Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2020. 06. 16. 20:49
Előzmény: #13838  ________
#13840
És ezt jó sokan így szó szerimt be is szopnák. Kiindulva abból, hogy most ilyen cikkeket szopnak be nap mint nap.
rockmaster 2020. 06. 16. 20:38
Előzmény: törölt hozzászólás
#13839
Elherdálják a pénzt!
________
________ 2020. 06. 16. 20:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#13838
Tisztelt nyugdíjasok!
Először is. A lapunknak higyjenek, ne a szemüknek.
Másodszor. Idén is lesz nyugdíjemelés.
Harmadszor. Jövőre is.
Negyedszer. A koronavírus válságot csakis az Önök segítségével tudtuk megoldani példátlan módon, egyedül az univerzumban.
Ötödször. Ha 2022-ben újra ránk szavaznak, a migrànsbarát baloldal nem fogja elvenni a 12.-dik, 11.-dik, 10.-dik havi nyugdíjukat.
Hatodszor. Ha beázott a héten a pincéjük, azért az ellenzéki polgármesterek felelnek, akik nem takarították ki a csatornákat, hanem Soros Györgyöt támogatták az adójukból.
Hetedszer. Ingyen sör a hűtőjükből.
Nyolcadszor. Örök élet (gázszerelőknek dupla)
signal2
signal2 2020. 06. 16. 19:56
#13837
Jó cikk a képmutató, törvényellenesen működő közmédiáról:
https://444.hu/2020/06/16/amikor-a-kozmediat-meg-nem-zavarta-ha-valaki-a-kameraba-hazudik
mezga_geza 2020. 06. 16. 19:47
Törölt hozzászólás
#13836
mezga_geza 2020. 06. 16. 19:40
Törölt hozzászólás
#13835
euler 2020. 06. 16. 18:36
Előzmény: #13833  euler
#13834
"A zsarnok nem adja át a hatalmát. Nyilvánvaló: el kell venni tőle. Ha ez olyan egyszerű volna! A rendszer éppen arra épült ki, hogy lehetetlenné tegye. Pedig mindent tudunk róla, fel van tárva minden eleme, ezerszeresen le van leplezve. ...
A Fidesz politikáját valójában könnyű megjósolni. Az iránya világos, a konkrét lépések tekintetében pedig az elképzelhető legocsmányabbat érdemes feltételezni, annál csak kicsit lesz rosszabb. ...
.
Az amoralitás lett a norma. Erkölcs a politikában? Ugyan már! Kiegészítő eljárásként szolgálnak a gyűlöletkeltő vádak és rágalmak: az ellenzék sem különb, viszont nemzetáruló, édes hazánkra törő idegenek ügynöke. Mélyek immár a gyökerei a hétköznapi fasizmusnak. Sok Orbán-hívő fel sem fogja, miféle szellemi tápanyaggal mérgezik évtizedek óta. Ha fel akarod nyitni a szerencsétlen szemét, rád förmed, hogy Soros. Vagy Gyurcsány. Újabban Karácsony. Migráns, globalista, brüsszelita, trianonista. Oszt jó napot. Nem kell a politikát túlbonyolítani. A közös gyűlölet összetartja a tábort.
. ...
Orbán és bűnszövetkezete nem fog megkockáztatni egy vereséget. A helyhatósági választási kudarc is ébresztőként hatott. Hatalmi politikájában a radikalizálódás a tendencia. A zsarnoknak minden eszköz a kezében van, hogy a hatalom átadását megakadályozza, vagy ha még nincs, alkalomadtán biztosítja magának. Volnának ötletei bőven. A lázadással járó összeomlás forgatókönyvére senki nem készül az ellenzék körében, hiszen a társadalomban halvány előjele sincs efféle ribilliónak. Nincs is rá ösztönzés. Sajnálom, hogy nem szolgálhatok biztatóbb befejezéssel, de ha minden a szokott úton megy tovább, egy darabig még eltart ez a borzalom."
https://magyarnarancs.hu/publicisztika/a-zsarnoksag-eselyei-129777
euler 2020. 06. 16. 18:27
#13833
"Orbán hatalmi rendszere zsarnokság. Nem politológiailag levezetett hibrid izé, nem autokrácia, nem diktatúra, pláne nem illiberális demokrácia (jesszus!), hanem póriasan szólva: zsarnokság. Nem attól zsarnoki egy rendszer, hogy megtöltötték-e a börtönöket politikai foglyokkal, üvöltenek-e letépett körmű eretnekek a kínzókamrákban, tarkón lövik-e nyílt utcán álarcos martalócok az ellenszegülőt, szétverik-e jámbor demokraták tüntetését, lezárják-e a határokat, elnyomják-e a korlátolt hatókörű kritikát.
.
A zsarnokság attól zsarnokság, hogy a politika minden lényeges vagy annak ítélt ügyében az történik, és csakis az, amit a szuverén zsarnok kíván vagy engedélyez. A démosz ad hoc és relatív többsége emelte maga fölé a türannoszt egy szerencsétlen vagy elkeseredett pillanatban, hogy aztán képtelen legyen szabadulni a szolgaságból. Egyszer kell győzni, de akkor nagyon – ismerjük a szólást. 
A további győzelmeket a zsarnok kénye-kedve szerint formált rendszere garantálja."
Branko
Branko 2020. 06. 16. 18:16
Előzmény: #13829  signal2
#13832
a te hozzáállásod az elképesztő, hiszen illúzió a köbön az - mindig is az volt és az is marad - hogy minden választópolgár politológus, meg signal, meg jogász is legyen egy személyben, továbbá teljesen naprakész legyen a sajtóhírekből (ellenzéki és kormánypártiból egyaránt), és ezek alapján teljsen felelősségteljes döntést hozhasson minden egyes választáson
tehát ha van realitásérzéked, akkor megint tudhatod hogy mellébeszélsz, hiszen bárki kormányozhat, ezek a viszonyok akkor sem fognak megváltozni, ez van, ezt kell elfogadni!
"Ahogy az emberek többsége utána sem néz dolgoknak, csak elfogadja a fölének kedves propaganda szövegeket"
ez sem igaz. vagy ha igaz, akkor nálunk pl. a fideszt hatalmon tartók semmivel sem butábbak azoknál akik az ellenzék szavazóbázisát adják, hiszen azok szintén a fülüknek kedves ellenzéki propagandát hallgatják, tehát propaganda vs propaganda harc van. és hiába hangosabb esetleg vmelyik propaganda, ha nincs igaza, akkor nem neki fognak hinni a választók (ez már 1988-90 ig is így volt hiszen az ellenzéknek akkor sem tévéje, sem internetes újságja, sem rádiója nem volt és mégis ő győzőtt 90-ben). továbbá ha igazad lenne és nemcsak mellébeszélnél, akkor a legutóbbi önkormányzati választást is 100% ban a fidesznek kellett volna megnyernie, de "véletlenül" mégsem így történt, hiszen mellébeszélsz!
Branko
Branko 2020. 06. 16. 17:39
Előzmény: #13828  Branko
#13831

és ami talán még ennél is fontosabb: a mai ellenzék, ha nagyon nagy kínok közt is, de teljesen legitimálta az orbánrendszert hiszen részt vesz az ebben kiírt választásokon is meg a parlamenti munkában is (bár legszívesebben azért továbbra is behívná  az amerikai csaptokat miután a szovjeteket "sajnos már nem lehet", hogy lehetőleg 2 perc alatt erővel távolítsák el  az egyébként demokratikusan megválasztott kormányt..).
 egy önkormányzati választást már valamely részben meg is tudott nyerni, de a további növekedésének úgy tűnik hogy továbbra is saját maga a gátja , egyrészt a saját tehetségtelensége miatt, másrészt pedig azért, mert a fidesz mögött -minden hibája ellenére is - van annyi kormányzati teljesítmény, ami stabilnak mondható előnyt biztosít a számára (magyarul: a fidesznek jóval nagyobb nizalmi tőkéje azaz hitelessége van a társadalomban , mint ellenzékének)
no ezek azok a makacs tények, amiknek a tumosulvétele nem megy nektek..
signal2
signal2 2020. 06. 16. 17:35
#13830
Egy kis viszontpropaganda az origonak:
"Vajon megtett-e minden dr. Papp László, hogy ne terítse le a vihar Debrecent?"
https://infostart.hu/eletmod/2020/06/16/nagyot-csapott-a-vihar-debrecenre-fotok
signal2
signal2 2020. 06. 16. 17:31
Előzmény: #13828  Branko
#13829
Elképesztő az a hozzáállásod, hogy a fidesz népszerűsége mutatja meg, hogy SZAKMAILAG jók-e a kormány intézkedései, illetve milyen állapotban van a demokrácia. Az kurvára nem mutatja meg. A választópolgárok többségének ezekről fingja sincs, csak a naponta töményen az arcéba tolt propagandával. Ahogy az emberek többsége utána sem néz dolgoknak, csak elfogadja a fölének kedves propaganda szövegeket. Ez persze hatalmi és politikai szempontból kiváló a fidesznek, csak éppen hosszú távon fogjuk meginni a levét. Teljesen kiveszik a vitakészség, a kíváncsiság, a tudás iránti vágy a társadalomból.
Branko
Branko 2020. 06. 16. 17:25
Előzmény: #13823  signal2
#13828
dehogy hunyok szemet, nem hunyok szemet semmi felett - csupán arról van szó, hogy én tudomásul veszem hogy a fidesz az kétharmaddal kormányoz - nem kellett volna neki azt adni 2010-ben de ezt a választópolgárokon kell számonkérni, akik akkor résztvettek a szsvazáson!
"Nincs tisztességes verseny, nincs normális demokrácia"ez nézőpont kérdése, hiszen akik fenntartják szavazataikkal ezt a rendszert, azok nem így vélekedek! ti akik nem vagytok a szsvazói közt ezt másképp látjátok, de errea másik odla azt mondja hogy "a kutya ugat, de a karaván attól még továbbhalad
""felsoroltam, hogy miért tartom elégtelennek a kormány járvány elleni fellépését"
ez ismét a szubjektumok világa, hiszen a felmérések szerint a többség ezt is másképp látta (dehát demokratikus viszonyok közt ez már csak így szokott lenni)
szóval az van, hogy a vesztes cspathoz való tartozás negatív élményének a feldolgozása nem megy nektek ami érthető, de így 10 év elteltével már sokkal több mint kínos és nyomasztó érzés lehet
ezért szoktam itt azt írni, bár látnánk már egy ütős ellenzéki alternatívát, mert fideszék már elkényelmesedtek hisz látják, sokminden belefér hiszen nincs aki megszorongassa őket, hát hiszen még a vírus adta hátszelet sem tudta kihazsnálni ez a roppant tehetségtelen ellenzék!...
Peterbond 2020. 06. 16. 16:56
Előzmény: #13821  Branko
#13827
"ak már megint nem sikerült neki, hiszen az eredmény önmagáért beszél és vereségért nem adnak pontot, a győztes csapat viszont 3-al is gazdagodott és már nem először".
.
Tudjuk tudjuk a Fidesz folyamatosan nyer sose veszít a népszerűsége pedig folyamtosan nő. Immár 10 éve. csak tudnám hogy hogy nem 90%-on áll azóta. Meg Budapesten is annyira alkalmatlan és esélytelen volt az ellenzék de főleg Karácsony hogy csak na. Meg a Fidesz Európában is osztja a sallert és kokikat és már nemzetközi szintű tekintély Orbán. Csak valahogy a folyamatos harc és győzelem után nincs pihenési időszak élvezni az eredményeket. újra harc van és újra valahogy nincs meg a végső győzelem.
badsector1
badsector1 2020. 06. 16. 16:45
Előzmény: #13820  Branko
#13826
"még a ti segítségetekkel sem"
  
Te azért vagy itt, hogy a fideszt népszerűsítsd?
Mert én nem azért vagyok itt, hogy ellenzék nevű nem létező pártot népszerűsítsem.
rockmaster 2020. 06. 16. 16:41
Előzmény: #13820  Branko
#13825
Nyugodtan leveheted a propagandát az elmúlt hónapokról, hogy egyenlően tudd megítélni a teljesítményeket. 
És mit látsz? Kinek mi a feladata?
Orbán-párt (feladata az ország vezetése): elején kapkodás, az egészségügy kivéreztetése miatt portyázó túrák, hátha kapunk maszkot, ezt-azt hottentottaföldről, értelmetlen ágykiürítés, agyf@sz pénzelherdálós plakátok, haverok zsebének tömése.
Ellenzék (feladata a kritika + javaslatok megfogalmazása): minden visszásságra felhívták a figyelmet, javaslatok arra, honnan kellene pénzt átcsoportosítani a védekezésre. 
mezga_geza 2020. 06. 16. 16:34
Törölt hozzászólás
#13824
signal2
signal2 2020. 06. 16. 16:33
Előzmény: #13821  Branko
#13823
Ha leveszed a napszemüveget, láthatod, hogy durván lejt a pálya, és a bíró valamint az asszisztensek fekete meze alatt narancssárga trikó van. Efelett te lazán szemet hunysz. Nincs tisztességes verseny, nincs normális demokrácia.
Ettől függetlenül nem az ellenzéki pártok elért "eredményét" magyarázom, hanem felsoroltam, hogy miért tartom elégtelennek a kormány járvány elleni fellépését, amelyhez az alapanyagot magam kukáztam és értékeltem ki.
mezga_geza 2020. 06. 16. 16:28
Törölt hozzászólás
#13822
Branko
Branko 2020. 06. 16. 16:23
Előzmény: #13817  signal2
#13821
sportnyelven szólva úgy lehet leírni azt amit művelsz, -tek, hogy "a vesztes csapat edzője megpróbálja kimagyarázni a vereséget, - csak már megint nem sikerült neki, hiszen az eredmény önmagáért beszél és vereségért nem adnak pontot, a győztes csapat viszont 3-al is gazdagodott és már nem először..."

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek