Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Deimos
Deimos 2021. 04. 12. 10:09
Előzmény: #37550  signal2
#37560
A kormány éppen annyit csinál és semmivel sem többet, hogy nem tussolja el, nem hallgatja el azokat a dolgokat, amelyek a nyugat-európai diktatúrákban tabunak számítanak. Ilyenek a bevándorlás/migránsok, a homokospropaganda stb. Nyugaton ezek a témák érinthetetlenek. Csak jót,pozitívat szabad róluk mondani vagy semmit. Ezt mutatja a Petry eset. A kormány -nagyon helyesen- nem akarja azokat a hibákat elkövetni, amit a nyugat-európaiak elkövettek. A magyarok nem akarják elkövetni azokat a hibákat, amit a nyugat-európai népek elkövettek. A magyarok nem akarnak csicskák, cselédek, szolgák lenni a saját hazájukban...a négerek, muszlimok csicskái, cselédei, szolgái. Ezt a nem túl előnyös "szerepet" meghagyjuk a nyugat-európai népeknek, tiszteletben tartjuk döntésüket, térdepeljenek nyugodtan a bűnözők és az idegen megszállók ellőtt, de azt ne akarják elvárni, hogy mi is térdepeljünk. Mi nem vagyunk térdeplő nemzet, mint az angol, német, francia stb..a térdeplést meghagyjuk a cselédeknek, térdeljenek a cselédek. Ha az említett népek annak érzik magukat, lelkük rajta. Tiszteletben tartjuk.
Törölt felhasználó 2021. 04. 12. 10:08
Előzmény: #37557  krida
#37559
Törölt felhasználó 2021. 04. 12. 10:07
#37558

"Orbán: A magyar állami televízió alkalmazottai, na ők újságírók. A lakhelyük a végbélemben van, és csak azért járnak ki onnan, hogy nyilvánosan prostituálják magukat. De önt még soha nem láttam a végbelemben.
profil: Elég sötét lehet ott.Orbán: Fake News! Én vagyok az igazság és a világosság. Belülről is, természetesen."
Orbán: Következő kérdés: Miért marad Magyarország egyáltalán ebben az EU nevű szar klubban?

profil: Kiváló kérdés!

Orbán: Mert elég nagyszívű vagyok ahhoz, hogy begyűjtsem a milliárdos támogatásokat, amelyeket ez a szar klub kínál, habár minden másra köpök, amiért ez az egész létrejött.

profil: Olyan jó hozzánk! Az EU nem is érdemli meg önt!

Orbán: Ezt hangosabban is mondhatná.

profil: A legnagyobb örömmel! Akár a magyar köztévében is szívesen.

Orbán: És ha valaha új lakhelyet keresne...

profil: Mi a neve a "vazelinnek" magyarul?"
krida
krida 2021. 04. 12. 09:43
Előzmény: #37548  signal2
#37557
Miért, elolvastad?
Törölt felhasználó 2021. 04. 12. 09:28
Előzmény: #37550  signal2
#37556
Ez a goebbels-i (fasiszta) propaganda szépsége.krida is milyen szépen megbukott a kamu iszlamista propagandájával. Lenin után szabadon: hazudni, hazudni, hazudni:)
ts3 2021. 04. 12. 09:17
Előzmény: #37545  Deimos
#37555
"A húsz évig hatályos alkotmány azt is előírta: „A Magyar Köztársaság az ellátáshoz való jogot a társadalombiztosítás útján és a szociális intézmények rendszerével valósítja meg.” A Fidesz alaptörvényéből a társadalombiztosítás kifejezése is eltűnt.Miért fontos ez? Mihályi Péter közgazdász szerint a társadalombiztosítás állami felelősségvállalás arra, hogy a befizetett járulékokért egészségügyi ellátás és nyugdíj jár. A rendszer alapelve az arányosság: aki jobban keres, többet fizetett be például a nyugdíjkasszába, annak több lesz a nyugdíja. Ám a szisztéma csak akkor működőképes, ha a befizetett járulékok felhasználásába és elosztásába a politika nem avatkozik be. Ha a kormány önérdeke alapján dönt arról, hogy kinek a megtakarításait vegye el, és kit jutalmazzon lojalitásáért kedvezményekkel, ott a társadalombiztosítás megszűnt."
  
a szájer féle alkotmány szűkíti az emberek jogait, neked ez a jó munka? :))
signal2
signal2 2021. 04. 12. 09:17
Előzmény: #37551  Deimos
#37554
Tényt írtam. Ténykérdésben nincs olyan, hogy vélemény. A mostani kormány sokkal többet költ propagandára. 
Törölt felhasználó 2021. 04. 12. 09:15
Előzmény: #37545  Deimos
#37553

"Érdekes a magánéletén csak az itteni látens meleg baloldaliak rúgóznak."
Szerintem a "látens meleg baloldaliak" nem a magánélen rugóznak, hanem az álszent embereket átverő híveken.
Itt a fórumon is akad bőven.
Leírjátok hogy a Fidesz mennyire ezeket a dolgokat, és ez mennyire a "libsikre" jellemző.
Közben a Fidesz egy embert sem zárt ki. Szájer "megfáradt" a politikában, azért hagyta abba. (arra gondolni sem merek, hogy az igazmondó párt fő vezetői hazudnának). Borkait utána is indították polgármester jelöltként.
És ezzel nincs semmi gond, a gond az hogy folyamatosan hazudtok itt is a keresztény, erkölcsös kormányról.
431145 2021. 04. 12. 09:10
Előzmény: #37549  Deimos
#37552
...hát minden szentnek magafelé hajlik a keze-azt tényleg jól csinálják,azt meg hogy ki hazudik reggel délben-este,kiválóan megtanulták.
Deimos
Deimos 2021. 04. 12. 09:10
Előzmény: #37550  signal2
#37551
Nézd, én elfogadom a véleményed, mégha nem is értek egyet vele. Nem rágalmazlak azzal, hogy dől belőled a hazugság... arra kérlek, te is fogadd el az enyémet és ne mocskolódj, személyeskedj folyton.
signal2
signal2 2021. 04. 12. 09:02
Előzmény: #37534  Deimos
#37550
Ehhez képest te folyamtosan köpködzs és mocskolódsz másokra. Ehhez képest a fidesztól és a kormánytól folyamatosan azt látom, hogy utálnom kell a baloldalt, a migránsokat, "Brüsszelt". 
Van egy rossz hírem, a mosatni kormány alatt sokszorosa megy el uszító propagandára. Ha et nem látod, akkor kb. vak vagy. Ennek a propagandának vagy az egyik áldozata. Alátámasztatlan, légbőlkapott rágalmakat és fröcsögéseket szórsz ide. Érdemi hozzászólásod de facto nincs.
Deimos
Deimos 2021. 04. 12. 08:59
Előzmény: #37546  janosvitez
#37549
Ezt, mint a te személyes véleményedet, álláspontodnak eltudom fogadni, mint egyetemes, abszolút, megdönthetetlen igazságot, nagyon nem... Függetlenül attól, hogy kinek mi a politikai beállítottsága, objektíve azt megtudjuk állapítani, hogy a jobboldali kormányok sokkal jobban dolgoznak, mint a balos kormányok.. hiszen utóbbiak csak úgy csináltak, mintha kormányoznának.. hazudtak reggel, éjjel, meg este, meg az ablak előtt táncikáltak az ország irányítása helyett, mint valami flúgos hülyegyerek.
signal2
signal2 2021. 04. 12. 08:53
Előzmény: #37545  Deimos
#37548
Marxtől a Tőke is egy mestermű. Ahogy egy hermafridita szobor is, ha jól sikerül. Csak hogy tisztázzuk, attól még, hogy mestermű, nem biztos, hogy hasznos.
signal2
signal2 2021. 04. 12. 08:52
Előzmény: #37537  Deimos
#37547
"Semmi különös nincs abban a szövegben (amelyet Keanu nem modnott el), egyet lehet vele érteni. 
"ahol a férjek prostituáltként öltöztetik a feleségeiket, kiemelve mindazt, amit szerintük egy nőn értékelni, szeretni kell" - így van, hagyjuk csak a nőkre, hogyan ötöznek. Ha gatyát és pulcsit akarnak húzni, hát tegyék!
.
Ahol nincs semmilyen hitele a becsület, a méltóság szavaknak - ezzel szerintem mindenki egyetért. Ezek a szavak kiüresedtek.
.
ahol a nők már nem akarnak gyereket szülni, a férfiak meg családot alapítani - ez sajnos terjed, jó lenne, ha mindenki megtapasztalná a gyrekvállalás örömeit. Én azt szeretnám, ha ez MINDENKIT megilletne.
.
Ahol a balekok sikeresnek és menőnek gondolják magukat, miközben apjuk autóját vezetik - Mondjuk akár gondolhatják is magukat menőnek, majd jön a pofára esés.
.
"s ahol az apák azzal alázzák a gyerekeiket, hogy soha semmi és senki nem lesz belőlük az életben"  - egyetértek, ez a poroszos alázás a múltté, a gyereket motiválni kell.
.
"Ahol gőzünk sincs arról, hogy mit jelent igazából a vallás." - ez elsősorban nyilivánvalóan a vallásosaknak szól, akik azt hiszik, tudják miről szól a vallás.
.
"És ahol a szerénység nagy hátrány" - ez nekem is a vesszőparipám. Mondjuk biznyos területeken előny a magabiztosság, pl egy sales-esnél.
.
"Ahol mindjárt kihalófélben van a szerelem, mert felzabál mindent az undorító pornó, de eközben mindenki a tökéletes partnerre vágyik" - hát bizony, ez a jellemzően heteroszexuális undorító magamutogatás forma nagyon elterjedt a neten, és tényleg rossz hatással van a valósi szerelemre.
.
"Ahol az emberek minden pénzüket a kocsijukra költik, azzal igyekezve leplezni, hogy valójában milyen szegények" - nem is értem az ilyeneket.
.
"Ahol a fiúk szüleik pénzét költik éjszakai bárokban, és ahol a lányok ezért szeretnek beléjük" - lásd apuci kocsija. Pofáraesés.
.
"Ahol a fiúk szüleik pénzét költik éjszakai bárokban, és ahol a lányok ezért szeretnek beléjük" - itt fontos lenne tisztázni, ez alatt mit ért. Biológiailag mindig is lesz különbsögét. Ahogy kezelünk embereket, ott meg ne legyen különbség (munkahely, házimunka), de ez ízlés kérdése. 
.
"aki ez ellen fel mer szólalni, azt egyszerűen lehülyézik" - valóban?
janosvitez 2021. 04. 12. 08:51
Előzmény: #37545  Deimos
#37546
Megosztó,aljas
Deimos
Deimos 2021. 04. 12. 08:50
Előzmény: #37544  Törölt felhasználó
#37545
Nagyon jó volt a munkájában Szájer! Az Alaptörvény egy mestermű!
Érdekes a magánéletén csak az itteni látens meleg baloldaliak rúgóznak. Normális ember tiszteletben tarja a másik magánéletét.
Törölt felhasználó 2021. 04. 12. 08:37
Előzmény: #37529  krida
#37544
Szájernek nem az a bűne hogy homo (jobb helyeken a kutyát sem érdekli), hanem az hogy ennek a megosztó; kirekesztő rezsimnek az egyik fő teoretikusaként mérhetetlen pusztítást vitt véghez a társadalomban, a fejekben.
A közéleti szereplése első pillanatától lehetett tudni róla, hogy egy rejtőzködő, ezzel csak a "MI MAGYAROK"-kat csapta be. 
Az hogy végül pont a saját kis közössége elleni fóbia szítása lett a veszte, az a sors fintora. Erre mondják, hogy akasztják a hóhért. Ezért sajnálom, de remélem, hogy egyszer az igazi bűneiért meg fog bűnhődni.
Shut-up
Shut-up 2021. 04. 12. 08:36
Előzmény: #37539  krida
#37543
Még mindig nem válaszoltál milyen a németeknél a liberalizmus. Aki ott él, az csak tud pontos leírást adni.
sanka 2021. 04. 12. 08:34
Előzmény: #37540  Deimos
#37542
Nincs mit érvelni!!
sanka 2021. 04. 12. 08:33
Előzmény: #37539  krida
#37541
Ki szólt hozzád?!!!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek