Tisztelt Fórumozók,
A folyamatos véleménycsere biztosítása érdekében a fórumregisztrációban az alábbi változásokat léptetjük életbe:
Az új regisztrációk két hét után automatikusan élesednek.
Bízunk benne, hogy a könnyítés ellenére is folyatódik az a tendencia, hogy a fórum hangneme egyre kulturáltabb, higgadtabb.
Ami nem változik:
- továbbra is érvényben maradnak a szigorú moderálási szabályok, vagyis
- a személyeskedő, sértő hozzászólások után figyelmeztetés, majd kitiltás következik,
- a közszereplőkkel kapcsolatos hozzászólások esetében (a nagyobb tűréshatár figyelembevételével is)
szintén elvárt a kulturált véleményformálás.
- bármely felhasználó jelzést küldhet a Portfolio.hu részére indoklással, ha úgy véli, hogy a Fórumban
trágár, másokat sértő, az adott témától teljesen független, vagy bármilyen más szempontból kifogásolható
hozzászólás született.
- a Portfolio.hu minden felhasználót egyszer figyelmeztet arra, hogy megsértette a Fórum szabályait, második
alkalommal figyelmeztetés nélkül letiltja az adott hozzászóló írásra vonatkozó jogosultságát.
További jó beszélgetéseket kívánunk!
|
ESTMÉDIA.HU
<< vissza a fórum témákhoz
1 [2]
[3]
[4]
[5]
[»]
... [1297]
| (#25954) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25950: novcsa) |
válasz erre | Ma, 23:02
|
hello!
Jól van,rendben.majd jelzem nekik,és valószínűleg jelentkezik nálad még 1-2 részvényes.:-)
üdv.kellemes hétvégét!
legyen összetartás,én is ezt mondom ám!!
remélhetőleg minden rendbe jön,csak fogjunk össze.:-) |
| RealBoy |
| Jelzés a moderátornak
|
|
| (#25953) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25952: drLaco) |
válasz erre | Tegnap, 10:53
|
Nagyon igazad van sajnos! |
| Taxis10 |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25952) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25951: Steelman) |
válasz erre | Tegnap, 09:27
|
Sajnos qrvára igazad van...
Szégyen ez az egész országnak!
A tőzsdének a TISZTA piaci versenyről kéne szólnia, nem pedig a kicsik átbaszásáról és a pénzük lenyúlásáról. Hitelét veszti itt lassan már minden. Már lassan az lesz, hogy aki esetleg, "véletlenül" tényleg dolgozni, alkotni, termelni akarna, már annak sem fogunk hinni, csak szkeptikusan legyintünk - hogy áh, ilyan cég nincs is!
Gusztustalan, mutyiország lettünk! B@ssza meg!
|
| drLaco |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25951) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25950: novcsa) |
válasz erre | péntek, 13:21
|
A tőzsde arról szól, hogy a kevés okos ember ellopja a sok buta ember pénzét, előre eltervezett aljas módon. Gyülekezni, egymást vigasztalni lehet, de a pénzeteket soha a büdös életben nem fogják visszaadni.
A BÉT helyes elnevezése a Budapesti Érték
Temető lenne. Egyre több olyan részvény forog itt, ahol elgurul néhány nulla. Néhány szemétláda milliárdokat lop el itt évek óta büntetlenül. |
| Steelman |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25950) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25948: RealBoy) |
válasz erre | csütörtök, 22:31
|
Természetesen megadhatod nekik is! Mi is erről beszélünk mint evazeller. Nem akarunk csodákat csinálni, csak annyit, hogy a részvényesek összefogjanak és megmutassák azoknak a majmoknak, hogy nincs több mutyizás, jól le kell őket szavazni mindenről! Több mint 95% részvény közkézen van, és nem csinálunk semmit, csak szitkozódunk, meg siránkozunk! Tegyünk már valamit az érdekünkben, meg a pénzünkért! Vagy ha nektek nem kell a pénzetek, akkor inkább egy hajléktalannak adtam volna, vagy egy szegény embernek, azok lehet megköszönnék nektek! Ezek mit köszöntek meg nektek????? |
| novcsa |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25949) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25947: evanani) |
válasz erre | csütörtök, 21:43
|
kedves evanani
ez a cég még profi volt a lehúzásban
sok évig, sokszor, sokat
úgy tűnik, most kimerült
minden
viszont akik össze akarnak fogni, jól kössék fel a gatyájukat, azt ajánlom
mert sok lúd disznót győz, tartja a közmondás, de az nem szerepel benne, hogy egyszerre, összefogva a sok lúd, és nem ma egy lúd, aztán holnap, aztán holnapután
ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy nincs reménytelen ügy, csak reménytelen szervezés |
| evazeller |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25948) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25941: novcsa) |
válasz erre | csütörtök, 21:31
|
Hello,üdv.!
Tetszik nekem is ez az összefogás!
Lenne egy kérdésem: Ugye az is csatlakozhat a zárt körű fórumhoz,aki netán ide nem írt /vagy nem ír? (mivel van pár ilyen ismerősöm,akik rendelkeznek részvényekkel...)
Szóval nekik is átadhatom az általad fölvetett ötletet?? mert szerintem jobb,ha minél többen leszünk,és összefogunk mi részvényesek.
köszi!
Kellemes hétvégét, jó pihenést!
üdv.! |
| RealBoy |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25947) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25946: Montu) |
válasz erre | csütörtök, 21:07
|
kedves montu,én nem siránkozok,azon már túl vagyok,csupán leírom a száraz mocskos tényeket,és én nem tartom őket annyira sem,hogy egyetlen egy kérdést is feltegyek nekik,mivel átnéznek rajtunk,semmibe vesznek minket.nézd meg az utóbbi időkben felénk volt egyetlen egy normális szavuk?mivel kecsegtettek minket? csak a hazugságokkal,az aljas kibogózhatatlan negyedéves jelentésekkel,álhírekkel stb...tehát abszolút,sőt még azon is túl,nem látom értelmét semmilyen velük való társalgásnak,mivel semmit nem tudnánk megváltoztatni,ebben biztos vagyok.én nem fogok közgyűlésre menni,de tudod mit,ha egy szuper cég lenne,ami tök jól működik,és látnám a fejlődést,meg a gyarapodást,na akkor elmennék közgyűlésre,és vidáman "osztanám" az észt A VALAMIRŐL,de így..egy semmi cég semmilyen munkáját a semmiről??sorry de én így látom nektek akik elmennek sok sikert,de én nem tudnám végigülni úgy,hogy valamelyiket pofon ne köpjem.
u.i.:bárcsak arról beszélhetnénk,hogy ebben az évben mekkora új projektbe fektetett a cég,és tök jó osztalékot fizet,meg mennyire örülünk a kiváló éves jelentésben megjelent számoknak... na pá |
| evanani |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25946) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25945: evanani) |
válasz erre | csütörtök, 17:46
|
Figyeljetek...
Ne siránkozzatok, hanem gyertek el a közgyűlésre!!!
Ott lehet kérdezni és véleményt mondani..
Sírásból elég volt, most van lehetőség véleményezni, számon kérni... |
| Montu |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25945) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25943: Ananada) |
válasz erre | csütörtök, 12:45
|
rohadjon meg a pakkjával együtt!!! még amikor kb 60 ft volt a részvény azt nyilatkozta nem is érti miért ezen az áron áll a részvény,sokkal többet ér...hazug állat a többi mocsokkal együtt.röviden tömören ennyi |
| evanani |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25944) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25943: Ananada) |
válasz erre | csütörtök, 12:27
|
kb. ennyi maradt még neki. (+ gondolom közgyülire meghagy 100 e körül, aztán azt is dobja)... Teljesen kitárazza a 200-on "vett" tulajdonrészét. Vajon miért és vajon lesznek e olyan birka kisbüfik, spekák akik megveszik tőle? |
| Ananada |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25943) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25938: drLaco) |
válasz erre | csütörtök, 12:23
|
16-on a Pankotai pakkja parkol. |
| Ananada |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25942) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25928: Ferenc86) |
válasz erre | csütörtök, 11:40
|
Megjelent Juhász András
Tőzsdére hangolva című könyve!
A témában megjelent rengeteg kiadvány közül ez a könyv adja a legrészletesebb gyakorlatias tanácsokat és tapasztalati leírásokat. Alapmű, nemcsak a kezdő, de a haladó befektetőknek is!
Tudjon meg többet a könyvről! link
Vásárolja meg a Könyvzabáló webáruházban vagy a Líra boltjaiban!
|
| juhasza |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25941) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25940: Sipiii) |
válasz erre | csütörtök, 10:41
|
És közgyűlésre nem akarnál jönni? Ha ennyi darab részvényed van? |
| novcsa |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25940) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25939: drLaco) |
válasz erre | csütörtök, 09:57
|
én is raktam be egy kis eladást hogy 666666 legyen...:) |
| Sipiii |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25939) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25938: drLaco) |
válasz erre | szerda, 10:17
|
13... |
| drLaco |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25938) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25937: Sipiii) |
válasz erre | kedd, 15:15
|
De nem kapja ki senki, b@ssza meg!
És nem is gyűjti senki, b@ssza meg!
B@ssza meg az egész! |
| drLaco |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25937) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25936: zakar) |
válasz erre | kedd, 11:59
|
kiki |
| Sipiii |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25936) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25933: Sipiii) |
válasz erre | kedd, 10:52
|
Kikapja, aha, persze, persze... |
| zakar |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25935) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25934: evanani) |
válasz erre | kedd, 10:14
|
Szia!
A funda+chartok.._szerintem igazából ebben a cégben ilyenek nem voltak,vagy ha igen többszörösére túlértékelve..
Üdv:hali |
| hali |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25934) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25932: hali) |
válasz erre | kedd, 09:53
|
hogy itt kinek mi a célja az már eldőlt.6-7-8..száz forintos árakról ha megnézzük,most 1 forint 50 fillérre levinni az árat.ez az amit csináltak,semmi pozitívum.az a baj,hogy a "cég"mögött semmi érték nincs,attól még vmi speka felhúzás előfordulhat,na de a funda meg a chartok.... |
| evanani |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25933) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25931: evanani) |
válasz erre | kedd, 09:37
|
berakott a kis gyűjtögető 500k féket...hogy tudjon még gyűjteni ezen a nyomott árfolyamon...csak nehogy kikapja "valaki" egyben |
| Sipiii |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25932) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25931: evanani) |
válasz erre | kedd, 09:34
|
Szia!
Sajnos jól látod:(
Mondjuk,hogy mi a célja azt csak ő tudja...:)
Eladni ilyen mennyiséget így nem lehet(nem szabad)-amúgy is nehéz-...
Üdv:hali |
| hali |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25931) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25930: drLaco) |
válasz erre | kedd, 09:30
|
sziasztok.jól látom azt a csekély 700e eladó db papírt?mi lesz még itt?aki tudja feltartott kézzel jelezzen. |
| evanani |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25930) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25929: seq) |
válasz erre | hétfö, 13:31
|
Hamár egyszer végrehajtás alatt áll a cég, mégis mire lehet számítani?
De meg kellenne tudni az összegeket...
EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(1036 Budapest, Lajos u. 74-76.) adósz.: 11404374
Nyilvános cégadatok "Cégtörténet"
A bírósági végrehajtás adatai:
1. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011.08.22.
A végrehajtás ügyszáma: 11067/Ü/1131/2011
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Dr. Kárpáti Zsuzsanna közjegyző
Változás időpontja: 2011.08.22.
Bejegyzés kelte: 2011.08.25.
Hatályos: 2011.08.22. - ...
2. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011.08.22.
A végrehajtás ügyszáma: 11067/Ü/1132/2011
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Dr. Kárpáti Zsuzsanna közjegyző
Változás időpontja: 2011.08.22.
Bejegyzés kelte: 2011.08.25.
Hatályos: 2011.08.22. - ...
3. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012.08.16.
A végrehajtás ügyszáma: 5519184430
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Észak-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 2.
A végrehajtás megkezdéséről szóló értesítés kiállításának időpontja: 2012.10.19.
Bejegyzés kelte: 2012.10.19.
Hatályos: 2012.10.19. - ...
Az adatok az Opten Kft. Cégtár rendszeréből származnak, amely cégek esetén a Cégközlönyben megjelent hivatalos adatokat tartalmazza, más szervezetek esetén egyéb forrásból származó hivatalos és gyűjtött információk láthatók.
2013. május 13. hétfő 13:14
|
| drLaco |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25929) Re: estmédia |
|
|
előzmény (#25905: hali) |
válasz erre | hétfö, 11:51
|
Sziasztok,
Egy pár részvény van nálam is, de még én se voltam közgyűlésen. Nem tudom hogy megy a dolog...
Üdv |
| seq |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25928) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25927: Armyllosz) |
válasz erre | hétfö, 09:14
|
1.4 -en:) |
| Ferenc86 |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25927) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25926: rodeki) |
válasz erre | hétfö, 09:10
|
Aki most 1.50 Ft-ért akarja eladni, az vajon mennyiért vette? |
| Armyllosz |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25926) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25918: alen) |
válasz erre | hétfö, 08:37
|
Sziasztok!
Igen Alen, az utólsó betűig igazad van abban amit írtál. De ha van rá mód, hogy a részvényesek a legkisebb formában is beleszólhassanak a sorsukba, akkor azt meg kell ragadni.
És ha ebből még egy pici jó is származik, az már bőven jó.
Valahogy úgy érzem kizárt, hogy mindig csak essünk!! |
| rodeki |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25925) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25916: alen) |
válasz erre | hétfö, 00:22
|
szerintem nem kell molyolni sokat ezzel
véghalál előtti
ave maria:)
de lehet, valami őrült szikrát kap itt:))
mást nem tudok elképzelni
döghalál esetleg:)
szagot kap:) |
| evazeller |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25924) Re: Kérdés! |
|
|
előzmény (#25922: RealBoy) |
válasz erre | vasárnap, 22:21
|
Amit kifizettél érte, az megváltoztathatatlan. Saját döntésed, hogy mennyit adsz ezért a (vagy bármely más) részvényért. A névérték meghatározása (vagy annak megváltoztatása) teljesen független dolog attól, hogy te (vagy más) mennyiért vásárolt. |
| braner |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25923) Re: Kérdés! |
|
|
előzmény (#25922: RealBoy) |
válasz erre | vasárnap, 22:11
|
Szia!
A bekerülési árad sajnos nem fog változni a részvény névértékének változásával:(
Üdv:hali
|
| hali |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25922) Kérdés! |
|
|
előzmény (#25913: novcsa) |
válasz erre | vasárnap, 22:01
|
továbbá lenne egy kérdésem, amire Te is vagy bárki más is válaszolhat persze!megköszönném a választ!bocs,ha kicsit netán bugyuta lenne a kérdésem...
mivel régóta benne vagyok már ebben a befektetésben,kicsit most lemaradtam sajnos.
látom a közgyűlési előterjesztéseket.szóval,ha jól értem csökkentik a névértéket és alaptőkele-szállítás lesz.szóval,ha pl. kb. 80-88 Ft körüli lesz az új névérték,azaz kb. feleződik a névérték,mivel lemegy 200 ft-ról 88 ft környékére,vagy azalá netán,akkor a bekerülési áram is feleződik? ehhez az alaptőke-leszállításhoz én nem nagyon értek.
szóval akkor az én bekerülési áram is olyan mértékben változik,mint ahogy a névérték változik.azaz pl. a legmagasabb bekerülési árfolyamom (100,105 Ft) is lemegy durván a felére (50 Ft környékére)??? vagy ilyenkor a rendszer mit jelenít majd meg új bekerülési áramnak? én csak befektetésnek vettem anno,ilyenekkel nem foglalkoztam
előre is ezer köszönet a segítségért,válaszért!
|
| RealBoy |
| Jelzés a moderátornak
|
| (#25921) Re: Vigyázat, újra és újra indul a lehúzás |
|
|
előzmény (#25913: novcsa) |
válasz erre | vasárnap, 21:54
|
üdv. Nektek Fórumtársak,Részvényesek!
Régi részvényes vagyok,elég magas 80-100 Forint közötti bekerülési árakkal. Jó ötlet, én is támogatom az ötletet!egyeztetni kéne a részvényeseknek és nagy összefogást csinálni!!!!mondjuk nekem lehet már mindegy,van még esély egyáltalán,hogy 80-100 forint magasságába fölmenjen ez valaha is????én kitartok már régóta és nem adom föl soha.viszont van néhány ismerősöm,akiknek jobb a helyzetük,mint nekem.szólok nekik is,így jó?az ugye nem baj,ha úgy iratkozik föl valaki az általad leírt zártkörű fórumra személyes adatokkal persze,hogy de ne írogat?mivel lehetnek néhányan,akiknek van részvényük,de nem látják értelmét fórumozni,vagy nincs idejük ilyen fórumozásokra.szóval ugye az nem baj,ha valaki ide nem ír,és rendelkezik részvényekkel és úgy jelentkezik a zártkörű fórumra?? (mivel úgy is lehet valaki részvényes,hogy ide nem írogat idő hiányában)mert akkor továbbítom ezt az általad említett lehetőséget általam ismert pár részvényesnek. előre is köszönöm a válaszod!
LEGYEN ÖSSZEFOGÁS ÉS NAGY DOLGOK LESZNEK MÉG ITT!! (LEGALÁBB AZ ÁRFOLYAMBAN LEGYENEK NAGY DOLGOK:-))
szóval lesz itt még itt pörgés:)
minden jót, sok sikert mindenhez! |
| RealBoy |
| Jelzés a moderátornak
|
|