Topiknyitó: Portfolio 2013. 08. 21. 06:20

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?  

Ugrás a cikkhez
A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
inlo 2018. 12. 15. 18:22
Előzmény: #6750  Törölt felhasználó
#6760

Elöször is ki a faszom vagy te kis 32 éves (ha egyáltalán vagy annyi-értelmi szinted tán megüti a 5-6 évesét) csicska gyerek, hogy leminősítesz, kioktatsz másokat. (viszlát meg egyebek??) Okádni szerintem te szoktál mikor atomrészegre iszod magad, ámbár lehet akkor születnek abban a diónyi (de lehet inkább molekurális méretű) agyadba azok a hülyeségek amiket itt egész évben előadsz. A tényeid meg az elemzéseid egy kalap lószart se érnek, mert szöges ellentétei jönnek be annak amit te itt kiköhögsz folyton. Nyáron még nem 50k-ás btc-ről beszéltél? Helyedben én nagyokat kussolva hallgatnék, nem itt osztanám a nem létező eszemet.
Szerinted te észlény amikor majd jövőre 2 olyan nagy piac megnyílik ahol még többen shortolhatnak , kurvára fel fog menni tartósan az árfolyam?
Amúgy meg aki nem olyan segghülye, agyatlan (lehet alkalmaztaka twd hordáiban statisztaként)
elvakult kriptóhívő mint te , leoltod. Vazze akkor sem vennéd észre hogy ég a házad amikor már a seggedből szamovár lenne.  Hónapról hónapra mindig meggyőzted saját magadat hogy majd most ezért meg azért tuti kilő az árfolyam. Belemagyaráztál minden létező baromságot csak hogy elhidd meg elhitesd másokkal a saját ökörségedet.  Ennyi erővel neked sem kell itt lenned, keress egy másik helyet  nyugodtan  és ott hozsannázhatsz minden pillanatban ha 200$-al feljebb megy abtc.
prmiklos 2018. 12. 15. 17:57
#6759
Az admin által megszabott kereteken belül mindenkinek joga van azt írni, amit gondol, de ez azért nem jelenti azt, hogy értelme is van. Mire jó ez a személyeskedés? A hozzászólások nagyobb része már nem igazán a témáról szól, hanem egymás "kóstolgatásáról", minősítéséről. Egy arctalan fórumon ez nem vezet sehova. Illetve de, parttalan vita irányába. Nem tudom, hogy ki gondolja azt, hogy a két "szélen" álló fél meg tudja győzni egymást bármiről is? Néhány beírás után már egyértelmű volt, hogy ez kizárt. Így maradt a személyeskedés. Nekem is van véleményem a témáról, de attól még nem akarom "legyőzni" a másik oldalt. Aki értően olvas, az látja, hogy ki az, akinek érzelmeken, és ki az, akinek elképzeléseken alapul a véleménye. Az elképzelések lehetnek "hibásak", de legalább nem a hit mozgatja. És hogy kinek lesz igaza, azt majd az idő eldönti. Én jóval nagyobb esélyt adok annak, hogy nem lesz már új ATH, de ezt a véleményem nem a lenézés, kárörvendés vagy bármi hasonló táplálja. Ha lehetséges, hanyagoljátok a "csipkelődést", de leginkább a kárörvendést. Szerintem itt mindenki volt már olyan helyzetben, hogy szembe ment vele piac (vagy ő ment szembe a piaccal). Ha valami ilyenkor nem hiányzik, akkor az az, hogy ennek valaki láthatóan nyilvánosan "örvendjen"... Ne csináljatok homokozót a fórumból, ha lehetséges...
gornika 2018. 12. 15. 17:46
Előzmény: #6752  Törölt felhasználó
#6758
Ha valaki pozitiv hirt mond az arfolyammal kapcsolatban, akkor igaza van es 5x belinkeled ide.Ha negativ hir jon ki, akkor direkt mast mond, hogy olcson vehessen.Ez kezd beteges lenni, szerintem hagyd ezt abba, nem neked váló ez.
Tazsomaru
Tazsomaru 2018. 12. 15. 17:46
#6757
A BOE tanulmánya a CBDC-ről. Bavallom töredelmessen lusta vagyok elolvasni és ilyen terjedelemben nem is érdekel a téma, de ha néhány fanatikus kolléga megtenné és leírná véleményét, én szívesen olvasnám. 
https://www.bankofengland.co.uk/-/media/boe/files/working-paper/2016/the-macroeconomics-of-central-bank-issued-digital-currencies.pdf?la=en&hash=341B602838707E5D6FC26884588C912A721B1DC1
gornika 2018. 12. 15. 17:35
Előzmény: #6746  Törölt felhasználó
#6756
En nem légből kaptam ezt, hanem megnyitod a cot reportot es ott van fekete- fehéren, a short es  a long pozíciók aránya.te azt allitod, hogy a nagyok betaraztak, ehhez kepest 90 % esett a criptopiac.egyet megosztok veled.ha adják esik, ha veszik, emelkedik.Igy működik a tőzsde.ma is tanultal valamit.
mereszZenesz 2018. 12. 15. 17:23
Előzmény: #6753  Törölt felhasználó
#6755
Osztom a véleményed... Jólenne egy kis kultúrát belevinni a hozzászólásokban, jót fog tenni mindenkinek :)
Tazsomaru
Tazsomaru 2018. 12. 15. 17:20
Előzmény: #6753  Törölt felhasználó
#6754
Én nyogodt vagyok. Vuki hisztizik.
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 17:13
Előzmény: #6751  Tazsomaru
#6753
Sztem mindenki nyugodjon le a p.csá.a! 😂
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 17:12
Előzmény: #6749  Törölt felhasználó
#6752
Vagy éppen betárazni akar egy ilyen nyilatkozattal? Ezeknek a nagyobb kutyáknak mindig idézgetik mit jósolnak, nyilván ha venni akar akkor majd felbeszéli az árat. Mondjuk ő pont nem tényező, mákja volt, vagy meglátta időben a lehetőséget, lényegtelen mit mond. A nagyok meg nem azt fogják mondani amit gondolnak. Nem csesznek ki magukkal.
Tazsomaru
Tazsomaru 2018. 12. 15. 17:09
Előzmény: #6747  Törölt felhasználó
#6751
Vuki engem nem érdekel mennyit nyersz vagy buksz. Mindenki úgy szórja el a pénzét ahogy akarja. Soha nem állítottam rólad valótlanságot. Ilyet nem találni itt a fórumon. Ellenben veled, aki folyton rágalmazol. Ez már beteges amit művelsz. Szedd össze magad és ne fenyegetőzz!
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 17:09
Előzmény: #6748  inlo
#6750
Megtudhatjuk mire alapozod, hogy hova megy az àrfolyam, én elmondtam mi alapján számítok rá. Te ideokádtál valamit, nulla elemzés, nulla tények. Trollkodj máshol. Vagy számolj hangyákat, de utána ereszd el őket, vagy oltogasd magadat aztán vessz össze magaddal, ezeket mind nem itt tudnád csinálni, ellenél vele, sejtem hogy figyelemhiányos vagy, nem nagyon vettek észre ovitól kezdve, de nem a trollkodás a megoldás.
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 17:00
#6749

https://www.portfolio.hu/short/a-bitcoin-halalat-josolja-a-tinedzser-aki-12-evesen-szallt-be-es-mara-dollarmilliomos-lett.307959.html
- nézzétek meg, a szuper szakértőt, ő már biztosan kitárazott. Biztosan nagyon ért hozzá, ha már 12 éves korában tudta, mit kell tennie. És nem ő az egyedüli, elég sok senkiből lett dollármilliomos csak azért, mert jó buli, próba szerencse. Most aztán oszthatják az észt, a jó öreg dollárral a számlájukon.
inlo 2018. 12. 15. 16:59
Előzmény: #6738  gyula1971
#6748
nem pattan ez sehova, év végéig 2,5-2k lesz ez . sima ügy. Mondjuk ha 2k alá megy akkor már magától összeomlik az egész szargyár úgy is. :D
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 16:53
Előzmény: #6737  Tazsomaru
#6747
1. ossze vissza hazudozol, es masokrol probalod ezt allitani!
(te irtad az IB szamla nyitasanal hamis a valosagnak nem megfelelo adatokat adtal meg); na most vagy akkor hazudtal amikor ezt leirtad, vagy az igazsagot irtad le (hogy hazudtal).
Szoval ez 1 teny hogy hazudsz es valotlansagokat allitasz a forum!
2. folyamatosan, rosszindulatuan provokalsz, es nem csak hogy valotlansagokat allitasz rolam hanem ragalmazol ill. felre vezeted a kozosseget; csak azert hogy masokat provokalj.
TROLL vagy!
3.Most probalod kihozni a hsz-bol hogy nekem az a problemam, hogy a BCH erteke tizedelodott; mar leirtam tobbszor hogyha a BCH erteke 0-ra esik akkor 7600$-t veszthetek maximum.
Azt is leirtam, hogyha az osszes krypto erteke 0 lesz en akkor is tobb ezer %-os pluszban zarok; sot tovabb megyek ha a kovetkezo 12 evben ugyan ennyi penzt befektetek a kryptokba mint amit az elmult 3 evben tettem talan akkor lennek 0-an vagy picike pluszban.
Igen jogodban all velemenyt nyilvanitani, azonban olyan valotlansagokat allitani ami masokat rossz szinben tuntet fel az buncselekmeny!
Nincs jogod azt allitani, hogy az en problemam hogy a BCH erteke tizedelodott; sokkal jobban zavar ha 1 troll hazugsagot allit rolam mint nehany ezer$.
Persze jogodban all hazudozni es valotlansag allitani masrol,de ezert ha nem a balkanon elsz ez buncselekmenynek szamit!
A teny hogy pocsek kereskedo vagy!
Evek alatt nem sikerult rajonnod, hogy mi a problema a kisebb es nagyobb idotav kozott; pedig tobben is probaltuk elmagyarazni.Most tolod az opciozast mert ettol okosabbnak tunsz; ne aggodj majd rajossz egy nap, hogy nem a talalati aranyrol szol a tortenet.
Irigy, rosszindulatu vagy aki a negativumokra koncentral; nyilvan amikor felteszek 1 kerdest akkor eltunsz, mellebeszelsz es provokalsz.
A teny az teny, jogodban all velemenyt nyilvanitani, azonban hazugsagokat es valotlansagokat allitani rolam az serti a forum szabalyait; mint ahogy az is hogy olyan dolgokat probalsz sugallni ami nem felel meg a valosagnak.
Ne allitsd rolam hogy, azert van elegem beloled, a hazudozasaidbol es rosszindulato trollkodasodbol mert a BCH eppen hogyan teljesit; a BCH meg nem is letezett amikor mar az aranybanyasz kereskedeseimmel kapcsolatban hazudoztal ossze vissza es provokaltal.Ugye akkor is azert vitatkoztunk mert az akkor meg nem letezo BCH erteke miatt duhos voltam.
es mar el is erkeztunk ahoz hogy amikor azt allitottad rolam, hogy a BCH vesztesege miatt vagyok duhos; es hogy en nem tudom kezelni a veszteseget; na ez is 1 hazug, valotlan allitas a reszedrol!
(nem eloszor,2.,3.-szor hanem sokadszor).
Tobbszor allitottal rolam valotlansagot a forumon ez is visszakeresheto , mint ahogy a ragalmazasaid is.
Szoval mi ujsag azzal a biznyos kotveny/rv portfolioval megvan-e meg; vagy most eppen talaltal valami ujabb dolgot?
Evente tobb mint 100 veszteseges kereskedest zarok, en elfogadom a veszteseget meg mi elott poziciot nyitok; mert tudom hogy az a kereskedes resze, ezt is tobbszor leirtam.
Utolso figyelmeztetes volt, ha muszaly le tudok menni troll szintre!
u.i.: sajnalom ha ez az egyetlen oromod az eletben hogy masokat ragalmazol, provokalsz es trollkodsz!
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 16:50
Előzmény: #6744  gornika
#6746
Köszi, most már ezt is tudjuk! Viszlát!
inlo 2018. 12. 15. 16:50
Előzmény: #6742  mereszZenesz
#6745
Azt majd akkor ha 50$ alá süllyed, egy-két hónap és meglesz.
gornika 2018. 12. 15. 16:46
Előzmény: #6743  Törölt felhasználó
#6744
A nagy jatekosok valoban betaraztak.Tavaly decembere ota short poziciokkal.
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 16:29
Előzmény: #6742  mereszZenesz
#6743
Az a  200 hetes azért eddig jól megfogta mindig a múltban, ebből kilépni hát..nem hiszem hogy ez a nagy játékosok érdeke lenne, onnan már nagyon csúnya lenne. Ők meg már betáraztak. Többet vesztenének vele mint nyernének, ráadásul kb semmi jelentős negatív hír nincs már mióta..Etherrel szerintem nehezen tudsz innen melléfogni, szét van ütve, de emlékszem nagyon variance bácsi egyik postjára, hosszú távon az összes coin veszít btcvel szemben, tehát a célnak annak kell lennie, hogy altokkal maximalizálja az ember a btcéit. Már ha kriptóra adja a fejét. Mondjuk pont az ether az ami ha valami felveheti vele a versenyt. Ezen a két coinon van igazán élet, tranzakció, hihetetlen a többi hogy le van maradva, kapitalizációjuk mégis magas. Ezt is elolvashatod a blogján, tanukságos, nem régen írta. Közben megint bezárul lassan egy kisebb háromszög . Lassan finito lesz ebből. 😀
mereszZenesz 2018. 12. 15. 16:00
Előzmény: #6741  Törölt felhasználó
#6742
Én a 6000 támasz letörésén is meglepődtem... Ez van.. Ether vételen gondolkozok de még nem léptem ezügyben :D
Törölt felhasználó 2018. 12. 15. 15:53
Előzmény: #6740  mereszZenesz
#6741
Meglepő lenne. Inkább egy állbeszakadás a támasztól lefelé aztán nagybevásárlás a tippem.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek