Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Karvalytokes
Karvalytokes 2021. 06. 25. 18:30
Előzmény: #43396  krida
#43400
Nem kell ezt túlragozni a szivárvány zászló legtöbb magyar ember számára sértő ,igy semmi keresni valója sem az iskolában sem a képernyőn.Szerintem szivárványos wc papirra viszont lenne igény , bombaüzlet lenne itt Kelet közép európában.
krida
krida 2021. 06. 25. 18:24
Előzmény: #43398  Andy01
#43399
A városháza előtt migránsok táboroznak.
Hidalgo, Párizs polgármestere (szocialista párt), hónapok óta támadások központja, a franciák ugyanis azzal vádolják, hogy a HÉT éve tartó mandátuma alatt Párizsból egy szegénynegyedre vagy szeméttelepre emlékeztető koszos, lepusztult várost csinált.
A legfőbb probléma, hogy egy idő után az emberek beletörődnek a libsi-idiotizmusba, rombolásba, amely a "tolerancia" jelszava alatt mindenütt, minden területen rombolást, pusztítást és szennyet hagy maga után. És azt sulykolják az emberekbe, hogy ez a normális.
Andy01 2021. 06. 25. 18:04
Előzmény: #43396  krida
#43398
Krida!   Megmagyaraznad: :Tudod mi van most Párizs belvárosában? És hogy egykor a fény városa mivé lett?"
Mit ertesz te "Parizs belvarosa" alatt?  elmondanad, hogy "mive lett" az "egykor a feny varosa"?
Shut-up
Shut-up 2021. 06. 25. 17:56
Előzmény: #43395  signal2
#43397
Te még mindig vitatkozol egy olyannal, aki a liberális Németországban élve szidja a liberalizmust? Bort iszik, vizet prédikál tipikus esete.
krida
krida 2021. 06. 25. 17:35
Előzmény: #43395  signal2
#43396
Jól látszik a stratégiád a migráns-kérdéssel kapcsolatban is. Tudod mi van most Párizs belvárosában? És hogy egykor a fény városa mivé lett? És Rómában?
Visszatérve a másik ügyre, a francia Zemmour egyetért Magyarországgal, és a következőket mondja - mindamellett hogy ő is szóváteszi a (pedofil) rombolást, amit az lbtq a gyerekek közt végez:
"Az új törvény mindössze annyit tesz, hogy tiltja a homoszexualitás és a transzszexualitás reklámozását az iskolákban a gyerekek körében. Ha most közvélemény-kutatást indítanánk Franciaországban a kérdésről, ezzel a franciák 80 százaléka is egyetértene" Ezt fájlalja az LMBTQ-lobbi. A gyerekek azért járnak iskolába, hogy írni, olvasni tanuljanak, és nem azért, hogy olyan órákon vegyenek részt, ahol homoszexuálisok azt mondják nekik, hogy „a homoszexualitás csodálatos, gyere, szállj fel velünk a fedélzetre!" Franciaország és Magyarország egyaránt és egyformán toleráns a homoszexualitással szemben: nem szankcionálja és nem diszkriminálja.
signal2
signal2 2021. 06. 25. 17:21
Előzmény: #43392  krida
#43395
A fidesz a migránsok után egy újabb képzelt valóságot épít nektek, nektek meg csorog a nyálatok, mint bambáknak a moziban.
Van két iskolás gyermekem, és tény, hogy nincs semmiféle LMBTQ "összezavarás". Az is tény, hogy amelyik gyermek homoszexuális, és erre 10 és 14 éves kora között rájön, tsztában legyen azzal, hogy nincs egyedül, és ettől őn se nem több, se nem kevesebb ember. Ez azért fontos, hogy normális, boldog felnőtté válhasson. A gyermekvédelmi törvény ettől a lehetőségtől kvázi megfosztja. Azt kellett volna szbaályozni, hogy ezt az iskolában HOGYAN szabad bemutatni. Erre van a nemzeti alaptanterv. Más ismeretanyag esetében is ki van dolgozva, hogy mit és hogyan lehet bemutatni. Itt is pont erre lenne szükség. Valójában a kormányt csak a hergelés és a propaganda érdekl, na meg a terelés a brutálisan felpörgetett lopásokról és privatizációról, az állam meggyengítéséről.
gépnarancs
gépnarancs 2021. 06. 25. 17:17
Előzmény: #43389  euler
#43394
Ha tagadják az már rossz.
gépnarancs
gépnarancs 2021. 06. 25. 17:15
Előzmény: #43387  Törölt felhasználó
#43393
Korábban azt mondtam volna hogy lépjen, el, messzire az országból, nem fogunk sírni utána. Még hogy viheti az egész gengszerbandáját, a megszabadulásunk megéri a szabad elvonulás gesztusát. Ma már nem vagyok ilyen engedékeny, mostanra a büntetőjogi elszámoltatást részesíteném előnyben.
krida
krida 2021. 06. 25. 17:14
Előzmény: #43391  signal2
#43392
Maradsz a szokásos stratégiánál: letagadod a nyilvánvaló tényeket, és homokba dugod a fejed.
signal2
signal2 2021. 06. 25. 17:13
Előzmény: #43386  krida
#43391
Aki ezt írta, annak kb elment a józan esze. Hogy lehet olyanokat írni, hogy: "a gyerekek összezavarásáról, átalakításáról, megnyomorításáról." Ilyet Elmeháborodott, zsigeri gyűlölettel táplált ember tud írni. Egy közveszélyes szellemi toprongy.
Az LMBTQ propaganda kb a fidesz médiában létezik, itthon messze ők írnak legtöbbet a témáról, tehát saját maguk a propaganda. A pride is a Hír TV-ben kerül elő a leggyakrabban, mint téma. Most is csak és kizárólag a az aljas fidesz és kormány miatt ez a legfőbb köztéma (nyilván az újabb orbitális lopásokról való elterelés céljából), tehát megint csak tény, hogy a kormány propagálja ezt az LMBTQ témát.
GYerekeknek semmilyen célzott "összezavarás ninics", tehát nincs mire reagálni. 
A reakció pedig egyébként sem az lett, hogy tiltják az "ún" érzékenyítést, hanem egyenesen mindent betilt, amiben megjelenhet egy homoszexuális. Nem lehet megemlíteni, lerajzolni, nem lehetnek TV-ben, stb. Ez nem az érzékenyítés betiltása, hanem egy létező dolog diktatórikus eltitkolása, emláékezetből való kitörlése. 
Ilyen mélységesen aljas, gyúlöletkeltő, kirekesztő, nemzetmegosztó kormánya talán még soha nem volt az országnak. Ha ezek maradnak, hosszú időre szellemi posvány lesz ez az ország, és nem hogy közeledni fog a fejlett országokhoz, ahnem inkább még jobban leszakadni. Egy tudatlan, elmaradott, egymást maró, buta mutyinemzet leszünk.
exley 2021. 06. 25. 17:12
Előzmény: #43389  euler
#43390
"vastag bőr" van a képén:)
euler 2021. 06. 25. 17:09
Előzmény: #43383  exley
#43389
Legalább azonnal bukna (buktatnák), de ennyire nem ütődött, pláne ameddig pénz is van.
Meg is üzente Navracsiccsal: 
“NINCS OLYAN SZÁNDÉK A MAGYAR POLITIKAI ELIT EGYETLEN ZUGÁBAN SEM, AMELY MAGYARORSZÁG KILÉPÉSÉT SZORGALMAZNÁ AZ EURÓPAI UNIÓBÓL”
Navracsics: senki sem akar kilépni az EU-ból!
exley 2021. 06. 25. 17:08
Előzmény: #43387  Törölt felhasználó
#43388
..kiléphetne a Mol campus 17-ik emeletéről...csak úgy elegánsan, mint egy pojáca:) Elötte azért vegye fel az osztalékot a 94 millió db részvényére nehogy a "récsőlék" nem tudják megadni neki a végső tisztességet:)
Törölt felhasználó 2021. 06. 25. 17:00
Előzmény: #43383  exley
#43387
Többszőr mondta már,hogy ki kell lépni :)
krida
krida 2021. 06. 25. 16:59
Előzmény: #43385  qpec
#43386
Sepregessünk:
"KELL A TÖRVÉNY! Hogy miért kell törvényt hozni arról, hogy nem lehet LMBTQ érzékenyítést tartani a gyerekeknek? Nem, nem azért mert a kormány homofób és genderbíróságot akar játszani! Hanem azért, mert rászálltak a gyerekekre és erre reagálnunk kell. Mert már rég nem az elfogadásról van szó, hanem a gyerekek összezavarásáról, átalakításáról, megnyomorításáról. Ócska szöveg, hogy a kormány öngyilkosságba kergeti a homoszexuálisokat. Unalmas már az áldozatok és bűnös homofóbok szereposztás! Áldozatnak már a heteroszexuálisok érzik magukat a mindent átható LMBTQ propagandától. Nincs már kedvünk magyarázni, bizonygatni, hogy nem gyűlölünk senkit, de nem engedjük a gyerekeket ferdíteni! Másfél évvel ezelőtt már kongattam a vészharangot. Írtam Novák Katalinnak és Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkárnak levelet, hogy tudnak-e arról, hogy a magyar iskolákban is bent van már az LMBTQ érzékenyítés, például a Labrisz Leszbikus Egyesület programjaival. Elég, ha az osztályfőnök engedélyezi, már tarthatnak is rendhagyó osztályfőnöki órákat, “Melegség megismerés” címszó alatt. Az óraadók maguk is homoszexuális aktivisták. Írtam a Labrisznak is, hogy megkérdezzem, beleegyeztek-e abba a szülők, hogy ezek az aktivisták bejárkáljanak az iskolákba? Nem kaptam választ. Hát persze, hogy most idegeskednek és tüntetnek, amikor már olyan szépen haladt az átnevelés! Honlapjukon büszkén írtak sikereikről, arról, hogy már több száz órát tartottak budapesti és vidéki középiskolákban. Célcsoportjuk elsősorban a 9-12. évfolyamok diákjai, évente 900 diákot érnek el. Aztán lejjebb vitték a megfertőzendő célcsoportot, kiadták a mesekönyvüket is. Azóta egy újabb is van. És ez így menne, ha hagynánk. Nyugat-Európában és Amerikában már ott tart a téboly, hogy tömegsport méretekben bizonytalanítják el a gyerekeket abban, hogy egyáltalán fiúk-e vagy lányok. Transzvesztiták mesélnek az óvodákban, lassan nincs rajzfilm, mesekönyv amiben ne akarnák vonzó életformaként mutogatni a szivárvány családosdit. A celebek azt hirdetik, hogy a szülők adják át a gyerekeknek a döntést, majd a gyerekek eldöntik, hogy micsodák, addig is gendersemleges nevelést kapnak. A kisgyermekkorban elkezdett nemtelenítésnek köszönhetően virágoznak a genderklinikák. Svédországban 10 év alatt 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a kislányoknak a száma, akik fiúnak érezték magukat. Nagy-Britanniában naponta legalább egy gyereknek megváltoztatják a nemét, képesek 10 éves kisfiúknak pubertás-blokkkolót adni aztán megcsonkítani, hogy kislányokat csináljanak belőlük. Az ötletelésnek nincs már határa, nem tudnak leállni , ezért a társadalom normális részének és a kormánynak kell őket leállítani, megelőzni ezt a törvény erejével. Nem fogunk emberiség elleni bűncselekményekhez asszisztálni! Nem adjuk a gyerekeinket beteg felnőttek mozgalmához! Nem drag queenek lesznek a magyar gyermekek példaképei!"
qpec 2021. 06. 25. 16:53
Előzmény: #43384  krida
#43385
Bezzeg kis hazánk jeles nagyköveteiről nincs egy bakgang sem,pedig lebukott,mint a gyöngyhalászok.Sepregessünk a saját porta előtt.Külhoni embertársaink saját hazájukban oldják meg gondjaikat.Jó lenne ha nem salátatörvénybe lenne foglalva az akarat."A krumplileves az krumplileves"!!!
krida
krida 2021. 06. 25. 16:45
Előzmény: #43382  cyb6
#43384
A sok pedofil hogy lázadozik már a magyar pedofil-ellenes törvény miatt! Ki fognak még itt derülni dolgok, nemcsak Hollywoodban és Epstein körül... 
exley 2021. 06. 25. 16:45
Előzmény: #43381  peter_s
#43383
Ne "gatyázzon", egyszer az életeében életében legyen hatátrozott: mondja azt: Kihirdeti anépszavazást a kilépésről. Ennyi! Sértegetik a magyar népet a "labancok"...ki kell lépni azonnal:) 10 éve mantrázza a Eu államait a rendszerét, ki kel LÉP_NI:)
cyb6
cyb6 2021. 06. 25. 16:01
Előzmény: #43381  peter_s
#43382

The fraught atmosphere reflects the growing exasperation and outrage that has been building up in recent years against Viktor Orbán, who is a self-declared champion of "illiberal democracy".
The new anti-LGBT law appears to have touched a nerve, especially among Western countries, who feel more comfortable blasting the Hungarian leader after his party Fidesz quit the European People's Party (EPP) earlier this year due to disagreements around the rule of law.
https://www.euronews.com/2021/06/24/eu-countries-divided-on-russia-strategy-as-leaders-meet-in-brussels
ki fogják csinálni a már mindent látott vezért... (ld. pl. kínai, orosz vakcinai bekeményítés) Kezd öregedni a vezér, egyre többször téveszt ritmust... és nincsenek már barátai csak a türk tanácsban.
peter_s 2021. 06. 25. 15:41
#43381
"Távozni is lehet az EU-ból” – többen ezt is jelezték Orbánnak a melegellenes törvény miatt az Európai Tanácsban
.
David Cameronnak is ezt mondták, aztán a brexit népszavazás után jött a hiszti, hogy a britek miért akarnak kilépni. Nem normálisak ezek. Úgy látom, hogy nem kell ide Oroszország és Kína aknamunkája, az EU saját magát számolja fel. Amúgy az erősödő német antiszemitizmus, a dán és a német lehallgatási botrányok miatt miért nincsenek felháborodva? A tegnapi ítéletidőt követően több európai városban apokaliptikus állapotok alakultak ki, több európai település összeomlott, sokan elvesztették a lakásaikat, nincs víz, áram. Nekik mit tud mondani az Európai Unió? Ja, hát tulajdonképpen semmit, az most nem fontos...
https://telex.hu/kulfold/2021/06/24/orban-viktor-ossztuz-europai-tanacs-unio-parlament-melegellenes-torveny

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek