Topiknyitó: Kolyok 2012. 04. 20. 15:54

Orbáni titkosrendőrségről ír a NY Times  

link



Szivacs, puritan alakul a molekula, elég beleszólnotok a csapba és beszélhettek a nagy vezírrel... tudjátok mint régen újra itt van a nagy csapat...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 12:31
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
#73
ja.. és már nem is a "jusson maradjon is " érdekes filozófiát taglalják a magyar emberek , hanem azt hogy "övéké" vagy az "ellenség " e az , akinek "marad miközben nem is oszt -hanem elvon " ..

a baj ez , és nem az ki mondta és miért is ..

lassan -lassan minden genya cucc elfogadhatóvá válik, beépül a gondolkodásmódba és olyanná válik mintha ez lenne már a szabályszerű is .. "ők" is csinálták - mi is ..

ráadásul ez a bagázs ennél is továbblépett és rátett még egy - két lapáttal ... nyíltan és egy ideig a törvények magyarázata mögé bújva ..

ma már erre sincs szükség és nem szívlapáttal , hanem futószalagon történnek az eszement dolgok .. és még így is erősebb a "mi kutyánk kölyke" értelem nélküli befogadás ..

erre az országra rá kellene zárni az ajtót , és a kulcsot eldobni - menthetetlen
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 12:00
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
#72
Miért akarnak a pártok mindenáron hatalomra kerülni?

Hogy a megtermelt javainkat ők osszák szét. A szétosztás pedig olyan amilyen. Jusson és maradjon is.

Más ki volt az a politikus aki ezt mondta?
(Nem ér utánanézni, csak megmosolyogni kell.)

„Nem az a kérdés 2014-ben, hogy benn tudunk-e maradni a parlamentben, hanem hogy megnyerjük-e a választást”

Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 11:29
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
#71
"... hányszor láttuk filmekben hogy": ez jó!!
:))))
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 11:27
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
#70
nyolc v. tíz évig azt mondták, hogy ilyen cuccok nem lesznek és minden átlátható lesz ha ők ...

sztem meg még több lett az átláthatatlan és ködös cucc.

a baj nem is ez , hanem maguk az emberek , a magyar mentalitás ...

mindenkitől mindent "bevesznek"

erre a terrorcuccra sztem semmi szükség nincs és nem is volt ... biztos hogy a nagyobb államoknak, ahol súlypontiak a vezetőik is - terror és drog meg egyéb szempontok miatt ott szükség van ilyen szervezetekre ..

de nem hinném , hogy hozzánk hasonló országok / bulgária , románia , szlovákia stb és vezetői / ilyen komoly támadásoknak , fenyegetettségnek lennének kitéve , illetve ilyen központi terrorelhárítóik lennének mindenfélével felszerelve ..

ez duma ..

Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 11:24
Előzmény: #53  bigyula
#69
Ha a választási törvénynek vannak szabályai (többek közt az, hogy a választás titkos, így a választókról semmilyen lista nem készíthető a pártok által), és azt mesértik, az nem befolyásolja a választás eredményét, illegalitását?

Akkor minek az a szabály? Ha egy szabály megsértésének nincs következménye, akkor azt a szabályt bizony meg fogják sérteni (büntetlenül), azaz maga a szabály súlytalan, felesleges lesz.

Sajnos olyan a jogrendszerünk, hogy nem ragaszkodik hozzá, hogy minden szabály megsértéséhez következményt is társítson... Ez így anarchiát szül...
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 11:18
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
#68
én ehhez ugyan nem értek ...,. de de az fbi meg minden usa ilyen szervezetnek van felettes szerve - felügyelete ,egyébiránt bíróság , és egyéb más jogorvoslati lehetősége az állampolgárnak, ha netalán méltánytalanul járnak el vele

... hányszor láttuk filmekben hogy a bíró megfenyegette az előadó szövetségi ügynököt vagy ügyészt , hogy 100 évre leülteti ha "hatalomból" pofázik , vagy éppen elhallgat valamit..ott egy fingilingi biró meghurcolhatja az egész bagázst elnököstül ha disznóság van a cucc mögött ... arról nem is beszélve hogy ezután a média mekkora hatalom ..

de itt ?

itt nincsenek ilyesmik , esély sincsen rá .. megírja lábjegyzetben az mn ,a tv hiradó két mondatban "elintézné" ?

és ...?
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 11:05
Előzmény: #64  Kolyok
#67
Én úgy tudom, hogy a komcsi rendőrök és titokminiszterek ellen, valamint a pénzezőkatonai vezetők ellen folyik büntető.

"ország egyik legnagyobb maffiózója "józsefvárosi piac királya" a belügyminiszter,..."

Ugyan kérem!
Mit tetszik ezzel állítani?
Van/volt ellen büntető ügy?

Ha nincs, akkor ez szimpla "mocskoskodás" részedről!!!

Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 10:59
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
#66
Most figyelj okoskám:
(Hátha tanulsz is egy kicsi)

A TEK csapata a következő szervezetekből alakult ki:

Részben az Őrezredtől, a megyei bevetési osztályokról, az NNI teljes Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztályából, a Készenléti Rendőrségen belüli Terrorelhárító Szolgálattól – TESZ – és az Alkotmányvédelmi Hivataltól átcsoportosított személyekből áll.
Létszáma kb. 600-800 fő

Idézet:
(ha ezt sem fogadod el, akkor Te vagy a király!!!)

A Terrorelhárítási Központ végrehajtja a terrorcselekmény és ahhoz kapcsolódó más bűncselekmények felderítését, megelőzését, megszakítását. Szervezi, koordinálja a terrorcselekmények elhárítását végző szervek tevékenységét,
elemzi és értékeli a Magyar Köztársaság terrorfenyegetettségének helyzetét. Ellátja a köztársasági elnök és a miniszterelnök védelmét. A belföldi vagy nemzetközi vonatkozású terrorcselekmény és az azokhoz kapcsolódó más bűncselekmények vonatkozásában kapcsolatot tart és együttműködik más államok terrorelhárításban érintett szerveivel. A miniszter kijelölése esetén képviseli a Magyar Köztársaságot a terrorizmussal kapcsolatos nemzetközi fórumokon, egyeztetéseken. Ellátja a kritikus infrastruktúrák védelmét, kidolgozza a biztonsági intézkedési terveket. A rendvédelmi szervek felkérésére elfogja a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható fegyveres vagy felfegyverzett, ön- és közveszélyes személyeket. Felkérésre indokolt esetben végrehajthatja a kiadatási és átadási letartóztatásban lévő kiemelten veszélyes személyek államhatárig vagy külföldről Magyarországra történő kísérését.

Ha tudnád, hogy miért neveztem meg pont ezeket a külföldi politikusokat, akkor nem írnál ilyen butaságot!

FBI (USA) jelenlegi feladatai:
(figyelj, s hasonlíts)

Idézet:
(ha ezt sem fogadod el, akkor menthetetlenül Te vagy a király!!!)

2002 júniusa óta az FBI hivatalos főfeladata a terrorelhárítás. A terrorizmus visszaszorítására született Patriot Act (kb. hazafias törvény) tovább növelte az FBI hatalmát, kifejezetten a telefonlehallgatások és az internetezés nyomon követése terén.
A Patriot Act egyik legvitatottabb kitétele ugyanis feljogosítja a nyomozóirodát arra, hogy a lakók távollétében, értesítés nélkül végezzen házkutatásokat, és erről csak több héttel később adjon tájékoztatást. A Patriot Act rendelkezései alapján az FBI újrakezdte a könyvtári kölcsönzések áttekintését azon személyek esetén, akiket terrorizmussal vádolnak – könyvtári vizsgálatokat állítólag a hetvenes évek óta nem végeztek.

Az FBI feladata emellett az 1964-es egyenjogúsági törvény betartatása, illetve megsértése esetén a nyomozás lefolytatása. Az FBI emellett a DEA-vel együtt tartatja be az 1970-es kábítószertörvényt.

A fent felsorolt feladatkörök mellett azonban a testület sokkal szélesebb körű rendőri tevékenységeket is végez, szövetségi szinten gyakorlatilag a klasszikus értelemben vett (bűnügyi) rendőrség, mely minden bűntényt felderít, amely a szövetségi törvények hatálya alá esik, értve ezalatt emberrablásokat, bankrablásokat, több államban jelenlévő bűnszövetkezetek, szervezett bűnözői csoportok elleni antimaffia tevékenységet, több államban megfordult szökevények felderítését és elfogását stb. Nyomozásai során gyakran együttműködik nemcsak más szövetségi rendőri szervekkel, de állami rendőrségekkel, vagy akár sheriffhivatalokkal (önkormányzati rendőrség) is.

AZ USA-ban az elnök védelme a titkosszolgálatok feladta.

Mire következtethetünk ebből? Arra, hogy az elnök védelme egy rendőrségtől független szervezet látja el. Ennek is megvan azonban az oka.
MO-on ilyen szervezet ilyen szervezet a TEK és a titkosszolgálatok. Orbán a TEK mellett döntött. (a rendőrség szóba sem kerülhetett)

Kicsi túlzással nálunk a TEK az FBI. Azzal a különbséggel, hogy nem Orbán nevezi ki a TEK parancsnokát, hanem a BM miniszter.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 10:56
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#65
nagyon nem vagy képben, de ezt mások már leírták...

kezdelek sajnálni, hogy milyen lehet a kis saját világnézeted... milyen burokban élhetsz, hogy lehetsz ennyire elvakult, miközben frusztráltságodat libsizésben és bolond beszéd begépelésében éled ki...
Kolyok
Kolyok 2012. 04. 25. 10:52
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
#64
"Szerintem az pedig különösen, jó, hogy a BM miniszter közvetlenül irányítja ezt a csapatot."

Már az is különösen jó, hogy az ország egyik legnagyobb maffiózója "józsefvárosi piac királya" a belügyminiszter, de az meg tényleg különösen jó ,hogy egy ilyen ember mindenfajta kontroll nélkül irányíthat egy ilyen alakulatot és használhat titkosszolgálati módszereket. Szerintem mindenkinek ez volt a vágya ,hogy ez így legyen... De ne bántsuk Sanyi bácsit van elég baja így is most szegénynek az egészségével úgyhogy lehet ő már nem nagyon irányíthat majd semmit...
bigyula 2012. 04. 25. 10:27
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
#63
Figyu! Kik is dolgoznak a TEK-nél? Újonnan kiképzett emberek (akiket a létrehozásnál az iskolapadból emeltek ki), vagy sok éves (évtizedes) tapasztalattal rendelkező magasan képzett emberek? Ezek az emberek hol szerezték a tapasztalataikat, tudásukat? a TEK-nél? NEM! Eddig magas színvonalon végezték a munkájukat az előző beosztásukban? Valószínűleg igen, ezért is választották őket. Tehát, nem csak a TEK keretében lehet ezeket a feladatokat, munkákat ellátni!

Az egész arra volt jó, hogy kiválogassák azokat, akikkel együtt kívánnak dolgozni a vezetők, akikben ők megbíznak. Szelektáltak, nem feltétlenül csak rátermettség alapján... Egyszerűbb volt egy új szervezetet létrehozni (és átvenni azt, akit akarnak), mint kirúgdosni, leépíteni az előző helyen azokat, akik nem szimpatikusak... És, pontosan ezt fogja csinálni a következő kormány is, a lesz kormányváltás. Ezért nem fog a TEK fennmaradni.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 10:12
Előzmény: #58  bigyula
#62
Nem, ez a szervezet marad, csak a parancsnok lesz más. A szellem nagyon jó lenne ha maradna - ugyanis ők profik. Kvázi egész nap edzenek, képzik magukat, s bevetésre várnak, elemzik az adatokat.

Nincs sok olyan szakképzett és/vagy kiképzett ember akiket csak úgy le lehetne cserélni.

Szerintem az pedig különösen, jó, hogy a BM miniszter közvetlenül irányítja ezt a csapatot.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 10:11
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#61
Nem szokásom senkit sem minősíteni, de amit írsz az ő.... nem igaz.

"A nyomozóhatóság soha sehol nem független"
"Vannak olyan országok, ahol az ügyészség sem az. "
Minden demokratikus országban szigorú törvények rendelkeznek erről, melyeket kökeményen meg is követelnek!

"Nálunk az l.ügyészt és a l.bírót 2/3-dal az országgyűlés választja"
Akiknek fedhetettlennek és függetlennek kéne lennie, mint MÁS demokratikus országban.

"A TEK csak annyira végez rendőri tevékenységet, amennyire a rendőrség igénybe veszi a szolgálataikat. (fegyveres bűnözők, csoportok, stb. elfogásakor) "

Tévedsz! Nem csak az elkövetőket fogja el, hanem nyomozói tevékenységet is végeznek, megfigyelést, lehallgatás.....

"Csak" két személy.. Ja, hogy csak! :)

A Pápa 2 x volt az elmúlt 20 évben nálunk, szerintem megkapta a megfelelő védelmet.
És a kormányőrség munkájára sem lehet panasz az elmúlt 40 év alapján. :)

Mint mondtam a személyvédelem más szakirányú végzettséget igényel.

Hamár amerikát említetted. FBI védi az elnököt? Nem max besegít.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 10:07
Előzmény: #57  bigyula
#60
Rátapintottál a lényegre!
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:59
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#59
végigolvasva a cuccaidat , a te szemszögödből azt is mondhatom , hogy onnan nézve igazad van .. hiszen a magyarázataid fedik azokat általános magyar feltételezéseket amik a 2/3 fanokban lakozik

csakhogy , a teljes felügyeletlenség a tek esetében minden ilyen logikailag előadottadat kilövi ..

hiszen ha a tek hibát ejt - sehova nem fordulhatsz ..

például , ha te saját lakásodat felforgatva találod , vagy éppen lefognak mert hasonlítasz egy drog dílerre .. akármeddig és akármit csinálhatnak veled , bármilyen méltánytalanság történhet veled vagy a cs.tagjaiddal , pusztán félreértésből, vagy rosszul levezényelt nyomozati anyagból

jogorvoslatért .. hova mehetnél ?

hogy történhet e ilyen , vagy nem - nem ez a kérdés , hanem az , hogy legyen egy intézmény ami a vétkezőtől teljesen függetlenül képes legyen objektíven rálátni és ítélkezni a fennálló helyzetben ..

a nyt pontosan erre világított rá /ha megfizették az újságírót , ha nem ..

nem a tek maga az érdekes , hanem a tek felügyeletének a hiánya /ami van , az nem felügyelet , hanem annak a kikerülése - hiszen minden annak újonnan annak kinevezettje - valamilyen módon a kormányhoz köthető .

a lista készítés legalizálása /itt lent közöttünk/, elfogadása - már más dimenzió , de tuti nem az enyém és sokan másoké sem . Hogy vannak akik ezt tudomásul veszik és normális reakciónak veszik / azt már tudományosra faragva / - az egy szomorú cucc .. a rákosizmust is az ország majd 2/3-a tudomásul vette /akár tudományosra is cizellálta / , de attól még az egy elnyomó gépezet maradt/volt.
bigyula 2012. 04. 25. 09:59
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
#58
"Bigyula ezek a védelmi szintek folyamatosan változnak. Egyre magasabbak a követelmények."

Értem. Tehát, pár év múlva - mondjuk egy kormányváltás után - megint létre kell majd hozni jó sok pénzért monjuk egy TEK-2 nevű szervezetet, mert magasabbak lettek a követelmények...
bigyula 2012. 04. 25. 09:57
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#57
"A FIDESZ és az MSZP soha nem hozna olyan törvényt ami jobban szigorítaná a nyilvántartások vezetését."

Politikai mutyisztán. Akkor viszont fel kellene nyiltan vállalni, hogy nincs ilyen tiltás, lehet listázni. Ja, hogy az meg a nemzetközi jogba, az emberi jogokba ütközik? Tehát, úgy csinálunk, mintha tiltanánk, de senki sem tartja be...
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:49
Előzmény: #54  bigyula
#56
Bigyula ezek a védelmi szintek folyamatosan változnak. Egyre magasabbak a követelmények.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:47
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#55
akira

A FIDESZ és az MSZP soha nem hozna olyan törvényt ami jobban szigorítaná a nyilvántartások vezetését.
Szerintem nem is lehetne, ugyanis manapság egy pendrive-on elfér a program az adatokkal. Arról nem is beszélve, hogy egyik kormány sem meri felvállalni azt, hogy a rendőrségét elküldi "házkutatni" az ellenzéki pártokhoz. Ilyet ugyanis nem lehet megtenni még akkor sem, ha biztosan tudják, hogy ott van az az ominózus adatbázis.

Ezek a szabályok csupán a polgárok megnyugtatására szolgálnak.

Még egyszer:
Nem csak a FIDESZ-ről van szó!
bigyula 2012. 04. 25. 09:42
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#54
"Ha véletlenül erre járna az USA elnöke, vagy a Pápa, vagy az orosz, és az izraeli miniszterelnök, azt a mai biztonsági szintek mellet a rendőrség képtelen lenne megvédeni. Itt olyan előírások vannak, amiknek csak a TEK tud megfelelni."

Több amerikai elnök, az orosz elnök, és más magasrangú, kiemelt biztosítást igénylő szermély is járt a TEK létrehozása előtt Magyarországon az elmúlt 20 évben. Tudomásom szerint a feladatot a szerverk megoldották, panasz, kifogág nem érkezett a biztonsággal, a biztosítással kapcsolatban.

Tehát, akkor mi is az a feladat, amit csak és kizárólag A TEK tud ellátni?
bigyula 2012. 04. 25. 09:38
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#53
Nem. A választást megnyerték, ezt senki sem vitatja. A kormány legalitása adott. Ha bevizonyosodna a listázás, nyilvántartás (ami ugye törvényileg TILOS), akkor sincs jelenleg semmilyen komolyabb szankciója a pártra nézve.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:36
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
#52
A nyomozóhatóság soha sehol nem független. Vannak olyan országok, ahol az ügyészség sem az.
Egyedül a bíróság független.

Nálunk az l.ügyészt és a l.bírót 2/3-dal az országgyűlés választja.
Ez így "tők" jó!

A TEK csak annyira végez rendőri tevékenységet, amennyire a rendőrség igénybe veszi a szolgálataikat. (fegyveres bűnözők, csoportok, stb. elfogásakor)

A TEK miután elfogta az illetőt átadja a rendőségnek, s a továbbiakban nem foglalkoznak az üggyel.
Csak két személy védelméről, illetve az idelátogató külföldi diplomaták védelmét látja el.

Ha véletlenül erre járna az USA elnöke, vagy a Pápa, vagy az orosz, és az izraeli miniszterelnök, azt a mai biztonsági szintek mellet a rendőrség képtelen lenne megvédeni. Itt olyan előírások vannak, amiknek csak a TEK tud megfelelni.

Hogy nézne, ki az, hogy pl. az USA elnökének magyarországi védelmét az ORFK egyik főosztályvezetője irányítaná, ezredesi, tábornoki rangban.
Gondolod csak végig az utasítási sort, a láncolatot.

Figyelj:
A külügyminiszter jelzi a kormányülésen, hogy pl. az USA elnöke elfogadta a meghívásinkat és hazánkba jön.
A kormányülésen a BM miniszter feladata a fogadás biztosítása.
BM miniszter szól az ORFK vezetőjének, aki szól az illetékes helyettesének, aki pedig szól a főosztályvezetőnek aki közvetlenül felel a biztosításért.

Mi van most?
BM miniszter szól a TEK parancsnokának, s kész.

bigyula 2012. 04. 25. 09:34
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#51
A pártok - a saját tagjaik nyilvántartásán kívül - semmilyen nyilvántartást nem vezethetnek a szimpatizánsokról, választópolgárokról! A választás előtt juthatnak hozzá a választói névjegyzékhez, de a törvény szerint a választások után ezeket az adatokat meg kell semmisíteniük! Amelyik párt nem ezt csinálja az megszegi a törvényt, mégpedig tudatosan! Sajnos, ennek nincs szankciója (vagy minimális, egy ejnye-bejnye). Ha mondjuk a betiltás réme lebegne felettük, akkor kétszer is meggondolnák, hogy megszegik-e a törvényt!

Az USA-ban - tudomásom szerint - egy teljesen más választási rendszer van. A szavazók előre regisztrálják magukat a pártoknál.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:32
Előzmény: #48  bigyula
#50
Ezek szerint, ha bizonyitast nyerne a kubatov lista, az egyben a kurmany illegalitasara is bizonyitek volna?
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 09:17
Előzmény: #48  bigyula
#49
Én úgy tudom, hogy csakis az tilos, ha nem nem adsz engedélyt az adataid kezelésére.

Amióta demokrácia van, azóta építgetik a pártok az adatbázisaikat, függetlenül a jogszabályoktól. Mivel ezt az adatbázist elég nehéz lenne lefülelni, így a törvény csak papíron létezik.

Minden választás előtt az MSZP és a FIDESZ (őket biztosan tudom) több millió forintért megvásárolják a BM-től a teljes adatbázist rólunk. Gondolod, hogy a törvény szerint, a választások végeztével megsemmisítik? Nem bolondok ezek!
Mivel mi magyarok választás területén is az USA-tól és a németektől, franciáktól veszünk át mindent, így nagy valószínűséggel ezt az ötletet is tőlük vettük át, sőt a programokat is, majd a "magyarosítottuk".

A FIDESZ olyan szintre fejlesztette a bázisát, hogy a választás előtti héten - biztosan - meg tudják mondani, hogy az adott körzetben kb. hányan mennek szavazni a szavazótáborukból, s azzal milyen eredményt tudnak elérni.

Ez is egy tudománnyá fejlődött.
bigyula 2012. 04. 25. 08:56
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
#48
"A "Kubatov" listákra a mai világban nagy szükség van."

Érdekes álláspont. A jelenleg hatályos törvények szerint TILOS ilyen listákat, nyilvántartásokat birtokolni a pártoknak! Mindegyiknek! A 2/3-ad birtokában mondjuk hozhatnának egy törvényt - esetleg berakhatnák az Alaptörvénybe -, hogy amelyik pártnál ilyet találnak, azt azonnali hatállyal be kell tiltani, mivel egyértelműen törvényt szegnek!

A másik leletőség, hogy hoznak egy olyan törvényt, ami engedélyezi a pártoknak a küvönböző listák birtoklását, használatát. De, ez valószínűleg sokaknál kiütné a biztosítékot, és az EU, sőt, egész világ felháborodna!
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 08:52
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
#47
Nem érted mit jelent a független igazságszolgáltatás?

Független bíróság-független nyomozó hatóság!

A TEK máshol valóban teljesen függetlenül végzi a dolgát, de nem is végez rendőri tevékenységet.

A probléma éppen az, hogy nem csak a terroristákkal foglalkozik /bár erre Mo-on felesleges még egy szervezetet létrehozni szerintem./
A rendőrségi különleges szolgálat MINDÍG a rendőri vezetés alatt működik!
A személyvédelemnek szintén semmi köze a terror és rendőri szolgálathoz.

És megint a probléma, hogy nem független. De ezt neked és a hasonló gondolkodásuaknak hiába próbáljuk elmagyarázni-ez tény.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 07:45
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
#46
A "nick" nevem egy hülyeség.

A "Kubatov" listákra a mai világban nagy szükség van.

A nagyobb pártoknak ez létkérdés. Az LMP és a Jobbik mivel új párt, így óriási hátrányban van az MSZP-vel és a FIDESZ-el szemben.

A Kubatov féle listáknak sem az MSZP-ben, sem pedig a FIDESZ-ben nem az ellenség megfigyelése a célja.

Sokkal többről van szó, mégpedig a választó polgárok szavazási hajlandóságának bemérése, változásának nyomon-követése, az adott választókerületre vonatkozó speciális stratégiák kidolgozása, választásokon történő mozgósításra stb.
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 00:12
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
#45
sokmindennemmegyneked!
Törölt felhasználó 2012. 04. 25. 00:12
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#44
Puritan,

elég könnyen minősítesz másokat: bolond beszéd, libsi, stb. bármi kritika Vikiről és máris bajba vagy, hogy bántják azt, akinek a hátsóját nyalod...

szinte minden lépés egyértelműen a diktatúra felé mutat... pl emlékszel a Kubatov listára? miért is ne lehessen ilyen listák alapján az "ellenséget" minden jogalap nélkül megfigyeltetni?

elvakultságodra nem létezik minősítés, egyszerűségedre pedig ott a nickneved...
Törölt felhasználó 2012. 04. 24. 08:38
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#43
Nem megy ez nekem!

Helyesen: rendőrőrsének
Törölt felhasználó 2012. 04. 24. 08:36
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#42
rendőrösének = rendőrőrséének
Törölt felhasználó 2012. 04. 24. 08:35
Előzmény: #38  bigyula
#41
bigyula!

Te a büdös életbe nem fogod megtudni, hogy milyen feladatokat végeznek külföldön a TEK-esek!!!!!

Gondolkozz, hogy miért?

Végül is akik "közpénzből léteznek" azokat kvázi Orbán irányítja?

Ha, Kecskemét egyik rendőrösének a vezetőjének lenne alárendelve a TEK, akkor is az Orbán irányítaná. Nem?

Rossz a logikád!

Topik gazda

Kolyok
Kolyok
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek