Topiknyitó: watson 2010. 11. 10. 12:58

Nyíltan Tolvaj Bűnöző a Fidesz frakció  

Az alkotmányból kiirtani a magántulajdon védelméhez még a saját szabályaikat is meghágja a Fidesz frakció:



"Elsőre nem ment át Lázár János alkotmánymódosítási javaslatának hétfőn elfogadott változata a parlamentben. A gépi szavazás adatai szerint csak a jelen lévő képviselők 66,5 százaléka támogatta"



"A parlamentben gyakran előfordul, hogy képviselők a gép hibája miatt nem tudnak szavazni. Ilyenkor általában automatikusan beszámítják a szóban közölt szavazataikat. A problémát most az jelentette, hogy erre már csak a határozat kihirdetése után került sor, márpedig kihirdetett határozatot a házszabály szerint utólag nem lehet megváltoztatni. A házbizottság ennek ellenére módosította az eredményt." link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
watson
watson 2010. 11. 23. 15:16
#220
'2012-ben is költjük majd a nyugdíjvagyont' 'a jövő évi 529 milliárd forint után 2012-ben is további 250 milliárd forint a költségvetési lyuk betömését szolgálja majd.'

'Oda szeretnénk eljutni, hogy alacsony terhelés és egyszerű rendszer mellett magas legyen a adófizetési hajlandóság - tette hozzá a tárcavezető, aki szerint a cél egyértelmű, ám kérdés, megvalósítható-e, ilyen környezetben meglátása szerint nem lehet adóreformot csinálni, mégis kell. A miniszter ezen kijelentése összecseng Orbán Viktor miniszterelnök minapi kijelentésével, miszerint "nem lehet megmondani előre, hogy beválik-e vagy sem", s "a kudarc esélye is mindig benne van egy ilyen kísérletben".' link
exley 2010. 11. 23. 09:31
Előzmény: #218  exley
#219
A 2011-es soros k@cs@g eu elnök. Megtépázza a Ruhr vidéki munkások nyugdijját is. A franciákat koldus botra ítéli. Hajrá Fityisz.
exley 2010. 11. 22. 09:56
Előzmény: #217  exley
#218
A tokaji mr president Hertódes a magyar anyák szülte nyugisokat egyenknt "mészárolja2 le az általa kreált mnyp kombinációval. Hajrá Fidesz Irtsd a Magyart.
exley 2010. 11. 22. 09:42
Előzmény: #216  exley
#217
Különben meg minek az Alkotmány bíróság? be kell vezetni a rendkívüli állapotot, Statáriumot kell elrendelni. Fölaggatni a bünös alkotmány bírákat akik nem nyalják a tokai Heródes valagát.
exley 2010. 11. 22. 09:39
Előzmény: #215  exley
#216
A halálos eü reform keretében a magyarországi kórházakban módszeresen fekete angyalok százai segítségével röviditk meg a szenvedő jogos nyugdíjjal rendelkező idös emberek ezreinek életét. Így téve hitet a Tokaji Heródes melett aki most nem a csecsmőket szemelte ki hanem a nyugisokat és az elkövetkezenyugis generációt. Hajrá Magyarország! A fidesz meghirdette az út a pokolba Pogromját a Magyarság ellen.
exley 2010. 11. 22. 09:27
Előzmény: #211  exley
#215
Az OTp Mnyp-je elérhetetlen. Azt is letagadják, hogy lóvé kezelnek. A ovodás Heródes a mai ötveneseket akik gondoskodnak a szüleikről, gyermeket neveletek, végig csinálták a '70-es 80 as éveket. A Tokaji Heródes éhalálra ítélte őket amikor nyugdíjba vonulnak, ha egyáltalán megérik, mivel a halandóság ebben a korosztályban a legmagasabb, most ezeke et a szerencsétleneket ráveszik, hogy önjként masírozzanak át az állami kasszába. Nyugdíjat sem kell részükre fizetni, mivel a mai Fidesz Mikolás Eü Meicina király irányításával HOLOCaust "elgázosítja" emme szerencsétlen korosztályt. Őröksölni nem lehet a a eddig felhalmozott összegeket, így a szerencsétlen mai ötvenesek gyermekei és unokáit is halálra ítélte az az Ovi Herodes Polt-Pot Kambodzsai diktátor magyaországi inkarnációja. A 2800 milliárdból lehet finamszírózni a FIDESZ mindenkóri appartcsikjainak a az USA felső tízezeréhez fogható mesés életszínvonalat. Nem számit ha 2,5 millió magyar állampolgár és leszármazottai éhen döglenek 2016 után.
Törölt felhasználó 2010. 11. 20. 17:20
Előzmény: #203  Törölt felhasználó
#214
Nem nem pénznyelő vonyítsanak csak azok is, akik kiadták az engedélyeket és szemüket becsukták. Leszámolás a vörös maffiával, azután jöhet a narancsos maffia is.
Törölt felhasználó 2010. 11. 20. 14:45
Előzmény: #212  Törölt felhasználó
#213
Szoda:

"és hol olvastál , vagy hallottál pl. a Legfőbb Polgártól az állami szintű hatóságok felülvizsgálatáról ebben az ügyben ..és elsőre kapásból ?"

Félreértettél. Ez ugyanis nekem is bajom. Veled csak abban vitatkoztam, hogy az nem igaz, hogy a MAL nem elsődlegesen vizsgálandó. Mert addig rendben volt az ügymenet, hogy elsődlegesen ők vizsgálandók. Ha olvastad a korábbi hozzászólásaimat, akkor láthattad, hogy az nekem is bajom, hogy a hatóságok felelősségét nem is vizsgálják.
Törölt felhasználó 2010. 11. 20. 14:34
Előzmény: #207  Törölt felhasználó
#212
hát ez szép lenne , ha teszem azt a vizsgáztatás vagy netán a szerelés után a kerék kiesik a helyéről , és akkor nem is vizsgálnák hogy mitől és hogyan ..

na most ez nagyon messze esik egy ekkora cégnek a működésétől .. ez mégsem egy "kiesett a kereke" -féle előadásod alapján vizsgálandó ..

és hol olvastál , vagy hallottál pl. a Legfőbb Polgártól az állami szintű hatóságok felülvizsgálatáról ebben az ügyben ..és elsőre kapásból ?

a jogot végzett LPolgár a pasi zsebével és a gatyájával kezdte , nem a felelősők megkeresését és azok kivizsgálását , a kár megállapítását majd a közreműködők jogszerű elítélését és az általuk okozott kár kifizetését kezdeményezte v. követelte ..

na ez lesz elsikálva , mint ahogy gőzerővel sikálják is ..

ha kigyullad a lakásod és áterjed a szomszéd lakásra is , téged , nejedet , nagykorú gyermekeidet bilincsben , és lefoglalják az összes vagyonodat - de izibe teszemazt a miniszteri kezdeményezésre ráadásul , holott utólag majd kiderülne hogy egy csintalan gyerek a levélnyíláson keresztül egy égő papírt dobott a lakásodba ... ( ez is egy mű "kerék leesett" verzió :)

..és addig le van szarva mi a jog és te/ti mit mondasz/tok ,na meg a vizsgálat eltarthat akár egy fél évig is ...
exley 2010. 11. 20. 12:04
Előzmény: #210  rockmaster
#211
Eszük ágában sincs a hiány cél tartása, egy szempont lebeg a szemük elött minden pénz megszerzése bármi áron, Eklatáns példája a mnyp elbitorlása.
A lakosság teljes kifosztása, hiszen az oly hőn áhított állam kassa üres. A szocik még morzsát sem hagytak.
rockmaster 2010. 11. 20. 11:51
Előzmény: #209  exley
#210
7:30-as hírt ajánlom, főleg a végét, mint lényeget.
Folytatódik a pénzek totális lenyúlása, osztogatása a haveroknak, láthatatlan, és most már lassan teljesen ellenőrizhetetlen módon a nép totális beletörődöttsége közepette. Ez az igazi tragédia...
exley 2010. 11. 20. 11:38
Előzmény: #208  gazmber
#209
Az otiban teljes a káosz, a pultos azt mondja, hogy a mnyp, nem is tartozik hozzájuk, egy fillér átutalás nem érkezik. Orbi lett a wiszkis, lakat alá. A pénzek szőrén szálán eltüntek. Az mnyp-k végveszélyben. gyarmatosít a fidesz.
gazmber 2010. 11. 19. 23:21
Előzmény: #206  Törölt felhasználó
#208
"Ez egyszerűen egy blődi , és az egész dolog állami részének az elmismásolása"

Annál is inkább, mert az állam minden egyes üzletnél ott van mint harmadik fél, lefölözi az hasznot, ő vágja zsebre a 3 szereplő közül messze a legnagyobb profitot...áfa,tánya,szja,ipa,koma,járulékok,hatósági díjak,basztatások...különadók...stb. sorolhatnám mennyi címen gyűjti be gömböc gyomrába a lét amiért a saját feladatát az ismertek szerint korruptan,trehányul...stb. végzi...szvsz.
Törölt felhasználó 2010. 11. 19. 23:19
Előzmény: #206  Törölt felhasználó
#207
"MAL vizsgálata a legutolsó helyen kellene hogy legyen .. az a sok felügyeleti és ellenőrző hatóság , akik ilyen - olyan működésre adták ki az engedélyt - na azokat kell alapból vizsgálni , hogy mire mikor és miért adtak engedélyt"

Azért ez nagyon nem így van. BÁRMI esetében az elsődleges felelősség mindig az üzembentartó/tulajdonos/vezető. Gondolj egy kocsira. Hiába van műszakid, ha kiesik a kereke és emiatt balesetet okozol, ha tiéd a kocsi és te vezetted, te leszel a hibás. Ha kölcsön kaptad a kocsit, akkor ott már vitatható jogi helyzet van a tulajdonos/üzembentartó és a vezető között és nyilván a konkrét műszaki hiba dönti el, hogy melyik esetben ki a felelős. Persze, ha mondjuk előző nap volt szerelőnél a kocsi és a szerelő bizonyíthatóan hibásan végezte el a munkáját és olyan hibáról van szó, amit te vezetőként a KRESZ betartásaival nem mérhettél fel indulás előtt és vezetés közben, akkor a szerelő a hibás. De a műszaki ellenőrzés az összes esetben is csak részben lehet hibás.

Ugyanez igaz a vörösiszap katasztrófára is. A fenti szöveged, hogy "MAL vizsgálata a legutolsó helyen kellene hogy legyen" nem igaz, egyértelmű, hogy a felelősök között ők az első vizsgálandó. De az nyilvánvaló számomra az ügy eddig kiderült infói alapján, hogy a hatóságok is hibáztak (több ponton is).
Törölt felhasználó 2010. 11. 19. 22:56
Előzmény: #203  Törölt felhasználó
#206
MAL vizsgálata a legutolsó helyen kellene hogy legyen .. az a sok felügyeleti és ellenőrző hatóság , akik ilyen - olyan működésre adták ki az engedélyt - na azokat kell alapból vizsgálni , hogy mire mikor és miért adtak engedélyt , hogy végezték az időszakonkénti ellenőrző , felügyeleti feladatukat .. Ebben van építészeti , katasztrófavédelmi , egészségügyi és még millió egy és más olyan , amivel majd minden nagyüzem egyáltalán mindennap reggel kinyíthat - nemhogy még üzemelhet is ..

ne essetek abba a hibába , hogy mivel a MAL üzemi területén következett be a katasztrófa , az egyes egyedül a mal , illetve annak vezérigazgatója a hibás , ezért aztán el kell kobozni a cuccát és a gatyáját is ... Ez egyszerűen egy blődi , és az egész dolog állami részének az elmismásolása .. Nemhiába , mert ugyebár amennyiben az állami hatóságok is benne vannak kötésig , akkor az államnak kell szavatolnia a működésüket, illetve a kár bekövetkeztéért általuk felelősséget vállalnia . Az állam felelősségéről egyelőre sehol nincsen szó , ami már nem is annyira érdekes nekem ebben a teljesen kifordított országban .
watson
watson 2010. 11. 19. 22:55
Előzmény: #203  Törölt felhasználó
#205
"Illés Zoltán államtitkár egykori személyi titkára vezeti azt a környezetvédelmi felügyelőséget, amely két héttel a gátszakadás előtt ellenőrizte az ajkai timföldgyár vörösiszap-tárolóját." link
Törölt felhasználó 2010. 11. 19. 22:41
Előzmény: #200  Törölt felhasználó
#204
Még jó, hogy MAL, nem MOL. Lehet, hogy akkor engem is elvinnének, mint tulajdonost.
Törölt felhasználó 2010. 11. 19. 22:34
Előzmény: #201  Törölt felhasználó
#203
Teljesen egyetértek, hogy a MAL-on hajtsanak be minden olyant kárt, amit valóban ők okoztak, ha ők okoztak. De ugyanezt várnám el a hibát elkövető hatóságok irányába is...

Ugye walkur, te se csak a MAL vezetésnek kívántad ezeket, hanem a hibázó hatóság vezetőinek is? Ugye?
watson
watson 2010. 11. 19. 22:27
Előzmény: #201  Törölt felhasználó
#202
Nem az a kérdés hogy elveszik, ok elveszik tőlük, leszarom.
De hogy amit a Bíróság nem ítél meg azt is behajtják???
Akkor már mirt nem mindjárt 100mrd a kár? ;)

Amúgy szeretném látni hogy a Narancsos hatósági embereken is behajtják a kárt akikkel összejátszottak a MAL-osok.
Kéne egy kis következetesség és egyenlő mérce nemcsak a hamis felhatalmazás illúziója. Nem kéne folyton kerülgetni a vörös meg narancsos komcsikat, szimpátiától függően.
Törölt felhasználó 2010. 11. 19. 21:27
Előzmény: #199  watson
#201
És úgy fognak vonyítani mikor elveszik tőlük a pénzüket és a szabadságukat, mint azok a szerencsétlen állatok akiknek lemarta a lug a húsukat.

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek