Topiknyitó: watson 2010. 11. 10. 12:58

Nyíltan Tolvaj Bűnöző a Fidesz frakció  

Az alkotmányból kiirtani a magántulajdon védelméhez még a saját szabályaikat is meghágja a Fidesz frakció:



"Elsőre nem ment át Lázár János alkotmánymódosítási javaslatának hétfőn elfogadott változata a parlamentben. A gépi szavazás adatai szerint csak a jelen lévő képviselők 66,5 százaléka támogatta"



"A parlamentben gyakran előfordul, hogy képviselők a gép hibája miatt nem tudnak szavazni. Ilyenkor általában automatikusan beszámítják a szóban közölt szavazataikat. A problémát most az jelentette, hogy erre már csak a határozat kihirdetése után került sor, márpedig kihirdetett határozatot a házszabály szerint utólag nem lehet megváltoztatni. A házbizottság ennek ellenére módosította az eredményt." link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 12. 09. 11:14
Előzmény: #2899  watson
#2900
Titokban, fillérekért szórják a Várban a lakásokat a fontos embereknek
link

Boldog karácsonyt, Schmidt Mária, itt van egymilliárd forint!
link
watson
watson 2016. 12. 05. 11:44
Előzmény: #2898  Fidel_Castro
#2899
Hogyan kommunizál a Fidesz Kommunista kormány:

"Még 955 milliárdot költene a kormány energiacégekre" "A terv az, hogy ha végeztek a vásárlással, majd úgy alakítják át a szabályokat, hogy nekik már ne legyenek olyan veszteségeik, mint a multiknak."

Matolcsy köztörvényes bűnöző 2012:
„Aki helytelenül privatizációs vagyonhoz jutott a természetes monopóliumok területén – energia, szennyvíz, víz, csatorna –, attól vissza fogjuk venni, mert önként visszaadja. Mert olyanok lesznek a feltételek.”

link
Fidel_Castro 2016. 11. 19. 11:17
Előzmény: #2897  Törölt felhasználó
#2898
Újabb fideszes politikus körül hajlik a valóság

Farkas Flórián szerint nincs oka a lemondásra - írja az Index.

Farkas Flórián hosszú bujkálás után a kormánylapban, a Magyar Időkben bukkant fel egy érdekes interjú erejéig. A miniszterelnöki biztos, egykori roma önkormányzati elnök, akit nemrég a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) hallgatott ki − többszöri próbálkozás után, mivel magától először el sem ment −, az interjúban arról beszél, hogy az elmúlt években semmi más nem történt, csak egy karaktergyilkossági kísérlet.
A Farkas Flórián vezette ORÖ kezdett bele egy Híd a munka világába nevű foglalkoztatási programba, amiben olyan szinten szabálytalanul és eredménytelenül költöttek el 1,6 milliárd forintot, hogy munkához ugyan egyetlen roma sem jutott, az Emmi azonban úgy ahogy van visszaköveteli a pénzt a roma önkormányzattól, az ügyben pedig nyomoz a Csalás Elleni Európai Hivatal és a NAV is, legutóbb tömegével hallgatták ki az Országos Roma Önkormányzat képviselőit és családtagjait.

Farkas Flórián erre azt mondja az interjúban: "a Híd a munka világába projekt akkor indult, amikor én voltam az ORÖ elnöke, de az összeférhetetlenség miatt lemondtam. A dolgok utána romlottak el." Farkas szerint az önkormányzat ezután nem úgy csinálta a dolgokat, ahogy kellett volna. De ami ennél is szebb, hogy Farkas szerint a Csalás Elleni Európai Hivatal eljárásának jogalapja abban a pillanatban megszűnt, ahogy az Emmi úgy döntött, hogy visszakéri az ORÖ-től a pénzt.

Tehát, akkor még egyszer: Farkas arról beszél, hogy hát oké, csúnyán, nem a meghatározott célokra, nem túl tisztán elköltöttünk egy rakás pénzt, de csalásról már senki nem beszélhet, hiszen visszakérték a pénzt. (amit egyébként még nem fizetett vissza az ORÖ, és valószínűleg nem is fog tudni anélkül, hogy csődbe ne menjen, ezért Farkas szerint ki is kell találni, hogy milyen konstrukcióban történik majd meg az a visszafizetés)

A Romnet egyébként augusztusban írta meg, hogy a NAV hivatalosan is nyomozni kezdett az ORÖ ellen, mert gyanítható volt, hogy a szervezet saját képviselőknek menti ki vagyonát, mielőtt ráomlana a roma önkormányzatra az 1,6 milliárd visszafizetésének terhe. A lap azt írta, az ORÖ a Híd a munka világába projekt keretében az Emmi vizsgálata szerint jelentősen túlárazva, a program szempontjából alkalmatlan ingatlanokat átadta a korábban Farkas Flórián által alapított és vezetett foglalkoztatási szövetkezetnek.

Farkas az interjúban azt mondja, nem bujkál, nincs is miért bujkálnia, miközben az elmúlt egy évben gyakorlatilag elérhetetlen volt a sajtó számára, nincs élő emailcíme, miközben miniszterelnöki biztos.

És országgyűlési képviselő, az egyik legkevesebbet bejárók egyike, akit az Országgyűlés Európai ügyek bizottságában lecserélt pártja, a Fidesz.

Farkas szerint amit ez a kormány általában a cigányságért tett 2010 óta, az mintaértékű: sok romát vezettek vissza a munka világába, egyre több roma gyerek érettségizik le, tanul tovább, a szociális, oktatási és gyermekjóléti programok jól működnek.
A fideszes politikus szerint amikor őt támadják, valójában az egész cigányságot támadják: „nem akartam és nem is fogok asszisztálni ahhoz a lejárató hadjárathoz, amelyben egyébként az a legszomorúbb, hogy nemcsak személyemet, de az egész cigányügyet is befeketítik, lejáratják, miközben sok területen óriási eredményeink vannak" − mondja, ami körülbelül annyira igaz, mint amikor Lázár János arról beszélt, hogy Farkas Flórián ügyeit csak azért ütik az újságírók, mert Farkas cigány. És akkor Orbán Viktorról még nem is beszéltünk, aki szerint meg igazából nem is Farkast támadják az ellenzéki képviselők, amikor számon kérik rajta, hogy miért lehet még miniszterelnöki biztos Farkas, hanem őt, a miniszterelnököt.
Az ellenzék hadjárata nem érte el a célját, a cigányság és a kormány egyaránt számíthat a továbbiakban is a munkámra
− zárul az interjú.
Index.hu
Törölt felhasználó 2016. 11. 04. 22:39
Előzmény: #2896  Fidel_Castro
#2897
Sok itt a kérdés, meg a kérdés feltevés is!
Fidel_Castro 2016. 11. 04. 21:53
Előzmény: #2895  sanka
#2896
Elkészült a 186 milliós tanösvény, csak lelakatolták
2016.11.04. 08:35
Az év minden napjára jutna egy helikopterezés abból az EU-s pénzből, amit egy környezetismereti természetvédelmi tanösvénybe fektettek Hatvanban. Kár, hogy a 186 milliós, tavaly már kifizetett és átadott projektet nem lehet látogatni. Legalábbis akkor, ha a lezárt magánterületet védő fegyveres őrök főnöke és az ő főnöke, Robi, akinél a kulcs van, nem akarja.
link
sanka 2016. 11. 02. 07:31
Előzmény: #2894  Törölt felhasználó
#2895
Na persze, amit kérdeznek sem hinném el, ocsmány hazug kurmány!
Törölt felhasználó 2016. 11. 02. 06:48
Előzmény: #2893  watson
#2894
Körözött, reggelire!

link
watson
watson 2016. 10. 30. 12:31
Előzmény: #2892  Törölt felhasználó
#2893
Interpoll körözöttek kormánya

Hernádi biznice Pharaonnal

link
Törölt felhasználó 2016. 09. 07. 10:58
#2892
Habony hitelezője szedte meg magát a startup-pénzekből
link
Törölt felhasználó 2016. 09. 05. 14:29
Előzmény: #2890  Törölt felhasználó
#2891
Köszönjük!
Törölt felhasználó 2016. 09. 05. 12:39
#2890
watson
watson 2016. 09. 04. 13:12
Előzmény: #2874  Törölt felhasználó
#2889
72m... ez aprópénz ahhoz képest hogy hány milliárdot vág zsebre közpénzből Matolcsy klán, Mészáros stróman Orbán klán, Vajna pedofil András, Rogán migránskötvényes Tóni és a maffia többi tagja széles e Phagonyban...
Törölt felhasználó 2016. 08. 22. 17:44
Előzmény: #2887  bigyula
#2888
Még a rezsicsökkentésből is tudnak lopni?

Offshore hátterű cégre írt szabályokat a Fidesz. Napjainkra kiderült, hogy a közműcégek auditját végző Hunguard Kft. mögött strómanok nevén levő máltai és ciprusi offshore cégek állnak. Ez a két cég több százmillió forint hasznot tud kitalicskázni az országból.

Mindezt azért, mert a Fidesz a szabályozást úgy alkotta meg, hogy azon gyakorlatilag csak ez az offshore hátterű cég indulhasson, a magyar víz-, gáz-, áramfogyasztók befizetéseiből az ő zsebükbe folyjon a pénz.

A letelepedési kötvények után tehát újabb területen bukott le a Fidesz. Az már korábban kiderült, a maffiabotrányba keveredett Rogán Antal jóvoltából letelepedési kötvények árusítására jogot szerző offshore cégek mögött Habony Árpád és baráti köre áll. Nem lenne meglepő, ha hamarosan az is nyilvánosságot kapna, hogy a lakossági közműbefizetésekből is egy Fidesz-közeli vállalkozó húzna busás hasznot.

Fel kellene már végre számolni az átláthatatlan tulajdonosi hátterű offshore cégeknek juttatott közpénzek velejéig korrupt rendszerét. Ehelyett a hazai vállalkozásokat fogjuk helyzetbe hozni, hogy a magyar emberek befizetései Magyarországot gyarapítsák!
bigyula 2016. 08. 20. 07:04
Előzmény: #2886  Törölt felhasználó
#2887
Most, hogy Voldemort odadobták gumicsontnak, viszonylag csendben lehet eltüntetni a fajsúlyoabb ügyeket:

"Nem talált semmilyen ingatlanmutyit a belvárosban a rendőrség

Ingatlanszakértőket is bevetettek, majd megszüntették a nyomozást Rogán egykori kerületében."

link
Törölt felhasználó 2016. 08. 19. 23:06
Előzmény: #2885  Törölt felhasználó
#2886
Ezt a Meggyest előbb is elintézhettétek volna!

Most így utólag már csak a szenny maradt számotokra is!
Törölt felhasználó 2016. 08. 19. 22:52
Előzmény: #2884  Törölt felhasználó
#2885
link Meggyes és a Fidesz műve szennyként jelen van Esztergomban!

2016. augusztus 19. - 08:49

Esztergomot szét lehet verni, ezért nem jár semmi!

Meggyes Tamást biztosítási pénzek tisztességtelen kezelése miatt állítják bíróság elé, miközben a várost minden szempontból rommá tette! Nincs olyan része a városnak, amiben ne okozott volna maradandó károkat, legyen az épület, iskolarendszer, civil közösség. A rombolás olyan mértékű volt, hogy nem biztos, hogy ebben a században rehabilitálható.

A magyar kereszténység fővárosa jobban hasonlít egy Moldáv lepukkant városra, mint egy európai kultúrhelyre. A gödrök sorozatát az utakon máig nem sikerült eltűntetni, a Szent István Gimnázium sajgósebe még mindig vérzik, a könyvtár lebontása, a mozi becsukása.
Vajon hova lett a Suzuki iparűzési adójának milliárdjai?
Kaptunk helyette brutális szállodai emlékhelyet a szigeten, a használhatatlan mélygarázst árvizes területen, a romos félig elbontott épületeket, a zöldház undorító állapotba hozását, a mellette lévő parkoló az esztergomi tragikomédia múlhatatlan része.

Azonban ne feledkezzünk el a Ferrarikról és a „ palotasorról” a város kiemelt részein!
A verbális erőszak tombolásáról, a gyomorforgató, undorító, lekicsinylő, kiszorító, emberi magatartásról, és arról sem, hogy segédjeivel mit művelt a városban bukása után!

Képzeljük el mit művelhetett, ha az egyébként „részrehajlás nélküli” ügyészség lépni mert, mit tett a Fideszben és a Fidesszel, ha elengedték a kezét a pártjában. Al Caponét adócsalásért ítélték életfogytiglanra, Meggyes műve, szennyként az élete után is fennmarad.
Törölt felhasználó 2016. 08. 14. 16:23
Előzmény: #2883  Törölt felhasználó
#2884
link Óriási üzlet a Class FM frekvenciája, de persze nem akárkinek
2016. augusztus 14., vasárnap

Néhány hónap múlva a harmadik rádiót zárhatja be a Class FM vezérigazgatója, ha a reklámpénzek elosztásához hasonlóan az egyetlen országos kereskedelmi adó is az Orbánékhoz hű erőkhöz kerül.

ORBANISTA ORSZÁG!
Törölt felhasználó 2016. 08. 11. 09:39
Előzmény: #2882  _pampa
#2883
Lopnak! Törvényt alkotva rá,hogy a lopás legálisnak tűnjön! Az eu támogatások 80-90% már előre leosztva haveroknak!
_pampa 2016. 08. 11. 09:31
Előzmény: #2881  Törölt felhasználó
#2882
Törvényesen vagy törvénytelenül?
Törölt felhasználó 2016. 08. 11. 09:30
Előzmény: #2877  Törölt felhasználó
#2881
70 millió forint agrártámogatást vett fel földjeire a Miniszterelnökség agrártámogatásokért felelős államtitkára
link
és anno 80 millió közpénzt kaptak L. Simon agrárcégei

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek