Topiknyitó: eLBa 2009. 10. 23. 21:19

Őrizetbe vették Overdose tulajdonosát!  

"Romániai lapértesülések szerint Nagyvárad közelében kommandósok és rendőrök őrizetbe vették Mikóczy Zoltánt, a világhírű versenyló, Overdose tulajdonosát, aki szlovák állampolgár. Ugyanígy járt az egyik magyarországi üzlettársa is.



Mikóczy Zoltán Overdose-zal

Népszabadság - Móricz Simon Érdeklődésünkre Peter Stano, a pozsonyi külügyminisztérium szóvivője megerősítette a hírt. Hozzátette azonban, hogy a dunaszerdahelyi lakhelyű férfi nem kért jogvédelmet a romániai szlovák nagykövetségtől, ezért egyelőre az üggyel kapcsolatban nincs tennivalójuk – jelentette Szilvássy József Pozsonyból.



Úgy tudjuk, Mikóczy Zoltán és magyarországi üzlettársa a Partiumban húskombinátot működtetett, amely ellen csődeljárás indult. A nagyváradi rendőrség hivatalos közleménye szerint a romániai hitelezőik elől akarták elvonni a felszámolás alatt álló egykori cégük 700 ezer lejre, azaz mintegy 43 millió forintra becsült gépeit.



Állítólag a tulajdonosok ehhez hamis papírok kiállítására vették rá a húsfeldolgozó ügyvezetőjét. A gyanú szerint magukkal akarták vinni a cég dokumentumait, ami lehetetlenné tette volna a felszámolás lebonyolítását.



Kolozsvári tudósítónk, Tibori Szabó Zoltán információja szerint csütörtökön mindkét őrizetbe vett férfit bíróság elé állították. A nagyváradi Törvényszék bírája mindkettejüket tíz napra előzetes letartóztatásba helyezte."



NOL.hu
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2009. 10. 27. 08:58
Előzmény: #4  Bobojsza
#5
hasonló storyk zajlanak a szemünk is

értékes telkek tünnek el a cégekből, ahol rv-esek vagyunk
Bobojsza 2009. 10. 27. 08:27
Előzmény: #3  ujonc
#4
Farkasházy a reggeli tv műsorban előadta:
Nem érti, hogy néhány kolbásztöltőgép miatt miért kellett kommandósoknak leteperni Mikóczy Zoltánt és társát.

Én meg azt nem értem, hogy pár kolbásztöltő gépért (43 millió forintra becsült) miért kellett iratokat hamisítani és megpróbálni gépeit átcsempészni a határon, hogy még lefoglalásuk előtt túladjon rajtuk.

Igazi sportember. :-(

ujonc 2009. 10. 23. 22:39
Előzmény: #1  eLBa
#3
Van egy ló, meg van egy tulajdonosa!
Az egyik ilyen a másik olyan.
Törölt felhasználó 2009. 10. 23. 22:04
Előzmény: #1  eLBa
#2
a betyárok lúval járnak.

Topik gazda

eLBa
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek