Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2020. 12. 04. 17:21
Előzmény: #23453  globaltrend
#23460
"indenütt jócskán felemlték a fizetésüket!!"
Nincs érdemi különbség ellenzéki és fideszes fővárosi testületek között, olvasd el végig:
https://atlatszo.hu/2020/02/03/a-fideszesek-vagy-az-ellenzekiek-keresnek-jobban-a-budapesti-onkormanyzatokban-kiszamoltuk/
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 17:06
Előzmény: #23457  Törölt felhasználó
#23459
Oké!! )))) Igazad van! Kellemes Ünnepeket!!! Remény hal meg utoljára! Csak érjük is meg! 
Orban_kotta 2020. 12. 04. 16:57
#23458

Lajos Bencsik
"Letörölték a posztot. Én azért kirakom. Olvassátok!!!
Hát ez. HÁT EZ!!!!! Ilyen nincs a földön.Idén karácsonykor valami igazán jót akartam csinálni. Segíteni több száz, vagy akár több ezer embernek, ha még csak egy kis ideig is, de legalább segíteni nekik, karácsony idején.Mivel ételkiszállító cégem van és rendelkezésemre áll egy egész konyha, így adta magát, hogy idén karácsonykor bizony étel osztást fogok szervezni valamelyik nagyobb budapesti téren az arra rászorulóknak.Megszületett a döntés és elkezdtük szervezni az ételosztást. Mindenki tette a dolgát, beszereztünk mindent ami szükséges, hogy ez megvalósulhasson. A konyhával lebeszéltük, hogy milyen levest fogunk adni milyen főétellel, már az alapanyagokat is megrendeltük, így hát nem maradt más hátra, mint területfoglalási engedélyt kérnünk.Bemegyek az önkormányzathoz a szükséges papírokért és itt valami olyan történt, amit egészen egyszerűen még most sem vagyok képes feldolgozni.Kitöltöm a területfoglalási engedélyhez szükséges igénylőlapot, befizetem hozzá az illetéket is és beadom a papírokat az ablakon, mire a nő megkérdezi, mihez szeretnék engedélyt kérni? Mondom ételt szeretnénk osztani, erre a nő a következőket mondja.„FIATALEMBER. NEM FOG ÉTELOSZTÁSHOZ ENGEDÉLYT KAPNI JOBB HA ELŐRE SZÓLOK, MERT A KORMÁNY NEM AKARJA, HOGY AZ EMBEREK ANNYI SZEGÉNY EMBERT LÁSSANAK AZ UTCÁN EGY HELYEN”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt a BDSKRVSTNT.- Ez most valami vicc vagy teljesen komoly? Kérdezem a nőt.- Ezt kaptuk utasításba. Nem adhatunk ki engedélyt ételosztáshoz köztereken.Itt azért kellett pár perc amíg magamhoz térek, de tovább kérdezek.- Minden feltételnek és előírásnak megfelelünk. Mi alapján fogják elutasítani a kérelmünket?- Nem utasítják el fiatalember, hanem elnapolják a döntést határozatlan ideig.Tehát hadd összegezzem. Az önkormányzat nem ad területfoglalási engedélyt karitatív ételosztáshoz még akkor sem, ha minden feltételnek, szabályozásnak, és előírásnak megfelelünk, mert a kormány nem akarja, hogy az emberek annyi szegény embert lássanak az utcákon.És itt padló és azt mondom, ilyen ország pedig nincs.Magyarországon az egészséges demokrácia több sebből vérzik és a döntések, amik az elmúlt években születtek erősen megkérdőjelezhetőek, ezzel mindenki tisztába lehet, akik csak minimálisan követik a híreket, BBC normatívákat a közmédiában már meg sem említem.Na de hogy intézményes keretek között akadályozzák meg az elesettek és a rászorultak megsegítését azok számára, akik ha csak egy kicsit is, akár csak egy tál meleg étellel is, de segíteni szeretnének azokon akinek ez igen is sokat jelentene, na az már tényleg kurvára túl megy minden határon.Én ezt egyszerűen még most sem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem csak Európa közepén, hanem bárhol máshol a világon."
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:52
Előzmény: #23445  Törölt felhasználó
#23457

Hagyjuk már ezt az ostoba hülyeséget, ez sem rólad sem rólam nem szól.
A pénzt nem úgy keresem mint az átlag, úgyhogy ebben sem hasonlítunk egymásra és legyen elég ennyi.
A tolvaj, megosztó, gyűlöletre, hazugságokra épített Orbáni rendszerrel nem értek egyet, melynek helyességét alátámasztja, hogy a világban sokat romlott Magyarország megítélése Orbán kormányzásának köszönhetően.
Baj van a magyar rendszerrel és félelmetes belegondolni abba, hogy azok akik egy ilyen rendszerben nevelkednek, milyen torz társadalom fog belőlük kialakulni a jövőben.
Kim Dzsong rendszere jó példa erre, az ott élő emberek fel sem tudják fogni, hogy egy embertelen társadalom részei.
Tartok tőle, hogy valamilyen hasonlóan rossz irányba indult el az ország.
Shut-up
Shut-up 2020. 12. 04. 16:46
Előzmény: #23453  globaltrend
#23456
Ne haragudj, de tipikus hozzá nem értő kispolgár vagy. Aki olyat mond, hogy "fideszék legalább már megszedték magukat", azt nem szabadna hagyni szavazni sem. Egy kérdés: ez azt jelenti, hogy 10 év után leáll a fidesz a lopással, a strómanok kitömésével? Ha azt írod, hogy igen, akkor naív vagy. Ha igen, akkor sokkal rosszabb...
user01
user01 2020. 12. 04. 16:43
Előzmény: #23453  globaltrend
#23455
Ahogy azt írtam:
user01 2020. 11. 19. 09:42 Előzmény: #2213  signal2 #2214
Nem, csak pár hónapja a fideszmaffia propagandája azt sulykolja, hogy mindenki lop, mindenki csal, mindenki bűnöző.
 
 
Róluk már minden fórumon bűnözőként beszélnek, így egy valami maradt csak nekik, próbálnak mindenkit mocskos bűnözőnek beállítani. A fideszmaffiózók nem tudnak mit kezdeni a becsületes emberekkel.
user01
user01 2020. 12. 04. 16:41
Előzmény: #23448  badsector1
#23454

Orbán már nem beszámítható
Egy sarokba szorított veszett kutya. Teljesen elszigetelődött, Putyin is már kb. szarik rá, csak még a magyar családok pénzét akarja megkapni.
globaltrend 2020. 12. 04. 16:40
Előzmény: #23446  Törölt felhasználó
#23453

tudod az a gond itt, amit nem elhet eléggé kihangsúlyozni: egyetlen 1 db ügy is elég ahhoz hogy bárki azt mondja az ellenzékről: "aha, hát az ellenzéknek lehet h. most kevesebb ügye van (korrupció kurvázás, árammlopás a 7. kerületi önkormányaztban stb), de ez csak azért van, mert most nem ők vannak kormányon - mihelyst kormányra kerülnek ők is elkezdik majd (nem lehet hanem biztos!!) nagyban űzni és tenni ugyanazt, amivel most a fidesz ellenzékből vádolják - akkor minek szsvazzak rájuk, azért h. csöbörből vödörbe kerüljünk? fideszék legalább már megszedték magukat, az ellenzék pártkasszái viszont a 10 év alatt bőven eléggé kiürültek ahhoz, hogy ne kezdjék el majd a már a kormányztásuk 2. napjától a nagyüzemi lopást, uyge? erre illusztrációként csak egyetlen példa és ezt goóldi sem tagadhatja: hát mivel is kezdték a balliberálisok az önkormányzatokban amiket megynerte, a kormányzást? azzal, hogy mindenütt jócskán felemlték a fizetésüket!!, és azonnal beindult a sógor komák jóbarátok , haveri cégek kitömése megrendelésekkel!!"
remélem érted és felfogtad? tök érdektelen kinek hány ügye van most, mert kormáynváltás esetén fordulni fog a kocka! ne légy már naív és ne áltasd már magad ezzel a baromsággal, hogy per pill kinek van több kínos ügye?
már Hofi a nagy humorista elmondta bő tizenéve  - és igaza volt sajnos - hogy "ha elhessegeted magadról a z aktuális vérszívókat akkor ne táplálj illúziókat a folytatást illetőne, mert: elzacvarod őket, de, utánuk mindig a még sokkal éhesebbek jönnek!!!"
signal2
signal2 2020. 12. 04. 16:40
Előzmény: #23429  globaltrend
#23452
Borkai előbb nem mondott le polgármester-jelöltségéről, elindult a választáson, meg is nyerte, majd x idő múlva mondott csak le. Még hónapokig maradt az este fényre derülése után.
Szájer valóban lemondott. Azzal az indokkal, hogy hosszú ideje érlelődik benne. Ja múlt hét péntek éjjel óta. Amikor is droggal a táskájában tetten érték a rendőrök a kijárási korlátozások éppeni megszegése közben. Amint viszont látod, a fideszben is egészen addig minden rendben van, amíg ki nem tudódik valami. Addig hiába tudnak róla, nem érdekes. Mindenkinek elnézik, ahogy él, csak az a baj, ha lebukik. Derék dolog. Hány ilyen lehet még a fideszben? Az olyanokat se feledd, mint Simonka, Boldog, vagy a minap letartóztatott államtitkár. 
Én elvárom a kispesti triótól is, hogy mondjon le. Nemcsak a videófelvétel miatt, hanem mert azóta is akadályoznak mindenféle helyi vizsgálatot, ami a piszkos ügyeiknek menne utána. És közben nem történik velük semmi. Mit gondolsz, ki falaz nekik? Az ügyészség miért nem csukja már le őket? Lehet találgatni. Valamiért a fideszes média is leállt ezzel az üggyel....
user01
user01 2020. 12. 04. 16:39
Előzmény: #23444  Karvalytokes
#23451

Az Orbán által Magyarországra hozott 30.000 migránsnak hány hónapig kellett várakoznia?
Tudod, a letelepedési kötvényesek. A szír háborús bűnös, az orosz kémszervezet vezetője, stb....
 
Pharaon, a terrorizmust pénzelő arab, aki Tiborczzal üzletelt, mennyit várakozott?
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:38
Előzmény: #23444  Karvalytokes
#23450

De ugye akkor  a jelenlegi állapotról valótlanságot írtál.
Gondolom a jövőben pedig még nem jártál
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:34
Előzmény: #23445  Törölt felhasználó
#23449
"Mindenkinek ugyanazok az esélyei az életben,csak az egyik hülye és képtelen gondolkodni." -azért ezt gondold át.
badsector1
badsector1 2020. 12. 04. 16:34
#23448
"Orbán Viktor Manfred Webernek: Ti balfácánnak néztek bennünket"
"A miniszterelnök közleményében finoman hazugnak nevezi az Európai Néppárt elnökét és lekommunistázza az EU-t."
  
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 12. 04. 16:32
Előzmény: #23429  globaltrend
#23447
Dede, az emberek jelentős részben hülyék. És főképpen ők alkotják a pártok törzsbázisát. Aztán akadnak ezek között ellenszenves hülyék is. Az elvtársazósak pl. nekem nem szimpatikusak, de ez ízlés kérdése, ezt csak hozzáteszem.
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:31
Előzmény: #23429  globaltrend
#23446

Nem ismerem részletesen a Lackner ügyet de hallottam róla.
Amennyiben bűncselekményt követett el, börtönben a helye és azoknak is akik ebben részt vettek vagy falaztak neki.
Ez azonban egy ügy és nem több.
A fidesz körül ennél sokkal súlyosabb ügyek vannak ami szintén törvényekbe ütközik.
Amúgy meg Borkai tagadta először a bűnösségét sőt, le sem akart mondani... és Szájer sem nyilatkozott róla, hogy buzulni volt egy kicsit.. csak ugye ezek az ügyek hamar kiderültek.
De van itt minden a fidesz körül usa. kitiltások, Tiborcok, Mészárosok, Roganok..
Engem zavarnak azok az ügyek amivel a baloldalt vádolni lehet és mélyen elítélem az ilyen cselekedeteket, de számtalan esetben derült ki az is, hogy alaptalan fidesz vádaskodás történt.
Az ügyek számát és súlyosságát tekintve fölényesen vezet a fidesz, ezen nincs mit szépíteni.
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:28
Előzmény: #23414  Törölt felhasználó
#23445
Látod én nem szavaztam egyikre sem! Ja tudom a nem szavazat Fidesz szavazat,persze melyik oldalról nézük. Nem vagyok napraforgó. Kádár rendszerben is kaptam az ívet a szüleimmel együtt.Mert olyan beosztásban voltak amiben pártagság nélkül nem lehet.Nagyapám határör parancsnok volt és ez miatt ott is hagyta a sereget.Més inkább belépett volna a pártba.Akkor rendszerellenes voltam és nyugat imádó.A szüleim munka mellett maszekok is voltak.Kádár rendszer tudta értékelni azt is.Most meg ezek szerint én Fideszes vagyok.Akkor is megvolt mindenünk és most is. Atól,hogy nekem több van mint másoknak,nem párt hovatartozásomon múlott.És nem is lopásból és csalásból.Magyar sem vagyok,igaz itt születtem,de Sváb és Erdélyi "korcs".Amit nem szégyenlek,söt! Ükjeim betelepítve kezdték semmiből az életet a sok ítélő Magyarhoz képest, kétkezi munkával gyarapodtak.Na ezt a sok Magyar nem mondhatja el magáról.Ennyit az én párt hovatartozásomról. Nem siránkozni kell és csodákra várni.Az élete mindenkinek a saját kezében van és a fejekben kéne rendet rakni.Tv2  Újratervezés,na ott lejön az életképtelenség és a csodavárás.
Tervezd úgy az életed,hogy több lábon álljál,söt ha meghalok a családomnak ne legyenek anyagi gondja.
Mindenkinek ugyanazok az esélyei az életben,csak az egyik hülye és képtelen gondolkodni. 
Nem mindig pénzen múlik,hogy ki hol és hogyan él.Valakinek jó az árokparton a háza,valakinek meg a tóparton.Valakinek az ablaka tűzfalra néz,valakinek meg a Dunára.Valakinek van meleg víz a konyhában a mosogatóba, valaki meg a fürdőből hordja lábosba.Persze úgy,hogy a szemöldöke tetoválva és 30 ezres parfümöket fúj magára. Pirszing,tetoválás,müköröm! Igények,igényesség és szar az élet skandálja. Persze az ilyenek még irigyek is.Szar az élet!! Szar ha azzá teszük! A baj az ahogy elnézem ez egyre rosszabb lesz.
Kihalnak a szakemberek és a normális gondolkodású emberek,hülye rá van kényszerülve a hülyére. 
És ez minden területen így van! Sajnos
Karvalytokes
Karvalytokes 2020. 12. 04. 16:25
Előzmény: #23441  Törölt felhasználó
#23444
Majd a Helsinki gondoskodik róla hogy a 6 hónap se legyen elég.Világbajnokok a kiskapuk keresésében.
badsector1
badsector1 2020. 12. 04. 16:25
#23443
"Aláírásokat gyűjtenek a Néppárt (EPP) képviselőcsoportjában a fideszes Deutsch Tamás kizárására a pártcsalád európai parlamenti frakciójából. Mit tud erről?
Már rég ki kellett volna zárni a Fideszt az EPP-ből, mert ők okolhatóak azért, hogy Orbán tökélyre vitte az autokrata kleptokráciát. Úgyhogy ne csak Deutsch urat zárják ki, hanem az egész Fideszt. S ha már itt tartunk. Túl nagy figyelem jut most Szájerre. Rossz a fókusz iránya. Orbánra kellene most koncentrálni. Azért, mert tudta, hogy mi folyik. Tudott mindenről. Sőt, hogy is fogalmazzak, volt Szájer és Orbán között valamiféle megegyezés, valami konszenzus. Mert elhallgatták az ügyet. Most valóban Orbán szavahihetősége forog kockán. Ne Szájert kérdezzék, Orbánt kérdezzék, hová jutottak a dolgok. Mert aki Brüsszelben él, az mind tudja, mi történt Szájerrel.
  
Soros az önök főnöke? Ő irányítja az Uniót? S hadd idézzem egy magyar irodalmi múzeum főigazgatóját, aki azt állította, hogy Soros az új führer, és Európa az ő gázkamrája. Hogy értékeli ezt?
Nem nagyon szeretnék beszélni erről, ez már pszichikai eset. Ezt a Soros-rögeszmét nem tudják kiverni a fejükből. Önmagáért beszél az, hogy Orbán nem határolódott el ettől az embertől, aki ilyeneket mond. És akkor visszatérhetünk beszélgetésünk elejére, akarna ilyen emberrel kiegyezni Európa, mint Orbán? Nem, Európa 99 százaléka nem akar. S a történtek csak megerősítenek ebben."
Shut-up
Shut-up 2020. 12. 04. 16:19
Előzmény: #23439  Shut-up
#23442
Ja és ne feledjük: használt lakásnál a csok összege elenyésző az árhoz képest.
Törölt felhasználó 2020. 12. 04. 16:16
Előzmény: #23433  Karvalytokes
#23441

"60 nappal nem vagyunk kisegitve"
6 hónap az nem 60 nap.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek