Topiknyitó: Portfolio 2009. 09. 30. 05:30

Itt a Fidesz nagy terve! - Megment minket?  

Ugrás a cikkhez
A 21-22 százalékos egykulcsos adónál ma már alacsonyabbat kell bevezetni a régiós versenytársak helyzete miatt - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke a hétvégén, és ezzel újra megindította az egykulcsos adókról szóló örök vitát. Vajon jó-e az...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=121956
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 13:10
Előzmény: #179  Törölt felhasználó
#180
Elütöttem, helyesen: ... várom az adatokat, forrás megjelöléssel.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 13:09
Előzmény: #174  Törölt felhasználó
#179
Mellébeszélés és személyeskedés nélkül várom az adatokat, forrásal.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 12:57
Előzmény: #172  exley
#178
a németeken, lengyeleken, kívül az orosz és a közép kelti népekkel való szoros gazdasági szövetkezés is fontos célja kell, hogy legyen a JOBBIK-nak legkésőbb jövő január 16-án kiderül
togyozo 2009. 10. 05. 12:50
Előzmény: #176  togyozo
#177
Ja és mégegy gyönyörű:

"Érted? Egy öncélú, semmi , nonszensz adat, és ehhez mérik az államadósságot, holott a nyereséget kiviszik "

Az államadósság terheit az állam fizeti, aki viszont adó formájában részesül a megtermelt profitból, mert kivinni csak az adó utáni profitot tudják a cégek.
togyozo 2009. 10. 05. 12:42
Előzmény: #170  Törölt felhasználó
#176
DLPH!

Ajaj, nálad nagyon kezd elgurulni valami már ne haragudj

1)
"ahonnan a hivatalos forrásaidnak is....pont onnan. ÉS PONT"

Ja, mert szerinted az APEH bárkinek odaadja a több 10ezer vállalatot tartalmazó társasági adóbevallásokat?? Ne beszélj már hülyeségeket.

2)

"Togyozo értsd már meg, milyen nyelven írjam? Érved , a hvatalosságok, és azok az adatok, melyeket azok közölnek. Semmi más. Most is"

Szerinted egy gazdasági fórumon mivel érveljek ha nem adatokkal? Ideológiával mint TE???
Persze a te adataidat, forrásaidat továbbra sem jelölted meg. Az nem érv, hogy rajtad kívül mindenki hazudik.

3)

"Hogy volt ez 2006 ban? Hogy lehetett szebb számokat produkálni, mint ami a valóság? "

Nem tudom miről beszélsz. Konkrétan írd le mit tettek szebbé!! Mert hogy az általam hivatkozott adatokat nem, az is biztos. (a nemzeti számlákat már csak azért sem tehették 2006-ban szebbé, mert a 2006-ra vonatkozó nemzeti számla csak 2007 második felében kerül publikálásra)

4)

"Ettől a ponttól, ahol ez szerepel, átmentél dühösbe, személyeskedésbe és egész vad dolgokat is állítasz. Nyugi togyozo"

Én nyugodt vagyok. Viszont te egyre inkább elmebeteg dolgokról beszélsz. Onnan indultunk, hogy Bogár állított két számot, amiről azt mondtam, hogy nem úgy van. Első körben lehazugoztál, második körben már idekeverted az egyik kedvenc témádat, a GDP számítást. Ott leírod, hogy a GDP arányos államadósság nem mutat semmit, mert a GDP-ben benne van minden import alapanyag is, amit nem itthon állítanak elő. Én leírtam, hogy ez nem így van, mert ez nincsen benne a GDP-ben mire te azt állítod, hogy ezt te is tudod (akkor miért állítsz mást??), aztán már olyanokról beszélsz, hogy mi hasznos az embereknek és mi nem, aztán már a jövedelem egyenlőtlenségekről beszélsz.

5)

"Érted? Egy öncélú, semmi , nonszensz adat, és ehhez mérik az államadósságot, holott a nyereséget kiviszik (TENDENCIA EZ), nem itt költik el, és a bedolgozók (munkahelyek teremltése láncban) SEM tendencia"

Minő meglepő, hogy a behozott tőke meg technológia utáni nyereség egy részét hazaviszik. De piszkok. Te adnál úgy kölcsönt, ha soha nem kapod vissza?? A beszállítói láncra szintén leírtam neked egy számítást, hogy mennyi abból az import és mennyi a hazai előállítás (kb. 50-50%). És a visszaforgatott profitot már korábban szintén behivatkoztam neked, úgyhogy ki tudod számolni az arányokat, hogy mennyit visznek ki és mennyit forgatnak vissza. De most azt már nem fogom neked külön leírni, hogy hogyan alakult a hazai illetve külföldi cégek beruházásai.

6)

"Arról írtam, hogy a gazdaság szereplőinek jóléte semmi hatással nincs ránk, emberekre. Arról írtam, hogy a gazdaságunk mérőrendszere egy értelmetlen valami, itt senkit sem érdekel, hogy az Audinak milyen jól megy, ha közben neki egyre rosszabb. Értsd már meg ezt az egyszerűt...."

Ez megint a te semmiből vett légvárad. Miből gondolod, hogy az emberek nem élnek jobban? és most ne az elmúlt 2 évet nézd,a mikor az elmúlt 70 év legsúlyosabb világgazdasági recesszióját éljük. Semmivel sem tudod alátámasztani azt állításodat, hogy mondjuk 2001-2006 között ne emelkedett volna az életszínvonal.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 12:14
Előzmény: #174  Törölt felhasználó
#175
Viszont ígérni forrást és adatokat nem neked ígértem, hanem már a nekem válaszolónak, vagyis Togyozonak. És még hírhozót is érdekli. Semmi akadálya. A hivatalossal szemben más államadósságot és annak eloszlását tárgyaló tanulmányokból nem egy van. Maradnék a pártatlanok közt, és tőlük idézek majd.
Azt ki ki döntse el maga, hogy melyiknek , kinek , vagy minek hisz. Az eredeti lényegi gondolatom se sikkadjon el,ami csak ennyi volt (röviden). Az államadósság több, mint amit a kormányotok állít. GDP-hez mérni pedig szemfényvesztés.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 12:10
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#174
Ja nem...bocs :)

Az eredeti hsz-em neked szólt, csak Togyozo átvette a stafétát. Ja jó....persze érthetetlen számomra hogy is van ez nálatok...egyikkel szóbaáll az ember , a másik mindjárt ott van, aztán a másik után az egyik , majd a harmadik ...(konki is eljő hamarosan...)

akkor két példányban készítem el a hsz-t, egyet neked címzek, egyet neki

így megfelel?
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 12:06
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#173
Itt valami indentitászavar lehet akkor....

Togyozónak írtam, és neki ígértem meg, hozom a "más" adatokat is. Több helyről is. Neked semmit sem ígértem.
exley 2009. 10. 05. 12:05
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#172
Egyszerűen fel kellene hagyni ezzel a neoliberális spenóttal. A jobbikot hatalomba segíteni, ők kössenek egyoldalú gazdasági szövetséget Németországgal. Ők majd tudják mit kell tenni. Nem, Békesi, Bogár stb, ők majd asszisztálnak.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 11:58
Előzmény: #166  Törölt felhasználó
#171
Dlph

1. A személyeskedés részében nem veszek részt, ahogy ígértem és ehhez tartom magam.

2. Érdemi részhez:

""valós" adatnak minősítesz megint valamit, amiről nem ezt írtam,hogy "valós" hanem azt, amit alant elolvashatsz. Olvasd el. Ilyen egyszerű. Unom, hogy állandóan kiforgatod azt, amit írok."

Elolvastam, kikerestem, ezt írtad "alant":

"Az államadósság és annak összetétele is egész más, mint a hivatalos neoliberális túlsúlyú média és az erre az adatszolgáltatásra szakosodott intézmények állítanak."

Várom az adataidat, azt az "egészen más"-t. Számokat, forrásmegjelölést kérek.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 11:57
Előzmény: #167  togyozo
#170
Togyozo na most belehúztál...lássuk hát.

A csúsztatások és hüleség nélküli egzakt kérdéseidre válaszom : ( a többire nem ragálnék).

"szerinted honnan lenne bárki másnak erre vonatkozóan máshonnan adata (akár a külföldiek kivitt nyereségére, akár az állampapír piacra), mint a hivatalos forrás?? Valaki végigböngészte a több ezer külföldi tulajdonú vállalat mérlegeit vagy az összes külföldi beketetési alapét?? Úgyhogy mielőtt linkelsz bármit is tedd fel magadnak ezt a kérdést. "

- ahonnan a hivatalos forrásaidnak is....pont onnan. ÉS PONT.

"Nem gondolom, hogy az lennél. Viszont azt gondolom, hogy bizonyos dolgokhoz nem értesz kellő mélységben. " - jó, gondolni ezt jogodban áll. Hasonlóképpen vélekszem rólad.

"Nincs érvem? Na ne viccelj már. Hányszor írtam be adatokkal alátámasztva, hogy az amit ezek az emberek állítanak tényszerűen nem igaz. "

Togyozo értsd már meg, milyen nyelven írjam? Érved , a hvatalosságok, és azok az adatok, melyeket azok közölnek. Semmi más. Most is.

Hogy volt ez 2006 ban? Hogy lehetett szebb számokat produkálni, mint ami a valóság? Mélázz el ezen PÉLDÁUL. Oké? Csak egy példa. De jelentős. Tehát a három pont valamelyike az érved.Ahogy rtam is. És/vagy alapon. Továbbra is.Azért igaz, mert a hivatalosok ezt állítják. Mondod. Jó. A hit fontos dolog az életben. Higgy.

"Mint például most is amiről vitatkozunk. Pont ezek az emberek azok akiknek a mondandóját semmiféle adat nem támasztja alá." - látod? Pont te csinálod ezt. Hol itt az érv? Azon kívül, hogy az igaz, amit te igaznak vélsz, akiknek hiszel. Nincs más. Az ő mondandójukat semmiféle adat nem támasztja alá? Maga AZ ADAT a mondandójuk. Kezdem kilátástalannak vélni ezt a vitát.

" De csak egy kérdés: te mint tőzsdés bizonyára van fogalmad róla, hogy mennyire fontos a pénzügyek terén az angol nyelv ismerete. Bogár László saját bevallása szerint is csak alapfokon töri. Szerinted mennyire lehet őt szakmailag mértékpontnak tekinteni? A múltjáról meg már nem is beszélek. " - hát ebbe nem mennék bele, a nyelvtudásba. Nem tudom...és németül sem beszél? Esetleg héberül? Vagy tisziül? Már megbocsáss, de ahhoz, hogy valós magyar makrogazdasági adatokat megismerj, elég magyarul beszélned. A NWT csak angol nyelven, máshogy hozzá nem férhetően ritkán közöl magyar államháztartási hiányra vonatkozó adatot. No persze le szokták fordítani is a dolgokat. Mindenesetre becsülöm az őszinteségét, a te logikád szerint 1948-1990 ig hazánkba nem volt tehát egyetlen közgazdász sem, aki mérvadó. Tudod a kommunista diktatúrában nem angol nyelven tudott a prof, hanem oroszul pld. Téged már gondolom ide a semmiből született angolul perfekt beszélő és értő tanárok (komcsi múltjuk semmi), tanítottak. Nyilván.No és mivel oroszul már nem, de angolul viszont igen, ezért ők a közgazdászok? Ne beszélj már butaságot. A múltjáról meg annyit, fogalmad sincs az 1990 előtt Magyarországról. Togyozo itt szinte mindenki valamilyen formában MSZMP tag volt,vagy a holdudvara, vagy más szervezeteknek volt a tagja. Ha nem lett volna, marad egy szürke kisegér. Ugyanis egy bizonyos poszt szint felett KÖTELEZŐ volt ez. Érted? Na ezt próbáld megérteni most. Be KELLETT lépni a pártba még 1988 ban is ahhoz, hogy egy nevenincs kis vállalatnál főkönyvelő (akkor még gazdasági igazgató) lehess. Ha nem léptél be, nem lettél. Lett egy olyan, aki belépett. Emészd ezt kicsit.

"Ez a te fantazmagóriád DLPH. Honnan tudod, hogy kinek mi a fontos, meg az értékes. Ne te akard már egy személyben eldönteni. "

Ettől a ponttól, ahol ez szerepel, átmentél dühösbe, személyeskedésbe és egész vad dolgokat is állítasz. Nyugi togyozo. Attól, hogy szentül hiszel valamiben, nem feltétlen igaz.Az audit hozod fel példaként, de mire? Hiszen előtte váltig tagadod, hogy számítana valamit a hazai bedolgozói kiépítettség. Nincs mit eldönteni. Ez 1+1. Úgy beálítani józan észt, mintha egy öncélú filozófia kiépítésére tett erőfeszítés lenne?
Erre mit mondjak? Sületlenség.

Nem írom le újra, odaírtam miért hoztam fel és minek a GDP-t. Olvasd el megint. Ne fordítsd ki a szavaim.

"Már megint össze-vissza csapongsz. a GDP az egy dolog. az országban előállított javak értékét adja meg. Amiről te most beszélsz az meg a jövedelem egyenlőtlenség, vagyis, hogy ez, hogyan oszlik szét az emberek között. "

Nem csapongok én sehová. Neked vált külön korcsul a kettő. Nem érted? A gazdaság miértünk van. Van egy mérőszámunk, amely azt mutatja meg,hogy a gazdaság szereplőinek mennyire überhappy. De a gazdaság szereplőinek jóllakott napközis érzése teljesen elvált az emberek, a nép, a mi életünktől.

Érted? Egy öncélú, semmi , nonszensz adat, és ehhez mérik az államadósságot, holott a nyereséget kiviszik (TENDENCIA EZ), nem itt költik el, és a bedolgozók (munkahelyek teremltése láncban) SEM tendencia.

Engem nem érdekel a hivatalos demagógia Togyozo. Arról írtam, hogy a gazdaság szereplőinek jóléte semmi hatással nincs ránk, emberekre. Arról írtam, hogy a gazdaságunk mérőrendszere egy értelmetlen valami, itt senkit sem érdekel, hogy az Audinak milyen jól megy, ha közben neki egyre rosszabb. Értsd már meg ezt az egyszerűt....

Itt az érdekli az embereket, hogy NEKI mennyire jól megy, vagy nem megy. Pontosabban az érdekli, hogy HA AZ AUDINAK JÓL MEGY, neki MENNYIRE MEGY JÓL EMIATT?

Semennyire. A jövedelemeloszlás problémáját feszegeted. Jelenleg ez a világon 99 % -*1 % . Jelenleg hazánkban 10 % - 90 %.

A gdp hez mérni az államadósságot arra jó, hogy egy rózsaszín ködbe burkolja az ember a problémát. Ha a gdp nő, a lakosságnak nem jobb. Ha az államadósság nő, a lakosságnak rosszabb.

Fentiek után a gdp-hez mért aósságról beszélni szemfényvesztés, ködösítés. Egy közgazdasági trükk a népelaltatására.

Nem is olyan rossz az, ha gdp arányosan nézzük...ugye?

És? Kit érdekel.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 11:01
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
#169
megint megtetted pénznyelő
én elhiszem, hogy olyannak látod magad, amilyennek,
de engedd meg másoknak, hogy ne osztozkodjanak saját imádatodban

személyeksedést sem nélkülözve nem egy esetben estél nekem, másoknak is itt, utána gyorsan kijelentetted, te ugyan nem...provokálsz, csak finomabban mint konki, de provokálsz, hogy aztán szalonképtelennek minősíthesd vitapartnered

de már ezt is írtam nem egyszer

már magamat is unom, az ember ír valamit, és ha kell, el van felejtve, ha neked úgy hasznos, elfelejted, mintha nem is lett volna

az utolsó vitánk is ékes példája annak, hogy ha nincs igazad, elviszed a témát másfelé, a lényegre nem reagász, állítasz ezt az jogtalanul, aztán már arról megy a vita, nem arról, ami a téma volt

de ezt is írtam már, mint módszeregyüttesed egy részét....de dögunalom állandóan ugyanazt leírni..
abbahagytam
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 10:56
#168
Úgy látom, hogy személyeskedésbe csapott át a téma, abban nem kívánok részt venni.

Talán érdekesebb lenne, ha az ország gazdasági megmentése lenne a téma.

Egy friss infó Pécsről. (média még nem foglalkozik vele) A Pécsi Vízművet a polgármester (Páva Zsolt Fidesz) utasítására: ma egy őrző-védő társaság által nem engedi be a régi menedzsmentet. A tulajdonos társ (francia érdekeltség) előtte nem kívánta eladni a tulajdon részét. "Véletlenül" az új vezető egy "Fideszes" vezette (friss alapítású) cég veszi át..

Tehát most "megmentenek" bennünket. ? Esetleg újra indulnak a "fideszközeli" cégek ?
Talán ez "tisztogatás" ?

Anno nagyon lepusztult cég volt az a Vízmű. A város eladott a franciáknak 49%-ot. A céget karcsúsították, nyereséges lett. Több más Vízmű is tulajdonába került. Jó fizetéseket ad, zsíros vezetői állásokkal. Ennek ára a nagyon drága vízdíj.

"Megmentés" az, ha a tulajdonos társ egyedül akar tulajdonolni, akkor erővel elveheti a társától azt? Kíváncsi vagyok majd a jogi és egyéb magyarázkodásra.
togyozo 2009. 10. 05. 10:56
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
#167
DLPh!

1)
"Te az egyetlen hiteles forrásnak tartod a sajátodét"

Az a gond, hogy én nem a kisjancsi által beböfögött adatokra hivatkozom, hanem az ország legfőbb adatgyűjtésre szakosodott intézményeire. Egyébként meg szerinted pl állampapír piaci információkra bárkinek honnan lenne más adata mint a KELER?
És természetesen a kérdésem lényegére ismét nem válaszoltál:
szerinted honnan lenne bárki másnak erre vonatkozóan máshonnan adata (akár a külföldiek kivitt nyereségére, akár az állampapír piacra), mint a hivatalos forrás?? Valaki végigböngészte a több ezer külföldi tulajdonú vállalat mérlegeit vagy az összes külföldi beketetési alapét?? Úgyhogy mielőtt linkelsz bármit is tedd fel magadnak ezt a kérdést.

2)

"Ugye te sem hiszed komolyan, hogy egy hülyével vitatkozol?"

Nem gondolom, hogy az lennél. Viszont azt gondolom, hogy bizonyos dolgokhoz nem értesz kellő mélységben.

3)

"Érvetek sosincs más, mint az alábbi három és/vagy alapon :

a, hiteltelen közgazdász,vagy nem is közgazdász, csak egy kókler
b, a hivatalos közgazdaságtan egész mást állít, tehát amit ők ( a támadott személyek) állítanak, az egy marhaság
c, a hivatalos adatok (MNB, KSH ect) egész mást állít "

Nincs érvem? Na ne viccelj már. Hányszor írtam be adatokkal alátámasztva, hogy az amit ezek az emberek állítanak tényszerűen nem igaz. Mint például most is amiről vitatkozunk. Pont ezek az emberek azok akiknek a mondandóját semmiféle adat nem támasztja alá. De csak egy kérdés: te mint tőzsdés bizonyára van fogalmad róla, hogy mennyire fontos a pénzügyek terén az angol nyelv ismerete. Bogár László saját bevallása szerint is csak alapfokon töri. Szerinted mennyire lehet őt szakmailag mértékpontnak tekinteni? A múltjáról meg már nem is beszélek.

De megkérdezem: te mi alapján hiszel nekik? Csak mert azt mondják amit hallani szeretnél, meg ami a szívedhez közel áll?

Egyébként meg nem az a baj, hogy amit állítanak szembe megy a "mainstream" közgazdaságtannal, mert voltak már olyanok a világtörténelemben, hogy pont ezért kaptak közgazdasági Nobel-díjat. az a gond, hogy amit mondanak semmivel sem tudják alátámasztani.

4)

"Semmit sem magyaráz meg. A gdp számítása olyan amilyen. De nem fejezi ki azt, ami a nemzet lakossága számára ÉRTÉKES. Világos ez?"

Már megint össze-vissza beszélsz. A korábbi hsz-edben ezt írtad:
"saját anyaországbéli importból finanszírozzák a alapanyagszükségletüket,"

Vagyis arról beszélsz, hogy a GDP-ben benne van a folyó termelő felhasználás is, ezért marhaság az államadósságot a GDP-hez mérni.

"Tehát egyszerűbben : a gbp olyan amilyen, a baj ezzel az, hogy nem tükrözi kellően azt ami a nemzetgazdaságnak és a lakosságnak hasznos"

Ez a te fantazmagóriád DLPH. Honnan tudod, hogy kinek mi a fontos, meg az értékes. Ne te akard már egy személyben eldönteni.
Egyébként meg a specializáció nem arról szól, hogy olyat termelj amivel mindenki igényét kielégítheted, hanem olyat amiben jó vagy. És az ezért kapott ellenértékből majd megveszed szépen magadnak azt ami kell. Vagy legyünk olyan öneálltó zárvány mint Észak-Korea??

5)

"Számítása tökmindegy kategória ma már, ha nő a GDP, akkor is nő a hajléktalanok és nyomorultak száma hazánkban"

Már megint össze-vissza csapongsz. a GDP az egy dolog. az országban előállított javak értékét adja meg. Amiről te most beszélsz az meg a jövedelem egyenlőtlenség, vagyis, hogy ez, hogyan oszlik szét az emberek között. Ez már egy teljesen másik tészta (illetve téma). De tekintettel arra, hogy te az államadósság kapcsán hoztad fel a GDP számítást ez a kérdés (ebből a szempontból) teljesen irreleváns.

5)

"Erről a példádról már írtam. Találtál egyet, mely foglalkoztat hazaiakat "

Most soroljak még párat. Ne fárasszál már marhaságokkal. De mondok egy nagyon egyszerű dolgot: 2007-ben az áruimport 17374 millárd forint volt. A folyó termelő felhasználás pedig 31962 milliárd. Vagyis a hazai, illetve import felhasználás súlya a folyó termelő felhasználásban kb. 50-50% (pontosan: 54 vs. 46%). Vagyis a hazai GDP előállításához kb fele-fele arányban importálunk termékeket, illetve állítjuk elő itthon.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 10:56
Előzmény: #164  Törölt felhasználó
#166
Megint kötözködsz pénznyelő., Megint. Amit neked ígértem , linkeket a múltból, megkaptad.Mást én neked nem ígértem soha.

Ha nem tudsz mást, csak "rágalmazni" , aztán hisztizni a rágalmaidon, akkor felejts el. És ne várj tőlem semmit, amíg nem vagy képes a szélsőséges nézeteiden változtatni. (egy kis stílusváltással karöltve).

"valós" adatnak minősítesz megint valamit, amiről nem ezt írtam,hogy "valós" hanem azt, amit alant elolvashatsz. Olvasd el. Ilyen egyszerű. Unom, hogy állandóan kiforgatod azt, amit írok. tényleg unom. Ezt permanensen csinálod, valahogy mintha zsigereidben lenne mások kijelentéseinek átfomálása, aztán arra reagálsz. Régóta megy, semmi változatosság, azért unom.Nem olyan vagyok , mint te. És ezt nem érted sehogyse. Neked az élet fekete fehér. Számomra meg színek vannak. De hagyjuk ezt is. Hagyjuk, értelmetlen veled a vita.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 10:52
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
#165
Dplh:
"Légy szíves ne menj a pénznyelő színvonalra. Ne személyeskedj..."

Ezt meg kikérem magamnak. A színvonalat és az ebbe a szövegedbe rejtett csúsztatásodat, miszerint személyeskedni szoktam.

Nem szoktam, még akkor sem, ha te pl. közel állsz ahhoz, hogy megtegyem:) De én ennél többre értékelem magamat.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 10:47
Előzmény: #163  Törölt felhasználó
#164
Én meg várom a te valós adataidat, amit már többször ígértél (pl. adósságra), de még soha nem osztottad meg velünk. Várom türelmesen.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 10:10
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
#163
Megígértem, meglesz.
exley 2009. 10. 05. 09:40
Előzmény: #154  Törölt felhasználó
#162
Nem az a lényeg, hogy én hol voltam, hanem azok akik 1987-ben tönkre tették az országot, még mindig nincsenek Dél-amerikában, helyette a Kárpát- medencébe hozták az ott fellelhető szegénységet. Igaz a bolsik a proletár szegénységből verbuválódtak, hát nem is várhat tőlük mást az egyszerű halandó.
Törölt felhasználó 2009. 10. 05. 09:32
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
#161
DLPH
ne erőlködj vagy nem értik vagy nem akarják megérteni, de a végeredmény szempontjából ez teljesen mindegy, mert nem fogják elfogadni sem egészben sem részben az írásod lényegét:)
amúgy én kíváncsian várom
"Megosztnád velünk, hogy szerinted, hogyan néz ki a magyar államadósság tulajdonosi szerkezete???"
én várom ezzel kapcsolatos írásodat

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek