Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 13:50
Törölt hozzászólás
#560
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 13:43
Előzmény: törölt hozzászólás
#559
Szedd le rólam a mínuszt, valami faxopó cigány lehet.
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 13:39
Törölt hozzászólás
#558
johai 2012. 11. 04. 12:22
Előzmény: #555  Törölt felhasználó
#557
Szörnyű.
Pedig ez volt az egyik választási igéretük,rendet tesznek a kis falvakban is...el kellett volna menni a néninek stadionépitésre,akkor még ma is élne.
johai 2012. 11. 04. 12:14
Előzmény: #552  Törölt felhasználó
#556
Az hogy jobban éltek tény,lásd árakat,kevesebb volt a sztresz,ma az emberek fele idegileg leépült,leépülőben van,ami egy nyugati bérszinvonallal elviselhető még.
Keletivel nem.És sikerült ezt is csökkenteni nominális értékben,ami azt jelenti hogy kevesebb bért kapnak mint 3 éve!

Nem ezért szavaztak az emberek a rendszerváltásra,és a mostani vezetéstől sem a szelektált megszoritásokat várták....ami ugy működik hogy maguknak adják amit a többségtől elvesznek,erre a fidesz nem kapott felhatalmazást.

A tőzsde,utazás,orosz óra,tömbbizalmi,már réges rég nem időszerű,még a kommunista Kinában sem.Ma már a Globális fogyasztói társadalom túléléséről szól a történet,mind a két rendszer időszerűtlenné vált,különböző okokból megbukott..... a tehetetlenség viszi tovább,szükségtelen a népmasszivum vérével olajozni a gépezetet.
Nem visz előre.
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 12:05
Előzmény: #551  johai
#555
A kisebb településeken az öreg elesett időseknek nem kell öngyilkosoknak lenniük, megteszik azt a cigók, de előtte még egy kis tortúrát el kell viselniük, amíg meg nem mondják, hová tették a temetésre összekuporgatott pénzüket. Tarnabodon az idős nénit megerőszakolták, kinyomták a szemét, meg baltával levágták a lábát.
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 11:58
Előzmény: #553  Törölt felhasználó
#554
Bocs ,1szer akartam
data-net kritikán aluli
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 11:54
Előzmény: #541  johai
#553
"Mi bajod van a Kádár korszakkal?
Az emberek 90%-a sokkal jobban élt mint most"

hiányzik az ÁVH, munkásőrök, földbírtoklás korlátozása -kötelező TSZ- , lakások ingatlanok bírtoklásának korlátozása elkobzása, tömbbizalmik, zsigulik, wartburgok,utazások korlátozása, magáncégek-önállósodási lehetőségek korlátozása, TŐZSDE BETÍLTÁSA, külf. tőzsd.-való kereskedés tiltása, angol spanyol(foci) bajnokik tiltása
orosz TV-t nézel? orosz karórát hordasz?
........stb,stb
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 11:42
Előzmény: #541  johai
#552
"Mi bajod van a Kádár korszakkal?
Az emberek 90%-a sokkal jobban élt mint most....3k fizetésnél 3,60 volt a kenyér,tej,párizsi.stb,a rezsi mint olyan elhanyagolható volt,filléres viz,és áramdijaknál! "

-nem jobban éltek az emberek(többsége), hanem -egyenlőbben- (pártvezetők...stb sicc., ők a kissebbség)

tényleg hiányzik a -kádárkorszak- a munkásőrök, a tömbbizalmik, a zsigulik, az utazás korlátozása, a magéncégek az önállósodás tiltása , a TŐZSDE BEZÁRÁSA, külföldi tőzsdén való kereskedés tiltása, a spanyol angol ny-német futbal
bajnokság tíltása, hiányzik az ÁVH, orosz TV-t nézel? orosz karórát hordasz?.........stb stb


johai 2012. 11. 04. 10:56
Előzmény: #550  Törölt felhasználó
#551
Ha jól értem 98-99-ben volt ez a Bajnai sztori,amit egyből előkaparnak ha szóba kerül Bajnai mint lehetséges vezető....félnek tőle.

Ma ellenben nem 1-2 ember lesz öngyilkos az orbán rezsim alatt,hanem százával,reménytelen helyzetbe került rokkantak,munkanélküliek,öreg elesett emberek akik feleslegesek lettek,és ezt a járandóságuk csökkentésével mutatja ki kormányzó elit.

Nyugodtan ki lehet mondani hogy ov,és bandája a közönséges emberek ellensége.
Törölt felhasználó 2012. 11. 04. 09:01
Előzmény: törölt hozzászólás
#550
A "véres valóság" ez:

A Wallis még 1998–99-ben, Bajnai Gordon vezérigazgatósága előtt lett a Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa. A cég a víziszárnyaspiac összeomlása miatt 2003-ban – a megmentésére tett többszöri tulajdonosi próbálkozás ellenére – 5,5 milliárd forint adósságot hátrahagyva csődbe ment. Beszállítóinak jelentős része nagy veszteségeket szenvedett (egyikük emiatt öngyilkos lett[2]). Maga a Wallis csoport 10 milliárd forint veszteséggel szállt ki a befektetésből.

A média több hullámban foglalkozott az üggyel, amelynek során számos valótlan állítás látott napvilágot Bajnai és a Hajdú-Bét kapcsán. Későbbi bírói ítéletek több médiumot helyreigazításra köteleztek. Hamisnak bizonyult például az a feltételezés, hogy a céget nem fejlesztették és csak a pénzt vették ki belőle.[3][4] További helyreigazítások: FN FN II. MNO Hir TV
apocca
apocca 2012. 11. 03. 22:51
Előzmény: #548  johai
#549
Gyengült Kádár és akkor kezdték a kölcsönöket felvenni.
Hát még, ilyen közgazdasági elemzését a késői kádár-korszaknak és szocrendszernek nem hallottam.
johai 2012. 11. 03. 22:07
Előzmény: #547  apocca
#548
Életérzésről van szó,és az változott meg.
Volt egy olyan mondás addig jó amig Kádár él,és igaznak bizonyult.
Amikor legyengült akkor kezdték a kölcsönöket felvenni....aztán a nagyon hozzáértő MDF.
apocca
apocca 2012. 11. 03. 21:44
Előzmény: #544  johai
#547
Nem véletlenül gulyás szoc-ként hívták.
De mindennek meg van (volt) az ára is, annak a "jólétnek" is.
johai 2012. 11. 03. 21:37
Előzmény: #545  Törölt felhasználó
#546
Most múltam 52.
És tudom,mivel átéltem azt az életérzést amit a Kádár rendszer adott,és a mostanit is ....ég és föld a különbség,régen nem politizáltam mert nem volt rá szükség,most ellenben úgy érzem a bőrömre megy a játék.

nagy hiba volt 2/3-t adni,mindig előttem van ov képe,amikor megköszönte az embereknek a felhatalmazást....farkas a juhólban.
Törölt felhasználó 2012. 11. 03. 21:15
Előzmény: #541  johai
#545
Szívemből szólsz!
Ha nem titok ,akkor írd már ide a korodat is légy szíves !
Végre valakivel közös a gondolkodásunk !
johai 2012. 11. 03. 20:14
Előzmény: #543  johai
#544
Helyesen:a nép jól élt a Kádár "rezsim" alatt.
És nem vagyok,és nem is voltam kommunista,se kisz titkár,mint szeretett vezéretek!
johai 2012. 11. 03. 20:10
Előzmény: #542  Törölt felhasználó
#543
Aztán már mé segitene rajtad a megváltó?Ti nem érdemlitek meg,mert a szegények ellen vagytok,népellenesek.

Hosszú lére eresztett marginális szemetet okádtok ki magatokból,saját vélt sérelmeiteket a nép sérelmének veszitek!

Pedig nem a nép jól élt,most fuldoklik,ov.és bandája alatt!
Törölt felhasználó 2012. 11. 03. 19:53
#542
Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták! Egy III/III-as besúgó vezeti őket és elkordonozták magukat a tévészékházban! Hol vagy hősünk, hol vagy ilyenkor mikor a szólít a haza, mert halaszthatatlan harcolni valód lenne a mocskoskomcsik ellen? Végre nem csak a száddal, hanem erős kezeddel és kordont bontó villáskulcsoddal is csilloghatnál, mint a haza megmentője.

De ilyenkor bezzeg nem vagy sehol.
Végül is miért lennél? Az ügynököt ti neveztétek ki, a ti nótátokat fújja, neked tesz szívességet mikor riportere eltéved a városban, és nem veszi észre a többtízezres tömeget az Operánál. Sebaj, ügynök elvtárs jóféle, ha a következő rezsim is kellően meg tudja fizetni érte, ugyanilyen skrupulusok nélkül fog a te fejedre is éppen úgy "zsákot húzatni", mint a Lomniciéra tette. Nem lepődsz majd meg, ugye? Gondolom olvastad a hatos kartonját (ha nem, ide kattogtassál) amin rajta van feketén fehéren: őt nem az ideológia iránti hűség hajtotta III/III-as korában sem, hanem a pénz szeretete. Ettől függetlenül a nép, az istenadta csak elvárta volna, hogy ha már kifejezetten a helyszínre hívják akkor egy antikommunista forradalmár előbb utóbb feltűnik a színen. Ők ismét tévedtek legalább akkorát, mint mikor az ügynöklista nyilvánosságot várták.

Te meg saller, koki és miegyéb helyett adtál az embernek 77,4 milliárdot, hogy nesze tesó játsszál, csinálj belőle néhány akkora bukást, mint a Marslakók voltak. De aztán ne szerepeljek sehol felvéve, hogy az Operából oldalajtón menekülve a Multivanban leszakítom a majomfogó hálót, és a zihálástól keletkező belső vákuum alul kiszívja a színt a műbőrülésből. Ha meg Nagy Navarró Balázs és Szávuly Aranka véletlenül Szabad Sajtó Díjat kap valahol - nem itthon, még csak az kéne - akkor lökdössed elfele a bejárattól messzebb valahová, mert még megfertőzik a tisztességes fotosoppereket.
Jut eszembe te fotelkuruc, Horváth Pista kapja még a kiemelt komcsi nyugdíjat? Hogyhogy melyik Horváth Pista? A Stumpf Pityu apósa, tudod, az egykori belügyminiszter, aki akkorát bukott végül a Dunagate-tel, hogy utórengéseit máig mérni tudja a szeizmológiai intézet. Tudod, aki az 1989 október 23-án megszületett új alkotmány ellenére is titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltette az ellenzéket, és aki ennek a székházkordonozónak a jelentéseit olvasta. Mert, hogy piszmogtatok valamit ezekkel a nyugdíjakkal is, de aztán tényleg elvenni valahogy csak nem sikerült.
Nem is értjük vajon miért.
Kérdezném a fideszes képviselőket, egykori és jelenlegi tagokat: Titeket hogy érint, hogy a megfigyeléseteket elrendelő Horváth kiemelt nyugdíját nem piszkálja végül senki, a jelentés írónak meg így felvitte az Úristen a dolgát, hogy már székházat kordonoz magának? Jó érzés ilyenkor fideszesnek lenni? Nem kerülget hányinger ha arra gondoltok, hogy huszonharmadikán Pozsgay elvtársnak azért csak eszébe jutott a tépett szájú, hasított körmű sok kis senkizés amit a Petőfi népében leírt? Ti meg ugye egy a zászló, egy az akol, egy a szarszag szarszag alatt közös ültök ezekkel az emberekkel?
Drága Viktorunk! 2014 után úgyis kurvára rá fogsz érni, időd mint a tenger, esetleg írhatnál egy könyvet, hogy sikerült lenyomni a torkukon mindezt. Mert ha semmi másra már belőletek, erre azért kíváncsi lenne még a közvélemény. Ezt a módszertant szerintem tanítanák a politikusok és egyéb autokraták esti iskolájában, és ha már a történelemkönyvekbe nem sikerült, legalább egy tankönyv lapjaira bevonulhatnál nyomot hagyva magad után.

link
johai 2012. 11. 03. 19:47
Előzmény: #538  Törölt felhasználó
#541
Mi bajod van a Kádár korszakkal?
Az emberek 90%-a sokkal jobban élt mint most....3k fizetésnél 3,60 volt a kenyér,tej,párizsi.stb,a rezsi mint olyan elhanyagolható volt,filléres viz,és áramdijaknál!

És a vidékiek ha felmentek a városba dolgozni szállón laktak,amit a gyár fizetett,korlátlan túlóralehetőséggel megvolt a 10k havijuk.
Tele voltak a vendéglátóhelyek munka után:))
Szórakoztak az emberek:))

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek