Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler 2021. 09. 11. 17:32
Előzmény: #46759  Törölt felhasználó
#46760
Két megjegyzés:
- az USA-t nem venném egy kalap alá az oroszokkal vagy Kínával (gondolom ezt a hármat értetted "Európa méretű hatalomnak")
- szeretjük túlértékelni a jelentőségünket, pedig bármelyik nagyhatalom + az EU is ha akar, könnyedén helyre tesz bennünket, még könnyebben Viktort 
Törölt felhasználó 2021. 09. 11. 16:56
#46759
EU
A képlet egyszerű: minden Európa méretű hatalomnak elemi érdeke, hogy Európában erősödjön a nemzetállami hozzáállás, mivel az gyengíti az EU-t.
Gondolom, ezzel nem lehet vitatkozni. Innen csak egy lépés, hogy aki az EU pénzét kéri, de konkrét javaslatok nélkül fikazza az EU-t, az kinek dolgozik.
euler 2021. 09. 11. 15:11
Előzmény: #46757  Törölt felhasználó
#46758
Eltörölni nem fognak, de gyarmatnak jók leszünk.
Lukasenka épp most adja el az országát Putyinnak, hogy a hatalmát átmentse. Már a közös parlament is szóba került.
Viktor egy hatalommániás küldetéstudatos, kiszámíthatatlan hogy mire képes. de rövidtávon szerintem kapaszkodik az unióba a pénz miatt.
Törölt felhasználó 2021. 09. 11. 15:02
Előzmény: #46756  rockmaster
#46757
Persze, hogy az EU. szétesésében érdekeltek, de csak az miatt mert egy valótlan álomvilágban hisznek és nem képesek felfogni, hogy Kína és az oroszok is csak az EU. vesztét akarják, ránk meg csak addig van szükségük ameddig az EU. részei vagyunk, sem Kínának sem az Oroszoknak nem kellünk utána, egy alig 10 milliós országot úgy fognak eltörölni, mintha soha nem is léteztünk volna.
rockmaster 2021. 09. 11. 14:32
Előzmény: #46755  hellforceone
#46756
Ilyenekből látszik, hogy az EU szétverésében érdekeltek. Az EU-t szünet nélkül támadják, Kína, Oroszo., Töröko.-ban naponta gyilkol a hatalom, aláznak meg embereket, amihez egy szava sincs. A kínaiak az egész Világot elárasztották a Covid-al, amivel több millió embert megöltek. Ocsmány V. az ilyenek ügynöke, EU szünetben egyeztet a kínaiakkal, hogyan lehetne tovább rombolni az EU-t!
Ocsány V. takarodó!
hellforceone 2021. 09. 11. 13:41
Előzmény: #46747  SeldonKuper
#46755
Az unió politikáját miben változtatnád? Bizonyos dolgokkal én is kritikus vagyok persze, de sokkal kritikusabban nézem a magyar hozzáállást az unióhoz! Kár, hogy nem tettek be anno több féket uniós oldalon, mert most teljesen az van, hogy az unióval mindenki úgy játszik, ahogy akar. A korábban belinkelt cikkben is pont attól van hányingerem, hogy orbán balázska az unióval szemben kritikus és, hogy az unió gyenge és blablabla, meg nemzetállamok fontossága... dehát pont az lenne a lényeg, az összefogás, a közös fellépés egy erős unió érdekében! Na ennek vagyunk mi a legnagyobb gátjai és kritizáljuk úgy az uniót, mintha mindenről csak az tehetne. Az agyam eldobom!
hellforceone 2021. 09. 11. 13:34
Előzmény: #46749  email69
#46754
egyetértek, de szerintem - ahogy korábban írtam - ez csupán egy folyamat (ez megint csak egy önálló vélemény, nem tény és aztán akkor nekem van igazam, másnak meg kuss!). Nézz szét a világban, már szinte mindenütt pszichopaták irányítanak... viszont az is igaz, hogy nálunk a jelenlegi politikai és parlamenti "kultúrát" pont a fidessnek köszönhetjük. Meglátjuk, hogyan változik majd, ha....
hellforceone 2021. 09. 11. 13:29
Előzmény: #46750  euler
#46753
Rosszul látod megint... engem meg lehet ingatni, nem mondom, hogy nálam a bölcsek köve és mindent tudnék, de azért az meg engedtessék már meg, hogy az elmúlt 30 évre visszatekintve kritikus legyek az ellenzékkel és akár gyurcsánnyal szemben is. 45 éves vagyok, mégis mit vársz, hogy bólogassak gyurcsányra csak azért, mert viktátor egy g..ci, de közben fletoval is vannak gondjaim?! (Igaz, jóval kevesebb, mint viktorral, de kevesebbet is volt hatalmon, tehát a tapasztalat is kevesebb vele). Pont ez a baj ebben a nagy büdös magyar választási harcban, hogy nem a megfelelőt választjuk, vagy próbáljuk megtalálni, hanem a kevésbé rosszat - vagy legalábbis amit annak gondolunk, a tények más dolgok. A mondókám végén pont azért írtam, hogy "ez csak egy vélemény", mert nem gondolom, hogy jobban tudnám, mint te vagy bárki más, nagyon is bizonytalan vagyok, pont a leírtak miatt. Na mindegy, részemről ennyi, sokat is írtam, nem is taglaltam szét 20 kommentbe mondatonként, meg el is mondtam amit akartam...
euler 2021. 09. 11. 13:07
Előzmény: #46749  email69
#46752
Köszönöm, hogy konkrétumokkal támasztottad alá amit én is mondtam általánosságban.
Nekem többnyire már nincs energiám ehhez, bár lehet, hogy így hatékonyabb.
Persze rád fogják sütni, hogy min. elfogult vagy, Te is érzed ezt, hiszen úgy fejezed be, hogy "ez nem a reklám helye". És itt is igazolva látom a gyurcsányozás hatékonyságát mindkét oldalon. Miért kell előre mentegetőzni (nem rovom fel, mert én is azt tettem előbb), miért nem lehet felvállalni Gyurcsányt? Pont azért mert ciki, mert hat a propaganda, főleg értelmiségi körökben.
(A dolog úgy teljes persze, hogy ezt Gyurcsánynak kellene belátnia, és nem csak egyet lépnie hátra. Széllel szemben nem érdemes és nem hatékony, már csak összellenzéki érdekből sem.)
euler 2021. 09. 11. 12:42
Előzmény: #46750  euler
#46751
Most látom mennyire ismétlem magamat, pár hsz-szel korábban: #46729  
A kettő együtt teljesebb, és legalább nem egyben hosszú. :)
euler 2021. 09. 11. 12:21
Előzmény: #46744  hellforceone
#46750
Aranyos, hogy magadra vetted, de az értő olvasás sajnos nem jött össze.
A politikai manipuláció (gyurcsányozás) akkor a leghatékonyabb ha az alany észre sem veszi, sőt tiltakozik ellene. Őt aztán nem lehet manipulálni, mert ő átlát mindenen, és természetesen picit sem inog meg, hogy helyesen is lát mindent. Úgy hatnak rá az összeesküvéselméletek, hogy azt hiszi ő találta ki (öszödi beszéd).
A kételkedés nélküli kategórikus vélemény soha nem visz előre társadalmakat, itt lenne igazán szükség a toleranciára, de legalább a dolgok súlyozására, hogy mi a fontosabb a jövőnk szempontjából itt és most. Gyurcsány vagy Orbán eltakarítása pl.? Ha mindenki egyformán hülye attól én még nem vagyok okosabb.
.
Azt hiszem annak aki nem most találkozik velem nem kell bizonygatnom, hogy nem vagyok gyurcsányista, sőt semmilyen -ista, (hozzáteszem nem is voltam Kádár alatt sem), és az egyik legkritikusabb vagyok az egyesült ellenzékkel. De könyörgöm, semmi sem tökéletes, nem mindig az egyenes út a legkönnyebb, próbáljunk már meg toleránsabbak lenni. Ez van, ebből kell főzni! Mi hoztuk össze a hozzávalókat. Igen Te is és mindenki aki felül akar ezen emelkedni.  Ezzel a kivagyi, megosztó magyar tempóval (nem csak a fidesznél), soha nem leszünk európaiak.
Béke!
(Szolgálati közlemény: Ne írjunk regényt, tagoljunk ! :)
email69
email69 2021. 09. 11. 12:08
#46749
Persze lehet Gyurcsányozni a végtelenségig, de az igazság az, hogy a Fidesz még most is azt lopja, amit a szocik összehordtak. Nem kormányoznak, csak lopnak, bomlasztanak, rongálnak. Ja, nem stadionokat azt építenek, bocs. Cserébe bontanak intézményrendszert, egészségügyet, oktatást, médiát, stb. A CEU-t nyilván muszáj volt elzavarni, ez mindanyiunknak nagy problémát jelentett, hogy világ színvonalú oktatást folytatott. Na de majd a Fudan. Szétlopott nyugdíjpénztárak (amit a szocik csináltak meg), erőművek, Malév, jegybanki tartalék, atomenergia alap, a lista felsorolhatatlan. A lopás mértéke a nemzetgazdaságot fenyegeti. Arról nem is beszélve, hogy kicsesztek az eüdolgozókkal, a legnagyobb  pandémia közepette. Míg a csúnya Gyurcsány érában voltak lopások(de azért a mértéket látni kellene), rossz döntések igen, de közel sem volt annyi rosszindulat, mint most. Nem tudom emlékeztek-e arra, hogy parlamentben munka folyt és nem anyázás. Ezek most mindent visznek, mint a sáskák, a maradékot meg szétverik. A külföldi megítélésünk a béka segge alatt, Európa legkorruptabb állama lettünk. (De ez nyilván csak libernyák, Soros bérencek vagy árnyékhatalom vagy mittudomén minek a véleménye. Mert véleményt is csak ők alkothatnak, más nem.) Azért azt látni kell, hogy abban a nagyon rossz Gyurcsány érában igenis zárkóztunk fel Európához, most meg egyre nagyobb a szakadék Európa és közöttünk. És nagyon nem hiszem, hogy az mutat előre, ha egy kis 10 milliós állam mindenkivel összerúgja a port és majd az oroszoktól, meg a kínaiaktól várunk nagy csodákat. Lassan ott tartunk, hogy ezeknél bárki jobb, még talán Gyurcsány is és ez itt most nem a reklám helye.    
SeldonKuper 2021. 09. 11. 12:06
Előzmény: #46746  hellforceone
#46748
Csak abban a hozzászólásodra értettem!
A gyakorlatban nem lehet egy véleményt általánosítani. De vitaalapnak nagyon megfelelt!
Azt, hogy nem teheted azt amit mondasz, arra nem ezek az oldalak, viták adnak lehetőséget.
Tovább is olvastam a megjegyzéseidet amivel maradéktalanul egyet is értettem, de a politikai megoldások  nem  ezeknek a megoldásra váró kérdések mentén alakultak eddig sem!
Szívesebben vitatkoznék veled, mint az elvakult propagandistákkal.
SeldonKuper 2021. 09. 11. 11:54
Előzmény: #46744  hellforceone
#46747
Ezt tudomásul kell venni annak aki elolvasta! Mindenkinek! A véleményed helyén van.
Az ilyen gondolatok valók említésre és nem elvetésre!
Bizony a propaganda és az ellenpropaganda nem kioltja egymást, hanem az árkokat növeli! Elbeszélnek egymás mellett! Nagyon jól megfogtad a felvetésed lényegét.
Sajnos amíg az UNIO politikája nem változik, Magyarországon sem változik a struktúra!
hellforceone 2021. 09. 11. 11:43
Előzmény: #46743  SeldonKuper
#46746
Miért is nem teszem azt, amit mondok?? 
SeldonKuper 2021. 09. 11. 11:43
Előzmény: #46736  hellforceone
#46745
Nos ebben a hozzászólásban már vannak a valóságot megközelítő gondolatok!
hellforceone 2021. 09. 11. 11:42
Előzmény: #46739  euler
#46744
Én meg ezt ajánlom értő olvasásra. Először is szerintem mellélőttél! 
Utálom viktátort, de attól még nem tartom sokkal jobbnak fletót sem! Egyrészt viktátort sok szempontból neki köszönhetjük - meg a naiv népnek persze. Másrészt, amikor kijött a hazugságos őszödi beszéddel, akkor normálisabb politikus azonnal lemondott volna, ahogy az kiszivárog. (Vagyis inkább ki sem mondta volna, hanem csak lemondott volna...) Hogy az valóban egy igazi fejmosás volt e vagy csak színjáték? Nos, sosem fogjuk megtudni az igazat, de én amióta az a beszéd kijött azt vallom, hogy szerintem színjáték. Egyrészt eladni gyurcsányt, mint milyen tökös politikus, aki leb@ssza a sajátjait és mer "önkritikát" gyakorolni, másrészt - és ez talán annyira, ha nem még fontosabb -, hogy ugye meg kellett magyarázni a megszorításokat egy olyan választás után, ahol az lett eladva, hogy dübörög a gazdaság! gyurcsányra valóban nem bizonyítottak semmit - mennyit, hol, hogy lopott - de nem biztos, hogy azért, mert ne tudtak volna, hanem mert esetleg nem akartak! Erre majd akkor fogunk valószínűleg rádöbbeni, ha esetleg megválasztják gyurcsányt és ők sem fogják igazán elszámoltatni az ország tolvaját, bohócát és királyát egy személyben. Emlékszem én még arra, mikor veress pénzügyminiszter "úr" válasza a fiacskája ÁFA csalási ügyére (ha jól emlékszem 50 millió körül volt) csupán annyi volt, hogy "és, kinek mi köze hozzá, már befizette?!" Jaaaa, anyád! miután kiderült a csalás, utána befizette, azzal minden jóvá is van téve. És hallottam még 1-2 érdekes storyt egyéb tevékenységekről is, csak úgy "városi legenda" szintjén. Természetesen nem mondott le és gyurcsány sem lépett a lába ujjára... az általad linkelt cikk, hogy gyurcsánynak még mindig vannak szavazói és a fidess fél tőle, nos, azt hiszem semmit nem bizonyít, vagy magyaráz, amitől azt kellene mondjam, hogy ő aztán mennyire egy nagy politikus. Az, hogy ők anno kevesebbet loptak?! Nos, egyrészt valószínűleg hülyébbek - vagy finomabban fogalmazva talán nem olyan "kifinomultak" voltak, nem ismertek fel olyan lehetőségeket, mint az aktuális tolvaj banda -, másrészt nem is ömlött úgy az EU-s támogatás. Hidd el, ha hatalomra kerülnének, akkor valószínűleg ugyanúgy lopnának, mint most a fidess! Miért?! Mert ez olyan szinte, mint egy evolúciós folyamat, kitapasztalták, hogy mint nyel még le a nép és a határok mindig kintebb kerülnek. Tudod mit, azt kívánom, neked legyen igazad és ha gyurcsány vagy bárki más leváltja a mostani turhát a hatalomból, akkor az mutassa meg, hogy mi a becsület, szolgálja az ország javát, számoltassa el az elmúlt 30 évben politikában megfordult és ott legalább 1 teljes kormányzati időszakot eltöltött és gyanúsan gazdagodott politikusokat, hozza végre nyilvánosságra az ügynök aktákat és szellőztesse meg az elmúlt 12 év összes titkosított üzletét, az alkotmányt állítsák vissza úgy, ahogy volt 12 évvel ezelőtt stb stb stb. Várj! Valószínűleg csalódni fogok, te pedig sajnos naiv vagy, ha azt gondolod, hogy a politika változni fog. Nekem akkor fordult ki a gyomrom, mikor megtudtam, hogy a fidesses bandzsal mária fiacskája a már nem is tudom melyik ellenzéki pártban ül. Szerinted ha leülnek egy vasárnapi ebédhez, akkor miről megy a beszélgetés?? Próbálja egyik a másikat meggyőzni?! Ugyan már, jót nevetnek a hülye szavazókon, hogy azok benyalják a rizsát! Szóval így nézve nem csak a fidess, de sajnos valószínűleg mindegyik párt lenézi a szavazókat! Elég megnézni az elmúlt 12 év ellenzéki tevékenységét! Ha ezek után azt gondolod, hogy nekik te érték vagy, akkor azt kell mondjam, sajnos nagyon naiv vagy. Pár hozzászólással korábban leírtam, mire vágynék. A fidess biztos nem tudja azt megcsinálni, egyelőre az ellenzékiekből sem nézem ki, igaz, ettől független tényleg azt kívánom, hogy kapjanak egy esélyt, aztán meglátjuk, de azért a szkepticizmusom még jó ideig fenn fogom tartani. Ha pedig a hatalomra kerülésük után nem lesznek komoly, hajtóvadászat szintű nyomozások, akkor azt hiszem, hamar választ kapok a kérdéseimre. 
Nem bántani akartalak, ez csak egy vélemény és amúgy bírom a kritikus hozzászólásaid, de ne legyünk nagyon elfogultak a másik oldallal sem, mert nagyot csalódhatunk...  Peace!
SeldonKuper 2021. 09. 11. 11:40
Előzmény: #46738  hellforceone
#46743
Te sem azt teszed amit mondasz!
Csak tennéd!?
SeldonKuper 2021. 09. 11. 11:35
Előzmény: #46735  Peterbond
#46742
Csak előrementél 8 évet is! És azalatt sem történt változás!
SeldonKuper 2021. 09. 11. 11:34
Előzmény: #46739  euler
#46741
Tényleg, minek gyurcsányozni?

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek