Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler 2021. 09. 10. 14:20
Előzmény: #46718  Törölt felhasználó
#46720
Hű de beindultatok Oszkó ellen. :)
Azért kíváncsi vagyok, ha nem Dobrevet dícsérte volna, hanem az általatok preferáltakat, mi lenne a reakció?
Ha Balatonyhenyét elfelejtjük (mondhatnám, helyén kezeljük), mit tudnátok felhozni Oszkó ellen?
(Megjegyzem Orbán kétszer indult egyéniben országgyűlési választáson és mindkétszer alulmaradt.)
geza77
geza77 2021. 09. 10. 14:19
Előzmény: #46703  omaha
#46719
erősebb kutya iktatja be a cerkát!
Törölt felhasználó 2021. 09. 10. 14:13
Előzmény: #46712  Törölt felhasználó
#46718
a bal és jobboldali politikai elit egyaránt nagyon összetartó a saját brancsával tágabb értelemben is. Nem lep meg,hogy Oszkó meg a hozzá hasonlóak, akik a 2010 előtti baloldali politikai elit brancsba tartoztak egymást támogatják.Ehhez kevés köze van  az alkalmassághoz. Ez is a magyaros urambátyám rendszer része. Dobrev is ehhe a körhöz tartozik mszptől szdszig, csak most más nevek alatt részben.
Dobrev alkalmasságát nem tudjuk megítélni, hiszen nem mérettette magát választáson még egyszer sem, sosem indult egyénileg, nem töltött be önkormányzati vezető , vagy olyan posztot, ahol szemtől szembe kellett volna "harcolnia"  napi gyakorlati politikában. Ellentétben pld Karácsony Gergellyel, vagy Márki-Zay Péterrel és én nem igen láttam még,hogy fideszesekkel vitázott volna ellentétben pld Márki Zay Péterrel  Dobrev gyakorlati politikai szintje egyenlő a nullával eddig. 
Márki Zay Péter és/vagy Karácsony az alkalmas jelölt, akik már letettek valamit az asztalra. Egyéniben nyertek fideszesek ellen és a munkájuk során is napi szinten kell bizonyítaniuk és nem elméletben sajtótájékoztatókon elszeparálva a politikai ellenfelelktől. Az EP képviselőség is pont ilyen kényelmes funkció.  
euler 2021. 09. 10. 14:05
#46717
A francia külügyminiszter ma Budapesten személyesen tárgyal Szijjártó Péter külügyminiszerrel, egyebek mellett a magyar diplomácia magatartásáról az Európai Unióban, a közös európai költségvetésről, az emberi jogok, a sajtószabadság tiszteletben tartásáról és más, Párizs számára fontos témákról.
A Klubrádió értesülései szerint a külügyminisztérium a kellemetlen újságírói kérdések megelőzése érdekében inkább a saját munkatársaival készül feltölteni a sajtótájékoztató székeit.
Mindez példátlan gyakorlat az Európai unió tagországaiban, újabb bizonyítéka annak, hogy a magyar kormány akadályozza a sajtó munkatársait feladatuk elvégzésében.
A Klubrádió is kért akkreditációt a sajtótájékoztatóra, de a külügyminisztérium még csak nem is válaszolt a kérésükre.  Nem kapott meghívót (többek között?) a Népszava, a HVG, a Telex és az Euronews budapesti szerkesztősége sem.
https://www.klubradio.hu/adasok/sajtotajekoztato-ujsagirok-nelkul-120788
Törölt felhasználó 2021. 09. 10. 13:52
#46716
Bajnai Gordon:
8+1 pont az előválasztásról:
"1. A 2022-es választás generációkra eldöntheti a közös sorsunkat. Mostanra már - akár szereti, akár nem - mindenkinek világos: az Orbán-rendszer nem illeszthető össze Magyarország európai jövőjével. A döntés történelmi jelentőségű lesz: vagy Orbán megy és mi, magyarok maradunk Európában - vagy Orbán marad és általa az ország megindul vissza keletre, újra belelépünk az ismert, évszázados, önsorsrontó csapdába.
2. A 2022-és választásra létrejött ellenzéki összefogás, minden kezdeti sutaságával és konfliktusával együtt az egyetlen megfelelő és régóta esedékes válasz arra a kelepcére, amelyet a Fidesz 2011-ben a választási törvénybe épített. Ez az együttműködés teszi lehetővé, hogy a 2010-es hatalomátvétel óta most először érdemi esély mutatkozik a NER leváltására.
3. Az ellenzéki előválasztás a legalkalmasabb jelöltállítási folyamat, mert az így elnyert mandátum erős és egyértelmű felhatalmazást ad a győzteseknek és mindenki számára elfogadhatóvá teszi az így kiválasztott képviselőjelöltek támogatását. Feltéve, hogy a résztvevők mindegyike észben tartja: a végső cél közös, vigyázni kell egymásra, a későbbi együttműködésre a versengés közepette is.
4. Az előválasztáson várhatóan néhány százezer választó vesz majd részt. Ezek a bátor és aktív polgárok mára egyetértenek abban, hogy mindennél fontosabb céljuknak tekintik a kormány- és rezsimváltást és ezért hajlandóak lesznek majd, akár a saját kedvenc jelöltjük vagy pártjuk alulmaradása esetén is, az előválasztás győztesét támogatni a magasabb cél érdekében.
5. A jelöltek és érvek közötti választás nem lesz könnyű. Saját tapasztalatból mondom ezt, hiszen a miniszterelnök-jelölteket - egy kivétellel - személyesen ismerem. Mindegyikük bátor, tisztességes és felkészült ember. Jó lenne őket - együtt - döntéshozó szerepben látni mielőbb. Szimpátia alapján tehát nehéz a döntés.
6. Egy ilyen előválasztáson az a legfontosabb kérdés, hogy az ezen résztvevő, néhány százezer elkötelezett szavazó végül képes-e olyan jelölteket állítani, akik személyükben alkalmasak arra, hogy jövő áprilisban összességében jóval több mint két és fél millió szavazatot szerezzenek a változás ügyének. Ha ez nem sikerül, akkor nem lesz rezsimváltás. Mert hiába szimpatikus valaki most, ha végül jövő áprilisban nem nyer. És hiába hisszük, hogy ő kormányozna legjobban, mert ha végül nem nyer, akkor ez nem fog kiderülni.
7. Így hát a személyes- és pártszimpátiát is a győzelemnek kell alárendelni. Érdemes hideg fejjel mérlegelni, helyben is és a miniszterelnök-jelöltek esetében pedig mindenképpen: kinek van esélye a végső győzelemre? Ki az, akiről elhisszük, hogy a közvetlen párthíveken túl is képes szavazatot szerezni? Ki az, akit azok is támogatnak majd, akik pár éve még a Fideszre voksoltak? Azok, akik bizonytalanok, nem szimpatizálnak egyetlen párttal sem, akik nem is gondolják ellenzékinek magukat, csak elegük van az egészből? Ki tehát az a személy, aki a hívek elkötelezett táborán túl, akár csak a kisebb rosszként, de választható lesz? Ki az, aki közel három millió szavazót egyetlen, változást akaró táborba képes egyesíteni jövő tavasszal?
8. Én ezen hideg logika, racionális elemzés alapján jutottam oda, hogy a szükséges többség megteremtésére, a jövő áprilisi győzelem kivívására legalkalmasabbnak Karácsony Gergelyt tartom. Ezért fogom a szeptemberi előválasztáson őt támogatni és ezt ajánlom - párt- és személyes szimpátiától függetlenül - minden előválasztó társamnak is.+1 p.s. De bárhogyan is döntötök majd, mindenképpen menjetek el és szavazzatok! A választás, a változás most szeptemberben kezdődik."
euler 2021. 09. 10. 13:28
#46715
Orbán Győző 2001-ben a Népszabadságnak így nyilatkozott
"A kőbányászatban nincsenek csodák. Szó sincs extraprofitról. Ha három-, esetleg ötszázalékos nyereséget elérünk, akkor az már sikernek számít".
Ez azóta is igaz az országban működő többi kőbányára, mert  Az Orbán bányák évente 35-45%-os haszonnal működnek!
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/4017436708367142
Peterbond 2021. 09. 10. 12:43
Előzmény: #46702  omaha
#46714
"Pénzből sohasem elég ! Ha biciklid van, motorra vágysz, ha motorod van már, akkor autóra és mindég drágábbra + jó hátra nyaralóra, külföldi utazásra, tengeri hajókázásra ! Tudni kell hol a helye az embernek, és mit érhet el.  Tehát kedves tanárok, orvosok meg a sok elégedetlenkedő..............!"
.
Ezzel a hozzáállással csak egy gond van. majd nem megy el senki tanárnak. ahogy nem ment senki ácsnak vízvezeték szerelőnek meg kőművesnek. Aztán most meg rimánkodhatsz egy jó mesternek hogy ha még belefér 4 hónap múlva jöjjön és fizetsz neki 3 havi béred 2 heti munkáért. ( Tudom van benne költői túlzás de nem olyan sok mint az ember elsőre hinné ).
.
Ha nem fizetsz meg valamit rendesen akkor azt a szakmát elkerülik. És majd olyan szintű lesz az oktatás hogy járathatod magán Bölcsödébe, ovodába iskolába a gyereket és ott majd látod hogy mennyit is kérnek el. Szóval lehet leszólni az ápolókat hogy ők csak ennyire képesek és legyen elég a 120.000 nettó neki akkor ő majd szépen tovább áll Aldi pénztárosnak és nem lesz aki a kórházban cserélje az ágyneműt és az ágytálat ha neadj isten baleseted lenne. Sok dolgot tényleg csak akkor értékel az ember amikor már nincs. És sokkal nehezebb visszacsalgatni embereket mint megtartani őket. És sokkal kevesebb is lenne.
sztanil 2021. 09. 10. 12:42
Előzmény: #46712  Törölt felhasználó
#46713

Viccelsz??
Oszkó is NER-tag.
Keress rá! Több szálon is kötődik hozzájuk. Ha Bajnai mondaná ezt, még hallgatnak is rá, de Oszkóban nem lehet bízni:
https://www.google.com/search?q=oszkó+ner
Törölt felhasználó 2021. 09. 10. 12:39
Előzmény: #46711  SeldonKuper
#46712

'Oszkó Péter blogja:Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon. Ennek oka pedig az, hogy őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni. Személyesen mindössze szűk egy esztendőt töltöttem a politikában, előtte és utána is az üzleti életben és a teljesítmény fókuszú munka világában szocializálódtam. Ott pedig azt tanultam meg, hogy adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani, függetlenül minden más személyes, szervezetpolitikai vagy taktikai megfontolástól. A miniszterelnök személyének megválasztásánál kevés nagyobb tét van mindannyiunk, az egész ország számára, ebben a döntésben tehát még inkább azt a szempontot kell érvényesíteni, hogy ki lehet képes ezt a feladatot a legjobban ellátni."
Csak úgy mellékesen megjegyzem, Oszkó Péter nem egy hülyegyerek...
SeldonKuper 2021. 09. 10. 11:28
Előzmény: #46709  exley
#46711
Hátha neked megfelel, azzal melléfogtál!
SeldonKuper 2021. 09. 10. 11:25
Előzmény: #46707  euler
#46710
Karl Popper meghalt, nem tud már javítani az elméletein!
De vannak akik helyette is szeretnék megoldani a Nyílt Társadalom küldetéstudatos,  idejétmúlt problémáját, pénzt paripát nem kímélve!
Mit tudtál te pédául 2004 ben Magyarországról? Wikipédia nélkül!
Odafigyelnek? Ajjjaj!
Hát csak hitegetik az alattvalóknak való országokat, évek óta! Ez ám az odafigyelés!
exley 2021. 09. 10. 11:19
Előzmény: #46707  euler
#46709
1 Méretes kuki:)
SeldonKuper 2021. 09. 10. 11:15
Előzmény: #46705  euler
#46708
Szivárványos az, tetőtől talpig!
euler 2021. 09. 10. 11:13
Előzmény: #46704  Törölt felhasználó
#46707
Évekig lehet tag, úgy látszik. De legalább az újak felvételére már jobban odafigyelnek.
Ki gondolta 2004-ben, hogy egy küldetéstudatos hatalommániás hová juttathat egy országot? 
Küldetéstudat és a nyílt társadalom tagadása - Orbán évnyitója az MCC-n.
"A NYÍLT TÁRSADALOM ELMÉLETÉT KARL POPPER OSZTRÁK-BRIT LIBERÁLIS FILOZÓFUS FOGALMAZTA MEG A KÜLDETÉS TUDATOS HITLERREL ÉS SZTÁLINNAL SZEMBEN."
Orbán, a küldetéses ember
exley 2021. 09. 10. 11:07
Előzmény: #46704  Törölt felhasználó
#46706
Szereldék csak diktatóriu-kus körülmények között működik:) bevezetik a jog államot akkor 100 X os bér, akkor a narancs hoppon marad, így hát marad a diktti:) A multik nem fogják magukkal vinni az elősködő narancs összefosott hordát:) Marad a dikti, jobb ha mindenki bele törődik:) Éljen a köpcös molla sokáig:)
euler 2021. 09. 10. 10:56
Előzmény: #46702  omaha
#46705
Törölt felhasználó 2021. 09. 10. 10:52
Előzmény: #46691  euler
#46704
orbánfélék úgy képzelik, hogy hazán belül kényükre kedvükre alakítanak ki társadalmi ,gazdasági,politikai egyeduralmat, de az únió tagjaiként felveszik a lovékat. Eszükbe sem jut, hogy ehhez a közösséghez hasonló társadalmi,gazdasági berendezkedés is kellene. Diktatórikus társadalmi berendezkedéssel hogy lehetne már tag valaki? 
omaha 2021. 09. 10. 10:32
Előzmény: #46694  euler
#46703
Brüsszel le van szarva !
omaha 2021. 09. 10. 10:31
Előzmény: #46695  Peterbond
#46702
Pénzből sohasem elég ! Ha biciklid van, motorra vágysz, ha motorod van már, akkor autóra és mindég drágábbra + jó hátra nyaralóra, külföldi utazásra, tengeri hajókázásra ! Tudni kell hol a helye az embernek, és mit érhet el.  Tehát kedves tanárok, orvosok meg a sok elégedetlenkedő..............!
SeldonKuper 2021. 09. 10. 10:26
Előzmény: #46694  euler
#46701
Na de te melyiknek adnál igazat?
Az UNIOsnak vagy az országoknak?
 Nem tett eleget egy bírósági döntésnek, ezért nem a bíróság büntet, hanem helyette a Bizottság?
Micsoda demokrácia az ilyen államalakulat? Korrupciót sejtek!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek