Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2020. 08. 13. 15:24
Előzmény: törölt hozzászólás
#17280
Gondoltam ha elkezdedd ezt a "demokarata vagy" szöveget már van valami infód róla :). WEgyre többször fordul elő itt nagy Fidesz rajongók körében. De mondom csak kérdeztem.
badsector1
badsector1 2020. 08. 13. 15:23
#17279
"A Fidelitas és az IKSZ sem írta alá a fehérorosz erőszakot elítélő nyilatkozatot"
"Pedig már 51 vezető európai kereszténydemokrata ifjúsági politikus látta el kézjegyével a felhívást."
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 15:19
Törölt hozzászólás
#17278
Peterbond 2020. 08. 13. 15:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#17277
Ezt csak úgy kérdem de most már a "demokrata" szót is el kell kezdeni lejáratni mint a liberálist? Anno szerencsére a Fidesz nevében nem szerepelt a lberális név így a szó lejáratható volt úgy hogy a Fidesz "Brand" nem sérült. De ezután akkor FISZ lesz a párt neve mert a demokrata az ciki lesz? Dehát már minden csak nem Fiatal ez a párt.
.
A Polgári párt sincs már annyira hangsúlyozva mint régen amikor a Fiatal Demokraták Szövetségéből Fidesz Magyar Polgári Párt lett. Most névleg FIDESZ Magyar Polgári Szövetség de most már nem hangsúlyozzák a polgáriságot se. A polgár szó is erre a sorsra fog jutni majd nemsokára? Mi fog megmaradni?
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 15:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#17276
Nem írtál véleményt, adott volt egy téma, amiről te megpróbáltad elterelni a szót a fidesz-média módszerei szerint, ráadásul a nem éppen hízelgő gittegylet jelzőt használva, egyértelmű. 
euler 2020. 08. 13. 15:07
Előzmény: törölt hozzászólás
#17275
Mi volt a VÉLEMÉNYED amivel szembementek?
Az szerinted vélemény, hogy ez a "gitegylet" miért nem ítélte el a Macron elleni tüntetések rendőri erőszakát.
Ha gittegyleten a fidelitast és az iksz-t érted, én bizony egyetértek veled. :)
Peterbond 2020. 08. 13. 14:59
Előzmény: törölt hozzászólás
#17274
Nem minden négyszög négyzet de a négyzet mindig négyszög. Ha kolléga azt mondja négyzet vagy nem arra céloz hogy minden aminek négy oldala és nem 3 van az négyzet. csak arra céloz hogy TE vagy négyzet. Te persze ezt tagadhatod. Egyenlőre a 2 órás életed alapján szerintem is elhamarkodott az itélet. Meglátjuk pár hét fórumozás után.
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 14:55
Előzmény: #17272  Peterbond
#17273
A sajtóhírek szerint békésen kezdődtek, a rendőrök mentek nekik. A franciák asszem molotov-koktélokat is dobáltak, stb. Egyébként mindegy, a kolléga csak azért dobta be a témát, hogy tereljen a figyelmet Viktor belarusz barátjáról.
Peterbond 2020. 08. 13. 14:48
Előzmény: #17270  Törölt felhasználó
#17272
Ez azert nem teljesen igaz. A belorusz tuntetesek se voltak teljesen bekesek mar az alapfelallas miatt se. De azert a ket helyzet teljesen mas. Pl Franciaorszagban osszesen volt 4000 letartoztatas 1 ev alatt!!! Es par szaz serult. Pedig ott 300 szazezres tomegek tuntettek. Nem eles loszerel lovettek a tomegbe es hasonlok. Arrol nem is beszelve hogy ardragulas elleni tuntetesek voltak nem pedig politikai ellenfelek bebortonzese valasztasi csalas miatt es diktatura fenntartas miatt. 
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 14:46
Törölt hozzászólás
#17271
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 14:40
Előzmény: törölt hozzászólás
#17270
Belorussziában békés tüntetések voltak, a rendőrség támadt rájuk, a franciáknál viszont pont fordítva. Nagyon csendben voltatok ma, látszik hogy a központ még nem döntötte el, hogy mit kell kommunikálnotok.
rockmaster 2020. 08. 13. 14:36
Előzmény: törölt hozzászólás
#17269

Mi vagyok én? Police? ENSZ BT?:))))
Ocsmányék, és velük együtt az Orbán-jugend lapítására akartam felhívni a figyelmet, ami jellemző: ha kínos a téma, lapítanak, terelnek, undorító csürhe!
Nem a történés, hanem az arra adott válasz a lényeges! Az mutatja meg az igazi jellemet!
Ha neked ez fontos, akkor elítélem az EU-t, mert nem tette szóvá a tüntetők elleni erőszakot, de engem nem a külpolitika érdekel, hanem a magyar vonatkozású dolgok!
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 14:11
Törölt hozzászólás
#17268
rockmaster 2020. 08. 13. 11:48
#17267

"A Fidelitas és az IKSZ sem írta alá a belarusz erőszakot elítélő nyilatkozatot
Az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a YEPP (Youth of the European People’s Party) közleményben ítélte el a belarusz elnökválasztás alatt és után történteket, a Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) képviselői azonban nem írták alá – írja a Magyar Hang.
Eddig annak sem lelni nyomát, hogy a magyar miniszterelnök vagy a kormány tagjai elítélték volna a belarusz erőszakot, ugyanakkor Alekszandr Lukasenko oldalán Orbán Viktor nem szerepel azok között, akik gratuláltak az elnöknek a választáson elért eredményéhez. Kerestük a Külgazdasági és Külügyminisztériumot ezzel kapcsolatban, amint a kérdéseinkre válaszolnak, közöljük."
Elvtelen, gyönge, sunnyogó banda!
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 11:11
Előzmény: #17263  bigyula
#17266

Bevallom még örülök is neki, hogy újabb területen barbárkodnak, hátha eléri már a károsultak száma a kritikus tömeget és tényleg el lehet zavarni ezt a bandát.
Bár a focinál is ezt hittem, ennyi stadionba meg a silány focinkba bele kellett volna már buknia régen az egész kormánynak.
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 10:05
Előzmény: #17264  Törölt felhasználó
#17265
Az is érdekes, hogy a kultúra elfoglalását határon túliakkal intézi (Vidnyányszki, Demeter), talán ők jobban szót fogadnak (vagy mélyebb bennük a gyűlölet).
Törölt felhasználó 2020. 08. 13. 09:41
Előzmény: #17263  bigyula
#17264
Nem hivalgó, cifra páva 
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
  Mosolyogva szeliden.
 Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.
 Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.
 Ami a szívemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.
 Egyszerű és tiszta nóta,
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.
 A jó Isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet,
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelídség, szeretet.
 Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még.
rockmaster 2020. 08. 13. 09:01
#17262
Uborkai news:
"Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának"
"Úgy tűnik, mintha a volt polgármester azt várná, hogy meghajoljunk előtte"

"Úgy hat Borkai legújabb interjúja az olvasókra, mintha hideg zuhanyt öntenének a nyakunkba. A fideszes ex-polgármester ugyanis nem kér bocsánatot, sőt, tiszteletet parancsol magának az érdemei miatt."Az egykori politikus papucsban, pólóban és rikító rövidnadrágban, kölyöktacskója oldalán nyitott ajtót, kisimult arca arról árulkodott, mintha teljesen elengedte volna az országos botránnyal tarkított múltját" - írja a Blikk. Így van ez azzal a politikussal, aki bár lebukik, a kormánypártnak köszönhetően elkerüli a felelősségre vonást.Borkai azt mondta, "azért tudta ezt túlélni," mert sportolói múltja által megedződött. Arról is beszélt, hogy a feleségével "újra kellett írniuk a kapcsolatukat, de hála istennek, ő is vevő volt rá." Az ex-polgármester úgy fogalmazott:"jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát."Borkai dölyfössége szinte már addig megy, hogy másokra mutogat, holott, ha nem buktatják le a szexhajón, ahol annyi idős lányokkal közösült, akik a lányai lehetnének, soha nem kér bocsánatot sem a családjától, sem a választóktól.Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb probléma nem a luxushajóval volt, hanem a polgármestersége alatt történt korrupciós hálóval, vagy ahogy a legtöbben hivatkoznak rá: "a győri polippal."Borkait és a szintén szexhajózó Rákosfalvyt többek között olyan korrupciógyanús ügyekkel hozták összefüggésbe mint Audi-földek eladása, Borkai felesége birtokában lévő drága telekek anyagi háttere. a Borkai-gyerekek vagyonosodása és számos, a körön belülre jutott helyi közbeszerzés.A bukott fideszes polgármester most mégis a sportról, a családról, a kétkezi munka becsületéről papol, mintha csak egy bölcs erkölcsi tanácsadó lenne, akit meglátogattak, hogy mondjon pár szót az ifjabb generációnak útmutatás céljából.A legjobb lenne, ha Borkai inkább kiállna a nyilvánosság elé, és minden disznóságért kérné a saját és társainak felelősségre vonását. Ezt azonban sosem fogja megtenni, hiszen vele együtt buknának sokan Orbán udvarházából, azt pedig soha nem engednék meg neki."
Ocsmányék támadják Karácsonyt, hogy fél év alatt nem írták ki a közbesz-t a Lánchídra, de közben futni hagyják Uborkait!
Szép csendben elhallgatják az ügyet, pedig gőzerővel nyomozni kellene a kiskirályokkal dorbézoló volt pogimester ügyében!
rockmaster 2020. 08. 13. 08:41
#17261
Hadházi Ákos facebook:
"Ha az új erőmű is így fog működni, az elég baj lesz. Mint ahogyan elég bajnak tűnik, hogy a régi így működik:( Reggel üzenetet kaptam: Éjjel kieset , azaz leállt a 4-es blokk , 2 -es blokk főjavításon, 1-es blokk félgőzzel megyeget.Az Atomenergia Hivatal honlapja ezt sajnos teljesen alátámasztja, de az erőműtől nem látok semmilyen közleményt (pedig biztosan van milliós fizetésért kommunikációs szakemberük...)Vannak tisztességes dolgozók, akik régóta panaszkodnak, hogyan szorulnak egyre inkább háttérbe a szakmai szempontok az erőmű vezetésében illetve arról, hogy milyen nagy a szakemberhiány. Ilyesmi következményekre figyelmeztetnek."
https://www.haea.gov.hu/web/v3/OAHPortal.nsf/web?OpenAgent&article=paksnpp
Már semmi se számít Ocsmányéknak!
Hiper drágán épülő atomot a népnek!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek