Topiknyitó: kata311 2011. 06. 21. 09:15

ESTMÉDIA.HU  

íme az új topik

és kellő komolyságot az uraktól

(hi-hi..............:)))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 08. 08. 00:10
Előzmény: #5319  Törölt felhasználó
#5320
link

Brutál lehet a költségvetés, sok sikert Est-médiások! Az idő sajnos point holnaptól romlik el kissé:( Bár aki menni akar az úgyis megy gondolom.
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 21:23
Előzmény: #5318  marslako2
#5319
Abszolút nem volt tudatos... kb 15 éve ez a nevem más fórumon is.

De most rákerestem: MONTU a sólyomfejű hadisten az egyiptomi mitológiában.

Nem tudom milyen focistáról beszélsz, lehet a Marson együtt fociztok? :D

Az a baj megint a hülyeség felé terelsz!
marslako2
marslako2 2011. 08. 07. 21:04
Előzmény: #5317  Törölt felhasználó
#5318
Akkor mért 1 idegen focistáról nevezted el magad?
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 21:00
Előzmény: #5316  marslako2
#5317
Semmivel nem érzem kevesebbnek az Erdélyben élő magyar honfitársainkat. Azért mert Te nem tanultál történelmet...

De igazad van, jobb is terelni a valóságot hülyeség irányba...

Máskülönben természetes, hogy Magyarországnak.

(jah és illet volna a magyar-t kis betűvel írnod, ha a román-t is azzal tetted, de ez is az alul iskolázottságodat mutatja)
Országokat írunk nagybetűvel...

Bár bizonyára a Tiédet nem véletlenül írtad kicsivel...
marslako2
marslako2 2011. 08. 07. 20:52
Előzmény: #5314  Törölt felhasználó
#5316
Kinek szurkolsz a Magyar román meccsen?
marslako2
marslako2 2011. 08. 07. 20:45
Előzmény: #5314  Törölt felhasználó
#5315
Te normális vagy?
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 20:40
Előzmény: #5311  Törölt felhasználó
#5314
Látod marsika...

Itt is írják, hogy a Sziget költségvetése 3.2 milliárd forint, de a tavalyi haszon (100 millió) idén örülnének, ha ennyi is meglenne....

Te pedig össze vissza hazudoztál itt mindenkinek amikor poziban voltál, hogy mennyit ér a Sziget...
Szart sem ér, ha magas az árbevétel, de Gerendai kilopja a hasznot és nincs nyereség!
Ha jól emlékszem most 48% körüli részesedése van EST-nek a Szigetben... tehát, ha újra lenne 100 milla haszon, akkor kapnánk 48 milliót...

Ezért mondtam, hogy nem kell az újabb 6 % 600 milliós összegért, mert így is túlértékelt a Sziget, mint befektetés (haszon)

Csak Te próbálod itt hülyíteni az embereket.

Hétfőn eladtad minimumon 280-ért akkor 200-ra vártad... szerdán visszavetted 310-ért és 4 illetve 600 ra vártad...

Szánalmas vagy...

Aki pedig abban hisz, hogy a tőkeemelés után felfelé megy az árfolyam az nézze meg a Nutex és KEG árfolyamát.

Most még nincs baj... baj akkor lesz, ha a közgyűlésen jóvá hagyjuk az újabb kisbüfik lehúzását a tőkeemeléssel.

(gondolkodjunk már... 100 ft-ról felszoroztak 10-el ezerre névértéket, mindenkinek 1/10 annyi részvénye lett... most leviszik 200-ra és a mi darabszámunk nem lesz ötszöröse!!!! ellenben bedobnak még 2 milliárdért új részvényeket... Nagyszerű! Volt mit tanulni NUTEX, Phyl és KEG-től...
Tehát ha nem is lesz öntés, már akkor 1/5-ét éri a papír az új névértékkel számolva.
Miért nem emeltek tőkét régi névértéken 100 ft-on? Jah nem érte volna meg nekik... az más.
Miért nem vitték le akkor 20-ft ra és szorozták meg a mi részvényeinket öttel?
Mert nem hülyék...

Sajnos én is poziban vagyok, de nem fogom megvárni az új papírokat, mert mostani áron nekik még 100-ért is megéri majd eladni (átlag akkor is meglesz nekik a 150-200)
marslako2
marslako2 2011. 08. 07. 20:33
Előzmény: #5311  Törölt felhasználó
#5313
Megnőtt a Sziget
2011.08.07. 19:29 - Index

*
* |
*
*

*
*
*
* Email
*

A 19. Szigeten minden eddiginél nagyobb lett a Nagyszínpad, a metálsátorból is színpad lett, és már nem lehet készpénzzel fizetni a sörért. Prince kedvéért kifutót építették, és megkapta azt a VIP-vécét, amiben Madonna is könnyített magán. Új éttermek és a McDonald's, sok szám és infó, hogy ne tévedjen el éjjel a Szigeten.

Idén lett nagykorú a Sziget, már akár dupla gintonicot is rendelhetne egy laza mozdulattal. Mert hát 18 éve volt az első fesztivál a Hajógyári-szigeten, így a mostani már a tizenkilencedik Sziget. Aki ezt az egyszerű szöveges feladatot nem tudja megoldani, az vélhetően a most egy kazalba hányt számokba is bele fog szédülni, de azért gyorsan ledaráljuk, hogy mit is kell tudni Közép-Európa egyik legnagyobb fesztiváljáról. Már ha szeretünk társaságban teljesen felesleges információkkal dobálózni.
SMF 0374
Konténerek, kontingensek

A Hajógyári Sziget 76 hektáros területén 15 nap alatt 6000 ember építette föl a Sziget fesztiválvárost. A Sziget főbb útvonalaira 12 kamionnyi műanyag burkolatot fektettek le, míg a sátrakban 25000 négyzetméter fa burkolattal borították a talajt. 180 kamion szállított ki konténereket a rendezvényre, ezek közül 140 db vizesblokk, 215 iroda, raktár, öltöző, tároló és egyéb. 25 kamionban kerítés és kordon érkezett, 5 kamion kábelt és kapcsolószekrényt hozott a Hajógyári- szigetre.

Az 52 programhelyszín napi 200-250 programja várja az 50 országból érkező látogatókat. A több száz hazai produkció mellett 199 külföldi fellépő van a programban, akik 41 különböző országból érkeztek Magyarországra.

A Szigetre kitelepítették egy közepes méretű magyar város kórházát, 400 fős egészségügyi szolgálat végzi a munkáját, köztük az ambulancián 16 orvos, 50 nővér, 12 motoros- és 110 gyalogos járőr, ápolók és betegkísérők valamint 1 rohamkocsi, 4 esetkocsi és 2 mentőkocsi áll készenlétben. Az idei Szigeten a rendőrség több mint száz fős kontingensén túl, 1500 biztonsági őr, valamint több száz jegyellenőr és belső forgalomirányító segíti a rendfenntartást. Idén is érkeznek angol, francia, német és holland rendőrök is.
hirdetés

A folyóvizes konténer-wc-kből 5 centrumot alakítottak ki, ahol minden egyes centrumban 45-50 kivilágított WC lesz, állandó takarító személyzettel, folyamatos takarítással. A mobil WC-vel és a korábban is használt konténer WC-vel valamint az épületekben lévő illemhelyiségekkel együtt idén körülbelül 1600 ülőke várja a látogatókat. Nem könnyíthet azonban mindenki a VIP mélyén található luxusvécébe, amit kifejezetten Prince kérésére szállítottak a fesztiválra. Ledes padlóvilágítás, lámpás make-up tükör, a vécéből ülve irányítható cd-s rádió, plazma tv és virágok várják a sztárt, ha éppen arra jár. A vécét egyébként már Madonna és a pápa is nagy megelégedéssel használta.
Még több robotlámpa és kifutó

Az egyik legfontosabb változás az idei Szigeten, hogy megnőtt a Nagyszínpad. Több mint 30 kamion szállította a Hajógyári szigetre a színpad építőelemeit a fény és hangberendezéseket, ráadásul idén a szervezők Prince kérésére egy tízméteres kifutót is építettek a színpad elejére, sőt két oldalán oldalkifutóval is bővül a Nagyszínpad. Az építmény súlya így meghaladja a 200 tonnát.
SMF 0405
Prince klotyója

Duplájára nőtt a színpad két oldalán a kivetítő, így már kétszer 60 m2-es képernyőn lehet látni a koncerteket. A világítástechnika minden eddiginél több robotlámpából áll majd, és Prince kérésére [1] még egy 96 lámpából álló led-ráccsal is emelik a tétet a szervezők.

A hangzást is igyekeztek javítani, a még jobb lefedettség eléréséért idén a korábbi kettő helyett, már négy delay torony teríti a hangot a nézőtéren.

Fontos lehet, főleg este, részegen sodródva, hogy idén helyet cserélt egymással az A38 sátor, és a metál zenei színpad, amely idén újból kiköltözött a szabadba: sátortető helyett a csillagos eget nézhetjük majd, ha időnként fel is nézünk a nagy fejrázásban. Itt azonban csak este 11-ig szólhat a zene, utána a sátraktól a kocsmákból áradó bestof albumokig, minden zeneládát lekorlátoznak az automatikusan működő zajlimitáló technikai eszközök. Azért a metálosoknak sem kell este tizenegy után breakbeatre fanyalodniuk, a Metál-Ketrec nevű új sátorban egész éjjel szól majd a rockdiszkó.

Új színpad is épült Európa néven, ahol otthon már ismert zenekarok lépnek fel szerte Európából. Mintha a Tankcsapda német fesztiválokon haknizna, biztosan fellép majd a Go Back To The Zoo Hollandiából, a Triggerfinger és a Wallace Vanborn Belgiumból, a Verdena Olaszországból, a Söhne Mannheims Németországból, az Ismo Alanko & Teho Finnországból, a For a Minor Reflection Izlandról, az Elvis Jackson Szlovéniából, a Puding Pani Elvisovej Szlovákiából, a Skyline Csehországból, a Mitch & Mitch Lengyelországból, a Gravity Co. Bulgáriából, a Francis International Airport Ausztriából és a The Mono Jacks Romániából. Indulhat a Google-keresés.
Készpénz nélkül

Idén már nem lehet készpénzzel fizetni a Szigeten [2], mindenki kap egy kártyát, amit aztán különböző pontokon lehet feltölteni, a sör-bor-pálinka pedig már ki is van fizetve, ha kártyánk a pulton található terminál közelségébe került. Az NFC-tenchnológián alapuló Metapay-fizetési rendszer kártyáit 34 feltöltő ponton lehet a feltölteni, és 1200 terminálon keresztül zajlik a fizetés. 200 pénztáros és 60 hosztesz segíti a Metapay Fesztiválkártya használatát, aki pedig fél, hogy elveszti a plasztik lapocskát, az megveheti a karórás verziót is 7990 forintért, aztán elég ha a hot dog-árusnál megmutatja a terminálnak a pontos időt, és máris falhat. Figyelem, ha kártyával töltjük fel a kártyánk, vagyis ha bankkártyánkat használjuk, száz forint kényelmi díjat levonnak a feltöltött egyenlegből!

Ha már a kajáknál tartunk, idén már McDonald's is van a Szigeten [3], de akik valamivel különlegesebbre vágynak, azok a francia kempingben francia éttermet, az olasz kempingben pedig olasz éttermet is találnak majd. Lesz croissant és valódi baguette, pastis, sorbet és mousse is.
SMF 0399

Az indiai, kínai, erdélyi, thai és görög kifőzdék mellett ezenkívül 5 főttkukoricás, 5 lángosos, 5 pizzás, 5 kenyérlángosos, 3 óriáspalacsintás, 4 bio- illetve vegakonyhás, és 9 hot dog-os várja az éhezőket. Ja és persze 81 pub, 15 boros, 4 pálinkaház és egy rakás sörcsap. Figyelem, a szervezők idén bevezették a csak a tizennyolc év felettieket illető megkülönböztető karszalagot, hogy a vendéglátósok láthassák, kik fogyaszthatnak alkoholt a Szigeten. Ezt azért nem kell mindenkinek kiváltania, csak aki nem elég pocakos és megviselt, hogy nagykorúnak nézzék.
marslako2
marslako2 2011. 08. 07. 20:33
Előzmény: #5311  Törölt felhasználó
#5312
Megnőtt a Sziget
2011.08.07. 19:29 - Index

*
* |
*
*

*
*
*
* Email
*

A 19. Szigeten minden eddiginél nagyobb lett a Nagyszínpad, a metálsátorból is színpad lett, és már nem lehet készpénzzel fizetni a sörért. Prince kedvéért kifutót építették, és megkapta azt a VIP-vécét, amiben Madonna is könnyített magán. Új éttermek és a McDonald's, sok szám és infó, hogy ne tévedjen el éjjel a Szigeten.

Idén lett nagykorú a Sziget, már akár dupla gintonicot is rendelhetne egy laza mozdulattal. Mert hát 18 éve volt az első fesztivál a Hajógyári-szigeten, így a mostani már a tizenkilencedik Sziget. Aki ezt az egyszerű szöveges feladatot nem tudja megoldani, az vélhetően a most egy kazalba hányt számokba is bele fog szédülni, de azért gyorsan ledaráljuk, hogy mit is kell tudni Közép-Európa egyik legnagyobb fesztiváljáról. Már ha szeretünk társaságban teljesen felesleges információkkal dobálózni.
SMF 0374
Konténerek, kontingensek

A Hajógyári Sziget 76 hektáros területén 15 nap alatt 6000 ember építette föl a Sziget fesztiválvárost. A Sziget főbb útvonalaira 12 kamionnyi műanyag burkolatot fektettek le, míg a sátrakban 25000 négyzetméter fa burkolattal borították a talajt. 180 kamion szállított ki konténereket a rendezvényre, ezek közül 140 db vizesblokk, 215 iroda, raktár, öltöző, tároló és egyéb. 25 kamionban kerítés és kordon érkezett, 5 kamion kábelt és kapcsolószekrényt hozott a Hajógyári- szigetre.

Az 52 programhelyszín napi 200-250 programja várja az 50 országból érkező látogatókat. A több száz hazai produkció mellett 199 külföldi fellépő van a programban, akik 41 különböző országból érkeztek Magyarországra.

A Szigetre kitelepítették egy közepes méretű magyar város kórházát, 400 fős egészségügyi szolgálat végzi a munkáját, köztük az ambulancián 16 orvos, 50 nővér, 12 motoros- és 110 gyalogos járőr, ápolók és betegkísérők valamint 1 rohamkocsi, 4 esetkocsi és 2 mentőkocsi áll készenlétben. Az idei Szigeten a rendőrség több mint száz fős kontingensén túl, 1500 biztonsági őr, valamint több száz jegyellenőr és belső forgalomirányító segíti a rendfenntartást. Idén is érkeznek angol, francia, német és holland rendőrök is.
hirdetés

A folyóvizes konténer-wc-kből 5 centrumot alakítottak ki, ahol minden egyes centrumban 45-50 kivilágított WC lesz, állandó takarító személyzettel, folyamatos takarítással. A mobil WC-vel és a korábban is használt konténer WC-vel valamint az épületekben lévő illemhelyiségekkel együtt idén körülbelül 1600 ülőke várja a látogatókat. Nem könnyíthet azonban mindenki a VIP mélyén található luxusvécébe, amit kifejezetten Prince kérésére szállítottak a fesztiválra. Ledes padlóvilágítás, lámpás make-up tükör, a vécéből ülve irányítható cd-s rádió, plazma tv és virágok várják a sztárt, ha éppen arra jár. A vécét egyébként már Madonna és a pápa is nagy megelégedéssel használta.
Még több robotlámpa és kifutó

Az egyik legfontosabb változás az idei Szigeten, hogy megnőtt a Nagyszínpad. Több mint 30 kamion szállította a Hajógyári szigetre a színpad építőelemeit a fény és hangberendezéseket, ráadásul idén a szervezők Prince kérésére egy tízméteres kifutót is építettek a színpad elejére, sőt két oldalán oldalkifutóval is bővül a Nagyszínpad. Az építmény súlya így meghaladja a 200 tonnát.
SMF 0405
Prince klotyója

Duplájára nőtt a színpad két oldalán a kivetítő, így már kétszer 60 m2-es képernyőn lehet látni a koncerteket. A világítástechnika minden eddiginél több robotlámpából áll majd, és Prince kérésére [1] még egy 96 lámpából álló led-ráccsal is emelik a tétet a szervezők.

A hangzást is igyekeztek javítani, a még jobb lefedettség eléréséért idén a korábbi kettő helyett, már négy delay torony teríti a hangot a nézőtéren.

Fontos lehet, főleg este, részegen sodródva, hogy idén helyet cserélt egymással az A38 sátor, és a metál zenei színpad, amely idén újból kiköltözött a szabadba: sátortető helyett a csillagos eget nézhetjük majd, ha időnként fel is nézünk a nagy fejrázásban. Itt azonban csak este 11-ig szólhat a zene, utána a sátraktól a kocsmákból áradó bestof albumokig, minden zeneládát lekorlátoznak az automatikusan működő zajlimitáló technikai eszközök. Azért a metálosoknak sem kell este tizenegy után breakbeatre fanyalodniuk, a Metál-Ketrec nevű új sátorban egész éjjel szól majd a rockdiszkó.

Új színpad is épült Európa néven, ahol otthon már ismert zenekarok lépnek fel szerte Európából. Mintha a Tankcsapda német fesztiválokon haknizna, biztosan fellép majd a Go Back To The Zoo Hollandiából, a Triggerfinger és a Wallace Vanborn Belgiumból, a Verdena Olaszországból, a Söhne Mannheims Németországból, az Ismo Alanko & Teho Finnországból, a For a Minor Reflection Izlandról, az Elvis Jackson Szlovéniából, a Puding Pani Elvisovej Szlovákiából, a Skyline Csehországból, a Mitch & Mitch Lengyelországból, a Gravity Co. Bulgáriából, a Francis International Airport Ausztriából és a The Mono Jacks Romániából. Indulhat a Google-keresés.
Készpénz nélkül

Idén már nem lehet készpénzzel fizetni a Szigeten [2], mindenki kap egy kártyát, amit aztán különböző pontokon lehet feltölteni, a sör-bor-pálinka pedig már ki is van fizetve, ha kártyánk a pulton található terminál közelségébe került. Az NFC-tenchnológián alapuló Metapay-fizetési rendszer kártyáit 34 feltöltő ponton lehet a feltölteni, és 1200 terminálon keresztül zajlik a fizetés. 200 pénztáros és 60 hosztesz segíti a Metapay Fesztiválkártya használatát, aki pedig fél, hogy elveszti a plasztik lapocskát, az megveheti a karórás verziót is 7990 forintért, aztán elég ha a hot dog-árusnál megmutatja a terminálnak a pontos időt, és máris falhat. Figyelem, ha kártyával töltjük fel a kártyánk, vagyis ha bankkártyánkat használjuk, száz forint kényelmi díjat levonnak a feltöltött egyenlegből!

Ha már a kajáknál tartunk, idén már McDonald's is van a Szigeten [3], de akik valamivel különlegesebbre vágynak, azok a francia kempingben francia éttermet, az olasz kempingben pedig olasz éttermet is találnak majd. Lesz croissant és valódi baguette, pastis, sorbet és mousse is.
SMF 0399

Az indiai, kínai, erdélyi, thai és görög kifőzdék mellett ezenkívül 5 főttkukoricás, 5 lángosos, 5 pizzás, 5 kenyérlángosos, 3 óriáspalacsintás, 4 bio- illetve vegakonyhás, és 9 hot dog-os várja az éhezőket. Ja és persze 81 pub, 15 boros, 4 pálinkaház és egy rakás sörcsap. Figyelem, a szervezők idén bevezették a csak a tizennyolc év felettieket illető megkülönböztető karszalagot, hogy a vendéglátósok láthassák, kik fogyaszthatnak alkoholt a Szigeten. Ezt azért nem kell mindenkinek kiváltania, csak aki nem elég pocakos és megviselt, hogy nagykorúnak nézzék.
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 20:17
Előzmény: #5310  Törölt felhasználó
#5311
mikor írtad, már rég ott voltam......:))

link
Törölt felhasználó 2011. 08. 07. 01:05
Előzmény: #5309  Törölt felhasználó
#5310
Ilyenkor már a kislányoknak ágyban a helye nem? :))
Törölt felhasználó 2011. 08. 06. 22:43
Előzmény: #5308  baly2u2000
#5309
baly2u2000 2011. 08. 06. 21:48
Előzmény: #5307  expimista
#5308
expimista
expimista 2011. 08. 06. 21:44
Előzmény: #5306  baly2u2000
#5307
Készülődnek..

link

baly2u2000 2011. 08. 06. 21:29
Előzmény: #5303  baly2u2000
#5306
Törölt felhasználó 2011. 08. 06. 21:26
Előzmény: #5304  Törölt felhasználó
#5305
híradókban vezető hír volt, most hogy már amerikát is leminősítették, a fél világ ki van akadva a 3 minősítő társaságra
lehet fel lesznek darabolva, valami más intézet alakul belőlük
(vagy el lesznek kergetve)
Törölt felhasználó 2011. 08. 06. 21:18
Előzmény: #5302  Törölt felhasználó
#5304
szerintetek az amerikai leminősítés nem lesz negatívum, a jövőhétre nézve?
baly2u2000 2011. 08. 06. 20:56
Előzmény: #5302  Törölt felhasználó
#5303
Átmenetileg lehűlés következik, de a jövő hét végére ismét visszatér a nyár. A friss prognózis alapján hétfőn az ország nagy részén még nyári meleg lesz, északnyugaton lehet hűvösebb az érkező hidegfront hatására.

Ez a front kedden éri el a keleti területeket, az ország középső területén szelesebb időre lehet számítani, míg a délnyugati és északkeleti országrészekben jelentősebb csapadékot okozhat. A hőmérséklet 30 fokról 23 körüli értékre süllyed.

Csonka Tamás szerint ez az átlagosnál hűvösebb idő szerdáig tart, utána látványos újbóli melegedésre van kilátás. A jövő hét végére napos, 29 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani.
link
Törölt felhasználó 2011. 08. 06. 17:58
Előzmény: #5301  ronmabk
#5302
A többi napra is kimész? Ha esetleg nem nagy kérés, első kézből írhatnál némi infót a Szigetről.

Persze a tudósításért nem fizetünk:)))
ronmabk 2011. 08. 06. 17:48
Előzmény: #5300  Törölt felhasználó
#5301
Én már ma kint voltam a Szigeten, rengetegen álltak sorban a kapuknál, pedig holvan még a kezdés!
A MC donalds már működik :) na meg sok más is, de többnyire még mindenki épít

Topik gazda

kata311
kata311
4 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek