egy fontos kérdés az lesz, hogy az eddigi fegyelmezetlen kartelltagok, mint például Irak fogják-e kompenzálni az eddigi túltermelésüket. Egyébként a hónap elejétől Oroszország is többet termelhet, így növekedhet az Ural-kínálat, a múlt hétre az Ural-Brent különbözet ismét visszatért a negatív tartományba, amely kedvező a Mol számára.
Nemesfémek: A hetet és a hónapot is rekord magasságban zárta az arany az 1976 dollár körüli szinteken. Ma reggel már új csúcsra is emelkedett az árfolyam, 1986 dollár felett is járt már a nemesfém. Az ezüst is erős hónapot zárt, összesen 34 százalékkal került feljebb júliusban, ma reggel pedig stagnál az árfolyam 24,4 dollár körül. Az aranybányák szintén jó hónapot zártak, a GDX (Európában G2X) ETF 17 százalékkal, a GDXJ (G2XJ) pedig 22 százalékkal került feljebb. Pénteken a Newmont Corporation is erősen teljesített, és bő 5 százalékos emelkedésével 69 dollár felett zárt, ennél magasabb havi záróár pedig utoljára 1987-ben volt.
Gyorsjelentési szezon: Az S&P 500 komponensei közül több mint 300 cég már túl van a gyorsjelentésén. Az eddigi adatok alapján profitsoron 10 százalékos, bevételsoron pedig 12 százalékos visszaesés látható átlagosan. Ez profitsoron 22 százalékos, bevételsoron pedig 2 százalékos felülteljesítést jelent az elemzői várakozásokhoz képest, amely magasabb a megszokottnál. A leggyengébb szektor az olajipar eddig, miközben az IT és az egészségipar jobban teljesít. Eközben már az európai STOXX 600 index komponenseinek nagyjából fele is már közzétette a negyedéves számokat, a teljesítmény eddig gyengébb mint Amerikában, a profit átlagosan 19 százalékkal, a bevétel pedig 26 százalékkal kevesebb mint tavaly, bevételben pedig a várakozásoktól is elmaradtak a cégek.
Heti gyorsjelentések: A héten is még záporozni fognak a gyorsjelentések, Európából többek között a Ferrari, a Bayer, a Diageo, a BP, a Deutsche Post, a BMW, a Vonovia, a Siemens, az Adidas, a Lufthansa, a Henkel és a Beiersdorf is közzéteszi a negyedéves számait. Az Egyesült Államokban leginkább a médiacégekre érdemes figyelni, jelent a Disney, a Discovery, a Fox és a ViacomCBS is. A játékgyártók közül az Activision és a Take-Two is közzéteszi a számait. Magyarországon a Richter után a többi nagy is jelent, szerdán a Magyar Telekomra, míg pénteken az OTP-re és a Molra figyelhetünk.
TikTok: A Trump kormány állambiztonságra hivatkozva betiltaná az Amerikában is népszerűvé vált kínai alkalmazást, a TikTok-ot. A Microsoft közben bejelentkezett, hogy megvásárolná a vállalat amerikai, és egyéb nemzetközi részlegeit, miután Satya Nadella vezérigazgató egyeztetett Trumppal.
HSBC: Elmaradt a várakozásoktól a második negyedéves gyorsjelentése Európa legnagyobb bankjának, amely leginkább a tovább növekvő kockázati költségeknek és céltartalékolásnak köszönhető. A HSBC 8 milliárd dollárról 13 milliárd dollárra emelte meg a várható hitelezési veszteségekre vonatkozó becslését. A hitelezési tevékenység teljesítményét pedig csak részben tudta ellensúlyozni a befektetési banki üzletág.
Societe Generale: Meglepetésre több mint 1,2 milliárd eurós veszteségről számolt be a negyedéves gyorsjelentésében a SocGen, miközben több mint 100 milliós profitot vártak a banktól még a nagyobb mértékű céltartalékolás ellenére is. A negatív meglepetést a befektetési banki tevékenységek gyenge teljesítménye okozta, amelynél 1,3 milliárd eurós egyszeri költséget számolt el a bank. Ezzel meglehetősen elmarad a versenytársaktól a bank teljesítménye, mivel több banknál is kiemelkedően teljesítettek a részvény és kötvénykereskedési üzletágak.
Duna HouseA társaság közleménye szerint akvizíciós terveinek támogatásának és a meglévő hitelek refinanszírozása érdekében a Növekedési Kötvényprogram keretein belül kötvénykibocsátást tervez. Az Scope Ratings minősítése alapján legfeljebb 6 milliárd forintnyi kötvény kibocsátásával is BB- kategóriába kerülnének a kötvények, amely egy fokozattal jobb érték az MNB által elvárt minimum szintnél.
RichterA várakozásoknál sokkal erősebb számokat közölt ma hajnalban a Richter, a második negyedéves gyorsjelentés pozitív meglepetést okozhat a befektetőknek. A devizahatások kedvezőek, a Vraylar nagyon erősen teljesít, a költségeket pedig kordában tartja a cég, a profitszámok így jelentősen megugrottak 2019-hez képest. Sok múlhat persze azon, hogy a jelentés után milyen üzenetek érkeznek majd a vezetés részéről.
2020.08.03.
_Macika_
_Macika_ 2020. 08. 03. 08:52
Előzmény: #160390  sly36
#160391
sly36
sly36 2020. 08. 03. 08:49
Előzmény: #160389  -bubu-
#160390
Köszi a rövid longos összefoglalót! :)
-bubu-
-bubu- 2020. 08. 03. 08:21
#160389
 
 
Nemzetközi részvénypiaci hírek
 
Emelkedéssel zárták a pénteket az amerikai részvényindexek. a Dow Jones 0,4 százalékot, az S&P 500 0,8 százalékot, míg a Nasdaq Composite 1,5 százalékot emelkedett. Vegyesen indul a hét az ázsiai piacokon. A Nikkei 2,2 százalékos, a Shanghai Composite 1,3 százalékos emelkedést mutat, míg a Hang Seng 0,8 százalékos esésben van. A határidős árfolyamok alapján mérsékelt emelkedéssel indulhat a hét az európai tőzsdeindexekben.
 
A TikTok mellett más kínai alkalmazások kitiltását is fontolgatja a Fehér Ház. Michael Pompeo, amerikai külügyminiszter, jelentette be, hogy a kínai szoftverek nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek, ezért át kell vizsgálni, hogy elérhetőek maradhassanak e az országban. Donald Trump pénteken nyilatkozta, hogy tervben van a TikTok kitiltása, azonban ezt még nem jelentették be, sajtó információk szerint erre ma vagy holnap kerülhet sor, a külügyminiszter szerint hamarosan. Eközben a kínai ByteDance elutasította a vádakat, a TikTok tulajdonosa azt tudatta egy közleményben, hogy minden adat amelyet Amerikában érnek el, az Amerikában is van tárolva és nem küldenek semmilyen információt Kínába az amerikai felhasználókról.
 
A Microsoft felvásárolná a TikTok amerikai részlegét. Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, telefonon egyeztetett Donald Trumppal, azzal kapcsolatban, hogy a felvásárlás mind a két félnek előnyös lehetne, hiszen így megszűnhetnének a nemzetbiztonsági kockázatok, míg a kínai anyacég pénzéhez jutna. A Microsoft vasárnapi bejegyzése alapján szeptember 15-ig szeretnék befejezni a felvásárlást és az Egyesült Államok mellett Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon is átvennék az alkalmazást a Bytedancetől. A két fél most kezdi meg a tárgyalást a kulcs kérdésekről, a feleket sürgeti az idő, ha Donald Trump megteszi a hivatalos bejelentést, hogy a TikTok nemzetbiztonsági kockázat, akkor a Bytedancenek 45 napja lesz válaszolni arra, mielőtt végleg kitilthatnák a TikTokot. A Microsoft számára ideális célpont a TikTok, ezzel a fiatalok körében népszerű szociális platformmal a LinkedInnel együtt megjelenhetnének a hirdetési piacon, amit eddig a Facebook és a Google dominál.
 
Harmadára olvadt az HSBC adózás előtti eredménye az első félévben. A vállalat ma reggel tette közzé az első félévre vonatkozó eredményeit. A bank 26,7 milliárd dolláros árbevételt ért el, ezzel kis mértékben az elemzők várakozása felett teljesített. Az egy évvel korábbi árbevételt tekintve 9 százalékos volt a visszaesés. Adózás előtti profit soron ennél rosszabb eredményről számolt be a vállalat. A 4,3 milliárd dolláros első féléves adózás előtti eredmény elmarad a Wall Street várakozásaitól és 65 százalékos csökkenésnek felel meg a 2019-es eredményhez képest. A vállalat felső vezetése kiemelte, hogy a lezárt félév teljesítményére jelentős hatást gyakorolt a koronavírus-járvány, a csökkenő kamatkörnyezet, megnövekedett geopolitikai feszültségek és piaci volatilitás. A menedzsment hozzátette, hogy a februárban bejelentett vállalati átstrukturálást fel fogják gyorsítani. A februári bejelentés szerint ez egy 35 ezer fős leépítést eredményezne az HSBC-nél.
 
1,3 milliárd eurós veszteségről számolt be a SocGen. A francia bank ismét profit nélkül zárta a negyedévet, mely tovább növeli a nyomást a vállalat vezérigazgatóján. A vállalat 5,3 milliárd eurós árbevételt ért el, ezzel bevétel soron több mint 200 millióval elmarad az elemzői prognózistól. A kötvénykereskedési szegmens a várt felett alakult, itt 700 millió eurót sikerült elérnie a banknak. Nagy meglepetést okozott, hogy a vállalat 1,3 milliárd eurós veszteséget könyvelt el a második negyedévben. Az elemzői konszenzus 183 millió eurós profitot jósolt, ugyanakkor a vállalat kereskedési szegmensére kiszabott jelentős büntetés miatt az első negyedévet követően a másodikat is veszteséggel zárta. Tier 1-es tőkemegfelelési mutató terén a bank 12,5 százalékkal zárta a júniust.
 
A Siemens Healthineers bekerülhet a DAX indexbe. A korábban az anyacégből kivált egészségügyi cég felvásárolta 16,4 milliárd dollárért a Varian Medical Systems-et, ezzel nem csak a rákgyógyítás felé tettek egy hatalmas lépést, de a DAX indexbe kerülés felé is. Az ügylet miatt jelentősen emelkedni fog a cég papírjainak kereskedhetősége, hiszen a felvásárlást részben új részvények kibocsátásából fedeznék, melyen nem vesz részt az anyacég, így tulajdonhányaduk 85 százalékról 72 százalékra csökkenne. Elemzők szerint ez már elég lehet ahhoz, hogy a cég bekerüljön az indexbe, melyből szinte biztosan ki fog esni a botrányokkal tarkított Wirecard.
 
Elmaradt a Komercni eredménye az elemzők várakozásától. A cseh bank második negyedéves számai minden főbb soron alulmúlták a konszenzust. A nettó kamatbevételek 15 százalékkal estek vissza, a teljes bevétel 12 százalékkal zsugorodott, míg a működési profit 56 százalékkal csökkent. A nem teljesítő hitelek aránya 2,2 százalékra emelkedett néhány nagy vállalati ügyfél fizetési nehézsége következtében, a nem teljesítő hitelek fedezettsége pedig a megképzett 1,6 milliárd korona céltartalék ellenére is 53 százalékra csökkent az első negyedév végi 56 százalékról. A vezetőség szerint az idei év bevétele 7-9 százalékkal csökkenhet éves szinten.
 
Csalódást keltő negyedévet hagy maga mögött a Chevron. Az olajipari óriás 1,59 dolláros egy részvényre jutó veszteséggel zárta a negyedévet, ami jelentősen magasabb, mint a Wall Street által prognosztizált 92 centes veszteség. A vállalat árbevétel soron is elmarad az elemzői konszenzus számaitól. Az alacsony olaj- és gázárak mellett a pandémia okozta jelentős keresletcsökkenés is nehezítette a vállalat negyedévét. 2,7 százalékot esett pénteken a részvények árfolyama.
 
Jól fogytak a Colgate-Palmolive tisztítószerei és szappanjai. A vállalat 4 centtel megdöntötte az elemzői konszenzus által várt 70 centes egy részvényre jutó profitot a második negyedévben. A vállalat árbevétel soron is felülmúlta a Wall Street prognózisát. A negyedév során 5,5 százalékos organikus árbevétel bővülést ért el a vállalat, melyben jelentős szerepet vállaltak a vállalat tisztítószerei és szappanjai. Pénteken 0,4 százalékot emelkedett a részvények árfolyama.
 
A járvány okozta nehéz környezet ellenére felülteljesítette a várakozásokat a Caterpillar. A munkagép-gyártó vállalat 1,03 dolláros egy részvényre jutó nyereséget ért el a második negyedévben, amivel megdöntötte a 64 centes profitra számító elemzői konszenzust. Árbevétel soron szintén a várakozások felett teljesített a vállalat. A működési marzs 7,8 százalékra olvadt az egy évvel korábbi 15,3 százalékról, jelentős részben a vírus okozta extra költségek felmerülése miatt. A gyorsjelentést követően 2,8 százalékot esett a részvények árfolyama.
 
Forrás: Bloomberg, Reuters, Financial Times, Portfolio.hu, Világgazdaság, Equilor Elemzés
 
Devizapiaci, makrogazdasági hírek
 
Átlépte a 18 millió főt a regisztrált koronavírusos betegek száma. A vírusban elhunytak száma pedig a 688 ezret. A vírus dinamikájának változásával az Egyesült Királyság új stratégiák után néz, felmerült London és egyéb gócpontok teljes izolációja, valamint a védelem fókusza átkerülne a veszélyeztetett korosztályra. Eközben az Egyesült Államok több államában romlanak a számok, köztük Floridában és Kaliforniában, így felmerült, hogy itt tovább szigorítanának a kijárási feltételeken, ami megnehezíti a gazdasági talpra állást. Vietnámban pedig a legfontosabb kávétermelő régióban kellett elrendelni a 14 napos karantént, miután meredeken emelkedett a diagnosztizált esetszám.
 
Lezárásokat és újabb fiskális stimulust sürget a Fed egyik képviselője. Neel Kashkari, a Fed minneapolisi, idén szavazó, elnöke szerint, az emelkedő megtakarítási ráta, valamint a historikusan alacsony hozamok lehetőséget adnak a kongresszusnak, hogy újabb csomaggal segítsék a gazdaság helyreállítását, ehhez nem kell külföldi tőkét bevonni. A Fed képviselője a teljes leállítást javasolja a vírusra való válaszként, szerinte ha egy teljes leállással sikerülne elfojtani a vírus terjedését, az a kisebbik rossz lenne, szerinte a politikai döntéshozóknak meg kellene fontolni ezt a lehetőséget is, hiszen hosszútávón ez is jobb lenne a gazdaságnak, mint egy elnyúló folyamatosan változó szituáció, melyet csak a vakcina érkezése oldana meg.
 
Kifogyott az előző csomag, messze még a megállapodás az újról. Az Egyesült Államokban kifogyott, az előző 3 000 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag, azonban a republikánusok és demokraták nem tudnak megállapodni egy új csomagban. A fő ellentét a két fél között, hogy a konzervatívok szerint így is jelentősen megugrott az eladósodottság, a második világháború óta nem volt ilyen magasan a GDP arányosan, valamint a heti 600 dollár túl magas, melyet a University of Chicago tanulmánya alátámaszt, ebben a kutatók azt találták, hogy a munkanélküliek 68 százaléka nagyobb jövedelmet kap, mint korábban. Javaslatuk szerint az extra juttatást 200 dollárra kellene csökkenteni ideiglenesen, majd az államokra bízni, hogy azok dolgozzanak ki munkanélküli segély programokat. A demokraták ezzel szemben ragaszkodnak a 600 dolláros heti juttatáshoz, szerintük minimális esetben választották az emberek a segélyt a munkával szemben. A két felet egyre sürgeti az idő, hiszen ha nincsen megállapodás, akkor a mostani hétre már nincsen forrás az extra juttatásra, ezzel nehéz helyzetbe hozhatják az arra számító családokat, és jelentős kereslet kiesés lehet a gazdaságban.
 
Csökken az olaj határidős ára. A WTI olaj 40 dollár közeléig csökkent, miután az OPEC elkezdett több olajt termelni. Augusztusban a korábbi szintnél napi 1,5 millió hordóval növelik a kitermelést, míg az oroszok már júliusban is a korábbinál magasabb kitermelési szinttel dolgoztak. A piaci elemzők szerint ez a mostani helyzetben, amikor is a kereslet több okból is visszaeshet, egy kockázatos lépés, könnyen az olajár csökkenéséhez vezethet.
 
Újabb rekordokat dönt az arany. A hétfői nyitásban az arany azonnali árfolyama is megközelítette a 2 000 dollárt, melyre korábban még nem volt példa. A gyengülő dollár, növekvő adóság állományok rekord alacsony hozamokkal, valamint a geopolitikai és vírus miatti kockázatok mind a sárga fém emelkedésének irányába mutatnak. Eközben a kriptovaluták is kezdenek ismét magukra találni, a hétvégéna Bitcoin átlépte a 12 000 dollárt, bár hétfő hajnalban jelentőset csökkent erről a szintről, míg az Ethereum 380 dollár felett kereskedik.
 
Stabilról negatívra rontotta a Fitch az Egyesült Államok kilátásait. Bár a Fitch szerint az Egyesült Államoknak nagyobb az adósságtoleranciája, mint más hasonló besorolású államokénak, a márciusi felülvizsgálás óta jelentősen romlottak a kilátások. Hozzátéve, hogy a magas államháztartási hiány és adósságszint a járvány előtti időszakokban is emelkedett, március óta azonban a járvány okán teljesen más pályán mozog. Az elemzők hozzátették, hogy a döntéshozók gyors és aktív szerepe a stimulusokat tekintve segíthetett megakadályozni egy mélyebb gazdasági visszaesést. A Fitch szerint idén az Egyesült Államok államháztartási hiánya az idei GDP 20 százalékát is meghaladó mértékű lehet, míg jövőre 11 százalék közelébe szűkülhet.
 
Forrás: Bloomberg, Reuters, Financial Times, Portfolio.hu, Világgazdaság, Equilor Elemzés
 
 
Hazai hírek
 
Emelkedéssel indulhat a hét a Budapesti Értéktőzsdén. A hazai nagyvállalatok gyorsjelentései fogják meghatározni a hetet a hazai tőzsdén, mely ma a Richter második negyedéves gyorsjelentésével kezdődött. A vezető részvények közül a Richter árfolyamában várható intenzívebb mozgás a gyorsjelentés következtében. A 6 800 forintos szint áttörése esetén 7 ezer forint felé törhet a jegyzés. Az OTP a múlt heti korrekciót követően újra emelkedhet ma, első körben a 10 500 forintnál lévő ellenállásig. Támasz 10 ezer forintnál várja az árfolyamot. A MOL jegyzése a pénteki kereskedésben ismét letört. 1 700 forintnál található támasz. A Magyar Telekom letörte a 370 forintos támaszt. Amennyiben nem sikerül visszakapaszkodnia a jegyzésnek a korábbi kereskedési sávba, akkor egészen 360 forintig zakózhat az árfolyam.
 
Fordulhat a forint. Az elmúlt napokban 344-345 forintnál dadog az euró-forint árfolyama. A technikai kép alapján gyengülés várható a hazai fizetőeszközben és ismét a 350 forintos szint felé közeledhet a jegyzés. A dollár-forint árfolyama a dollár erősödése miatt elkezdhet visszakapaszkodni és egészen a 295 forintos szintig emelkedhet a jegyzés.
 
Egyszeri tétel segítette a Richter eredményét. Ma hajnalban közölte második negyedéves számait a hazai gyógyszergyártó vállalat, melyek minden főbb soron pozitív meglepetést okoztak. A bevételek éves alapon 14,5 százalékkal bővültek, melyet egy egyszeri, 8 milliárd forintos mérföldkőbevétel dobott meg. A Richter az után vált jogosult a kifizetésre, hogy a Vraylar értékesítése az Egyesült Államokban meghaladta az 1 milliárd dollárt az elmúlt 12 hónap során. A főbb gyógyszerek értékesítése a vártnak megfelelően alakult, az adózott eredmény 84 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A vártnál jobb eredmények miatt jó esély van arra, hogy a vezetőség megemeli az idei évre kiadott eredményprognózisát. Részletes értékelésünket a ma reggel kiküldött SMART anyagban olvashatják.
 
Pénteken folytatódott az OTP saját részvény vásárlása. A legnagyobb magyar bank ismét 30 ezer darab részvényt vásárolt 10 409 forintos átlagáron, ezzel 1,25 százalékra emelve a saját részvény állományt.
 
Forrás: Bloomberg, Reuters, Financial Times, Portfolio.hu, Világgazdaság, Equilor Elemzés
augusztus 3. 9:00 HU Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 9:15 SP Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 9:30 CH Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 9:45 IT Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 9:50 FR Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 9:55 GE Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 10:00 EU Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 10:30 UK Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 15:45 US Feldolgozóipari BMI
augusztus 3. 16:00 US ISM feldolgozóipari BMI
augusztus 4. 1:30 JP Tokiói maginfláció (év/év)
augusztus 4. 1:30 JP Tokiói infláció (év/év)
augusztus 4. 3:00 AU Külkereskedelmi mérleg, milliárd ausztrál dollár
augusztus 4. 3:30 AU Kiskereskedelmi forgalom (hó/hó)
augusztus 4. 6:30 AU RBA kamatdöntés
augusztus 4. 6:30 AU RBA közlemény
augusztus 3. 06:00 HSBC Holdings PLC UK
augusztus 3. Societe Generale SA FR
augusztus 3. Richter Gedeon Nyrt HU
tibbi60
tibbi60 2020. 08. 03. 08:18
Előzmény: #160387  tibbi60
#160388
Dax azért probalkozik
tibbi60
tibbi60 2020. 08. 03. 08:17
Előzmény: #160386  sly36
#160387
Jó reggelt, igen, most enyhe mínusz az indexekben, lehet megint uncsi nap lesz
sly36
sly36 2020. 08. 03. 08:12
Előzmény: #160385  tibbi60
#160386
Jó reggelt! Mindenki alszik? :o))
tibbi60
tibbi60 2020. 08. 02. 18:16
Előzmény: #160383  _Macika_
#160385
Megint riogat hudini, most igaza lehet, mert nem egyeztek meg a hétvégén az amik, heti 600 dodot adtak, megint kene
tibbi60
tibbi60 2020. 08. 02. 18:07
Előzmény: #160381  mocskos_spekulans
#160384
Sok az idiota
_Macika_
_Macika_ 2020. 08. 02. 16:57
#160382
Koronavírusos lett az indiai belügyminiszter
A politikus a Twitteren üzent, hogy aki találkozott vele, az menjen és teszteltesse magát.
https://coub.com/view/29xj9r
mocskos_spekulans
mocskos_spekulans 2020. 08. 01. 14:26
Előzmény: #160380  tibbi60
#160381

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek