Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 06. 26. 12:16

BIOMEDICAL   

nem is hallottam eddig hogy ilyen is lesz, de ez kivételesen jól hangzik..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2013. 03. 26. 22:10
Előzmény: #118  gaab
#120
bexarás:
"
exmnbs1 2013. 03. 26. 22:08
Előzmény: #116  exmnbs1
#119
kik is ezek?
"e újabb ígéretek mindig voltak és újabb történetek is. 2007. májusában egy angol nyelvű fax és annak hiteles fordítása érkezett Önkormányzatunkhoz faxon. A faxon található szöveg arról tájékoztatott bennünket, hogy a Robert Schuman Alapítvány (!!!! Az alapítvány neve igen bizalomkeltő ugyan, de miután a fejlécen található telefonszámot felhívtam, egy ügyvédi iroda jelentkezett és nem ismerte a levelet aláíró Járomi Béla Urat.) megvizsgálta és támogatásra érdemesnek ítélte mind a 12 ROBA által benyújtott projektet (név szerint felsorolva). Az Alapítvány azt a tájékoztatást adta, hogy a holland Straeter Nederland B.V. és az olasz AISPO N.V.S.A céggel együttműködve valamennyi projekt megvalósíthatósági tanulmánya megfelel az EU környezetvédelmi rendelkezéseinek, valamint 100%-os támogatásról biztosított.

Ekkor -2007. nyarán- már tudtuk, hogy Szegvár kilépett és visszakapta a pénzét. Önkormányzatunk azonban ekkor még - az újabb ígéret miatt talán - nem hozta meg ezt a döntést, csak mintegy 9 hónappal később, 2008. áprilisában. A 2008. április 21-én megtartott képviselő-testületi ülésen a képviselők megbízták az Önkormányzatot képviselő ügyvédi irodát a bruttó 20,475 millió Ft visszakövetelésével.

2008. májusában a ROBA Kft. irodájában aláírtunk egy megállapodást a ROBA-val a 2005-ben megkötött szerződés felbontásáról, valamint a kifizetett 20,475 millió Ft visszafizetéséről. A megállapodás ellenére a cég sokáig nem fizetett, majd 2008.07.10-én 2 millió Ft-ot átutaltak. Miután a fennmaradó ~18,5 millió Ft. Nem érkezett meg, 2008. szeptemberében a képviselő-testület döntést hozott arról, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz nagy értékben elkövetett csalás gyanújával."
link
gaab 2013. 03. 26. 22:06
Előzmény: #116  exmnbs1
#118
ex, szerintem ne pörgesd bele magadat, mert itt ragadsz napokra, hetekre, mint az e-starnál...
keress valami hasznos elfoglaltságot, foglalkozz a családoddal.
Aki ide pénzt tesz, az hülye, úgyse tudod megmenteni.
evazeller 2013. 03. 26. 22:05
Törölt hozzászólás
#117
exmnbs1 2013. 03. 26. 21:59
Előzmény: #40  exmnbs1
#116
link

ezek jönnek autót nézni?
link
Bela Jaromi
Treasurer
Istvan Ugrai
Treasurer

Updated 12/14/2012 - This profile of Robert Schuman Foundation and Trust was created using data from Florida Department of State

Robert Schuman Foundation And Trust

Robert Schuman Foundation And Trust is a declaration of trust entity based in Hutchinson Island. They registered with the Florida Department of State's Division of Corporations on Apr 25, 2012.
link
gaab 2013. 03. 26. 21:56
Előzmény: #114  Ragadozoo
#115
mondom: SEMMIGYÁR NYRT.
én is elolvastam a stratégiát, röhej.
összeollóztak makróelemzéseket, meg kitaláltak egy mesét, és kész a világcég.
Ragadozoo 2013. 03. 26. 21:49
Előzmény: #108  sly36
#114
Én igazán nem akarok tiszteletlen lenni, de ez mégiscsak egy családi vállalkozás tele Kováccsal, ahová betársult egy feltaláló és csapata. 0 tőkével, alkalmazott nélkül, telephely nélkül a 4. emeletről indulva.

A honlapot látva én is össze tudok rakni egy ilyet, a fiatal gyerekek tapasztalatlan "tanácsadók" és szép az irány, hogy Hidrogén, meg zöld, de ha ez összejön és sikertörténet lesz, akkor ez veri az összes amerikai álmot. Én már azon is csodálkozom, hogy ennyi pénzt össze tudtak szedni a szinte 0-ból.

Láttam már garázsból multivá nőni egy céget 10 év alatt, de ami itt zajlik az vagy nagy ámítás vagy hihetetlen és páratlan valami!

Lehet, hogy ezt külföldön még jobban el lehetett adni és ebből a sok részvényeladás és pénz.
Tény, hogy okosak a magyarok és sok szabadalmat adtunk már el, de én nem vagyok meggyőzve, mert nem kaptam semmi konkrétumot.... bizonyos anyag, nagy tétel, Kína, következő hetekben... sehol egy szám, vagy érték, sehol egy számon kérhető valami.

Most legalább már van logo-juk egy ideje :)
exmnbs1 2013. 03. 26. 21:47
Előzmény: #111  gaab
#113
2 magyar természetesen névtelen cég a partner
meg a teljespanziós amcsi kamu
exmnbs1 2013. 03. 26. 21:46
Előzmény: #110  higins79
#112
undorító banda
ki a fenének lenne ennyi?
és még a német spameéő kapcsolatra is célozgatnak
Hybridbox is meg volt rökönyödve a HVG-ben:
link
"HVG Hetilap

Fekete doboz

2011. március 2.

Csabai Károly

A német ügyészség vizsgálja, hogy piaci manipuláció hatására ingadozott-e szélsőségesen a magyar HybridBox részvényeinek árfolyama a frankfurti és a stuttgarti tőzsdén.

Sokadszorra tapasztalhatták meg a befektetők, milyen kockázatokat rejt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) másodvonalának számító, B kategóriás (kisebb tőzsdei értékű és forgalmú) részvényekkel való üzletelés. Ezúttal a tavaly szeptember végén bevezetett HybridBox Médiainformatikai Nyrt. papírjainak az árfolyama többször is érthetetlen szeszélyességgel mozgott. Február 7-én például 27,5 százalékkal zuhant, mindössze egy héttel az után, hogy a HybridBox bejelentette, európai terjeszkedése részeként leányvállalatot alapít Szlovákiában. Másnap további közel 14 százalékos áresés következett. E veszteség ugyan a Gravity R&D Kft.-vel való, ígéretesnek tűnő szakmai együttműködés hírére egy nap alatt még visszajött, ám ezt követően a kurzus tovább esett. Kedden a HybridBox-részvények már alig feleannyiba kerültek, mint a szlovákiai leánycég-alapítás közzététele előtt. Az a friss bejelentés is csak 3 százalékos drágulást okozott, miszerint az amerikai P.I.J. Inc. Dream World Digital élő színházi és sportközvetítéseket továbbít Magyarországról a HybridBoxon keresztül az USA-ban élő magyaroknak.

Kisbefektetők árfolyam-manipulációt sejtenek. Internetes fórumokon azzal vádolják a HybridBox két alapítóját, Reisz Attilát és Poczkodi Gábort, hogy az együttesen 58,82 százalékot kitevő pakettjüket birtokló offshore cégen, a Seychelle-szigeteken bejegyzett Pherix Enterprises Corporationön keresztül ők gerjesztették a szélsőséges árfolyammozgásokat, hogy mihamarabb, minél nagyobb nyereséggel kiszállhassanak a cégből. A cég tőzsdei közleménye szerint viszont a Pherixet tavaly októberben azzal a céllal alapították, hogy a budapestinél élénkebb forgalmú frankfurti és stuttgarti tőzsdén teremtsenek megfelelő likviditást a HybridBox-részvényeknek. Ez azért volt lényeges Reisznek és Poczkodinak, mert egyéb forrásbevonási lehetőség híján HybridBox-részvényeik eladásából kívánják előteremteni a cég terjeszkedéséhez és fejlesztéséhez szükséges pénzeket – közölte a HVG-vel Kondi Miklós, a HybridBox elnök-vezérigazgatója. Az árfolyam-manipulációhoz Kondi szerint a tulajdonosoknak semmi közük. Ők is elképedve látták, amint összevissza szánkázik a kurzus, elsősorban Németországban, ami aztán a budapesti jegyzéseket is megbolondította.

A furcsa árfolyammozgások a HybridBox BÉT-bevezetését követően szinte azonnal megkezdődtek. Spekulánsok előbb leverték a részvények árfolyamát, majd a németországi internetes befektetési fórumokon sorra jelentek meg jó nevű informatikusok, illetve tőzsdei tanácsadók nevével fémjelzett vételi ajánlások. Az egyik hírlevélben például maga Bill Gates volt az ajánló. Aki addig nem fogott gyanút, annak az informatikai guru nevének felbukkanásával válhatott végképp hiteltelenné a sztori. Az egyik – nevét felfedni nem kívánó – befektető megunta a dolgot, és bejelentést tett a német tőzsdefelügyeletnél (BaFin). Utóbbi február elején kezdett vizsgálódni, és a napokban már át is adta az ügyet az ügyészségnek, Piaci manipuláció a HybridBox-részvényekkel címen – tájékoztatta a HVG berlini tudósítóját Anja Engelland, a BaFin szóvivője.

A HybridBox esetében az okozza a fő problémát, hogy még csak hozzávetőlegesen sem lehet meghatározni a cég értékét. Legutóbbi, tavaly novemberi időközi vezetőségi beszámolója szerint tevékenységet nem végez, így árbevétele sincs, csak ígéretes tervei és egy sor együttműködési megállapodása. A cég mindössze két hónappal a tőzsdei bevezetése előtt, 2010 júliusában jött létre – a BÉT-en olvasható közlése szerint –, „azzal a céllal, hogy a HomeSys Media Szolgáltató Kft. által kifejlesztett HybridBox médiainformatikai eszközt továbbfejlessze, gyártsa és forgalmazza, elsősorban a nemzetközi piacon. A HybridBox a hagyományos televízió és a széles sávú internet egymásba ágyazásával nyújt interaktív és személyre szabott médiafogyasztási lehetőséget, miközben hagyományosan számítógépként is használható a televízión keresztül.” A HomeSys Kft. is alig másfél éves, 2009 júliusában alakult 500 millió forintos kezdőtőkével, fő tevékenysége számítógépes programozás. Hazai számítástechnikusok szerint a HomeSys-rendszer csaknem ugyanaz, mint amelynek bevezetésén a Google is épp most fáradozik, de a magyarok azt állítólag előbb találták ki.

„Egy új cégnév jobban cseng” – indokolta Kondi, hogy a HomeSys tulajdonosai miért nem a kft-jüket alakították át részvénytársasággá, hogy azt tőzsdére vihessék, hanem új vállalkozást alapítottak, amibe áttették a HomeSys eszközeit. Az elnök-vezérigazgató elismeri, hogy a forrásbevonásnak a nyilvános részvénykibocsátás kézenfekvőbb módja lenne annál, mint hogy Reisz és Poczkodi fokozatosan adogatja el a papírjait, táptalajt adva a spekulációnak. Csakhogy amíg be nem indulnak, addig egy nyilvános részvénykibocsátásnak szinte esélye sincs, ráadásul még azt követően is kétséges a siker. Az utóbbi tíz évben mindössze a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. szerzett jelentősebb summát tavaly októberi részvényjegyzésével.

Elemzők is óvatosságra intenek addig, amíg a cégnek csak egy félkész terméke van, még ha abban szakértők nagy növekedési potenciált is látnak. A B részvénykategóriában szereplő kisebb cégek amúgy is kockázatosak, árfolyamuk – alacsony forgalmuk okán – viszonylag kisebb tételekkel is könnyen elmozdítható. Igaz, a társaság a tőzsdei bevezetést megelőzően publikált kibocsátási tájékoztatójában felhívta a figyelmet, hogy a HybridBox-részvények a szokásostól eltérő kockázatúak. Ezt azonban azzal magyarázták, hogy a prospektus elkészítéséhez a társaság nem vett igénybe befektetési szolgáltatót. Valószínűleg jobban szolgálná a befektetők érdekeit, ha a BÉT nem a tőzsdén lévő cégek számának növekedését tartaná elsődlegesnek, a felügyelet pedig csak olyan társaságok bevezetési kérelmét engedélyezné, amelyek adatai nemcsak terveken, hanem tényeken alapulnak.

CSABAI KÁROLY"
gaab 2013. 03. 26. 21:42
Előzmény: #110  higins79
#111
"renszert" építenek a teherautókba.
agyam eldobom, ezek még írni sem tudnak...
szerintem ez a himihumi cég a BÉT abszolút szégyene.
Ez az abszolút SEMMIGYÁR NYRT.
A többiek legalább valamit csináltak KEG-PHYL-ECO-FUSO....
1 Ft felett "bottal se piszkálnám"
higins79 2013. 03. 26. 21:26
Előzmény: törölt hozzászólás
#110
szvsz is shortoljak nem hiaba volt ott a nyitoban 460on ki az a bar.m aki bent hagy egy puffit masnapra is...benfentesnek jelentenie kellene... de holnap limiten mar lehet veszek par darabot:-))
evazeller 2013. 03. 26. 21:21
Törölt hozzászólás
#109
sly36
sly36 2013. 03. 26. 20:42
Előzmény: #107  higins79
#108
Nem valószínű, hogy a 26%-os közkéz szórja több ezres tételekkel, ekkora mennyiségben csak a tulajoknak van.
higins79 2013. 03. 26. 20:04
Előzmény: #106  higins79
#107
tömni akarnak?
link

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY
Tisztelt befektetők !
Az elmúlt napokban értetlenül tapasztaltuk a BCT részvények irreális és gyors árfolyam zuhanását.
A Biomedical Nyrt Igazgató Tanácsa nyilatkozik,hogy az árfolyam esésének sem gazdasági,sem
gazdaságpolitikai
oka nincsen. Sőt a következő hónapban tervezzük a prototypus bemutatását .
Továbbá két nagyobb Magyar teherfuvarozó céggel folytatunk tárgyalásokat ,akik járműveikbe
beépítenék a hydrogen meghajtási renszert és ezért hajlandóak jelentős összeggel támogat
ni a
további munkálatainkat. A megegyezésről azonnali tájékoztatást adunk.
A kutatás és fejlesztés
tehát jó úton halad , sikereket értünk el. A drasztikus és irreális árfolyam esés mögött szándékos
piaci manipulációt sejtünk. Németországi szakértők segíts
égét kértük. Továbbá a Biomedical Igazgató
Tanácsa hivatalosan nyilatkozik hogy cégünk nem áll semmilyen felszámolás vagy csődeljárás alatt és
nem kívánjuk eladni cégünket semmilyen külföldi befektetőnek a létrehozott olcsó áron , sőt cégünk
-
üzenjük
-
e
gyáltalán nem eladó
. Munkánkat legjobb tudásunk szerint töretlenül folytatjuk.
Tisztelettel : Biomedical Nyrt Igazgató Tanácsa
higins79 2013. 03. 26. 13:49
Előzmény: #103  Törölt felhasználó
#106
luzerek de az is aki veszi..1000db puffer nevetseges 100k val pufferelnek akkor talan tomhetnenek..de senki ne vegyen ha nem szeretne penzt egetni
karildo 2013. 03. 26. 13:25
Előzmény: #103  Törölt felhasználó
#105
Lehet, hogy 100Ft-on tőkét akarnak emelni.
Törölt felhasználó 2013. 03. 26. 13:13
Előzmény: #96  bankos
#104
Vegyél bele egy pár darabot,és jövőhétre megtudod.Vagy lyuk,vagy fa!!!!!!
Törölt felhasználó 2013. 03. 26. 12:52
Előzmény: #102  Johnny178
#103
Ezek,ha komolyan a bevételért adnák sokkal okosabban is lehetne,valamit akarhatnak.Az biztos hogy árfolyam lenyomás a cél!
Johnny178 2013. 03. 26. 11:53
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
#102
Majd ők maguk, ment ahogy ők is adják, befentesek szopatják a kicsiket. Csak a szokásos :S
exmnbs1 2013. 03. 26. 11:53
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
#101
aki nem bírja kivárni a 10huf-ot

Topik gazda

Brumex
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek