Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 01. 10. 11:23

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.



link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 11. 14. 19:00
Előzmény: #379  treff
#380
Könnyen beszélsz! Hova lehetne menni ma, ha nem oda, ahol fizetnek is a munkámért!

A fidesznél jobbat nem látok! Beláthatod, ha ragaszkodom hozzá!

Jobb így nekem, mintha nálad kellene minimálbéren tengődni!
treff
treff 2016. 11. 14. 11:12
Előzmény: #367  Törölt felhasználó
#379
A hónap poénja!

:)))))))

A nyugdíj helyett inkább máshova kellene menni a fideszes haverjaiddal együtt.
Törölt felhasználó 2016. 11. 14. 11:05
Előzmény: törölt hozzászólás
#378
Tanyát és szántót vásárolt az államtitkár az uniós pénzből fejlesztett, körbekerített magántó mellett


Újabb olyan uniós forrásokból finanszírozott természetvédelmi fejlesztés került napvilágra, amit szabályosan elrejtettek a nagyközönség elől.

A hatvani fideszes!!!!!!!!!!! országgyűlési képviselő Szabó Zsolt!!!!!!!!!!, az NFM fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára.

Az ő minisztériuma folyósította a támogatást, közvetetten az ő rokonáé a terület, a pályázatot bonyolító egyesületet az ő embere vezeti. A HVG beszámolója nyomán drónfelvételeket készítettünk a nagyközönségtől kerítéssel és őrökkel elzárt attrakcióról, és azt is kiderítettük, hogy a képviselő a közpénzből fejlesztett magánterület szomszédságában vásárolt majorságot és szántót.
link

HAHÓ POLT PETI!!!
Törölt felhasználó 2016. 11. 11. 17:25
Előzmény: #374  _pampa
#377
úgy hallom terri barátnőd lesz a németországi kulturális attasé
illene ehhez a rezsimhez
Törölt felhasználó 2016. 11. 11. 16:56
Törölt hozzászólás
#376
Törölt felhasználó 2016. 11. 11. 14:16
Előzmény: #370  Törölt felhasználó
#375
Hagyjátok már ezt sületlenséget!

Majd jöttök ti és úgy tönkrevágjátok, mint a STADLERT Kiskőrösön!

Ebben van az ereje ennek a most ordibáló ellenzéknek! Az lenne a csoda, ha nem így történne!
_pampa 2016. 11. 11. 14:09
Előzmény: #373  _pampa
#374
A Jobbik elnöke jogi lépéseket tervez egy, a személyét érintő tv-riport ügyében.
Vona Gábor pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: jogászával még egyeztet, de a jogi lépés nem marad el "a lejárató riportban" elhangzottak miatt. "Büszke heteroszexuális vagyok", minden, amit Terry Black elmondott, hazugság - jelentette ki az ellenzéki politikus, hozzátéve: ezzel a riporttal újabb mélypontjára jutott "a karaktergyilkos kampányhadjárat".

kit fog perelni?

feketeterit vagy a tv2-t?
_pampa 2016. 11. 11. 13:05
Előzmény: #371  Törölt felhasználó
#373
Vonáné kéri Orbánnét, hogy beszéljen a férjével arról,hogy az beszéljen Terry Blckel....hogy az ne beszéljen Vonáról butaságot?

noooormális???????

Törölt felhasználó 2016. 11. 11. 12:02
Előzmény: #369  sanka
#372
Nem elég a pénz, amit az állam ad a Videoton új stadionjára

Nagy verseny nem volt a Videoton új stadionjának felépítésére. Csak egyetlen konzorcium jelentkezett a munkára, a székesfehérvári önkormányzat mai, valamiért zárt ülésén oda is adták nekik a megbízást - írja a Magyar Narancs.

Milyen meglepő, de a verseny nélküli pályázat nem használ az árnak sem. Az állam 12,8 milliárd forintot ad a Videoton új stadionjára, de a konzorcium (három Strabag leánycég: a Strabag-MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft., az STR Építő Kft. és az Ed. Züblin AG, illetve a TRSZ Gyenge és Erős Áramú Hálózatépítő Kft.) első árajánlata 18,5 milliárdos volt.

Ezért egyszerűsítették a műszaki tartalmat, de így is 16 milliárdról állapodtak meg. A hiányzó 3 milliárd előteremtését egyelőre az önkormányzat vállalta be, de abban bíznak, hogy az állam kipótolja a különbözetet. Miután Orbán Viktor a Felcsút után a Videoton legnagyobb szurkolója, a klub tulajdonosa pedig Orbán barátja, Garancsi István, esélyesnek tűnik a sikeres tarhalás a kormánynál.

Az új stadion 14 ezer férőhelyes lesz, vagyis nyolc-kilenc ezer férőhellyel kisebb, mint a Fradi stadionja, ami viszont kijött 14,7 milliárdból, a Videotoné egyszerűsített stadionja 16 milliárd lesz. A jelek szerint elszálltak a stadionárak, az MTK most elkészült, mindössze ötezres stadionja 7,5 milliárdba került.

És ez még nem minden. Miután egy korábbi szerződés szerint a Puskás Akadémia megkapta a Sóstói Stadion egy részét - amikor még úgy volt, hogy ők adják a Videoton utánpótlását -, most az önkormányzat elrendezi ezt is, és megveszi Mészáros Lőrincék székesfehérvári edzőpályáit, sportcsarnokát és a karbantartáshoz vásárolt gépeket 450 millióért.
Törölt felhasználó 2016. 11. 11. 09:26
Előzmény: #369  sanka
#371
Vona felesége Lévai Anikónak: Anyaként kérem Önt arra, hogy állítsa le a férjét

Miután a Tv2 Tények extra című műsorában arról beszélt Terry Black, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak, Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Lévai Anikónak. A Facebookra posztolt szövegben Vona-Szabó Kriszta azt írja, hogy bár tudja, hogy egy politikus feleségének sok mindent el kell viselnie,

"ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve."

"A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk,"
- írja Vona-Szabó, aki nem tudja elfogadni, hogy miért nem elég férje politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni. Mivel nem lát más megoldást,
"feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni.

Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat."

Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 18:52
Előzmény: #369  sanka
#370
112 alkalmazott fizetésére kértek támogatást a felcsúti utánpótlásközpontnál

Ha valaki szeretne legalább megközelítő benyomást szerezni arról, hogy milyen gigantikus monstrum lett a miniszterelnök által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiából, illetve hogy mi zajlik a magyar futballban, akkor elég, ha megnézi ezt a listát.

El sem tudom képzelni, milyen tisztaság lehet ott, ahol 22-en takarítanak főállásban. Hogy milyen lehet az a hely, ahol sosincs elromolva semmi, nincs csöpögő csap vagy leszakadt karnis, mert minden pillanatban 23 karbantartó lesi a kilazult csavarokat, lyukas tömítéseket. És a részletek! Azokról még nem is szóltam.
11
Fotó: Barakonyi Szabolcs
Például a felcsúti marketingről, ami – most már tudjuk – azért ilyen baromi átütő, mert a marketing igazgatót 5 munkatárs segíti főállásban.
Vagy a két fotósról, akik nem ám holmi digitális masinával kattogtatnak az organikus kulisszák között, pfffff. Mintha 12 megapixel elég lenne az ilyen tehetségekhez. Rendes filmre dolgoznak, amit onnan tudni, hogy az "előhívási folyamatok elvégzése" benne van a feladatköri leírásban.
Mindez persze egyáltalán nem ennyire vicces, de mégis mi mást lehet itt tenni, mint röhögni ezen az egész komédián?

link
sanka 2016. 11. 10. 18:43
Előzmény: #367  Törölt felhasználó
#369
A fidesz mikor volt kapitalista, komcsi borz komcsi!
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 18:37
Előzmény: #365  Törölt felhasználó
#368
Halszagú ez a vélemény és barlanglakó írta!
Olyan is!
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 18:35
Előzmény: #366  treff
#367
Sajnálom nem publikus! Kapitalista cégnek dolgozom! Jól fizet! Innen mehetnék nyugdíjba, olyan fideszes államiba!
treff
treff 2016. 11. 10. 17:18
Előzmény: #364  Törölt felhasználó
#366
Megkérdezhetem, mennyit fizetnek neked a fidesssnél ezért a folyamatos trollkodásért?
Fix vagy kötetlen a napi munkaidő beosztás?
Ugyanis egyik ismerősöm ilyesmi melót keres.

Köszi
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 17:14
Előzmény: #360  -bubu-
#365
Narancs és forradalom

2016. november 08. - 13:02
VÉLEMÉNY
Közéleti látlelet, a hétköznapok egyszerűségében

Van banán”, Kérdezem a zöldségest. „Most nincs. Narancs van!
Nézze, milyen szép! Mutatja magát! Fogja meg! Kicsit sikamlós a héja, csúszik. Bekenték, hogy fénye is legyen. Rossz szaga van, az biztos! Majdnem büdös!

Olajszagú, van amelyiknek „halszaga” is van”! „Hát ez nem narancs, mondom. Még majdnem sem az! Génkezelt”! Vicces a zöldséges, sokat olvassa az újságot, a kormányzatit, nincs másik! „Rendes narancs sincs, mondja! Veszi, nem veszi, eszi, nem eszi, beveszi! Higgye el, mindenhol ilyen narancsot kapni. A „műhelyben”, ahol „belepiszkáltak”, ekúrták a citromot, a narancsot is!
Mint a narancsos forradalmat! Itt-is, ott is ugyanaz. „Visegrádi”! Belerondítottak a kromoszómákba! A lengyel, a szlovák ugyanolyan, mint a magyar. Van, amelyik jobban. Nem egyforma, csak szaglásra!

Bűzlik! A „mesternek” nem volt sok fantáziája, az ukránok is ezt kajálják! Eszi, nem eszi, nem kap mást”!
„Hogy jön ide a forradalom, ez gyümölcs”! „Nem, uram, ez nem gyümölcs, csak jelképe a gyümölcsnek, mint a forradalomnak a forradalom! Különben nem lenne szaga. Értsük meg egymást: a narancsot forradalmasították, mesterséges megtermékenyítéssel, vagy mi a franccal. Szóval „idegenkezűség” van benne, magától ritkán csillog ennyire és nem bűzlik! Olyan lenne, mint régen: ehető. Ezt a narancsot nem enni kell, hanem eladni! Évek óta számba sem veszem, mert trágya! Eladom, akinek gusztusa van, megveszi! Ha hazaviszi, fejben szoktassa magát! Egy napon belül penészes lesz, hacsak már most nem az! Mifelénk rothadásnak mondják! Több év után nem kell újraültetni. Bűzlik és terem az magától, mint a gomba! Termékeny, hízik, mintha „fenti sugár” érné. Égi, kozmikus! Nagyobb lesz és ehetetlenebb. Nézze meg, ez a három darab több mint egy kiló! A disznónak sem kell, gyomorrontása lesz.”

„Miért árulja akkor”? „Uram, önnek ilyen nehéz a felfogása? Nem érti a szabadpiacot? Az előbb már mondtam: ez nem enni lesz, hanem eladni! A narancsligeteseknek, „őstermelőknek” már régen az agyukba vésték ezt az igét! A vevők, a polgárok meg eszik, csak eszik, amit összehánytak”! Itt járt a buszsofőr, aki szomszéd! BKV-nál gályázik! Beszélhetnékje volt! Sztrájk lesz! Kérdezem, meddig”? Nem tudja, ő nem vesz részt az ilyen rendbontásokban! Családja van, gyerekei, iskolások,meg fizetni kell a számlákat. Mondtam is, hogy ha valamiért, akkor én ezért sztrájkolnék, a családért, a gyerekeidért, a számlákért. Ne szövegelj gyávaságból. Elbújsz a gyerekek és a család mögött. Olyan természetű duma ez, mint a narancs: eladni való, annak, aki megeszi”. Nem tetszett a kritika, mint azoknak, akik az újságban vannak és vigyorognak! De azután, hála Istennek, el tudtam adni neki két kiló narancsot! Haza vitte a családnak! A gyerekeknek! Gondoltam, egyék meg, ha ez jó nekik!
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 15:50
Előzmény: #363  Törölt felhasználó
#364
Be volt kapcsolva a mikrofon a !!444!!!-hez!
Hozzáteheted az amerikai választási kampányhoz és a port gazdasági oldalához is, hisz nem tudod, hogy az ilyen hírnek hol lenne a helye.
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 15:43
Előzmény: #348  -bubu-
#363
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 12:46
Előzmény: #358  Törölt felhasználó
#362
Macika hány fidesz részvénnyel vagy a trolloknál! Ne rosszalkodj.
Törölt felhasználó 2016. 11. 10. 12:43
Előzmény: #359  -bubu-
#361
ne áskálódj meg fog ütni a guta ....
-bubu
Csak ha abbahagyod az áskálódást!Minden háború úgy kezdődik nálad, hogy visszalőnek!

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek