Topiknyitó: Portfolio 2012. 03. 29. 19:00

Visszavonják Schmitt Pál doktoriját  

Ugrás a cikkhez
Visszavonja Schmitt Pál államfő 1992-ben megszerzett kisdoktori címét a Semmelweis Egyetem szenátusa - jelentette be a testület ülését követő sajtótájékoztatón Tulassay Tivadar, az egyetem rektora csütörtökön. A szenátus 33 igen és 4 nem...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=165033
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
loliense 2013. 05. 20. 15:48
Előzmény: #228  ujonc
#240
Állampolgárnak nevezem

Miért még mit adtunk a világnak a köz érdekében,-a hátra felé nyilazást,vagy a nyereg alatt puhított húst?

Én azon csodálkozom,hogy a sok hülye "magyar",mindent azzal magyaráz,hogy ez már csak így működik,ez a leegyszerűbb, mi a fasznak kéne gondolkozni

Amit pedig te pocskondiázásnak hívsz az nekem saját vélemény a linkedet,meg küld másnak,mert a kutyát nem érdekel
Sigorszky 2013. 05. 20. 15:38
Előzmény: #238  Törölt felhasználó
#239
Hát kedves tuksz, most elolvastam még egyszer a dr kolléga bejegyzését. Biztosan a szemüvegemmel van baj,(bár nem tudom, milyen színű is van rajtam éppen), de csak egy szót nem értek az adott szövegkörnyezetben, az "aránytalanság" esetében nem egészen tudom, mire gondolt. De a bejegyzés szellemiségével szerintem semmi baj sincsen, még ha túlzásokba is esik. Ezt az ellentét felfedeztetésének szándéka motiválta, és abszolút érthető a. A másik, hogy kicsit keményebben fogalmaz, mint általában mások, vagy akár én is tenném. De ettől még igaza van. Legalábbis szerintem.
Nem érzem magam úgy, mint akit lehülyézett volna, ellenben az, akinek most ezt írom, megtette. Sőt, még bólogató jános is lettem hirtelenjében.
Esetleg még néhány sértést van kedve a fejemhez vágni? Lelke rajta.
Törölt felhasználó 2013. 05. 20. 15:21
Előzmény: #234  Sigorszky
#238
Ja, értem, mellékszálként akármekkora ökörséget össze lehet hordani, amire a bólogató jánosok bólogatnak, de még fel is vannak háborodva.
Sigorszky 2013. 05. 20. 15:20
Előzmény: #236  Törölt felhasználó
#237
kioktatni? kicsit agyhalottnak tűnsz
Törölt felhasználó 2013. 05. 20. 15:18
Előzmény: #235  Sigorszky
#236
Ja, értem, az hogy narancsos komplementer szemüveggel vagy agymosva, az eleve önellentmondás.

Felhívnám a figyelmed arra, hogy a "dr" kollégád téged is, de magát is gyáva, gusztustalan, erkölcstelennek nevezte.

Ha és, amennyiben minden szava arany, akkor ne akarj itt senkit erkölcsileg, meg logikailag kioktatni!
Sigorszky 2013. 05. 20. 15:14
Előzmény: #234  Sigorszky
#235
"Csak részben van igaza... abban a részben, ami többek között téged is kellemetlenül érint, meg őt magát is, mert pontosan ugyanúgy agymossott elvakult hívők vagytok, ha nem is narancs, de egyéb színű szemüveggel a szemeteken."

Ekkora marhaságot (pardon: önellentmondást) meg a pf fórumon is ritkán olvas az ember.
Sigorszky 2013. 05. 20. 15:12
Előzmény: #233  Sigorszky
#234
Tuksz úr, maga is nagy csalódás nekem a kioktató stílusával.
Azért kösz, hogy felsorolta a magyar találmányokat, most majd jöjjön azzal, hogy mi védtük Európát a töröktől, meg az efféle sületlenségekkel.

Megdúgom: itt Spali doktorija, meg a fajtájának mentalitása a főtéma, az összes többi csak mellékszál, de nyugodtan rugózzon rajta...
Sigorszky 2013. 05. 20. 15:05
Előzmény: #232  Törölt felhasználó
#233
Nem pont a gyermekágyi láz kérdése itt a vitatéma. Miért ez a vehemencia?
Törölt felhasználó 2013. 05. 20. 14:59
Előzmény: #231  Sigorszky
#232
"Szóval ilyen ország ez kérem, Loliense dr kolléga minden szava színtiszta igazság."

Olvastad, amit "dr." kolléga írt?
Ha nem, akkor olvasd el még mielőtt valamit leírsz... és ne pusztán a "narancsos" nevek láttán írjál valami hülyeséget.

Csak részben van igaza... abban a részben, ami többek között téged is kellemetlenül érint, meg őt magát is, mert pontosan ugyanúgy agymossott elvakult hívők vagytok, ha nem is narancs, de egyéb színű szemüveggel a szemeteken.

A lónak bizony két oldala van! És aki olyanokat ír, meg helyesel is rá, az bizony a ló másik oldalán van és szintén nem jobb a Deákné ásznánál.

Ebben az esetben viszont vagy nem olvastad, vagy pont úgy átmosták az agyadat, mint annak az ellentábornak, akikről beszélsz.

Én speciel nem szoktam "magyarkodni", ez sem lesz az, sőt épp ellenkezőleg. A ti ilyen igen káros mentalitásotok pl. klasszikus "magyar" mentalitás. Azzal együtt mondom, hogy a "narancsosakat" sem kedvelem.

Persze pont ugyanúgy nem a te hibád, ugyanis itthon csak az ármányról, csalásról, - ahogy a múviban mondják - vesztes háborúkról tanítanak.
Ezért van az, hogy pl. a magyar találmányok nagy részéről Mo-on azt sem tudják, hogy magyar... legfeljebb külföldön, ahol ezt jegyzik, vagy épp egyik másik magyar feltalálójáról nevezik.
Vagy azért, mert itthon se pénz, se politikai akarat támogatni. A te kedvenceid éppúgy nem adtak rá pénzt, sőt megnehezítették őket, mint a másik kedvencei. No, persze vannak hozzájuk, vagy egyéb érdekekhez közeli emberek, akiket lehet nyomatni. Mert bizony az is magyar (bár egyéb országbeli) sajátság, hogy el kell menned, mert a "rokonok" közt nem boldogulsz. (És teljesen mindegy, hogy milyen "színű" rokonról van szó.)

És gondolom, az atomreaktor semmi, vagy a golyóstoll, amit egyes helyeken az egyik magyar feltalálójáról neveztek, de a rákos és átmanati szövetek elválasztása az épp szövetekről megint semmi, az aszkorbinsavval végzett kutatások, sokszögeszterga, gyufa, nem euklídeszi geometria alapjai, űrsugárzásmérő tökéletesítése.
Persze, ez csak a jéghegy csúcsa, száz oldalakon lehetne folytatni azokat, melyekben magyar részvétel van.

Tehát "valóban" a gyermekágyi láz kezelésén kívül "szinte" semmit nem lehet felmutatni.
Sigorszky 2013. 05. 20. 14:04
Előzmény: #230  ts3
#231
Jó kérdés! Megmondom a választ: mert ezek nem csak reggel, délben, meg este hazudnak, hanem délelőtt, délután, meg éjszaka, sőt még hajnalban is. A hiszékenységre kevésbé hajlamos birkáknak meg nyomatékosítják a hazugságaikat némi baksissal. Tudod, vannak ma is olyanok, kedves újonc nickű fideszhívő agitprop narancsets, akik nem 30, de 3 ezüstpénzért Jézust pereputtyostul, ráadásnak a saját anyjukat is eladnák.
Szóval ilyen ország ez kérem, Loliense dr kolléga minden szava színtiszta igazság.
ts3 2013. 05. 20. 13:21
Előzmény: #228  ujonc
#230
"A mai uralkodó réteg tettei nem azonosak a magyarság erkölcsiségével. A magyarság erkölcsiségét a kis emberek házaiban keresd. Ott ahol nyögik a "vezetők" tetteinek következményeit. "

Akkor miért választ a magyarság ilyen uralkodói réteget magának, ha nincs kapcsolat az uralkodó réteg tettei és a magyarság erkölcsisége között?

Miért van az MNYP lenyúlóknak, trafik mutyisoknak, baltást kiadóknak, forint bedöntőknek(Szijjártó Péter kormányfői szóvivő mondta azt, hogy nem túlzás államcsődről beszélni Magyarország esetében) még mindig ennyi támogatója?

Törölt felhasználó 2013. 05. 20. 12:36
Előzmény: #213  _pampa
#229
Pampa, még mindig nem válaszoltál arra, hogy szerinted, miért nem plagizált Schmitt. Érveket kértem. Egyet sem írtál. Nos?
ujonc 2013. 05. 20. 12:07
Előzmény: #208  loliense
#228
Loliense!

És szerinted egy "normális" társadalomban, hogyan neveznék a hazájáról, nemzetéről (ha ez a tiéd), így vélekedő embereket?

Sajnálom, hogy a magyarság hozadéka nálad kimerül a gyermekágyi lázban.
A mai uralkodó réteg tettei nem azonosak a magyarság erkölcsiségével. A magyarság erkölcsiségét a kis emberek házaiban keresd. Ott ahol nyögik a "vezetők" tetteinek következményeit.
Azon meg ne csodálkozz, hogy a történelem háborúk és ármánykodás sorozata. Ez az egész világtörténelem része, nem magyar specialitás.

Első hiánypótló történelem órának ajánlom ezt (aztán vagy folytatod ismereteid bővítését, vagy maradsz a pocskondiázásnál):
link
Törölt felhasználó 2013. 05. 19. 15:15
Előzmény: #226  upgrayeddAKS
#227
Ezért nem értem, hogy mit is állít, magának is ellentmond, totál zavaros amiket ír. Azt mondja, hogy Schmitt nem plagizált. Ugyanakkor mint te is észrevetted azt is írja (sugallja), hogy elintézte, elintéztette az egészet. Ha nem plagizált, akkor mit is kellett elintéztetnie? Ha meg azt mondja, hogy még el is intéztette az egészet (pl. hogy ne vegyék észre), azzal sokkal súlyosabbat állít, akkor miért tagadja a plagizálást? Nem értem pampát... Szerintem már ő se saját magát.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2013. 05. 19. 13:30
Előzmény: #223  Törölt felhasználó
#226
"Ki volt az aki felemelte a telefont? Amennyiben volt hívás.... "

sztem itt arról ír (bár nem biztos), hogy nem viccpali telefonált, hanem odaszólhattak valakik viccpali érdekében, mint anno állítólag valamikor Mellárnak is szóltak, hogy Fletó vizsgázni megy...

persze Horn Gyuszi volt az, a nemzetére rárontó :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2013. 05. 19. 13:27
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
#225
a legundorítóbb mondata szerintem az, amikor kifejti, hogy a kurmány igenis tárgyalt a vállalkozókkal (ja, persze: hogy kinek mi jut és mit kap érte a párt), szóval semmiféle kézi vezérlés nincs itt :)

szerencsére az arroganciának és az alsóbbrendűségnek egy olyan veszélyes elegye van meg ezekben, amely lényegében MINDEN értelmes embert eltaszít maguktól, kivéve persze a szolgalelkű férgeket, de azok amúgy is kellenének a halálnak (meg a zombipártoknak)
Törölt felhasználó 2013. 05. 19. 07:53
Előzmény: #220  upgrayeddAKS
#224
"Először is vissza kell utasítsam, hogy a Miniszterelnökségen lobbisták működnének, és a kormány munkáját nem az Országgyűlésnek való politikai és a választók felé fennálló morális felelősség parancsai szerint végezné."

Illett volna nagy betűvel írni a "Morális Felelősség"-et, mert tulajdonnév. :D
Törölt felhasználó 2013. 05. 18. 23:11
Előzmény: #213  _pampa
#223
Te pampa, te magaddal is vitában állsz? Az, hogy Schmitt még a hatalmával is visszaélt azért, hogy könnyen átverhesse a bírálókon az összelopott szart, az felmenti az alól, hogy lopott szar a doktorija? Szerintem csak súlyosbítja a helyzetet... Mert nem csak számdékos csaló és hazudozó, hanem még mindemellett hatalmával visszaélő, fenyegető is.

Eddig önmagában Schmitt lopását is tagadtad, most meg azt mondod, hogy nem csak lopott, hanem ezt még hatalmi pozícióval zsarolva el is fogadtatta a bírálókkal? Akkor miről us beszéltél eddig?

Törölt felhasználó 2013. 05. 18. 23:02
Előzmény: #212  Törölt felhasználó
#222
Pampa, várom a válaszokat. Szerinted miért nem plagizált Schmitt, ezt írd le, érvekkel, mellébeszélést, másra mutogatást hagyjuk.
sanka 2013. 05. 18. 22:09
Előzmény: #220  upgrayeddAKS
#221
Hihetetlen korrupt, szemét banda!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek