Topiknyitó: zotyó 2014. 03. 10. 14:42

Az Index információi szerint a hatóságok hétfőn őrizetbe vették Simon Gábort  

" Úgy tudjuk, hogy a széfből került elő az a Gabriel D. névre kiállított, de Simon fényképét és adatait tartalmazó afrikai útlevél, amelyet egy nagyobb összeget tartalmazó bankszámla nyitásánál használtak. Simon bissau-guineai állampolgárként szerepel az okmányban."

link

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 19:19
Előzmény: #18  DoktorMinorkaVidor
#20
Megnyerő, amikor egy jobboldali aggódik őszintén a baloldal megtisztulásáért. :)
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 19:17
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#19
Az általad felsoroltakból melyikben is marasztaltak el fideszes közszereplőt? Indult egyáltalán nyomozás az ügyészség, rendőrség részéről ezekben? Amelyekben viszont indulhatott volna, ha nem blokkolja , zárja le az ügyészség: pl. Ezüsthajó Kft., Kaya Ibrahim, stadion-beléptetőkapuk a múltból, trafikügyek, Közgép-ügyek, felcsúti polgármester gazdagodása, közpénzből finanszírozott kampány-arculati elemek átadása a Fidesznek stb. a jelenből.

Hagyót elítélték? Simont elítélték? (Verók speciel meghalt.)

Tehát miben is cáfoltad azon állításomat, hogy a hatalom a baloldalról mindent előkapar, amit csak lehet, (már a bírósági eljárás előtt bűnösnek kiáltva ki a gyanúsítottakat, kormányközeli lapokban közölve a titkos "nyomozások" részleteit), ugyanakkor a nagyságrendileg durvább pénzeket érintő fideszes ügyek érdekes módon elsikkadnak?
DoktorMinorkaVidor 2014. 03. 10. 16:20
Előzmény: #5  apocca
#18
Simon Gabika jobban teszi, ha kitálal, és magával rántja a régi "barátait". Csak így tud megtisztulni a baloldal 2018-ra.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 16:18
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
#17
A Fidesz nem jó érv, agyhalott szavazói vannak, akik egyik napról a másikra 180 fokban is megváltoztatják a véleményüket, ha másfelé kezd fújni a szél, a Fideszes korrupció nem tántorítja el őket a pártra szavazástól. Az MSZP-nek is van ilyen agyhalott szavazó rétege, de sokkal kisebb, a baloldal igenis csak akkor tudna nyerni, ha megtisztul, és ezen kívül a populizmussal is végleg szakít, hogy ellensúlyt biztosítson a Fideszes populizmussal szemben.
apocca
apocca 2014. 03. 10. 16:09
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
#16
A kapcsolatait (mint pl.Welsz) nyugodtan nyomozhatták. Simonnál meg házkutatás, stb miután már nem védte a mentelmi jog.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:52
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#15
"Ha nem követsz el semmit, de vádat emelnek ellened bármilyen okból (pl. elég ha egy haragosod, vagy egy ellenérdekelt riválisod valamilyen terhelő vallomást tesz rád) a nevedet mindenképpen meghurcolják, még ha fel is mentenek. Csak az számít, hogy ki adja a legfőbb ügyészt, semmi más. De ezeknek az ügyeknek nem is az ítélet a lényege, hanem maga az eljárás, a baráti sajtónak csöpögtetett információk, amellyel az ellenfeledet lejárathatod."

így van!
mikre is gondolsz?
pl. a HírTv-sek kocsijába kábszert csempésző baráti kutyákra?
Ibolykáék lehallgatási ügyére?
az "OV agyonverte a feleségét" típusú mszp sms-ekre?
a "muszter"ekre?

ugye?tényleg!

vagy a sok meghurcolt, ártatlan baloldalira?
(hagyó,verók,simon,magának utalgató akárki,hunwald,zusi stb)
jájj
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:47
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#14
"Akkor eddig hogyan nyomoztak? Hogyan is gyűjtöttek adatot ellene?"

Ellene hivatalosan nem folyhatott eddig nyomozás. Ellene. De itt, ahogy olvasni, más ügyekben is felmerült a neve.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:36
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#13
Hát persze....
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:34
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#12
Akkor eddig hogyan nyomoztak? Hogyan is gyűjtöttek adatot ellene? Nem számít, hogy ki mit követ el, vagy követ-e el bármit is. Az a lényeg, hogy kinek a kezében van a vádhatóság. Bármit, ismétlem, bármit elkövethetsz, ha nem emelnek ellened vádat, nem lesz tárgyalás sem. Ha nem követsz el semmit, de vádat emelnek ellened bármilyen okból (pl. elég ha egy haragosod, vagy egy ellenérdekelt riválisod valamilyen terhelő vallomást tesz rád) a nevedet mindenképpen meghurcolják, még ha fel is mentenek. Csak az számít, hogy ki adja a legfőbb ügyészt, semmi más. De ezeknek az ügyeknek nem is az ítélet a lényege, hanem maga az eljárás, a baráti sajtónak csöpögtetett információk, amellyel az ellenfeledet lejárathatod. Egyébként egy így működő, ergo nem demokratikus országban, nem mindegy hány százalékkal nyer a regnáló hatalom? Ha veszít is, három hatalmi ágból minimum kettő az övé marad + a médiafölény. Szerinted mennyi idő alatt tudna megbuktatni kuszaszem egy sima feles többségű balos kormányt? Elég, ha szépen nem áll meg a kamatvágási sorozattal. 350-es euróval pedig nem lehet költségvetést tervezni a jövő évre, ha pedig az nincs, akkor a közt. elnöknek joga van feloszlatni az ogy.-t. Sakk-matt. Szóval l.faszt sem számít, hogy ki nyer, vagy mennyivel. Egy kivétel lenne, ha a baloldali tömb 2/3-dal nyerne (ami szerintem is lehetetlen küldetés jelenleg). Ha mégis így történne, akkor pedig az utcáról döntenék meg kis idővel az alkotmányozni akaró balos kormányt a Fidesz "székházvédő" focidrukkerei + a Jobbik utcai harcosai. Mindenképpen sakk-matt van.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:26
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#11
Ne viccelj. Nem azon múlik a győzelem esélye, mennyire tiszta valaki. A magát jobboldalinak tartó hortysta-bolsevista fideszes klikk törvényesítve vígan, rabol, csal; nem hogy tisztulna, egyre jobban süllyed a fertőben, és a népek mégis kajálják.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:22
Előzmény: #1  zotyó
#10
Innentől egészen biztos, hogy adót csalt, ami bűncselekmény..ráadásul nagy összegben. Emelett persze lehet, hogy a szóban forgó pénzek is piszkosak...Eddig fenntartottam a lehetőséget, hogy csak a képviselői vagyonnyilatkozatában hallgatta el a külföldi számlákon fekvő vagyont, de azért itthon leadózott utánnuk, de ez innentől elég egyértelműnek látszik.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:19
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#9
Nem tisztult meg időben a baloldal. Így az élet kényszeríti ki. A mai hír már kiverte a vicc relémet.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:18
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#8
Ugyan már. Lufi. Bármilyen ügyet indíthattak volna, azt is ekkorára fújják. Ha semmi nem lett volna, akkor csináltak volna egyet.
pf2 2014. 03. 10. 15:18
Előzmény: #1  zotyó
#7
Nyomozó hatóságok hamis útleveleket találhatna MSZP-DK , de Fidesz potentátoknál is bőven.

Azért az is durva játék , amit a Máltai Lovagrend által kibocsátott menlevelekkel művelnek inkább Fideszhez közeli zemberek( melyeket diplomáciai iratoknak állítanak be (pl rendőrségi igazoltatás , vérvétel , stb ) a legkülönbözőbb gazdasági vezetők , celebek.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 15:09
Előzmény: #5  apocca
#6
"a celeb zuschi legalább annyiban igazat írt-mondott, hogy a baj ott kezdődött mikor megszűnt a mentelmi joga"

Pont erre utaltam én is. Ha nem mond le, akkor most még nem is nyomozhatnának ellene.
apocca
apocca 2014. 03. 10. 15:01
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
így meg az is zavaros, hogy bujkált, majd mesterházyra várt, egyeztettnek, lemond minden tisztségről és hallgatnak tovább.
(a celeb zuschi legalább annyiban igazat írt-mondott, hogy a baj ott kezdődött mikor megszűnt a mentelmi joga, kikerült a védett pixisből)
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 14:52
Előzmény: #3  apocca
#4
Lehet, hogy a szocik jobban jártak volna a választások szempontjából, ha Simon nem mond le.
apocca
apocca 2014. 03. 10. 14:50
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
elég biztos volt, hogy lesz őrizetbe vétel. A hallgatás elég árulkodó volt.
Törölt felhasználó 2014. 03. 10. 14:46
Előzmény: #1  zotyó
#2
Ez az a pont, ahonnan kijelenthető a biztos Fidesz 2/3, szvsz. (bár számomra eddig is igen valószínűnek tűnt).

Topik gazda

zotyó
3 2 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek