Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 04. 29. 19:15

feri megy a kaptárba  

ez van.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 12:51
Előzmény: #147  Törölt felhasználó
#160
Egy icipicit engedelmeddel helyesbítenék:)

link

Szóltak plagi bának, volt alkalma kifejteni nézeteit, csak nem volt hozzá kedve valamiért. Utána meg halaszthatatlan útja volt Dél-Koreába, egy nukleáris leszerelési konferenciára.

Nagy kár persze, hogy a konferencia véletlenül mit ad isten, éppen pont egybeesett a szenátus döntésével, de hát mit lehet tenni. Ezen részt kell venni, mert ha Plagi bá nem ment volna, tuti hogy nem kerülhető el az atomháború.

Ilyen az igazi közt. elnök, még amikor aljas módon támadják is mindenféle szenátusi döntések, akkor is a világbéke lebeg a szeme előtt!:)
csendben 2012. 05. 03. 12:45
Előzmény: #156  pampa
#159
Pampa!

Erre céloztál?

"A Fidesz három országgyűlési képviselője – Répássy Róbert, Szijjártó Péter és Deutsch-Für Tamás – ma kapta kézhez a Központi Nyomozó Főügyészség határozatát. A nyomozó hatóság a Nomentana Pénzügyi Tanácsadó Kft. ügyében közokirat-hamisítás bűntette és más bűncselekmény miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást –

részben bűncselekmény hiányában, részben elévülés miatt

– megszüntette."

Ez egy kicsit más,mint amit Te írtál...
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 12:30
Előzmény: #156  pampa
#158
Mellesleg megjegyzem: a legtöbb ma sok százmilliós, milliárdos tőkével rendelkező üzletember, aki vagyonát kb. '80 és az ezredforduló között szerezte, szóval jó nagy %-ban nem teljesen tisztességes úton szerezték azt, vagy legalábbis a kezdőtőkét. Ez persze senkit nem ment fel, csak leírtam.
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 12:27
Előzmény: #156  pampa
#157
Mert ilyet nem mondhat, de azt se mondta, hogy megtörtént. NYOMOZÁS SEM VOLT.
pampa 2012. 05. 03. 12:23
Előzmény: #152  Törölt felhasználó
#156
Keress vissza a net-en.
Az ügyvédje nyilatkozta, hogy már nem vonható érte felelősségre mert elévült. Nem azt mondta, hogy NEM TÖRTÉNT MEG.
Érted a különbséget?
szivacs
szivacs 2012. 05. 03. 11:22
Előzmény: #149  Törölt felhasználó
#155
"aztán miféle "szabadság" kellene a magyarságnak ?"
Ugyanolyan, mint amit minden embernek deklaráltak.
"1. cikk
Minden. emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell hogy viseltessenek.
2. cikk
Mindenki, bármely megkülönböztetésre, nevezetesen fajra, színre, nemre, nyelvre, vallásra, politikai vagy bármely más véleményre, nemzeti vagy társadalmi eredetre, vagyonra, születésre, vagy bármely más körülményre való tekintet nélkül hivatkozhat a jelen Nyilatkozatban kinyilvánított összes jogokra és szabadságokra.

Ezenfelül nem lehet semmiféle megkülönböztetést tenni annak az országnak, vagy területnek politikai, jogi vagy nemzetközi helyzete alapján sem, amelynek a személy állampolgára, aszerint, hogy az illető ország vagy terület független, gyámság alatt áll, nem autonóm vagy szuverenitása bármely vonatkozásban korlátozott.
3. cikk
Minden személynek joga van az élethez, a szabadsághoz és a személyi biztonsághoz.
4. cikk
Senkit sem lehet rabszolgaságban, vagy szolgaságban tartani, a rabszolgaság és a rabszolgakereskedés minden alakja tilos.
23. cikk
Minden személynek joga van a munkához, a munka szabad megválasztásához, a méltányos és kielégítő munkafeltételekhez és a munkanélküliség elleni védelemhez.
Az egyenlő munkáért mindenkinek, bármilyen megkülönböztetés nélkül egyenlő bérhez van joga.
Mindenkinek, aki dolgozik, olyan méltányos és kielégítő fizetéshez van joga, amely számára és családja számára az emberi méltóságnak megfelelő létet biztosít és amelyet megfelelő esetben a szociális védelem összes egyéb eszközei egészítenek ki.
Minden személynek joga van a pihenéshez, a szabad időhöz, nevezetesen a munka időtartamának ésszerű korlátozásához, valamint az időszakonkénti fizetett szabadsághoz."
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 10:37
Előzmény: #153  Törölt felhasználó
#154
Helyesen: Köztudott, hogy Schmitt...
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 10:36
Előzmény: #147  Törölt felhasználó
#153
Kedves Pali fenéknyaló elfogult hantakirály!

"Köztudott, hogy Schmitt a Szenátus döntését eljárásjogilag és tartalmilag vitatja. A másodfokú eljárásnál profi ügyvédek fogják képviselni, és lehetősége lesz védeni a becsületét, tehát alapvetően más lesz a szituáció, mint amikor távolléte alatt pár óra alatt döntést hoztak."

Köztudott, gogy Scmitt plágiumügyét az erre létrehozott vizsgálóbizottság 2 hónapig vizsgálta. Ennek jelentése alapján döntött az egyetem illetékes testülete (az is két lépésben, és végül 33-4 szavazati arányban).

Szembemész a tényekkel. Ez az elfogultságnak egy igen súlyos foka. Nehogy beleőrülj a végén...
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 10:32
Előzmény: #146  pampa
#152
Pampa, megint hülyéket beszéltél. Arról az ügyről nem tudunk semmit. Nem arról van szó, hogy ítélet nem született, mert elévült, pedig igazolható a bűnössége, mert kivizsgálták, hanem arról, hogy nem is vizsgálták. Érted a különbséget?

(a kérdés költői, mert tudom, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni)
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 09:25
Előzmény: #150  aliben
#151
úgy kellett gyurcsány diplomájának kifundált megtámadása a jobboldalnak - mint egy falat kenyér ..

nemhiába a hír tv abszolut elfogultan előbányászta azt ami nincs vagyis nem fellelhető..

/és már megy a fordított bizonyításnak a gondolkodásmódja is : bizonyítsa az , akit megvádolnak ... tehát bárki bárkit bármivel, nem kell azt alátámasztani bizonyítékokkal ../

a paranoia nevű kiütés meg barom ragályos a nagyon magyar gének között.. ha a vezér az, akkor a talpasokon is látszik messziről rögtön a ragya

bírom: akármi adódik még 3 év távlatában is , valahogy mindig a gyurcsányhoz jutnak :o))
aliben 2012. 05. 03. 09:02
#150
megy a szarkeverés, orbán paranoiája gyurcsánnyal szemben egyre erősödik. nem tudta börtönbe záratni(pedig még a szőrszálait is megvizsgáltatta, képzelem mibe került ez nekünk, állampolgároknak), hát most erkölcsileg probálja megsemmisiteni, és jo témát adni a vakon követőinek
Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 08:42
Előzmény: #112  szivacs
#149
aztán miféle "szabadság" kellene a magyarságnak ?

sztem volt és van szabadsága a magyarságnak .. ki lehet lépni európából , fel lehet mondani az összes multinak és önállóan is lehet élni akár ...

csak kellene tartani erről - ezekről egy népszavazást/mint amikor beléptünk az eu-ba ..

nehogy már 20 ember döntsön állandóan a népre hivatkozva kamuból
csendben 2012. 05. 03. 08:39
Előzmény: #147  Törölt felhasználó
#148
"Köztudott, hogy Schmitt a Szenátus döntését eljárásjogilag és tartalmilag vitatja. A másodfokú eljárásnál profi ügyvédek fogják képviselni, és lehetősége lesz védeni a becsületét, tehát alapvetően más lesz a szituáció, mint amikor távolléte alatt pár óra alatt döntést hoztak."

Ekkora humort rég nem láttam! :-)

Törölt felhasználó 2012. 05. 03. 08:26
Előzmény: #144  Törölt felhasználó
#147
Kénytelen vagyok beírni, mert kis kolléga szokás szerint csúsztat.

Köztudott, hogy Schmitt a Szenátus döntését eljárásjogilag és tartalmilag vitatja. A másodfokú eljárásnál profi ügyvédek fogják képviselni, és lehetősége lesz védeni a becsületét, tehát alapvetően más lesz a szituáció, mint amikor távolléte alatt pár óra alatt döntést hoztak.

A második pontban a gyengébbek kedvéért a következőket írtam:

2) "Szerintem Fleto, egy az egyben beadta volt sógora dolgozatát, még arra is lusta volt, hogy legépeltesse. De itt is folyamatban van egy eljárás, ezért Schmitthez hasonlóan indokolt kivárni a végeredményt. Sok új körülmény fog még kiderülni... "

Tehát hasonlóan Schmitthez a vizsgálattól tettem függővé értékítéletem.
pampa 2012. 05. 03. 07:51
Előzmény: #144  Törölt felhasználó
#146
penznyelo

" Schmitt tehát ha ezzel vissza is szerzi esetleg a címét (mert kiderül pl., hogy a jelenlegi egyetemi szenátus nem vehette el volna azt), akkor sem menti fel magát a plágium minimum erkölcsi bűne alól. Max. egy hozzád hasonló szörnyen elfogult vagy fizetett aktivista számára teheti ezzel ezt semmissé. "

Ahogyan te is vélekedtél a Gyurcsány köztörvényes ügyéről. Írtad, nem számít mert elévült,nem indult vizsgálat és így nem bizonyított....
Attól még megtörtént és nem kérted számon az ERKÖLCSI felelősséget....
szivacs
szivacs 2012. 05. 02. 23:45
Előzmény: #115  Sigorszky
#145
Nos, én kérdéseket tettem fel - az, hogy te válaszokat véltél látni, melyek alapján rögvest besoroltál a magad állította kategóriába (egyébként tévesen), az azt jelzi, hogy ezek a válaszok benned fogalmazódtak meg, mégpedig olyan markánsan, hogy fel sem tűnt, hogy ezek a te válaszaid. :-)
Törölt felhasználó 2012. 05. 02. 23:26
Előzmény: #142  Törölt felhasználó
#144
Nem lepett meg a válaszod, tökéletesen igazolta az elfogultságodat. Ráadásul vagy nem vagy még mindig tisztában a tényekkel, vagy megpróbálod folyamatosan letagadni azokat. Pedig léteznek. Csak az első 2 pontra reagálok (a többi ebből következik).

1. Schmitt plagizálása bizonyított tény. Pont. A jogorvoslati eljárás (ha indul, mert eddig csak a szöveg volt erről) a doktori elvételének jogát vitatja majd. Ott nem a plágium lesz a kérdés. Schmitt tehát ha ezzel vissza is szerzi esetleg a címét (mert kiderül pl., hogy a jelenlegi egyetemi szenátus nem vehette el volna azt), akkor sem menti fel magát a plágium minimum erkölcsi bűne alól. Max. egy hozzád hasonló szörnyen elfogult vagy fizetett aktivista számára teheti ezzel ezt semmissé.

2. "Szerintem Fleto, egy az egyben beadta volt sógora dolgozatát, még arra is lusta volt, hogy legépeltesse"
Pontosan ezért vagy elfogult. Egyik esetben vizsgálat NÉLKÜL, sőt a dolgozatok megléte nélkül állítod a másolást. Másik esetben jössz a jogorvoslati eljárás dumával és még csak annyit se írsz, hogy valószínűleg másolt. Miközben ezt egy vizsgálat MEGÁLLAPÍTOTTA.

Ezt hívják elfogultságnak. Ami a te esetedben nem is kicsi. Egyik oldalon az igazolt terhelő tény sem elég, másik oldalon a gyanú is bőven elég számodra. Ez definíciószerűen a kettős mérce. Köszi, hogy igazoltad.
Törölt felhasználó 2012. 05. 02. 23:21
Törölt hozzászólás
#143
Törölt felhasználó 2012. 05. 02. 22:22
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
#142
Legutoljára a kedvedért:

1) A tényfeltáró Bizottság többségi véleménye nem mondta ki a plagizálás tényét. Az egyetem döntésének a jogszerűsége kérdéses egyelőre, a jogorvoslati eljárás folyamatban van. A plagizálás tényét a jogerős ítélet fogja kimondani, vagy elvetni. A jogerős ítéletet megvárom értékítéletem kialakítása előtt.
2) Szerintem Fleto, egy az egyben beadta volt sógora dolgozatát, még arra is lusta volt, hogy legépeltesse. De itt is folyamatban van egy eljárás, ezért Schmitthez hasonlóan indokolt kivárni a végeredményt. Sok új körülmény fog még kiderülni...
3)Erre a kérdésre a jogorvoslati eljárás fog egyértelmű választ adni, előtte nem időszerű a kérdés.
4) Az eljárás végén remélhetőleg egyértelmű lesz a tényállás, akkor tudok erről véleményt mondani. (Bár Feri szerintem gondosan eltüntette a bizonyítékokat, de hátha nem volt elég gondos.)
5)Olyan nagy volt a nyomás rajta, hogy nem tehetett mást.
6)Hasonló fázisban van az ügy, mint amikor Schmittet elkezdték vizsgálni. A bizonyítási eljárás fogja eldönteni az ügy kimenetelét. Egy biztos bármi lesz a vége Gyurcsány akkor sem fog lemondani, ha bebizonyosodik a plagizálás ténye.
joocukor 2012. 05. 02. 20:14
#141
amikor (egy általam megnevezni nem kívánt személy) Gyurcsány Ferenc nickkel regisztrált a Portfolio fórumon, úgy repült innen, hogy még egy hsz-t sem írhatott..

Orbán Viktor álnévvel meg itt verhette a nyálát egy jóeftás, mint látható, talán még bíztatták is a modik..

Portfolio, ótvaros libsi társaság..

Topik gazda

LaFleur
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek