Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 05. 30. 18:16

Morvai Krisztina a Jobbik listavezetője Az Este című műsorban (2009. május 28.)  

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 19:35
Előzmény: #498  commander8
#500
Egy országot és népet megvédeni nem szégyen, hanem tönkretenni az. Jó lenne, ha az itt élő más népcsoportok ezt elfogadnák. Ha az ország gyarapodását, épülését szolgálnák, senkinek nem jutna eszébe fellépni ellenük. Semmilyen módon. A csűrhéről meg annyit: a 2006-os választások után Gyurcsányt körbefogó fogatlan, alkoholista IGEN IGEN-ező emberek vajon minek nevezhetők?
commander8 2009. 06. 08. 19:18
Előzmény: #496  watson
#499
Mindenesetre jól felbecsülted a dívátokat.:)
commander8 2009. 06. 08. 19:11
Előzmény: #495  watson
#498
Egy kicsit elmentem a számítógép mellől, azért válaszolok később.
A leegyszerűsítés a hitelek átütemezéséről, újra tárgyalásáról pont azoké a politikai erőké, amelyek erről egyáltalán beszélnek.
Ami pedig a szégyent illeti. Fenntartom a véleményemet annak vonatkozásában, hogy szégyen az, ha Magyarországot egy zsidózó, anitszemita, fasisztoid párt képviseli. Annak ellenére is, ha netalán némely mondatukkal egyet lehet érteni. Mint már írtam. ne gondold, hogy csak a "magatokfajták" - hogy megfelelően idézzem Morvait - tudják, hogy mit kell tenni ebben az országban. De ehhez semmi köze sincs annak, hogy milyen zsidó zászló, meg milyen cigány szavazatok. Inkább azzal foglalkoznátok, hogy megértessétek a csürhétekkel, aki szétverik Budapestet most már rendszeresen, hogy ezt a közpénzekből kell helyreállítani, meg kifizetni.
Hidd el nem rátok van szüksége ennek az országnak, aki eddig csak hőbörögtetek, meg törtetek zúztatok. Attól, hogy most sikerült átmosni egy kicsit a magyar társadalom agyát, még nem lesztek szalonképesek.
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 18:46
Előzmény: #494  Phylaxa
#497
Phylaxa, teljesen érthetetlen a példád. Ezzel mit is akartál mondani?

Egyébként attól mert egy egyszerű embernek fogalma sincs róla, mi az a KSH, meg mik azok az átlagok, attól még nem jelenti azt, hogy ezzel nem kell foglalkozni. Tudod, ez az egyszerű ember nem tudja azt se, hogy mi a kvantumfizika, ahogy azt se, mi az a kromoszóma és valószínűleg egy autómotort sem tudna megépíteni. Ettől még nem mondhatod, hogy ezt mind dobjuk ki a kukába...
watson
watson 2009. 06. 08. 18:16
Előzmény: #493  Törölt felhasználó
#496
"iszont most látom a wikipedián, hogy M.K. feministák élharcosa...hááááát izzéééé, khm..pasik nem nagyon szeretik az ágyban a domina típusú nőket.."

ejj ejj Lippi, hát nem látod hogy milyen mozgékony a szája? és hogy pörög a nyelve... Szerintem örülnél neki ha a te ágyadban is dominálnának azok a szexi szájszervek. :))
watson
watson 2009. 06. 08. 17:35
Előzmény: #478  commander8
#495
commander, szerintem az a leegyszerűsítés ha hitel visszanemfizetésről beszélsz, mert mint írtam Vona Gábor interjújában kifejtette hogy nem erről van szó. Túl korai pont a Jobbikról előítéleteket megfogalmazni.

Szégyen???... hogy mi a szégyen? Többek között hogy kineveznek egy Pintért vagy egy Gergényit beelügyesnek, egy Simicskát, egy Bajnait, egy Gyurcsányt egy Verest, egy Deutchot ... , vagy egy Bokrost MDF-esnek neveznek..., és Fodor Gab'riella akkor most Fidesz vagy Szdsz elveket vall? jól láttam az Szdsz plakátokon hogy az izraeli zászló kék-fehér színeit állították szembe az árpádsávval? és hogy beszélnek embertársaikról valamennyi parlamenti pártban? és ki az a KDNP, és hány szavazatot is kapott? hehe... ne van míről ítélkezni... ők már bizonyítottak, és ez a szégyen.

Még egy szó cigányokról:
"Az MCF Roma Összefogás is tudott listát állítani, amihez legalább 20.000 ajánlószelvény kellett. Ehhez képest csupán 13.440 szavazatot kapott. A kérdés: Hova tűnt 7.000 szavazó?
A válasz egyszerű: Ahogy Kolompár Orbán mondta a tavalyi népszavazás után: " A cigányok azért nem mentek el nagyobb számba szavazni, mert valószínűleg a földeken dolgoztak". Itt is ez lehetett. (Ha-ha-ha)"

hehehe
Phylaxa 2009. 06. 08. 16:41
Előzmény: #487  Törölt felhasználó
#494
Semmiféle ellentmondás nincs. Egyszerűen a KSH adataiból nagyon sok fontos dolgot nem tudsz meg. Mondok egy példát:

Józsi bácsi akinek még van egy háza és kertje és állatai vidéken és egy városi tanult ember ülnek vele szemben és te elmondod nekik mind azt a szépet és jót amit tudsz a KSH adataiból. A városi tanult ember aki egyre nehezebben tervezi a jövőjét és kicsit ideges megkérdezi tőled, hogy de biztosan valós az amit te a KSH adataiból kiindulva mondasz? Mire te azt válaszolod, hogy természetesen van egy kis szóródás de úgy nagy átlagban igaz. "Furcsa"-válaszolja a tanult ember és megkordul a gyomra.

Közben Józsi bácsi kanyarint egyet a sonkából és mos hozzá frissen szedett paradicsomot és paprikát. Mikor a kenyérből amit ő sütött leszel egy pár szeletet és megkínál benneteket akkor megkérdezi: " Mi az a KSH?"

Nos ha nem tűnnek el a Józsi bácsik akkor már azt mondom, hogy olyan nagy kárt nem sikerült csinálni hálistennek.
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 15:45
Előzmény: #492  matgab
#493
:DDDDD

tudni kell meglátni a ráncok mögött a szépet!! :DD
..lehetséges, hogy egykoron, mikor a csillagjuk fent ragyogott az égen, akkor még utánuk is megfordultak a férfiak..ki tudja...akkor én még nem éltem :DD

bár az is igaz, hogy nem láttam, néztem még soha Jobbikos csoport képeket, így nem tudom, hogy ez általánosítható rájuk, vagy csak egy ritka, üdítő kivétel M.Kriszta...

viszont most látom a wikipedián, hogy M.K. feministák élharcosa...hááááát izzéééé, khm..pasik nem nagyon szeretik az ágyban a domina típusú nőket...úgy hogy részemről nem is "álmodoznék" róla a továbbiakban.. :DD
matgab 2009. 06. 08. 15:22
Előzmény: #491  Törölt felhasználó
#492
Hát az biztos, hogy inkább a Jobbikosokkal mennék bulizni, az EP nyitó bulin, mint a szoci szépségkommandóval! :)
Hiába no, a magyar nők a legszebbek, mondják vala...Bár ezzel a szoci különítménnyel ezt a nimbuszunkat is le fogjuk rombolni...
Fletó megmondta, nem szépségversenyre mennek...Jó politikus...
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 15:01
#491
...nem tudom férfi kollégáim hogy vagytok vele...lehet, hogy perverznek tűnök, de Morvai Kriszta jó nőnek tűnik (így arcra)....na persze lehet, hogy sikítva menekülnék, ha levetkőzne... mindenesetre reprezentatívabb a megjelenése, mint pl. Fletónak volt... :DDDDD
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 14:35
Előzmény: #489  Törölt felhasználó
#490
Nem lehetne szőke nagy mellű?Tudnám h mit szeretnék .:-)
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 14:33
Előzmény: #480  Phylaxa
#489
Ahogy koi örökbecsűje is szólka:

"Olyan miniszterelnököt kell választani, aki azt csinálja, amit a nép szeretne."
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 14:31
Előzmény: #487  Törölt felhasználó
#488
Nincs itt semmi ellentmondás.Nagy része befizet
kis része ellopja ..Azaz átlag jól állunk.:-(
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 14:23
Előzmény: #484  Phylaxa
#487
"Tudom, hogy téged a KSH adatai érdekelnek, de hidd el, hogy azok között akiket felsoroltál egyre kisebb a különbség."
Ez jó. Eddig éppen az volt a szöveg, hogy pl. nőttek a jövedelmi, vagyoni különbségek, a társadalom egyik része sikeres, másik leszakad. Akkor most ez nem így van? És éppen a KSH adatok kapcsán jön mindig az az ellenérv (az egyetlen jogos ellenérv), hogy ez átlag, ami mögött nagy eltérések húzódnak meg. Akkor most nőtt a különbség, vagy csökken? Akkor most semmit nem ér a statisztika, mert az átlag félrevezet, vagy lehet egységesen kezelni a lakosságot (akkor viszont nagyonis sokat mond egy-egy átlag önmagában is)? Van itt némi ellentmondás...
commander8 2009. 06. 08. 14:23
Előzmény: #485  commander8
#486
Már úgy értem, hogy ki kell érdemelni a választók bizalmát.
Tudod mivel? Tisztességgel,becsülettel, példamutatással.
Ma nagyon kevés képviselő mondhatja el magáról, - szvsz - hogy kiállja ezeknek a feltételeknek a próbáját.
commander8 2009. 06. 08. 14:17
Előzmény: #484  Phylaxa
#485
Háááát igen.
Én magam is álmodom egy olyan világról, amiben a választott képvisleő, párt, politikai tömörülés, valóban azt gondolja, amit mond.
Tudod, mennyire jól esne egy olyan országban élni, mint amilyen az, amelyikben az egyik képviselő azt mondta a szavazóira, hogy azok bíznak benne. Ugyanakkor erre a bizalomra méltónal is kell lenni.
Phylaxa 2009. 06. 08. 13:56
Előzmény: #483  commander8
#484
Jól értetted.

Pénznyelő!

Tudom, hogy téged a KSH adatai érdekelnek, de hidd el, hogy azok között akiket felsoroltál egyre kisebb a különbség. Egyre kevesebben tudnak tervezni és egyre kevesebben érzik magukat biztonságban. Az elmúlt 20 év tökéletes példája volt annak, hogyan kell egy viszonylagosan tervezni tudó társadalmat ide eljuttatni és egy külön világot létrehozni amiben pl. a képviselők remekül elvannak. Nos én úgy gondolom, hogy hatalmasat tévedtek és nem látják be. De remélem eljön majd az az idő, hogy valóban a lakosságot "képviselők" fognak ott ülni.
commander8 2009. 06. 08. 13:28
Előzmény: #482  Törölt felhasználó
#483
Bár nem szeretnék fogadatlan prókátor lenni, de szerintem ő ezt úgy értette, hogy valamennyi társadalmi réteg érdekinek a képviseletéről van szó és nem pedig a saját érdekéről.
Én legalábbis ezzel értettem egyet.
Törölt felhasználó 2009. 06. 08. 13:16
Előzmény: #480  Phylaxa
#482
Phylaxa, mi az, hogy "a lakosságot fogják képviselni"? Mi az "a lakosság"? Ilyen nincs. A lakosság része a segélyen élő roma, a lakosság része az önhibáján kívül munkanélkülivé lett lecsúszott, a lakosság része a különadót fizető minden után adózó diplomás középréteg, a lakosság része a rokkantnyugdíjas, a lakosság része a 40 évet rendesen ledolgozó nyugdíjas, a lakosság része a kisvállalkozó, a lakosság része a nagyvállalkozó, stb. Ez mind-mind a lakosság. Mindegyiknek vannak egyéni és a társadalmi csoportjával, státuszával azonosítható érdekei. Ezek az érdekek sokszor ellentmondanak egymásnak. És ezek mellett az érdekek mellett még van mindenkinek egy alap világnézete, egy ideológiája, ahogyan vélekedik általában a világról, társadalomról, országról, gazdaságról, stb. És mindezek után választ valamilyen pártot, ami szerinte az ő, vagy az általa fontosnak vélt csoport (pl. nyugdíjasok, vagy nagyobb csoport, pl. magyarok) érdekét képviseli.

Nincs olyan, hogy "a lakosság érdeke". És pláne nincs egy olyan ember, párt, tömörülés, aki kizárólagos képviselője ennek.
commander8 2009. 06. 08. 13:16
Előzmény: #480  Phylaxa
#481
Egyetértek veled.

Topik gazda

zoli0072
1 1 1

aktív fórumozók