Topiknyitó: Portfolio 2013. 09. 30. 10:20

Napokon belül minden kiderül a Twitter tőzsdére lépéséről  

Ugrás a cikkhez
Ezen a héten megtudhatjuk a részleteket a Twitter tőzsdére lépésével kapcsolatban: nyilvánosságra hozhatja IPO-prospektusát a társaság és még Hálaadás előtt tőzsdére mehet - tudta meg a Quartz internetes hírportál. A hírek szerint a New York Stock...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=189870
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
501 2013. 11. 03. 16:29
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
hello! tud valaki dátumot, hogy mikor vezetik be?
Törölt felhasználó 2013. 09. 30. 16:03
Előzmény: #3  Janku
#4
@Janku,

Tehát most a nagy reklám a Twitter körül.
Szerintem a most a Twitter nem fog a Facebook ipojára emlékeztetni hissz most olyan roszás hangulatban van a tözsidice hogy minden békat le nyel. Arra vagyok kiváncsi hogy meddig tart ez a Hype???
Meg arra hogy a kis halak is nyereségesek lesznek ( GVS Captal) mert idáig mind munuszban voltak ami az válalati eredményt idáig közöltek.
Amit én gondolok az hogy a lufi egyre nagyobb nagyobb lessz hissz a részvényeket a nagy Kutyik el akarják adni azaz fel szipantani a tözde elemenseivel.
Igy meg lessz a haszon... Èrdekes hogy ezt mindenki tudta, és tudja is de mivel a kapzsiság oly nagy, minden portfolioban meg találhato most a Facebook meg a Twitter is:)

Arkana
Janku 2013. 09. 30. 13:05
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Ehhez kapcsolodoan ez is egy fontos hir, Prince Alwaleed nem fog eladni reszvenyeket most, korabban 300 millio dollart fektetett Twitterbe.

Aki irja ezeket a cikkeket erdemes lenne egy kicsit korulnezni a neten :)

Tech More: Twitter
Saudi Billionaire Who Invested $300 Million In Twitter Says He Will Not Be Selling A Single Share

Read more: link

Törölt felhasználó 2013. 09. 30. 12:29
Előzmény: #1  portfolio
#2
Jo volna ha a portfolio munkatársai egy kicsit a tözsdéseknek egy kis infoval segiteninének és bövebben irnának az összefügéseg a cégegek között. Pl. GVS Capital is 15% a válalati Cashnek, Twitter részvényeket vett.

Azt nem értem hogy anyi jo fejek vannak itt a portfolioban akik a Soros Aputol 1 kézböl egy kis infokat tudnának hozzá jutni. Ilyen infokkal meg is nöne az olvasók száma itt a portfolioban. De az is meg lehet hogy lehetne egy fizettet rovatok is az elöfizetöknek ajánalani.

Jo volna ha jelenkezne valaki kompetens ebben a forumban. Lehetne pl Internet sikeres reszvények 2014???

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek